House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Στις γυναίκες το λες φαντάζομαι ;)πες τα..πες τα..
ακούτε ρε?
Στις γυναίκες το λες φαντάζομαι ;)πες τα..πες τα..
ακούτε ρε?
axaxaxa!!Ναι αλλά σαν ιδέα ψιλογαμεί.
Μπαινοβγαίνεις άνετα, δε φοβάσαι μη σου πάθει ασφυξία και πέσει όπως λέγαμε πριν, βολεύει για εναλλαγή από γαμήσι σε στοματικό και πάει λέγοντας.
Θα πάω να πάρω 5-6 και θα τα εμφανήσω στο ρομαντικό τραπέζι μαζί με τα κεριά και την πάπια πορτοκάλι που θα σερβίρω next time....
Στις γυναίκες το λες φαντάζομαι ;)
Εγώ πάλι μη σου πω ούτε και να το βλέπω θέλω ΑΛΛΑ.....πολλοι φιλοι μου ουτε να το ακουσουν δε θελουν
Γυναικείο προφυλακτικό ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.
Αν άξιζε θα το χρησιμοποποιύσαν οι επαγγελματίες πρώτα.
βασικα το θεμα ειναι για οσους αποδω εχετε γαμησει ποτε εκτως μπουρδελων.. χρησιμοποιειτε προφ? εγω παντα αλλα πολλοι φιλοι μου ουτε να το ακουσουν δε θελουν
Το ίδιο λέμε μπούμπα μουγιατί?
εγώ νόμιζα ότι δεν ήταν δημοφιλές επειδή είναι πιο δύσκολο στη χρήση, όπως είπε (και έδειξε) η σιλβα
Γυναικείο προφυλακτικό ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.
Αν άξιζε θα το χρησιμοποποιύσαν οι επαγγελματίες πρώτα.
αμε χύνεις αβερτα και το αλλαζεις μετα απο 3 φορες . Αν είναι και η σακούλα οικολογική τότε προστατεύεις και το περιβάλλον.πω πω..τι λες ρε φίλε..επικό..το έχεις δοκιμάσει...δουλεύει?
Αυτό λέω ρε παίχτη,άβολο,δύσχιστο,μια μαλακία και μισή.Αν χρειάζεται εγχειρίδιο για να γαμήσεις άστο να πάειΌχι ρε μαν.
Δεν ξέρω κιόλας δηλαδή αλλά ακούγεται κουλό και λόγω δυσκολίας εφαρμογής, αλλά και λόγω τιμής που φαντάζομαι θα είναι αρκετά πιο πάνω από το κλασσικό αντρικό, να δεχτεί η τάνα να κάνει αυτή τη διαδικασία κάθε φορά πριν μπει στο δωμάτιο.
αμε χύνεις αβερτα και το αλλαζεις μετα απο 3 φορες . Αν είναι και η σακούλα οικολογική τότε προστατεύεις και το περιβάλλον.
αυτα πρωτη φορα τα βλεπω αλλα το θεμα με τα durex δεν ειναι στο μηκος εκει μ κανουν (ισα ισα φτανουν) στο φαρδος ειναι γιατι οι ελληνες ειμαστε πουτσαραδες και τα καβλια μας ειναι χοντρα
άνοιξες τρύπες σε μάτια,αυτιά,μύτη? όλα οκρε φίλε, εγώ όταν το είχα δοκιμάσει η γκόμενα ήθελε να με πιπώσει και δεν καταλάβαινα τπτ..μήπως δεν δουλεύει?
Αυτό λέω ρε παίχτη,άβολο,δύσχιστο,μια μαλακία και μισή.Αν χρειάζεται εγχειρίδιο για να γαμήσεις άστο να πάει
Δοκιμασε Durex XXL, Manix King Size, και Trojan Magnum XL και μετα τα ξαναλεμε!
όταν το ρουφαει το παλαμαρι δεν θέλει σακούλα. εγώ μίλησα οταν το βαζουμε στο πηγαδι μεσαρε φίλε, εγώ όταν το είχα δοκιμάσει η γκόμενα ήθελε να με πιπώσει και δεν καταλάβαινα τπτ..μήπως δεν δουλεύει?
άνοιξες τρύπες σε μάτια,αυτιά,μύτη? όλα οκ
edit:ρε Mαλάκα το στόμα ξέχασες
with noreεσύ το ξέχασες..και όχι "ρε"..παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα!