KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Σε ποιον ακριβώς ρε φίλε μήπως με βγάλει κάποια στιγμή ο δρόμος?εργαζεται με το ονομα μιραντα σε οικο στο ηρακλειο
Σε ποιον ακριβώς ρε φίλε μήπως με βγάλει κάποια στιγμή ο δρόμος?εργαζεται με το ονομα μιραντα σε οικο στο ηρακλειο
μεγαλωσε και παραξενεψε δικε μου.η γκρανυ ντιανα απο μαγνησιας δουλευει στο μεταξι σαν ανιτα
10 ευρω
πιπα κωλος μουνι
μονο το ακαποτο εχει κοψει
μαλλον επεσε ψωμολυσσα τυπεμεγαλωσε και παραξενεψε δικε μου.
μετράνε και οι κριτικές που μπορεί να έχει σε τρία-τέσσερα διαφορετικά ιδρύματα;
Και η Λίντα (Μπουζιάνη 2, Σπύρου Πάτση 40 κλπ) πρέπει να έχει σπάσει το φράγμα των 100 κριτικών.
η Linda θα είχε πολλή περισοτερς αν δεν υπήρχε το όριο στης κριτικές
Αναφέρομαι στα στουντιο που έχω αρκετές εμπειρίες τα τελευταία χρόνια. Κάποια έκλεισαν. π.χ. Αγ. Μελετίου, Χαλκιδικής 83, Βουλιαγμένης 83, κτλ. Πώς θα μετρήσουμε τις κριτικές των κοριτσιών αφού δεν τις έχουμε. Οι κριτικές γράφτηκαν και θα πρέπει να αθροιστούν. ή μιλάμε για νούμερα ή όχι.
Επίσης, ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά καιρούς έχει χρησιμοποιηθεί το ίδιο επαγγελματικό όνομα αλλά από διαφορετικές ιερόδουλες. Μάλιστα, αυτό έγινε και ακόμη και στο ίδιο μαγαζί (γιατί άραγε??.....). Έτσι διαβάζει κανείς για την Χ που είναι πολύ καλή σε μιά κριτική και πολύ κακή σε άλλη κριτική, πρόκειται για διαφορετικά φυσικά πρόσωπα, άλλη εμφάνιση, καταγωγή κτλ. Οι κριτικές αυτές έχουν καταγραφεί στην Χ, αλλά ΔΕΝ επρόκειτο για το ίδιο άτομο.
αυτό είναι λίγο δύσκολο να γίνει από κάποιον σαν εμάς πρέπει να το κάνει κάποιος admin
1) Έτσι είναι. Δηλ. ανέφερα μαγαζιά που δεν εμφανίζονται στοιχεία. π.χ. και η δροσοπούλου 95 είναι κλειστή αλλά εμφανίζονταν στοιχεία.
2) Επίσης, είπα το παράδειγμα με την Χ ιερόδουλη για να μην υπερεκτιμηθούν οι κριτικές της. Μην νομίζεις ότι δεν ισχύει εγώ έχω διαπιστώσει 2-3 τέτοιες περιπτώσεις σίγουρα. Έχει γίνει στο παρελθόν σκόπιμα. δηλ. είναι η Χ που είναι σούπερ στη δουλειά της και στην εμφάνιση, και φευγει διαοπές και το αφεντικό εμφανίζει κάποια άλλη στη θέση της με το όνομα Χ. Οπότε ο κάθε πελάτης που δεν τα ξέρει και δεν τα πολυψάχνει, δεν έχει χρόνο, είναι παντρεμένος, κτλ. πάει στην ψευτικη Χ και του παίρνουν τα φραγκα. καλό ε? ΜΠορεί ακόμη και η Χ πάει διακοπές, και ένα άλλο μαγαζί εμφανίζει άλλη κοπέλα με το όνομα Χ για να μπερδέψει τους πελάτες. Αυτό το ξέρουν/ξέρουμε όσοι το έζησαν και τους εξαπάτησαν ή μπορεί κανείς να το διαπιστωσει από τις κριτικές.
πολλή σωστά τα λες και ύπαρξη και άλλη περίπτωση όπως της Νίνας που έγινε Souendy