You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά μάρκα προφυλακτικά προτιμάτε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AntifitCondom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Γίνεται να βρω δωρεάν προφυλακτικά ? Πχ ένας γνωστός μου όταν πηγαίνει για εξετάσεις aids παίρνει δωρεάν προφυλακτικά.
Ούτε καπότες δεν έχουν οι πουτάνες που πας;Ή σε χρεώνουν;Γίνεται να βρω δωρεάν προφυλακτικά ? Πχ ένας γνωστός μου όταν πηγαίνει για εξετάσεις aids παίρνει δωρεάν προφυλακτικά.
Επισκέπτης
Μια και μιλάμε για καλά προφυλακτικά πιτσιρικάδες πηγαίναμε στα σουπερ μάρκετ και τρυπάγαμε τα κουτάκια με τις καπότες με καφίτσα!!!! Ποιές οι πιθανότητες κάποιο μέλος του μπου ναναι το αποτέλεσμα ενός τέτοιου προφυλακτικού;;;;
Επισκέπτης
Φυσικά και είναι μύθος!!!!! Φαντάζομαι όμως την έκφαση του προσώπου αυτών που διαβάζουν το post!!!!Μια και μιλάμε για καλά προφυλακτικά πιτσιρικάδες πηγαίναμε στα σουπερ μάρκετ και τρυπάγαμε τα κουτάκια με τις καπότες με καφίτσα!!!! Ποιές οι πιθανότητες κάποιο μέλος του μπου ναναι το αποτέλεσμα ενός τέτοιου προφυλακτικού;;;;
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Γίνεται να βρω δωρεάν προφυλακτικά ? Πχ ένας γνωστός μου όταν πηγαίνει για εξετάσεις aids παίρνει δωρεάν προφυλακτικά.
στην Αθηνάς πρέπει να έχουν παράρτημα αυτοί που δίνουν τα δωρεάν προφυλακτικά και κάνουν τις εξετάσεις.
ή μπορείς να πας και από το γραφείο τους πχ να τους ρωτήσεις τι ακριβώς κάνουν και να πάρεις και προφυλακτικά. έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και δεν έχω δει να σπάει ποτέ κάποιο από αυτά.
athens checkpoint [URL unfurl="true"]http://mycheckpoint.gr/[/url]
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Γενικά μιλάω,όχι για τάνες.Ούτε καπότες δεν έχουν οι πουτάνες που πας;Ή σε χρεώνουν;
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Μια και μιλάμε για καλά προφυλακτικά πιτσιρικάδες πηγαίναμε στα σουπερ μάρκετ και τρυπάγαμε τα κουτάκια με τις καπότες με καφίτσα!!!! Ποιές οι πιθανότητες κάποιο μέλος του μπου ναναι το αποτέλεσμα ενός τέτοιου προφυλακτικού;;;;
μονο αυτο λες??!! και που να δεις να εχεις πεσει εσυ σε τετοια φαση προφυλακτικου
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Duo και durex μου έχουν σπάσει αρκετές φορές. Περισσότερες τα duo. Tην τελευταία φορά μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν κρεμπιές
αρχικα επαιρνα μονο durex ωσπου μου εσπασαν δυπ φορες γαμησετα.
Απο τοτε μονο DUO χωρις κανενα ατυχημα χρονια τωρα
Επισκέπτης
[size=20pt]Oops!!! Τι είπες τώρα;;;[/size]μονο αυτο λες??!! και που να δεις να εχεις πεσει εσυ σε τετοια φαση προφυλακτικου
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Για λόγους προστασίας περιβάλλοντος από την 1η Ιουλίου τα προφυλακτικά θα χρεώνονται εξτρά.
Μήπως θα έπρεπε να ενθαρρύνονται οι χρήστες να χρησιμοποιούν μεταχειρισμένα;
μμμ κι εγώ θα μπορώ να σας τα καθαρίζω
murdock
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
mondos στο lidl! ειμαστε στο 4ο μνημονιο...
Πες τα ρε δικε μου!!!
Ακομα και τα thin σκυλια εχουν βγει.Ουτε μια φορα δεν ετυχε στραβη
Κύριοι, δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα με κοπέλα..Το πέος μου έχει μήκος 16-17εκ. Και περιφέρεια 14.5-15εκ στη μέση του πέους και 14+ σε όλο το μήκος του..Δοκίμασα durex classic και μου φάνηκαν στενά...αγόρασα durex XL comfort και μου φάνηκαν σαφώς πιο άνετα, αλλά δεν είνμι σίγουρος ότι είναι το σωστό μέγεθος.Υπαρχει κάποιος με ανάλογη περιφέρεια (γυρω-γυρω) να μου πει τι μέγεθος-μάρκα χρησιμοποιεί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επισκέπτης
Επαναφέρω το θέμα στην ανάπαυλα των ημιχρόνων βρήκα χρόνο κι έψαχνα στο φόρουμ, ενδιαφέρουσες οι απόψεις των κοριτσιών του χώρου, ε να μας κάνουν και κανένα φροντιστήριο γνώσεων τζαμπέ
Θεμιτή η επέμβαση της Διαχείρησης για προσθήκη περισσοτέρων επιλογών.
Θεμιτή η επέμβαση της Διαχείρησης για προσθήκη περισσοτέρων επιλογών.
Η διπλή καπότα όπως έχουμε πει και παλαιότερα είναι πολύ πιο επικίνδυνη από την μονή λόγο του κενού αέρος που δημιουργείται. :thubsdown:
Για εξήγησε το αυτό .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 2K