You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 445
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ααααααααααχχχχχχ.....Τελικά το άνοιξα το thread με τις καλύτερες ταινίες.
Να μου γράψετε τη λίστα σας παρακαλώ να πάρω καμιά ιδέα.
Ευχαριστώ
και με vga θα στα γραψω και με οτι θες....
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Θεώρησα μεγάλη μαλακία και το Number 23..........
Μμμ αυτό το έχω δει. Πήγε να ξεκινησει καλά αλλά το γαμήσανε στην πορεία νομίζω. Δεν το θυμάμαι καλά οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν κάτι το αξιοσημείωτο
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
+1000 Όντως φοβερή ταινίαΜία ταινία που μου άρεσε ηταν το 36, Quai des orfevres (στα ελληνικά την έχουν μεταφράσει Βρώμικος Κόσμος) με το Gerard Depardieu και κάτι άλλα καλά ονόματα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Τη συστήνω.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
η χειροτερη ταινια που εχω δει ειναι το ανθρωπος απο το φεγγαρι με τον τζιμ καρει. ημουν πρωτη γυμνασιου και προτυνε στην παρεα ενας φιλος να παμε να την δουμε. μετα απο μιση ωρα αρχιζα να φωναζω μεσα στο σινεμα ¨φερτε τα λαφτα μου πισω¨ και ειχα 2 βδομαδες να μιλησω μετα με τον φιλο μου. οποιος δεν την εχει δει ας δοκιμασει να την δει. αν δεν το σπασει το dvd τοτε respect.
Επισκέπτης
το μη αναστρεψιμος με τη μπελουτσι.χαζη μου φανηκε.η ταινια,η μπελουτσι καθολου.αλλη ηλιθια ταινια το σικαγο,το μιουζικαλ μα το ριτσαρντ γκιρ
Επισκέπτης
Κι ομως αυτος ειναι καλος ηθοποιος,ασχετο αν εχει γυρισει πολλες ηλιθιες ταινιεςη χειροτερη ταινια που εχω δει ειναι το ανθρωπος απο το φεγγαρι με τον τζιμ καρει. ημουν πρωτη γυμνασιου και προτυνε στην παρεα ενας φιλος να παμε να την δουμε. μετα απο μιση ωρα αρχιζα να φωναζω μεσα στο σινεμα ¨φερτε τα λαφτα μου πισω¨ και ειχα 2 βδομαδες να μιλησω μετα με τον φιλο μου. οποιος δεν την εχει δει ας δοκιμασει να την δει. αν δεν το σπασει το dvd τοτε respect.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
για μερικους ηθοποιους μπορεις να κατσεις και να δεις μια ταινια. στην συγκεκριμενη και το καστ απο την συμμορια των 13 να ειχε, παλι δεν θα βλεποταν.
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαγκες με διαφορα η τελευταια του ταραντινο.deathproof λεγεται.ειναι το μονο πραγμα που με εκνευρισε πιο πολυ απο τις τριπλες του σεζαρ
Επισκέπτης
Αληθεια η συμμορια των 13 βλεποταν? παντως τωρα αυτη με το τζονι ντεπ,το sweeney todd πρεπει να ειναι καληγια μερικους ηθοποιους μπορεις να κατσεις και να δεις μια ταινια. στην συγκεκριμενη και το καστ απο την συμμορια των 13 να ειχε, παλι δεν θα βλεποταν.
Επισκέπτης
ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!! ενω τα kill bill ηταν πολυ ωραιαμαγκες με διαφορα η τελευταια του ταραντινο.deathproof λεγεται.ειναι το μονο πραγμα που με εκνευρισε πιο πολυ απο τις τριπλες του σεζαρ
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Oλες οι ταινιες με τον Λαζοπουλο και την Jenif Lopez (η οποια δεν ειναι ηθοποιος αλλα δεν της το εχουν πει ακομα).
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
To " και δυο αβγα Τουρκιας" με Καφετζοπουλο - Πιατα νομιζω...
και ολα τα συναφη..
Ηταν η εποχη 80 -85 που παιρναν τις επιχορηγησεις , τις τσεπωναν και
γυρναγαν οτι πιο φτηνο ψευτοκουλτουρε σκουπιδι γινοταν ...
και ολα τα συναφη..
Επισκέπτης
Ενω τωρα...γυριζουν ταινιες με το θεμοTo " και δυο αβγα Τουρκιας" με Καφετζοπουλο - Πιατα νομιζω...
και ολα τα συναφη..
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ενω τωρα...γυριζουν ταινιες με το θεμο
Το 8εμο εκτακτως τον πηραν φιλε να προλαβουν τα γυρισματα μιας και ειναι ετοιμος
για το "κολεγιο" τωρα..
Επισκέπτης
Τον βλεπω να αποφοιτει με αριστα...η παπουτσακη παντως ειναι καβλαααααααΤο 8εμο εκτακτως τον πηραν φιλε να προλαβουν τα γυρισματα μιας και ειναι ετοιμος
για το "κολεγιο" τωρα..
HammerHead
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά έχετε δεί ταινίες του Uwe Boll... Αν όχι τότε είστε πολύ τυχεροί!
Ειδικά εκείνο το Alone in the Dark ήταν.... ήταν.... ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ!
Uwe Boll.... Θα σε κάνει να κλαις το 1,5 ευρώ, σα να'ταν 100ευρω....
Ειδικά εκείνο το Alone in the Dark ήταν.... ήταν.... ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ!
Uwe Boll.... Θα σε κάνει να κλαις το 1,5 ευρώ, σα να'ταν 100ευρω....
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
'Το άρωμα'!! Ολος ο σινεμάς ξενερωσε.Η ΜΑΛΑΚΙΑ!!!