!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.044
- Πόντοι
- 4.415
Κοψε το σπαμ
Gamhsou
Κοψε το σπαμ
Eίχα δουλειά με την Dasha και δεν το πρόλαβα.Το αλλαξε το αρχικο μηνυμα του. Που να εβλεπες το αρχικο δηλαδη τι θα ελεγες.
Τί θα πεί ρε σκανκ;Κοψε το σκανκ
Επικό πόστ.Ανθελληνική Ένωσης Κομμουνιστών.
Αυτοί οι βρωμιάρηδες οι τουρκόσποροι ποτέ δεν συγχώρεσαν τους Έλληνες για το ότι φύγανε από τα σπίτια τους.
Γουστάρανε να είναι μια ζωή ραγιάδες και να πηδάνε τις γυναίκες τους οι Τούρκοι.
Παραμένουν βαθιά μίζεροι και τουρκολάγνοι.
Έχουν εθιστεί με αισθήματα κατωτερότητας.
Μαλλον δε τα ξερεις καλα.........οι Κωνσταντινουπολιτες ηταν Αρχοντες με κεφαλαιο....μην τα μπερδευεις με το ποδοσφαιροΑνθελληνική Ένωσης Κομμουνιστών.
Αυτοί οι βρωμιάρηδες οι τουρκόσποροι ποτέ δεν συγχώρεσαν τους Έλληνες για το ότι φύγανε από τα σπίτια τους.
Γουστάρανε να είναι μια ζωή ραγιάδες και να πηδάνε τις γυναίκες τους οι Τούρκοι.
Παραμένουν βαθιά μίζεροι και τουρκολάγνοι.
Έχουν εθιστεί με αισθήματα κατωτερότητας.
Τί θα πεί ρε σκανκ;
Oλο καινούργιες λέξεις είσαι.
Τί θα πεί ρε σκανκ;
Τί θα πεί ρε σκανκ;
Oλο καινούργιες λέξεις είσαι.
γιατί τον κόβεις να ξέρει τις υπόλοιπες λέξεις από το ποστ του;
Ενας νεαρός πανηγύρισε με τρόπο ανάρμοστο;
Τι έκανε δηλαδή; Εδειξε τα γεννητικά του όργανα; Εβγαλε έξω τη γλώσσα σε κάποιους;
Επειδή σήκωσε το χέρι ψηλά, ήταν κακό;
Οι αθλητές στη φωτογραφία τι κακό έχουν κάνει χειρότερο από τον Κατίδη;
Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ ; Αυτό μας πείραξε;
Αντε μην αρχίσω τα γαλλικά βραδιάτικα...
Ρε σας έχουν γαμήσει την κοινωνία κι ακόμα τρώτε κουτόχορτο και ασχολείστε με μαλακίες;
Το πρόβλημα ξέρετε ποιό είναι? Ό,τι κάθε φορά ,όταν κάποιος κάνει ένα λάθος (?) και ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί αρχίζουμε και λέμε "να τιμωρηθεί πρώτα ο άλλος που έκανε αυτό και αυτό και μετά βλέπουμε"..κλέβει ο εστιάτορας? Να τιμωρηθεί, αφού πρώτα όμως τιμωρηθεί ο έφορος..και γιατί να τιμωρηθεί ο έφορος και να μην τιμωρηθεί πρώτα ο βουλευτής,ο υπουργός κτλ..Και στο τέλος δεν τιμωρείται κανείς! Ούτε φυλακή τον έβαλαν, ούτε βασανιστήρια του έκαναν.
Η ΑΕΚ οφείλει να του κάνει διακοπή συμβολάιο,να του επιβάλει πρόστιμο (τώρα θα μου πείτε απλήρωτοι είναι οι παίκτες) και η ΕΠΟ καλώς τον τιμώρησε (αν και πιστεύω ότι θα έπρεπε η τιμωρία να ήταν 1-2 χρόνια με probation).
Aν πχ αύριο ο Αγάθωνας βγει και δηλώσει Ναζί, θα τον στείλουμε στη Eurovision?
Όποιος δεν έχει μυαλό ,αυτά τραβάει.Και θα πω και κάτι άλλο..Μου έρχεται χθες μια κοινοποιηση στο fb από αλβάνιδα εργαζόμενη σε στούντιο με "like" σε ανάρτηση ¨Η Αλβανια περήφανη για τον Ριζάι"..επειδή τη ξέρω την παίρνω τηλ. και τη βρίζω.είναι δυνατόν να ζεις σε μια χώρα,να λες ότι είσαι καλά,ότι σέβεσαι τα λεφτά που βγάζεις και να δηλώνεις περήφανη για ποιόν??έναν αποτυχημένο κακοποιό? Το να θεωρείς το Ριζάι ήρωα είναι μια φορά χαζό..το να το δηλώνεις είναι ΑΝΑΠΗΡΙΑ!
Πολυ κομπλεξ ρε παιδι μπυ!
Ολοι αυτοι που πανηγύρισαν ετσι ?
[URL unfurl="true"]http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/13/03/17/143814.jpg[/url]
Τηνεπόμενη φορά ας βγάλει την πουτσα του εξω ,μάλλπν δεν θα σας πειράξει ;)