αφου τα πουτανογενηματα οι δημοσιογραφοι μοσταρουν Χ.Α συνεχεια και της ενεργειες λογικο ειναι να αποβλακωθει ο κοσμος με την Χ.Α
Γαμωγενηματα δημοσιογραφοι.. χεζω τους ταφους των νεκρων σας.. γιατι ολοι αυτοι φταινε που η πολιτες αυτης της χωρας εχουν ελειψη παιδειας, και οχι η παιδεια δεν ειναι να ξερεις ποτε εγεινε η μαχη του μαραθωνα,η παιδεια ειναι να ξερεις αξιες, συμπεριφορα, να φερεσαι εξυπνα,να μιλας ομορφα και γενικα να εχεις μια καλη εικονα ..
Τωρα για τον παιχτη, κατακρητεο βεβαια,αλλα σε νεους δινεις φυσικα μια δευτερη ,να βγει να πει συγνωμη και να διαβασει λιγο ιστορια το τι συμβολιζει αυτος η μαλακια που εκανε, που πιστεψε με το κανουν κανα 2 ατομα στο γυμναστηριο μου οταν παω..
Κατευεθειαν, κοψτε του την μπαλα,κοψτε του την Εθνικη,καψτε τον σκωτοστε τον.
Ο μιχαλολιακος που εχει κανει τοσες φορες αυτην την κινηση γιατι δεν τον κυνηγαει κανενας? Η μηπως παιζει τιποτα αλλο?
Πως γινεται η χρυση αυγη 3 κομα σχεδον και με την κινηση που εκανε ο κατιδης να ξεσηκωθηκανε ολοι? Τι μυαλα κουβαλαει ο κοσμος γαμω την παναγια τους? Ψηφιζεις χρυση αυγη ,και μετα κατακρινεις μια κινηση που ειναι συμβολο αυτης της οργανωσης, η μαλλον αυτου το κοματος.. Καλα παμε..
Εγω εαν ημουν πχ κανενα στελεχος της σουπερλιγδας θα του αφηνα μια δευτερη ευκαιρια ως νεος που ειναι...
Μου βγηκε και ο παπαρας ο μωραλης μωρε
κατευθειαν ωξω ..σαλτα γαμησου και εσυ ρε μαλακα με της παραγκες σου και της πουστιες σου.. Και αυτα ποιος τα λεει? Ενας ολυμπιακος οπως εγω..
και να ξερεις την μπαλα πλεον την βλεπω ως διασκεδαση και ως κινητρο για κερδος ( στοιχημα)