Νέα

Ποιά μάρκα προφυλακτικά προτιμάτε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AntifitCondom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά μάρκα προφυλακτικών προτιμάτε;

• DUO

Ψήφοι: 48 22,1%
  • Durex

Ψήφοι: 151 69,6%
  • Soft Condoms

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Playboy

Ψήφοι: 3 1,4%
  • Billy Boy

• Again

Ψήφοι: 19 8,8%
  • Versace

• Romed

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Trojan

Ψήφοι: 21 9,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    217

poustis+

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για τσιμπούκια, πάντοτε λεπτό ή invisible (Durex ή DUO) αλλά για ξεκόλιασμα πάνοτε με ραβδώσεις για καλό ξέσκισμα. Σε περίπτωση που θέλω παραπάνω προφύλαξη, από κάτω λεπτό και από πάνω ribbed.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Η διπλή καπότα όπως έχουμε πει και παλαιότερα είναι πολύ πιο επικίνδυνη από την μονή λόγο του κενού αέρος που δημιουργείται. :thubsdown:

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Γίνεται να βρω δωρεάν προφυλακτικά ? Πχ ένας γνωστός μου όταν πηγαίνει για εξετάσεις aids παίρνει δωρεάν προφυλακτικά.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γίνεται να βρω δωρεάν προφυλακτικά ? Πχ ένας γνωστός μου όταν πηγαίνει για εξετάσεις aids παίρνει δωρεάν προφυλακτικά.
Ούτε καπότες δεν έχουν οι πουτάνες που πας;Ή σε χρεώνουν;

Επισκέπτης
Μια και μιλάμε για καλά προφυλακτικά πιτσιρικάδες πηγαίναμε στα σουπερ μάρκετ και τρυπάγαμε τα κουτάκια με τις καπότες με καφίτσα!!!! Ποιές οι πιθανότητες κάποιο μέλος του μπου ναναι το αποτέλεσμα ενός τέτοιου προφυλακτικού;;;;:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μια και μιλάμε για καλά προφυλακτικά πιτσιρικάδες πηγαίναμε στα σουπερ μάρκετ και τρυπάγαμε τα κουτάκια με τις καπότες με καφίτσα!!!! Ποιές οι πιθανότητες κάποιο μέλος του μπου ναναι το αποτέλεσμα ενός τέτοιου προφυλακτικού;;;;:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φυσικά και είναι μύθος!!!!! Φαντάζομαι όμως την έκφαση του προσώπου αυτών που διαβάζουν το post!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

στην Αθηνάς πρέπει να έχουν παράρτημα αυτοί που δίνουν τα δωρεάν προφυλακτικά και κάνουν τις εξετάσεις.
ή μπορείς να πας και από το γραφείο τους πχ να τους ρωτήσεις τι ακριβώς κάνουν και να πάρεις και προφυλακτικά. έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και δεν έχω δει να σπάει ποτέ κάποιο από αυτά.

athens checkpoint [URL unfurl="true"]http://mycheckpoint.gr/[/url]

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

μονο αυτο λες??!! και που να δεις να εχεις πεσει εσυ σε τετοια φαση προφυλακτικου

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Duo και durex μου έχουν σπάσει αρκετές φορές. Περισσότερες τα duo. Tην τελευταία φορά μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν κρεμπιές

αρχικα επαιρνα μονο durex ωσπου μου εσπασαν δυπ φορες γαμησετα.

Απο τοτε μονο DUO χωρις κανενα ατυχημα χρονια τωρα

Επισκέπτης
μονο αυτο λες??!! και που να δεις να εχεις πεσει εσυ σε τετοια φαση προφυλακτικου
[size=20pt]Oops!!! Τι είπες τώρα;;;[/size] :think:    
baby.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Για λόγους προστασίας περιβάλλοντος από την 1η Ιουλίου τα προφυλακτικά θα χρεώνονται εξτρά.
Μήπως θα έπρεπε να ενθαρρύνονται οι χρήστες να χρησιμοποιούν μεταχειρισμένα; 

:vomit:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Για λόγους προστασίας περιβάλλοντος από την 1η Ιουλίου τα προφυλακτικά θα χρεώνονται εξτρά.
Μήπως θα έπρεπε να ενθαρρύνονται οι χρήστες να χρησιμοποιούν μεταχειρισμένα; 

:vomit:

μμμ κι εγώ θα μπορώ να σας τα καθαρίζω :cheesy:

Kotsos32

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι, δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα με κοπέλα..Το πέος μου έχει μήκος 16-17εκ. Και περιφέρεια 14.5-15εκ στη μέση του πέους και 14+ σε όλο το μήκος του..Δοκίμασα durex classic και μου φάνηκαν στενά...αγόρασα durex XL comfort και μου φάνηκαν σαφώς πιο άνετα, αλλά δεν είνμι σίγουρος ότι είναι το σωστό μέγεθος.Υπαρχει κάποιος με ανάλογη περιφέρεια (γυρω-γυρω) να μου πει τι μέγεθος-μάρκα χρησιμοποιεί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επισκέπτης
Επαναφέρω το θέμα στην ανάπαυλα των ημιχρόνων βρήκα χρόνο κι έψαχνα στο φόρουμ, ενδιαφέρουσες οι απόψεις των κοριτσιών του χώρου, ε να μας κάνουν και κανένα φροντιστήριο γνώσεων τζαμπέ :)
Θεμιτή η επέμβαση της Διαχείρησης για προσθήκη περισσοτέρων επιλογών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom