Επισκέπτης
Και το Παρισι μου αρεσει αλλα δεν γουσταρω τους Γαλλους.Εἶσθε κομμουνιστής._
Και το Παρισι μου αρεσει αλλα δεν γουσταρω τους Γαλλους.Εἶσθε κομμουνιστής._
Μαδριτη δεν εχω παει. Θα παω το καλοκαιριΔιότι ἡ Βαρκελώνη ἦτο καὶ εἶναι φωλέα κομμουνιστῶν. Νὰ πηγαίνετε εἰς Μαδρίτην.
και οχι μονο...Ἡ γαλλικὴ δεξιὰ ἀνέδειξεν τεραστίους μορφάς.
η Μαδρίτη δεν λέει απολύτως τίποτα αλλα αφού θα πας πετάξου μεχρι το τολεδοΜαδριτη δεν εχω παει. Θα παω το καλοκαιρι
Θα νοικιασω αμαξι και θα κανω τον γυρω της ισπανιας τυπεη Μαδρίτη δεν λέει απολύτως τίποτα αλλα αφού θα πας πετάξου μεχρι το τολεδο
ισπανια ειναι ωραια και η Μαλαγα και η Βαλεντσια...γενικα ειναι ωραια..Θα νοικιασω αμαξι και θα κανω τον γυρω της ισπανιας τυπε
σαν σεμπαστιαν στην χώρα των βασκων ειναι όμορφα και η Βαρκελώνη που αν θα πας με κάρο να μείνεις λόφο τιμπιταμπο σε ενα σούπερ χοτελι με πιάτο την πόλη ( γκραντ χοτελ λα φλοριντα)Θα νοικιασω αμαξι και θα κανω τον γυρω της ισπανιας τυπε
ανδαλουσια θελω να δω πολυισπανια ειναι ωραια και η Μαλαγα και η Βαλεντσια...γενικα ειναι ωραια..
εισαι ωραιοςσαν σεμπαστιαν στην χώρα των βασκων ειναι όμορφα και η Βαρκελώνη που αν θα πας με κάρο να μείνεις λόφο τιμπιταμπο σε ενα σούπερ χοτελι με πιάτο την πόλη
επισης στην βαλεντσια εχει το Ρομανί πολυ γνωστο ειναι μια βιλα με κοριτσια της δουλειας απο ολο τον πλανητη κυκλοφορουν με τα κυλοτακια εχει εστιατοριο δωματια,δωματια σπεσιαλ και λογικες τιμες εινα πολυ γνωστο εκει...κολολεει..ανδαλουσια θελω να δω πολυ
δυστυχως εκει δεν θα μπορεσω να παω φιλε μου... Παν αυτες οι εποχες που γυρναγαμε στην Ευρωπη με σκοπο να τον χωσουμε καπου :'(επισης στην βαλεντσια εχει το Ρομανί πολυ γνωστο ειναι μια βιλα με κοριτσια της δουλειας απο ολο τον πλανητη κυκλοφορουν με τα κυλοτακια εχει εστιατοριο δωματια,δωματια σπεσιαλ και λογικες τιμες εινα πολυ γνωστο εκει...κολολεει..
κριμα εχει γκομενες απο νοτια αμερικη,κεντρικη αμερικη,ρωσια,τσεχια,αφρικη απο οπου θελεις..κριμαδυστυχως εκει δεν θα μπορεσω να παω φιλε μου... Παν αυτες οι εποχες που γυρναγαμε στην Ευρωπη με σκοπο να τον χωσουμε καπου :'(
Θα νοικιασω αμαξι και θα κανω τον γυρω της ισπανιας τυπε
Και το Παρισι μου αρεσει αλλα δεν γουσταρω τους Γαλλους.
εισαι σωστος αλλα δεν εχω τον χρονο και δεν θα ειμαι ουτε σολο ουτε με αντροπαρεα για χαβαλε. Μια χαρα με το αμαξακι και τις βαλιτσουλες θα δουμε οσο προλαβουμε σε 10-15 μερες ;)Γύρο μιας χώρας,και δη της Ισπανίας μπορείς να καταλάβεις μόνο με το τραίνο.Και όχι με γρήγορα όπως τα AVE.Κλασικό τραινάκι...2 μήνες περιφερόμουν στην Ιβιρική πριν 4 χρόνια.Όλο με το τραίνο.Και κάνεις και σπουδαίες γνωριμίες.
εισαι σωστος αλλα δεν εχω τον χρονο και δεν θα ειμαι ουτε σολο ουτε με αντροπαρεα για χαβαλε. Μια χαρα με το αμαξακι και τις βαλιτσουλες θα δουμε οσο προλαβουμε σε 10-15 μερες ;)