Νέα

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον πανηγυρισμό του Κατίδη;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα boobomastoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Το κορυφαίο βέβαια είναι που βγήκαν και κράξανε κι οι Γερμανοί της Bild!! (Ευκαιρία ζητούσαν!)

Όταν η ΔΙΚΗ σου χώρα έκανε τα όσα έκανε πριν 70 χρόνια, όταν αυτοί που τα έκαναν αυτά (και δεν τα έκαναν με το ζόρι, με χαρά τους τα έκαναν!) ήταν οι πατεράδες σου και οι παπούδες σου, κάποιοι λίγοι από τους οποίους ζουν ακόμα και σήμερα, όταν ακόμα και τους τέως συμμάχους τους (και υποτίθεται ομοϊδεάτες) Ιταλούς τους δολοφονούσαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό και τύψη, ενίοτε μαζικά βουλιάζοντας τα πλοία που τους μετέφεραν, τότε το να μέμφεσαι τον 20χρονο επειδή σήκωσε το χέρι του σαν χαιρετισμό (ανοήτως να το δεχθώ) είναι απίστευτη υποκρισία και κακεντρέχεια.

Όχι κύριοι Γερμανοί, δεν τα κάνατε τα εγλήματα στον ΒΠΠ, απλά επειδή σας είχε ξεγελάσει ο Ναζισμός, διότι τότε αντίστοιχα εγλήματα θα έπρεπε να είχαν κάνει και οι ομοϊδεάτες σας Ιταλοί, αλλά ΔΕΝ τα έκαναν.
Τα κάνατε γιατί είσαστε σκατοφάρα και όσα λεφτά και να βγάλετε θα περαμείνετε αιμοδιψείς βάρβαροι, διότι την ωμή ομαδική βία την έχετε στο DNA σας.
Αλλά δεν φταίτε εσείς ο μαλάκας ο Αμερικάνος φταίει, που αφού σας γάμησε στον πόλεμο μετά σας έδωσε τεράστια οικονομική βοήθεια για να ξαναφιαχτείτε και να το παίζετε πάλι αφεντικά, χωρίς πόλεμο τώρα.

Μόνο που ο καιρός έχει γυρίσματα. Όταν τα βάζετε με ΟΛΟΥΣ, διότι "εσείς είστε η αρεία φυλή" (ασφαλώς και το πιστεύουν ακόμα!) κάποτε θα σας την κάνουν γυριστή...
 

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Μηνύματα
1.572
Like
0
Πόντοι
16
Τι να σου πώ αμά δεν θέλεις να καταλάβεις τότε κάποιες περιπτώσεις είναι ανίατες μήπως είσαι καί τσακιροπανιωνάκι  :think: ?
Πανιώνιος δεν είμαι

αλλά ο Πανιώνιος είναι γνήσια προσφυγική ομάδα όπως και ο Απόλλων Αθηνών (Σμύρνης η πρώτη του ονομασία)  :uglystupid: :uglystupid:

πιο γνήσιοι από εσάς και δεν καπηλεύονται την προσφυγιά, εν αντιθέσι με σας ...
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το παραδειγμα του Βαν Περσι ειναι φανεροτατο οτι δε δειχνει οτι χαιρεταει καν . Πανηγυριζει, σαν να "σκουπιζει " σαν να λεμε τον ωμο του, κανεναν απολυτως δε δειχνει να χαιρεταει .
Και απορω αραγε γιατι το βιντεο στο tube το κοψανε ακριβως τη στιγμη που κανει το ιδιο και με τα 2 χερια ...

ΥΓ , το γνωριζετε οτι στη Γερμανια αν χαιρετισεις ετσι , υπαρχει ποινη φυλακισης, ετσι ?
ο ματζουκιτζ τυπε?
 

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Μηνύματα
1.572
Like
0
Πόντοι
16
Το κορυφαίο βέβαια είναι που βγήκαν και κράξανε κι οι Γερμανοί της Bild!! (Ευκαιρία ζητούσαν!)

Όταν η ΔΙΚΗ σου χώρα έκανε τα όσα έκανε πριν 70 χρόνια, όταν αυτοί που τα έκαναν αυτά (και δεν τα έκαναν με το ζόρι, με χαρά τους τα έκαναν!) ήταν οι πατεράδες σου και οι παπούδες σου, κάποιοι λίγοι από τους οποίους ζουν ακόμα και σήμερα, όταν ακόμα και τους τέως συμμάχους τους (και υποτίθεται ομοϊδεάτες) Ιταλούς τους δολοφονούσαν χωρίς κανέναν ενδιασμό και τύψη, ενίοτε μαζικά βουλιάζοντας τα πλοία που τους μετέφεραν, τότε το να μέμφεσαι τον 20χρονο επειδή σήκωσε το χέρι του σαν χαιρετισμό (ανοήτως να το δεχθώ) είναι απίστευτη υποκρισία και κακεντρέχεια.

Όχι κύριοι Γερμανοί, δεν τα κάνατε τα εγλήματα στον ΒΠΠ, απλά επειδή σας είχε ξεγελάσει ο Ναζισμός, διότι τότε αντίστοιχα εγλήματα θα έπρεπε να είχαν κάνει και οι ομοϊδεάτες σας Ιταλοί, αλλά ΔΕΝ τα έκαναν.
Τα κάνατε γιατί είσαστε σκατοφάρα και όσα λεφτά και να βγάλετε θα περαμίνετε αιμοδιψείς βάρβαροι, διότι την ωμή ομαδική βία την έχετε στο DNA σας.
Αλλά δεν φταίτε εσείς ο μαλάκας ο Αμερικάνος φταίει, που αφού σας γάμησε στον πόλεμο μετά σας έδωσε τεράστια οικονομική βοήθεια για να ξαναφιαχτείτε και να το παίζετε πάλι αφεντικά, χωρίς πόλεμο τώρα.

Μόνο που ο καιρός έχει γυρίσματα. Όταν τα βάζετε με ΟΛΟΥΣ, διότι "εσείς είστε η αρεία φυλή" (ασφαλώς και το πιστεύουν ακόμα!) κάποτε θα σας την κάνουν γυριστή...
Να μην ξεχνάμε ότι ο χίτλερ είχε ανέβει στην εξουσία μετά από 3 διαδοχικές ψηφοφορίες, δηλαδή με την ψήφο του γερμανικού λαού.

Είχε την υποστήριξη του μέχρι τέλους, το δε βερολίνο απέναντι στους ρώσους το '45 στο τέλος το υπερασπίζονταν μη στρατευμένα 17χρονα παιδιά εθελοντικά ..

Απλά έγινε το εξιλαστήριο θύμα ενός λαού που ενώ στήριζε τις επιλογές του, στο τέλος του έριξε όλες τις ευθύνες για το μακελειό που έκανε βγάζοντας την καθαρή
 

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.516
Like
143
Πόντοι
16
ο ματζουκιτζ τυπε?

δεν εχω δει ρε ψηλε πως πανηγυριζουν και οι επιθετικοι της καθε ομαδας οταν βαζουν γκολ ... αν εκανε κατι παρομοιο κι αυτος , ας του κανουν τα ιδια , δεν υπαρχουν διακρισεις σε αυτα αν ρωτας τη γνωμη μου ...
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
...

Ο αθλητής πρέπει να απολογηθεί, να ζητήσει, αν θέλει, συγνώμη για την πράξη του και να αποδεχτεί την όποια τιμωρία. Από κει και πέρα όμως, δεν πρέπει η κοινωνία μας να αναπτύξει τα κανιβαλικά της ένστικτα. Εχθρός δεν είναι ο νεαρός αθλητής, αυτός είναι περισσότερο το θύμα. Εχθρός είναι το σύστημα που εκτρέφει τέτοια περιστατικά και χαίρεται από την αναμπουμπούλα που δημιουργείται. Η γνώμη μου είναι ότι, σε τελική ανάλυση, τέτοιες περιπτώσεις προσπαθείς να τις τραβήξεις προς το μέρος σου κι όχι να τις σπρώξεις με τη συμπεριφορά σου στην «απέναντι» αγκαλιά. Δηλαδή, μια ειλικρινής μεταμέλεια πρέπει να αναγνωρίζεται και να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία.

Η άγνοια περί ιστορικών ζητημάτων είναι, δυστυχώς, επιδημία στην ελληνική νεολαία. Πόσο μάλλον σε αθλητές που έχουν ακόμα λιγότερες διαθέσιμες ώρες για διάβασμα. Δυστυχώς, για την  πλειοψηφία των νέων μας, ό,τι δεν χρειάζεται να παπαγαλίσουν για το σχολείο, θεωρείται χαμένος χρόνος. Έτσι, δημιουργούνται κενά κι ένα πέπλο άγνοιας πάνω σε σημαντικά ζητήματα που δεν μπορεί να τα καλύψει το facebook, το internet και η τηλεόραση. Αυτήν την άγνοια και τη δικαιολογημένη δυσπιστία στο πολιτικό σύστημα εκμεταλλεύεται η Χρυσή Αυγή και βρίσκει πρόσφορο έδαφος στους νεολαίους. Πώς αντιστρέφεται αυτό; Βραχυπρόθεσμα, με καθολική αντίδραση σε παρόμοια περιστατικά. Μακροπρόθεσμα, όμως, μόνη ασπίδα είναι η γνώση. Να μάθουν οι νέοι μας τι αντιπροσωπεύει ο συγκεκριμένος χώρος, πίσω από το γοητευτικό στυλ και το ομαδικό, πειθαρχημένο πνεύμα. Τότε να δούμε αν θα τους αρέσει και το περιεχόμενο, πέρα από το φανταχτερό περιτύλιγμα. Και να μην ξεχνάνε ότι αν ο κροκόδειλος φάει τον «εχθρό» σου, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φίλος σου



Ο Κατίδης άπλωσε το χέρι. H κίνησή του μας έδειξε, in your face baby, το ζήτημα. Εμείς είδαμε το χέρι, και σ’ αυτό μείναμε. Αφήσαμε, αντί να προσεγγίσουμε, το ζήτημα. Όπως ο τύπος, που του ‘δειχναν το φεγγάρι κι έβλεπε το δάχτυλο…

Προφανώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι, σαν κι εκείνη την κοπέλα που πηδάει τριπλούν, κλασικό δείγμα της «νομίζεις πως είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο;» κατηγορίας. Μου θυμίζει τη διήγηση του γιου μου σπίτι, για ένα συμμαθητή του στην Ε’ Δημοτικού που το‘χει βρει, ένας τρόπος να τραβά την προσοχή των άλλων, στο διάλειμμα να φωνάζει «Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή». Κι ο Κατίδης, αυτό έκανε. Είχε την ίδια απεγνωσμένη ανάγκη να τραβήξει την προσοχή. Το κατάφερε.

Το ζήτημα, όμως, δεν είναι ο Κατίδης. Το ζήτημα είναι, ένας κόσμος στη σύγχυση. Στο χάσιμο. Ενας κόσμος, που δεν έχει καταπού να κάνει. Γιατί όλες οι ενδεχόμενες επιλογές, δεξιά κι αριστερά, τον οδηγούν στην κοινή κατάληξη. Αδιέξοδο. Τοίχος. Και ακριβώς εκεί, ενώπιον των αδιεξόδων, βρίσκει μια αγκαλιά. Απατηλή μεν, ανοιχτή δε. Στο εξτρίμ. Κατακεί θα κάνει. Ο,τι κινείται και υπάρχει σε προβληματικό, κατακεί κάνει. Είναι το πιο εύκολο ψάρι για ν’ αλιευθεί. Σ’ ένα παράδεισο, τάχα αξιών.

Οποιος τρώει ξύλο στη ζωή του, ξύλο με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, κατακεί κάνει. Κατακεί που θα νιώσει επιτέλους, αντί θύμα, δυνατός. Που θα μπορεί, αυτός να δώσει (αντί να φάει) το ξύλο. ‘Η, έστω, θα το δώσουν άλλοι «για πάρτη του». Στέλνουμε τα παιδιά μας, σε σχολεία όπου το νούμερο-ένα στην ατζέντα της καθημερινότητας είναι η βία. Tο bullying. Το cyber-bullying. Σαν σε ταχύρυθμη εκπαίδευση, προτού μεγαλώσουν και βγουν έξω. Σ’ένα αντίστοιχο, τον λεγόμενο αληθινό, κόσμο.

Ο νέος ποδοσφαιριστής είναι ο νέος άνθρωπος αυτού του εν συγχύσει κόσμου. Επιπλέον δε, εκ του αντικειμένου του, ο ποδοσφαιριστής (αφού, πρώτα, το έχει κάπως ονειρευτεί από μικρός, ύστερα έρχεται και) δραστηριοποιείται σ’ ένα κατ’ εξοχήν προνομιακό για τους κακοποιούς χώρο. Αυτό δεν είναι, σήμερα, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Το γήπεδο, που οι κακοποιοί απολαμβάνουν να παίζουν μπάλα. Ο ποδοσφαιριστής, το σημείωσα εδώ τον καιρό της μετακίνησης του Τοροσίδη στη Ρόμα, έχει ανάγκη την καθοδήγηση. Καθοδήγηση, για τον ποδοσφαιριστή, είναι η οικογένεια και ο ατζέντης. Παρακαλούσα τις προάλλες στη Νέα Σμύρνη τον Θεόφιλο Καρασαββίδη, «να καθοδηγείτε τα παιδιά».

Καθοδήγηση δεν είναι μόνον, πόσα-πώς-πότε θα πάρουμε. Καθοδήγηση είναι η παιδεία. Η αγωνία για επιμόρφωση. Θα ξεχάσω πολλά, ήδη σιγά-σιγά αρχίζω να ξεχνώ κάμποσα, στη ζωή μου. Αλλ’ένα απ’αυτά που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι εκείνη η επίσκεψη πέρυσι, παρέα με τους διεθνείς, στο δωρικής λιτότητας υπερώον του Μίκη Θεοδωράκη φάτσα απέναντι στην Ακρόπολη. Η συνάντησή του, για μερικές ώρες, μαζί τους. Πώς έφυγαν μετά, οι διεθνείς, από κει. Τι είχαν αφομοιώσει. Αν ο ποδοσφαιριστής καθοδηγηθεί να μάθει απέξω τον Μίκη, εννοείται πως δεν θα χρειαστεί ποτέ να συζητήσουμε για τον «Ελληνα Χίτλερ» που αίφνης οι Γερμανοί, kiss my ass μετά συγχωρήσεως, βρήκαν.

Η διαφορά του Κατίδη απ’τον συμμαθητή του γιου μου είναι ότι ο Ελληνας νομοθέτης στον εικοσάχρονο αναγνωρίζει, ενώ στον δεκάχρονο δεν αναγνωρίζει, δικαίωμα ψήφου και ικανότητα δικαιοπραξίας. Αρα, ο Κατίδης χρήζει να τιμωρηθεί. Δεν στέκει το σχήμα, νέος με δικαιώματα ενήλικου και υποχρεώσεις ανήλικου. Κι η τιμωρία άλλωστε, μέσον παιδείας είναι. Το έσχατο μεν, μέσον δε. Αφού δεν κατέστη εφικτό με διαφορετικό τρόπο ν’ αποκτήσει συνείδηση τι είναι αυτό που έκανε, τι συμβολίζει, ας το μάθει έτσι. Μόνο που και εδώ, πάλι, πέφτουμε σ’ ένα κόσμο όπου τιμωρία=επικοινωνία=υποκρισία. Δια βίου, λέει. Για τον εντυπωσιασμό της στιγμής. Ωπα!

Ο Κατίδης θα χάσει το Μουντιάλ Νέων, το καλοκαίρι στην Τουρκία. Αυτό είναι, όλο κι όλο, το «ισόβιο». Επειτα, αν έχει έξυπνη καθοδήγηση, κάπου θα βρει το επόμενο κομμάτι γης για να παίξει ποδόσφαιρο. Και θ’αναμένει, ώσπου να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία, να ευεργετηθεί απ’την κοντή μνήμη. Short memory, για να καταλαβαίνουν κι οι τόσο, μα τόσο, politically correct που σοκάρονται από μια χειρονομία αλλ’αυτό αργότερα δεν τους αποτρέπει να δίνουν δουλειά σ’αυτόν που την έκανε. Ο διαβόητος φασίστας Ντι Κάνιο, μέχρι πρότινος, ήταν στην καθωσπρέπει Αγγλία προπονητής (Σουίντον).

Τον Αύγουστο, εκτός απ’την κοπέλα που πηδάει τριπλούν, απ’τους Ολυμπιακούς Αγώνες αποβλήθηκε κι ο Μοργκανέλα, ένα προβληματικό που παίζει ποδόσφαιρο στο Παλέρμο. Αποβλήθηκε επειδή στον λογαριασμό του είχε γράψει τους Κορεάτες, μόγγολα. Κι αυτός, τότε «δια βίου» ήταν. Τον Φεβρουάριο, αφού ο Χίτσφελντ δεν έδειξε την παραμικρή αναστολή, τον καμαρώσαμε με την Εθνική Ελβετίας στο Καραϊσκάκη…

 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
Πανιώνιος δεν είμαι

αλλά ο Πανιώνιος είναι γνήσια προσφυγική ομάδα όπως και ο Απόλλων Αθηνών (Σμύρνης η πρώτη του ονομασία)  :uglystupid: :uglystupid:

πιο γνήσιοι από εσάς και δεν καπηλεύονται την προσφυγιά, εν αντιθέσι με σας ...

Αυτοί που καπηλεύωνται καί διαχωρίζουν τους πρόσφυγες καί ονομάζουν   " γνήσιους " αυτούς του 1922 εν' αντιθέσει από αυτούς του 1955 & 1964 , άν είναι δυνατόν να το συζητάμε  κιόλας , είναι κάποιοι με την δικιά σου δυστυχώς νοοτροπία καί που δεν διαφέρει καθόλου απο αυτή της πλατείας ( ξέρεις καλά ποιάς πλατείας )καί στα λέει κάποιος που παρ'ότι ενωσίτης κατάγεται απο την ΣΜΥΡΝΗ  >:( >:(
 

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Μηνύματα
1.572
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοί που καπηλεύωνται καί διαχωρίζουν τους πρόσφυγες καί ονομάζουν   " γνήσιους " αυτούς του 1922 εν' αντιθέσει από αυτούς του 1955 & 1964 , άν είναι δυνατόν να το συζητάμε  κιόλας , είναι κάποιοι με την δικιά σου δυστυχώς νοοτροπία καί που δεν διαφέρει καθόλου απο αυτή της πλατείας ( ξέρεις καλά ποιάς πλατείας )καί στα λέει κάποιος που παρ'ότι ενωσίτης κατάγεται απο την ΣΜΥΡΝΗ  >:( >:(
Έχεις χάσει την μπάλα

Δεν είσαι πρόσφυγας και να μην τα ξαναλέμε για τα προνόμια που απεκόμισες από την Συνθήκη της Λωζάνης εν αντιθέσι με όλους τους άλλους σφαγμένους  μικρασιάτες.

Να μην συγκρίνουμε τα πογκρόμ και τις απελάσεις με το δράμα του ’22. Έλεος …
 
OP
OP
boobomastoras

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.100
Κριτικές
8
Like
162
Πόντοι
16
Τι άλλο θα ακουσουμε? Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι την ωρα που εσφαζαν τον πληθυσμο μιας πολης , στην άλλη όλα ηταν ροδινα και μελι-γάλα. Δεν κηνυγηθηκαν ή πιεστικαν να φυγουν και να εγκαταλειψουν τα σπιτια τους.
 

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
387
Like
0
Πόντοι
1
Ηρθε και το πουστάκι το ακροδεξιό να μας μάθει ιστορία  :jerking: ουστ ρε μπετόβλακα, πάνε προσκυνά τον αδόλφο και τον μουσολίνι αναρχιδε φασίστα  :birdman:
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελατε ρε μαγκες πας πρηξατε τα αρχιδια με τον μαλακα...
 

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Μηνύματα
1.572
Like
0
Πόντοι
16
Τι άλλο θα ακουσουμε? Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι την ωρα που εσφαζαν τον πληθυσμο μιας πολης , στην άλλη όλα ηταν ροδινα και μελι-γάλα. Δεν κηνυγηθηκαν ή πιεστικαν να φυγουν και να εγκαταλειψουν τα σπιτια τους.
άλλο πιέζομαι να φύγω και άλλο αυτό
http://[URL unfurl="true"]www.kerdos.gr/Images/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%A3%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%82.jpg[/img[/URL]]

δεν εννοώ ότι καλοπέρασαν, το ελληνικό κράτος τους εγκατέλειψε στην τύχη τους. Αλλά είπαμε ...

άλλο το σε πιέζω να φύγεις και άλλο η γενοκτονία που έγινε το '22 στα παράλια
 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
Έχεις χάσει την μπάλα

Δεν είσαι πρόσφυγας και να μην τα ξαναλέμε για τα προνόμια που απεκόμισες από την Συνθήκη της Λωζάνης εν αντιθέσι με όλους τους άλλους σφαγμένους  μικρασιάτες.

Να μην συγκρίνουμε τα πογκρόμ και τις απελάσεις με το δράμα του ’22. Έλεος …

Κοίτα καταλαβαίνω την ανάγκη σου να εκφραστείς καί εσύ μέσα στο οποιοδήποτε φόρουμ ακόμα καί εδώ αλλά το να θές να παρουσιάσεις το άσπρο μαύρο απλά σε κάνει τουλάχιστον γραφικό άν καί προφανώς αυτός είναι ό στόχος σου , επίσης φαίνεται ότι δεν κατάγεσαι απο οικογένεια προσφύγων για να φτάσεις σε σημείο να κάνεις αυτό τον ρατσιστικό διαχωρισμό στον οποίο καί επιμένεις λές καί ό πόνος καί ή καταστροφή  ήταν πιο γλυκός στην μια περίπτωση απο την άλλη , λές καί οί μεν μόνο χάσανε περιουσία , πατρίδα , οικογένεια , διαφορετικά θα το σκεφτόσουνα δεύτερη φορά πρίν να μιλήσεις γιατί γαμώ το κέρατο μου δεν είναι όλα γήπεδο   >:( >:( !
 
OP
OP
boobomastoras

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.100
Κριτικές
8
Like
162
Πόντοι
16
Μπαρμπα εχεις χασει την μπάλα. Επειδη εχω περασει την μιση μου ζωη στην Ν. Φιλ/φεια, εχω μιλησει και με προσφυγες του 22 απο την Σμυρνη και με Κων/τες , ποτέ μα πότε κανεις δεν σκεφτηκε να κανει τον διαχωρισμό που εκανες εσυ τωρα.  :idiot:
 

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
387
Like
0
Πόντοι
1
Μπαρμπα εχεις χασει την μπάλα. Επειδη εχω περασει την μιση μου ζωη στην Ν. Φιλ/φεια, εχω μιλησει και με προσφυγες του 22 απο την Σμυρνη και με Κων/τες , ποτέ μα πότε κανεις δεν σκεφτηκε να κανει τον διαχωρισμό που εκανες εσυ τωρα.  :idiot:
Ο μπάρμπας και να χάσει την μπάλα  :rolleyes:  περίεργο μου φαίνεται  :grin: :grin:  :2funny:
 

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Μηνύματα
1.572
Like
0
Πόντοι
16
Μπαρμπα εχεις χασει την μπάλα. Επειδη εχω περασει την μιση μου ζωη στην Ν. Φιλ/φεια, εχω μιλησει και με προσφυγες του 22 απο την Σμυρνη και με Κων/τες , ποτέ μα πότε κανεις δεν σκεφτηκε να κανει τον διαχωρισμό που εκανες εσυ τωρα.  :idiot:
δεν κάνω κανέναν διαχωρισμό

απλά είμαι κατά του πουλήματος προσφυγιάς γενικότερα(για αυτό και είπα μπράβο στους πανιωνιους και στους απολλωνιστές επειδή δεν το κάνουν) και ειδικά από αυτούς που μας αρέσει ή όχι

δεν ήταν πρόσφυγες. Όποιος το αμφισβητεί ας διαβάσει την συνθήκη της Λωζάνης ...
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Μπαρμπα εχεις χασει την μπάλα. Επειδη εχω περασει την μιση μου ζωη στην Ν. Φιλ/φεια, εχω μιλησει και με προσφυγες του 22 απο την Σμυρνη και με Κων/τες , ποτέ μα πότε κανεις δεν σκεφτηκε να κανει τον διαχωρισμό που εκανες εσυ τωρα.  :idiot:

Εγώ (παρ' ότι ΑΕΚτζης) δεν είμαι προσφυγικής καταγωγής, αλλά λογικό βρίσκω αυτό που λες.
Δηλαδή μόνο αν φύγεις εν μέσω σφαγών θεωρείσαι πρόσφυγας και όχι εν μέσω εμπρησμών, προπηλισμών και ξυλοδαρμών.

Μπάρμπα σαν να μην τα λες καλά! :)
 

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Μηνύματα
4.287
Like
2.326
Πόντοι
456
Επειδη το θεμα ξεφευγει καλο θα ειναι πριν γραψουμε οτιδηποτε να βουταμε και τη γλωσσα στο μυαλο.
Προσφυγας ειναι αυτός που αναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του ή τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του και να καταφύγει σε μια ξένη χώρα.Εμενα πολλοι συγγενεις μου το 22 εφυγαν εγκαταλειποντας σπιτια και περιουσιες.Ολοι τους ειναι Αεκτζηδες εκτος απο μενα που ειμαι Πανιωνιος.Και οι 2 ειναι ομαδες που ειχαν υποστηρικτες ανθρωπους που ηταν προσφυγες Η διαφορα ειναι οτι η αεκ ιδρυθηκε εδω απο ελληνες προσφυγες ενω ο Πανιωνιος απο τους εκει κατοικους  πολυ πριν την Μικρασιατικη καταστροφη και οσοι καταφεραν και εζησαν συνεχισαν την δραστηριοτητα του συλλογου στην αθηνα.Το να προσπαθουμε να εχουμε τα αποκλειστικο της προσφυγιας εγω το θεωρω ασκοπο και λανθασμενο.
 
OP
OP
boobomastoras

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.100
Κριτικές
8
Like
162
Πόντοι
16
Δηλαδή η ΑΕΚ , ιδρυθηκε το 1924 για να πουλαει προσφυγια το 2013 σε κατι τυπους στο ιντερνετ.

Ποσα κιλα  :jerking: εισαι?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom