boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Περιμενε λιιιιιιίγο ακόμα.Θα μας αγοράσει κανείς;
Περιμενε λιιιιιιίγο ακόμα.Θα μας αγοράσει κανείς;
Γέρασα ρε Βυζομάστορα πόσο ακόμα να περιμένω;Περιμενε λιιιιιιίγο ακόμα.
Οχιτι σημαινει αεκ θα μου πειτε να μαθω
τι σημαινει αεκ θα μου πειτε να μαθω
ο παοκ τι ειναι
Η ΑΕΚ , ειναι ιδέα. Ειναι χαμενες πατριδες ,προσφυγιά , πόνος αλλά και ελπίδα, ειναι πολιτισμος , ειναι Βυζαντιο , ειναι Ελλαδα.
δεν του εκοψαν τη μπαλαΓια γελια η αντιδραση της ΕΠΟ.
Ακομα χειροτερες οι αντιδρασεις ολων των αλλων.
Πλεον ειναι φανερο οτι το παλικαρι ειναι απλα στοκος και δεν ηξερε τι επιπτωσεις θα ειχε.
Οπως ειναι φανερο οτι ειναι και ανιστορητος.
Το οτι τον εκαναν ολοι ομως αποδιοπομπαιο τραγο ειναι εντελως γελοιο.
Απεκλεισε τον για καμποσες αγωνιστικες, να βγει να ζητησει και συγγνωμη αν ειναι(τωρα που αντιληφθηκε τι ακριβως εκανε) και τελος.
Απο την ΑΕΚ βεβαια, εννοειται τελος.
Αλλα οχι και τελος γενικα απο την μπαλα. Για χαλαρωστε λιγακι. Στην τελικη ουτε εβρισε, ουτε εδειρε κανενα.
Αλλοι τα εχουν κανει αυτα και πολυ χειροτερα.
Και δεν τους πειραξε κανεις.
Τιμωρεις καποιον μεχρι ενος σημειου για να του δωσεις την ευκαιρια να διορθωσει τα λαθη του οσο ειναι ακομα πιτσιρικας.
Αν του κοψουν την μπαλα, τοτε δεδομενα θα γινει φασιστας απο μισος και μονο για την αντιμετωπιση του. Αυτος ειναι ο σκοπος? Ή να καταλαβει το λαθος του?
Αν η ελλαδαρα ειναι να δειξει την σκληρη και αμεμπτη σταση της σε ενα αμυαλο 20χρονο, τοτε να παει να γαμηθει η Ελλαδα.
Αλλο ενα αναρχιδο, ακροδεξιό, φασιστικό ,απόβλητο που έβγαζε και λεφτά απο το ποδόσφαιρο! Το να του κόψουν το ποδόσφαιρο το θεωρώ δεδομένο, για μενα πρεπει να χαρακτηριστεί "προδότης" και να απελάθη απο την χώρα. Ελαφρυντικά δεν υπάρχουν, δεν νομίζω να μην γνώριζε την ιστορία της χώρας οπου μεγάλωσε το σκουπίδι. Εδω σ' αυτόν το τόπο ρε γαμημένα ζώα εκτελέστηκαν έλληνες απο τους ναζί και εσεις με την πρώτη ευκαιρία χαιρετάτε ναζιστικά... Φωτιά και κρεμάλα στους προδότες τους γερμανοπροσκυνημένους.
Μηδέν ανοχή στον φούστη, και σε κάθε πούστη προδότη!
Μαλακας ειναι ο ελληνας που ξεχνα τι τραβηξαν οι προγονοι του απο αυτους που παραπεμπει αυτος ο χαιρετισμος.
Στα αρχιδια μου και το γκολ και η νικη.
δεν του εκοψαν τη μπαλα
απλα τον απεκλεισαν απο την εθνικη ομαδα δια παντως(μαλλον)
Για γελια η αντιδραση της ΕΠΟ.
Ακομα χειροτερες οι αντιδρασεις ολων των αλλων.
Πλεον ειναι φανερο οτι το παλικαρι ειναι απλα στοκος και δεν ηξερε τι επιπτωσεις θα ειχε.
Οπως ειναι φανερο οτι ειναι και ανιστορητος.
Το οτι τον εκαναν ολοι ομως αποδιοπομπαιο τραγο ειναι εντελως γελοιο.
Απεκλεισε τον για καμποσες αγωνιστικες, να βγει να ζητησει και συγγνωμη αν ειναι(τωρα που αντιληφθηκε τι ακριβως εκανε) και τελος.
Απο την ΑΕΚ βεβαια, εννοειται τελος.
Αλλα οχι και τελος γενικα απο την μπαλα. Για χαλαρωστε λιγακι. Στην τελικη ουτε εβρισε, ουτε εδειρε κανενα.
Αλλοι τα εχουν κανει αυτα και πολυ χειροτερα.
Και δεν τους πειραξε κανεις.
Τιμωρεις καποιον μεχρι ενος σημειου για να του δωσεις την ευκαιρια να διορθωσει τα λαθη του οσο ειναι ακομα πιτσιρικας.
Αν του κοψουν την μπαλα, τοτε δεδομενα θα γινει φασιστας απο μισος και μονο για την αντιμετωπιση του. Αυτος ειναι ο σκοπος? Ή να καταλαβει το λαθος του?
Αν η ελλαδαρα ειναι να δειξει την σκληρη και αμεμπτη σταση της σε ενα αμυαλο 20χρονο, τοτε να παει να γαμηθει η Ελλαδα.
Kαλή ιδέα.Πόσος κόσμος μαζευτηκε , να υπερασπιστει ή να καταδικασει. Και τωρα να βγαλει και τις ποινες.
Δεν ανοιγει καποιος ενα θεμα , να τα πειτε εκει και να μεινουμε εδω οι Αεκτζηδες?
Για εμας τελειωσε το θεμα και ο παικτης..
Αρκετα ασχοληθηκαμε μαζι του και του δωσαμε αξία.
Tου έκοψαν τη μπάλα απο την εθνική και κατ'επέκταση απο την Ελλάδα γιατί δεν νομίζω να βρεθεί ομάδα να τον πάρει που θα τον ανεχτούν οι οπαδοί...Και πολύ καλά έγινε αυτό. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να τα κόβεις κατευθείαν απο τη ρίζα χωρίς πολλά πολλά για να μην υπάρχει ούτε σαν σκέψη απο κάποιον άλλον βλάκα σαν αυτόν να το επαναλάβει στο μέλλον.