lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
το έχω ακούσει κι από άλλους αυτό
χελόου λάβερ *wink wink*
Στις καπότες τα βρήκαμε....
Πάρακατω.....
το έχω ακούσει κι από άλλους αυτό
χελόου λάβερ *wink wink*
Αδερφε,τα durex εχουν μεγαλυτερη διαμετρο απο τα trojan.
Στις καπότες τα βρήκαμε....
Πάρακατω.....
στις καπότες ΚΑΙ στα πολιτικά
θες κι άλλο?
εγώ όχι
αν δεν έχεις πρόβλημα με τους black flag, τον καρβέλα και τη ρέγκε είμαστε ε ματς μέιντ ιν χέβεν
επίσης για κάποιο λόγο (για τη διάμετρο δεν ξέρω, δεν ασχολήθηκα ποτέ ) στα durex μου φαίνεται πιο έντονη η πλαστικίλα.
όχι ότι είναι μεγάλο πρόβλημα, χεστήκαμε, αλλά γι'αυτό το λόγο νομίζω κυρίως στράφηκα στα duo.
επίσης για κάποιο λόγο (για τη διάμετρο δεν ξέρω, δεν ασχολήθηκα ποτέ ) στα durex μου φαίνεται πιο έντονη η πλαστικίλα.
όχι ότι είναι μεγάλο πρόβλημα, χεστήκαμε, αλλά γι'αυτό το λόγο νομίζω κυρίως[glow=red,2,300] στράφηκα στα duo[/glow].
Durex 56mm διαμετρο.Ρε μήπως τα έχουνε αλλάξει????
Σου λέω έβαζα durex με δυσκολία και ένιωθα σα να προσπαθεί να πνίξει το πουλί μου.
Όντως τα durex jeans είναι κάπως σαν να φοράς σκάφανδρο
Durex 56mm διαμετρο.
Trojan 52mm διαμετρο.
Προσωπικα τα durex μου ειναι ΠΟΛΥ πιο ανετα στο βαλε βγαλε απο τα trojan.
Tωρα για την λαστιχιλα που λεει η boomb δεν ξερω καθοτι δεν τα βαζω στο στομα μου...
Durex 56mm διαμετρο.
Trojan 52mm διαμετρο.
Προσωπικα τα durex μου ειναι ΠΟΛΥ πιο ανετα στο βαλε βγαλε απο τα trojan.
Tωρα για την λαστιχιλα που λεει η boomb δεν ξερω [glow=red,2,300]καθοτι δεν τα βαζω στο στομα μου[/glow]...
απο αποψη μυρουδιας τα again δε μυριζουν καθολου
Στανταρ.τα στάνταρ προφυλακτικά μετράμε ή τα μάγκνουμ/XXL?
Ασφυκτικά,στενάχωρα'σαν να φοράς σκάφανδρο'
Ασφυκτικά,στενάχωρα
Mονο οι τανες βριζουν για κατι τετοιο.μετα δεν μπορεις να χυσεις και θα σε βριζει η γκομενα αντε ρε μαλακα εχουμε και δουλειες.
Αυτό το ελεγχω οκ,όποτε θέλω το κάνω δεν υπάρχει πρόβλημαμετα δεν μπορεις να χυσεις και θα σε βριζει η γκομενα αντε ρε μαλακα εχουμε και δουλειες.