Νέα

Ποια είναι η σωστή αντίδραση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeus1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
δεν εχει ενδιαφερον τυπε. :S :S :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Τυπε περνα στην αντεπιθεση...χρησιμοποιησε τον δικο του υπολογιστη και αφησε ανοιχτο το νημα σου στο σαι να το δει που λες τι αρχιδομαλακοπισωγλεντοπουστρα ειναι ο φιλος σου.

Μετα παρε σβαρνα Τατιανα,Αννιτα Κοιτα και Κατερινα Πλαστικουργιου και πες την ιστορια σου στο Πανελληνιο... :S :S :S

:bounce-glasses:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Μου ειχε τυχει κατι παρομοιο με "φιλο" χρονων.. Καλο κιολας.
Εγω παντα ειχα μια πισινη για αυτον γιατι συνεχεια ολο κατι εβρισκε να λεει για τους αλλους. Εμαθα αργοτερα οτι ελεγε πραγματακια οχι μονο για μενα αλλα και ψιλοπραγματα που ειχα "εκμυστηρευτει" οικογενειακα. Οχι κατι τρομερο αλλα επειδη μου ελεγε κ αυτος..
Αφου εκατσα να ηρεμισω και να σκεφτω ψυχραιμα κατεληξα στα εξης:

Ηταν αναμενομενο απλα ηλπιζα οτι δεν θα ειναι ΤΟΣΟ μαλακας. Δυστυχως τοσα ξερει απο φιλια (που παντου ελεγε οτι ημουν κ ο καλυτερος του φιλος) ενω φανηκε οτι ειχε κ ΠΟΛΥ ζηλια και κομπλεξ κατωτεροτητας.

Αποφασισα να κοψω απευθειας ΚΑΘΕ επαφη μαζι του. Δεν τον μπλοκαρα απο πουθενα, απλα δεν σηκωνα τηλεφωνα κτλπ.

Εκανα πολυ καλα γιατι ΑΝ ειχα παει να τα ξεδιαλυνω μαζι του, το λιγοτερο θα τον ειχα στειλει νοσοκομειο με σπασμενα μουτρα. Αν ελεγε και τιποτα μαλακιες δεν ξερω τι μπορει να ειχε γινει... Τα σκεφτηκα ψυχραιμα κ λυπηθηκα και την μανα του που την ηξερα.

Ενας ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι γιατι να χαλιεσαι. Αλλωστε αν αυτοι στους οποιους σε κακολογησε εχουν λιγο μυαλο και ειναι αξιοι ανθρωποι δεν θα το θεωρουν ουτε οι ιδιοι σωστο να τα λεει πισω απο την πλατη σου και αν ΕΣΥ εισαι σωστος θα σε εκτιμουν.

Σωστος

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Η εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

Εάν κάποιος φίλος σας, έκανε χρήση το δικό σας υπολογιστή. Κ ξέχναγε το προφίλ του Facebook ανοιχτό κ διαβάζατε συνομιλίες με άλλα άτομα κ να λέει για εσάς τα χειρότερα βρίζοντας σας κ  να σαςκοροϊδεύει .
Εν τω μεταξύ τον εχωκ πελάτη. Λέγοντας ότι είμαι άχρηστος βλάκας κ μαλακας.
Πωπω εάν τον είχα μπροστά στα μου θα του έσπαγα τα μούτρα.
Δεν ξέρω πως να το χειριστώ;
θα του το λεγα ευθεως και τον πουλο απο φιλο. απλα πραγματα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
η να μπει απο το προφιλ του
και να στειλει γαμωμανες στον κονορ μακγκρεγκορ κλπ :2funny:

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
750
Πόντοι
361
Δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις γιατί θα σπάσεις τα αρχιδια σου περισσότερο γειωσε τον όπως σου είπε και ένας φίλος ποιο πάνω!
Και καντον πέρα και απο το επαγγελματικό κομμάτι, χωρίς εξηγήσεις πολλές άμα έχει μυαλό θα το πάρει το μήνυμα...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.434
Πόντοι
24.596

Εάν κάποιος φίλος σας, έκανε χρήση το δικό σας υπολογιστή. Κ ξέχναγε το προφίλ του Facebook ανοιχτό κ διαβάζατε συνομιλίες με άλλα άτομα κ να λέει για εσάς τα χειρότερα βρίζοντας σας κ  να σαςκοροϊδεύει .
ακου τυπε τι θα κανεις :woldman:
θα πας στα ισα και θα τους πεις τι εγινε επιδιωκοντας χοντρο τσακωμο :knuppel:
αν πεσει και κανα μπουκετιδι ακομη καλυτερα :headbaning1:
μετα πανω στην ενταση θα πεσει τρελο γαμησι μεταξυ σας :takethis:
make up sex και ετσι :takethis:

:S :S :S

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

Ξεκοβεις καθε σχεση. Η αδιαφορια ποναει οχι το ξυλο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
σωστο
και "φιλου" κιολας...
ποσο στο πουτσο μου ρε πουστη μου τι γραφει ο αλλος και να κατσω να τα διαβασω?
Θα τα διαβαζα ΟΛΑ απο την αρχη ως το τελος και θα κρατουσα και αντιγραφα

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
377
Πόντοι
26
Η σωστή αντίδραση είναι αδιαφορία.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Εγώ θα ζητούσα εξηγήσεις για την υποκριτική του συμπεριφορά, επί της ουσίας κι όχι για τους τύπους. Θα περίμενα, όπως και να 'χει, να αιτιολογήσει το ατόπημά του και θα επέμενα ώσπου να το πετύχω.

Έτσι θα του έδειχνα να καταλάβει δυο πράγματα: πρώτον, ότι το να δίνεις λόγο για ό,τι κάνεις είναι σοβαρότερο από αυτό που κάνεις, και δεύτερον ότι το να βάζεις κάποιον στη θέση του δεν επιτυγχάνεται με το να τον υποτιμάς αλλά αντιμετωπίζοντάς τον ως ίσο.

Φυσικά, μετά την όποια αιτιολόγησή του, θα του δήλωνα ότι σταματάω να διατηρώ κάθε σχέση μαζί του, για τους ευνόητους λόγους τους οποίους δεν θα παρέλειπα να αναφέρω.

Πιστεύω ότι έτσι μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους, κι όχι αδιαφορώντας.

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
561
Πόντοι
96

αδιαφορια

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους.Θα συμφωνησω με την Αδιαφορια.Τωρα αν θες να το τραβηξεις.....βρες μια μπανικη γκομενα να του την πεσει με αμαξι  και να τον παει σε κανενα βουνο για μια ¨¨ρομαντικ稨βολτα....να του παρει τα ρουχα και να την κοπανησει.....και ας τον να κανει το Ντεμπουτο του σαν ηθοποιος...Βλεπε Ζωη Λασκαρη στην ομωνημη ταινια.....

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.303
Πόντοι
2.586
Εγώ θα ζητούσα εξηγήσεις για την υποκριτική του συμπεριφορά, επί της ουσίας κι όχι για τους τύπους. Θα περίμενα, όπως και να 'χει, να αιτιολογήσει το ατόπημά του και θα επέμενα ώσπου να το πετύχω.

Έτσι θα του έδειχνα να καταλάβει δυο πράγματα: πρώτον, ότι το να δίνεις λόγο για ό,τι κάνεις είναι σοβαρότερο από αυτό που κάνεις, και δεύτερον ότι το να βάζεις κάποιον στη θέση του δεν επιτυγχάνεται με το να τον υποτιμάς αλλά αντιμετωπίζοντάς τον ως ίσο.

Φυσικά, μετά την όποια αιτιολόγησή του, θα του δήλωνα ότι σταματάω να διατηρώ κάθε σχέση μαζί του, για τους ευνόητους λόγους τους οποίους δεν θα παρέλειπα να αναφέρω.

Πιστεύω ότι έτσι μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους, κι όχι αδιαφορώντας.

Γιατί να τον βοηθησει να καταλαβει το λαθος του; Γιατι να ασχοληθει μαζι του και ακομα και ετσι να βγει πιο συνηδειτοποιημενος αρα και κερδισμενος;
Το μονο που εχεις εσυ να κερδισεις ειναι "προσωπικη ηθικη ικανοποιηση" δειχνοντας του οτι εσυ εισαι ο σωστος..
Τιποτα, οποιαδηποτε εξηγηση κτλπ ειναι υπερ του.
Δυο επιλογες εχεις, η του ριχνεις μπουφλες ειτε τον αφηνεις στην μαυρη μοιρα του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom