Την Κωνσταντινούπολη γιατί δεν την έχετε βάλει ανάμεσα στις επιλογές
?
Έχοντας την τύχη να έχω ταξιδέψει σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη καθώς και στην Αμερική αλλά και σε χώρες τις Αφρικής και της Ασίας, πραγματικά η μοναδική πόλη που έχω ερωτευτεί είναι η Κωνσταντινούπολη. Έχω πάει πάνω από 20+ φορές, έχω μείνει κάποιες φορές πάνω από μήνα – αυτή η πόλη τα έχει όλα – εκείνα μάλιστα που αγαπούν οι Έλληνες. Απίστευτα μέρη για βόλτα και καφέ, ονειρεμένες τοποθεσίες, φοβερό φαγητό σε όποιους αρέσει η ανατολίτικη κουζίνα, φιλόξενους ανθρώπους (ναι τούρκους) πολλοί από τους οποίους έχουν πολύ μπέσα σαν άτομα, οικονομική – φτηνή και ποιοτική ζωή, ωραία νυχτερινή ζωή και άλλα πολλά.
Σε αντίθεση με την Κωνσταντινούπολη οι περισσότερες Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές πόλεις μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους (εκτός Ιταλίας - Ισπανίας) – δλδ άμα γυρίσεις μία απλή γειτονιά του Παρισιού – του Βερολίνου/ Μονάχου – Λονδίνου ή Στοκχόλμης – ναι μεν θα έχουν κάποιες διαφορές αλλά θα είναι μικρές.
Ρωσία – Αγία Πετρούπολη είχα κάποτε ευκαιρία να πάω – αλλά άλλαξαν τα σχέδια λίγο πριν την αναχώρηση, οπότε δεν ξέρω για Ρωσοπεριοχές.