Νέα

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον πανηγυρισμό του Κατίδη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobomastoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Επειδη το θεμα ξεφευγει καλο θα ειναι πριν γραψουμε οτιδηποτε να βουταμε και τη γλωσσα στο μυαλο.
Προσφυγας ειναι αυτός που αναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του ή τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του και να καταφύγει σε μια ξένη χώρα.Εμενα πολλοι συγγενεις μου το 22 εφυγαν εγκαταλειποντας σπιτια και περιουσιες.Ολοι τους ειναι Αεκτζηδες εκτος απο μενα που ειμαι Πανιωνιος.Και οι 2 ειναι ομαδες που ειχαν υποστηρικτες ανθρωπους που ηταν προσφυγες Η διαφορα ειναι οτι η αεκ ιδρυθηκε εδω απο ελληνες προσφυγες ενω ο Πανιωνιος απο τους εκει κατοικους  πολυ πριν την Μικρασιατικη καταστροφη και οσοι καταφεραν και εζησαν συνεχισαν την δραστηριοτητα του συλλογου στην αθηνα.Το να προσπαθουμε να εχουμε τα αποκλειστικο της προσφυγιας εγω το θεωρω ασκοπο και λανθασμενο.

:thumbsup: :thumbsup: + 1.000.000 !!

OP
OP
boobomastoras

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Επειδη το θεμα ξεφευγει καλο θα ειναι πριν γραψουμε οτιδηποτε να βουταμε και τη γλωσσα στο μυαλο.
Προσφυγας ειναι αυτός που αναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του ή τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του και να καταφύγει σε μια ξένη χώρα.Εμενα πολλοι συγγενεις μου το 22 εφυγαν εγκαταλειποντας σπιτια και περιουσιες.Ολοι τους ειναι Αεκτζηδες εκτος απο μενα που ειμαι Πανιωνιος.Και οι 2 ειναι ομαδες που ειχαν υποστηρικτες ανθρωπους που ηταν προσφυγες Η διαφορα ειναι οτι η αεκ ιδρυθηκε εδω απο ελληνες προσφυγες ενω ο Πανιωνιος απο τους εκει κατοικους  πολυ πριν την Μικρασιατικη καταστροφη και οσοι καταφεραν και εζησαν συνεχισαν την δραστηριοτητα του συλλογου στην αθηνα.Το να προσπαθουμε να εχουμε τα αποκλειστικο της προσφυγιας εγω το θεωρω ασκοπο και λανθασμενο.
Πολυ σωστά .

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Προσφυγας ειναι αυτός που αναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του ή τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του και να καταφύγει σε μια ξένη χώρα.Εμενα πολλοι συγγενεις μου το 22 εφυγαν εγκαταλειποντας σπιτια και περιουσιες.Ολοι τους ειναι Αεκτζηδες εκτος απο μενα που ειμαι Πανιωνιος.Και οι 2 ειναι ομαδες που ειχαν υποστηρικτες ανθρωπους που ηταν προσφυγες Η διαφορα ειναι οτι η αεκ ιδρυθηκε εδω απο ελληνες προσφυγες ενω ο Πανιωνιος απο τους εκει κατοικους  πολυ πριν την Μικρασιατικη καταστροφη και οσοι καταφεραν και εζησαν συνεχισαν την δραστηριοτητα του συλλογου στην αθηνα.Το να προσπαθουμε να εχουμε τα αποκλειστικο της προσφυγιας εγω το θεωρω ασκοπο και λανθασμενο.

αυτό το αποκλειστικό το επικαλείται μόνο η αεκ και δεν δέχεται και αντιρρήσεις

πρόσφυγες φίλε υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και στον ολυμπιακό και στον παναθηναικό αλλά για μένα είναι ελεεινό να τους επικαλείσαι για να χτίσεις την εικόνα της ομάδας σου. Στην τελική άσε τα πολιτικά έξω από το ποδόσφαιρο ...

το γεγονός ότι οι δικοί σου έγιναν αεκ, δεκτό, σε ελεύθερη χώρα ζούμε, απλά είναι κάτι που εγώ αν ήμουν από την Σμύρνη πχ δεν θα το έκανα ποτέ ...

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
:cool2:

Συνημμένα

• POLI PAOK.jpg
    POLI PAOK.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 13

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Λιγα τα λογια σου γατακι :grin:

Ή νύξη μου πάει σε κάποιους συγκεκριμένους καί μάλλον γιαλατζί πανιώνιους που πιστεύουν ότι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο της προσφυγιάς απλώς γιατί θέλουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των φιλάθλων τους π.χ. Τσακίρης καί κάποιοι σαν καί αυτούς που προτιμήσαν να χαλάσουν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης απο το να το δώσουν για να παίξει ή Α.Ε.Κ. τον επαναληπτικό με την Νταντί Γιουνάιτεντ  πρίν 3 χρόνια  :jerking: :jerking: δεν σε έχω πάντως εσένα ανάμεσα σε αυτούς αλλά εσύ αποφασίζεις  :rockon: ! παρεπιμπτόντως μ' αρέσουν οί γάτες αλλά προτιμώ τον αετό  :dancing: :dancing: :dancing: !

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
αυτό το αποκλειστικό το επικαλείται μόνο η αεκ και δεν δέχεται και αντιρρήσεις

πρόσφυγες φίλε υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και στον ολυμπιακό και στον παναθηναικό αλλά για μένα είναι ελεεινό να τους επικαλείσαι για να χτίσεις την εικόνα της ομάδας σου. Στην τελική άσε τα πολιτικά έξω από το ποδόσφαιρο ...

το γεγονός ότι οι δικοί σου έγιναν αεκ, δεκτό, σε ελεύθερη χώρα ζούμε, απλά είναι κάτι που εγώ αν ήμουν από την Σμύρνη πχ δεν θα το έκανα ποτέ ...

Ειναι αεκ επειδη εμεναν κωνσταντινουπολη.Εγω πανιωνιος επειδη  γεννηθηκα και μενω νεα σμυρνη.
Οσο για τα υπολοιπα ο καθενας κρινεται απο αυτα που λεει και αυτα που κανει

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ή νύξη μου πάει σε κάποιους συγκεκριμένους καί μάλλον γιαλατζί πανιώνιους που πιστεύουν ότι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο της προσφυγιάς απλώς γιατί θέλουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των φιλάθλων τους π.χ. Τσακίρης καί κάποιοι σαν καί αυτούς που προτιμήσαν να χαλάσουν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης απο το να το δώσουν για να παίξει ή Α.Ε.Κ. τον επαναληπτικό με την Νταντί Γιουνάιτεντ  πρίν 3 χρόνια  :jerking: :jerking: δεν σε έχω πάντως εσένα ανάμεσα σε αυτούς αλλά εσύ αποφασίζεις  :rockon: ! παρεπιμπτόντως μ' αρέσουν οί γάτες αλλά προτιμώ τον αετό  :dancing: :dancing: :dancing: !

Ναι ρε για πλακα το ειπα μην αγχωνεσαι  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το παραδειγμα του Βαν Περσι ειναι φανεροτατο οτι δε δειχνει οτι χαιρεταει καν . Πανηγυριζει, σαν να "σκουπιζει " σαν να λεμε τον ωμο του, κανεναν απολυτως δε δειχνει να χαιρεταει .
Και απορω αραγε γιατι το βιντεο στο tube το κοψανε ακριβως τη στιγμη που κανει το ιδιο και με τα 2 χερια ...

ΥΓ , το γνωριζετε οτι στη Γερμανια αν χαιρετισεις ετσι , υπαρχει ποινη φυλακισης, ετσι ?

Αδερφε, και ολοι εσεις που πηρατε τις πετρες και αρχισατε το πετροβολημα ( αληθεια σε τι διαφερετε απο τους ιδιους τους ναζι στην συμπεριφορα? ) πρεπει να καταλαβετε το εξης. Κρινουμε εναν ανθρωπο πρωτον απο πραξεις ,δευτερον απο συγκεκριμενα λογια και μετα οτιδηποτε αλλο. Πολυ δε λιγοτερο απο μια συμβολικη πραξη, η οποια πολλες φορες δε μπορει να ειναι απλα μονοσημαντη αλλα να νοηματοδοτειται ποικιλοτροπως απο αυτον που την κανει. Αν ειναι να καταδικαζουμε και αυτο τοτε οδηγουμαστε αλλου. Πιστευω απο μεσα τους και κατα την ουσια τους αυτο που καταδικαζουν υποτιθεται την πραξη αυτη, οχι μονο δε διαφερουν απο το εν λογω ατομο η εστω απο αυτο που νομιζουν πως εκπροσωπει, αλλα ειναι πολυ χειροτεροι. Οσο για αυτους που λενε " ασχολουμαστε με τον Κατιδη". Με κανενα Κατιδη δεν ασχολουμαστε. Με τους φασιστες που ειναι ετοιμοι να κρινουν τους παντες και τα παντα και σημερα μια χειρονομια, αυριο μεθαυριο οτιδηποτε τους φαινεται "φασιστικο" θα το καταδικαζουν ανευ δικης και ανευ αλλων διαδικασιων, επειδη ετσι τους καρφωθηκε ασχολουμαστε. Ο φασισμος ειναι ηδη εδω

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
αδιαφορω για τον πανηγυρισμο του. Μπορει και να το κανε για να φυγει απο την ΑΕΚ μπας και βρει αλλου κανενα μεροκαματο.
Το ερωτημα ειναι: ΠΟΣΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ? :think:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Πολύ φασαρία για το τίποτε. Μιά φωτογραφία που είδα (δεν ξέρω αν είναι αυθεντική), το χέρι οι ναζιστές το σηκώνουν πολύ πιό κάτω , καί τα δάχτυλα είναι όλα ενωμένα .Στην φωτο το χέρι είναι πολύ ψηλά καί ο αντίχειρας είναι σχεδόν κάθετος με την παλάμη.SERAPIS.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αν και αεκτζης δεν με απασχολει το πως πανηγυρισε το γκολ.. αυτος ειναι και πιτσιρικας...δημοκρατια εχουμε ο καθενας πανυγηριζει οπως γουσταρει..και σιγα τα λαχανα..κατι εγινε...εδω εχουμε στην βουλη τετοιους ο κατιδης τους ενοχλησε?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δηλαδη αν επιανε ταρχιδια του η εβγαζε ενα πανο αναρχοκουμουνιστων ολα οκ για το αδερφατο των τηλεορασεων γιατι πουλαει πιο πολυ
ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΝΥΓΥΡΗΖΕΙ , ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
θα το εκανε αυτο για να γινει περισσοτερο γνωστος γιατι πριν μαλλον δεν θα τον ηξεραν κ πολλοι

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Δειτε απο κατω τι λεει στην περιγραφη του βιντεο:

"ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΟΡΤΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ Η ΕΠΩΝΥΜΩΝ, ΑΘΛΗΤΩΝ Η ΟΧΙ, ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΥΓ.Ανάμεσα στό τεράστιο πλήθος χαιρετισμών, ο αρχαιότερος φερεται να είναι ο Αρχαιοελληνικός Δωρικός χαιρετισμός,αυτος που στις μέρες μας ονομάζεται ναζιστικός χαιρετισμός εντελώς λανθασμένα.Ο Δωρικός χαιρετισμός γινεται με το δεξί χέρι υψωμένο λίγο πάνω απο τον ώμο και με την παλάμη τεντωμένη.Οι Έλληνες, μα και οι Ρωμαίοι, οι λαοί της Μεσοποταμίας, οι Κέλτες, οι Ινδιάνοι της Αμερικής, ακόμα και οι πρώτοι Χριστιανοί χρησιμοποιούσαν αυτόν τον χαιρετισμό ως ένδειξη φιλίας και σεβασμού.Αυτός ο χαιρετισμός πιο συγκεκριμένα, προέρχεται απο τις Πελασγικές και Δωρικές κοινωνίες. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΙΔΗ:«Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Κατίδης πέτυχε σήμερα το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. Κατά τον πανηγυρισμό του για την επίτευξη του τέρματος χαιρέτισε Εθνικιστικά προς τους φιλάθλους της ομάδας, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στους δημοσιογράφους που άρχισαν ήδη να μιλούν για ρατσιστικές προκλήσεις και άλλα διάφορα... Ο ίδιος εξήγησε πως το έκανε για να ξεσηκώσει τον κόσμο. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά τον πανηγυρισμό μου, είχαμε μια συνομιλία με τους συμπαίκτες μου και θέλαμε να σηκώσουμε τον κόσμο όρθιο. Για αυτό επέλεξα τη συγκεκριμένη κίνηση που έχουμε δει όλοι από τη Χρυσή Αυγή».Για την ιστορία επαναλαμβάνουμε πως ο συγκεκριμένος χαιρετισμός είναι ο Ελληνικός χαιρετισμός που είχε καθιερώσει επισήμως το εθνικό καθεστώς του Ιωάννου Μεταξά, το οποίο είπε ΟΧΙ στους ξένους εισβολείς και τους πολέμησε στην Πίνδο και την Μακεδονία το 1940-41. Έτσι ακριβώς χαιρετούσαν τότε οι Έλληνες πατριώτες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδας μας και χρησιμοποιείται από τους Εθνικιστές ανά την υφήλιο. Μπορούμε, λοιπόν, να συμφωνήσουμε με τον νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή πως όντως είναι ένας χαιρετισμός εθνικής αφύπνισης που ξεσηκώνει τα πλήθη"

Επισης τα σχολια εχουν απενεργοποιηθει. Τυχαιο?
:2funny: :2funny:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
   Μία πονηρή σκέψη. Αν του έλεγαν από την ΕΠΟ πάρε 8 αγωνιστικές για προσβολή φιλάθλου ιδιότητας θα συζητάγαμε τώρα? 2-3 χρυσαυγίτες θα λέγανε δεν έπρεπε να του κάνουν τίποτα, όλοι οι άλλοι θα τους γράφαμε και τέλος η ιστορία. Ούτε θα σκεφτόταν κανείς να το ξανακάνει με 8 αγωνιστικές ποινή, ούτε οσιομάρτυρα θα τον έλεγε κανείς. Θυμήθηκα την δήλωση του Σαμπόνις στον τελικό Σερβία-Λιθουανία στην Ελλάδα "Αυτό δεν είναι μπάσκετ, είναι πολιτική". Στην ΕΠΟ δεν το σκέφτηκε κανείς?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πολύ κλάμα έπεσε για το αμόρφωτο θρασύ αλητάκι φασιστάκι που είναι και αναρχιδο γιατι ουτε να υποστηριξει αυτα που πιστεύει δεν κατάφερε, παρά μόλις είδε το χρήμα να απομακρύνεται τον έπιασαν οι δακρυβρεχτες συγνώμες.
ο ουρακοτάγκος αντί να πιάσει τα αρχίδια του πήγε να κάνει πολιτική στο γήπεδο. Και τον ήπιε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
   Μία πονηρή σκέψη. Αν του έλεγαν από την ΕΠΟ πάρε 8 αγωνιστικές για προσβολή φιλάθλου ιδιότητας θα συζητάγαμε τώρα? 2-3 χρυσαυγίτες θα λέγανε δεν έπρεπε να του κάνουν τίποτα, όλοι οι άλλοι θα τους γράφαμε και τέλος η ιστορία. Ούτε θα σκεφτόταν κανείς να το ξανακάνει με 8 αγωνιστικές ποινή, ούτε οσιομάρτυρα θα τον έλεγε κανείς. Θυμήθηκα την δήλωση του Σαμπόνις στον τελικό Σερβία-Λιθουανία στην Ελλάδα "Αυτό δεν είναι μπάσκετ, είναι πολιτική". Στην ΕΠΟ δεν το σκέφτηκε κανείς?
τους ειχαν χοντρογαμησει τους λιθουανους σε εκεινο τον τελικο παντως τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom