Νέα

Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Εύκολα ...

Αισθηματική Υπόθεση + Τρέιλερ που δυο μαλάκες κάνουν το αεροπλάνο στην πλώρη του πλοίου + Όλοι ξετρελαμένοι να κάνουν ουρά στους σινεμάδες να το δουν = μεγάλη μαλακία

Όταν το έπαιξε στην τηλεόραση άντεξα να δω τρία λεπτά με το ρολόϊ πριν αλλάξω κανάλι.

Πάσο....

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Διαφωνώ σχετικά με την κριτική σου για τo underground διότι για μένα αυτό το έργο είναι πολύ καλό.
Μέσα από αυτήν την ταινία ο Κουστουρίτσα ήθελε να δώσει συμβολικά την διάσπαση της πρωην Γιουγκοσλαβίας (που δημιουργήθηκε επί στρατάρχη Τίτο). .
Αν είσαι γνώστης της ιστορίας αυτής μπορείς να καταλάβεις την ταινία αυτή.
Επειδή κατά τύχη ήμουν το 1995 στο Βελιγράδι ό κόσμος έτρεχε σαν τρελός να δει το έργο αυτό (στα σημερινά κράτη που προέκυψαν μετά την διάσπαση σημείωσε τεραστία επιτυχία).
πες τα ρε φιλε γιατι ο καθενας εχει αποψη για πραγματα που δεν εχει ιδεα και κρινει επιφανειακα εντελως,συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου.

RockaRolla

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny:και εμενα με ειχε παρει ο υπνος φιλε.τραγικη ταινια οντως μεχρι εκει που αντεξα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1η φορά γράφω στο Φόρουμ.
Απλά δεν άντεξα, γιατί και εμένα με πείρε ο ύπνος στη συγκεκριμένη ταινία - ριμέικ.
Καλά, μιλάμε για ΤΟ απόλυτο φάρμακο κατά της αϋπνίας.

Ρε παιδιά έχετε θάψει και κάποιες αξιόλογες ταινίες.
Οι "Αμερικανιές" - ταινίες δεν είναι εντελώς για πέταμα.
Απλά πας προετοιμασμένος ότι θα δεις όλα αυτά τα εξωπραγματικά - φανταστικά - γελοία πράγματα που δεν στέκουν με τίποτα (στυλ James Bond ή ότι άλλο βάλει ο καθένας μας σε αυτήν την κατηγορία).

Εγώ θυμάμαι μια άλλη Ιταλική μαλακία: Εντιμότατοι κύριοι φίλοι μου... κάπως έτσι...
Ακόμα τρέχω να ξεφύγω από αυτή τη ταινία

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Για να δεις Αγγελοπουλο, το αντιθετο θελεις απο το να πιεις τον ψηλορειτη ή να φας ενα σταγιερ χαπια με υδροφορα νερο που λεγαμε στο στρατο. Πρεπει να εισαι γνωστης της ιστοριας μερα με τη μερα τον τελευταιο αιωνα, να εισαι νηφαλιος και φυσικα να μη περιμενεις να δεις αμερικανικη ταινια. Δεν ειμαι Αγγελοπουλικος να το ξεκαθαρισω, ουτε νηφαλιος αρκετες ωρες της ημερας. Αλλα προτιμω τετοιου ειδους ταινιες απο τις αμερικανικες παπαριες. Ειναι ολες μια κοψια. Δε σας κανει εντυπωση που οταν πατε να δειτε επιστημονικη φαντασια, γουεστερν, πολιτικη ή οτι αλλο αμερικανικη παπαρια (πλην ελαχιστων ανεξαρτητων) ξερετε απο πριν το τελος, αλλα και την πλοκη? Και δεν ειναι περιεργο που ενω ξερεις τι θα γινει, τρομαζεις, κλαις, γελας κλπ. Ο κινηματογραφος δεν ειναι απο και για αυτους που κλαινε. Ο κινηματογραφος δεν ειναι πραγματικοτητα πλην τον ντοκυμαντερ, για να μη μπερδευουμε τη πουτσα με τη βουρτσα. Ντοκυμαντερ κατα ενα μερος μπορεις να πεις και τη τσοντα, για παρενθεση.
Αυτα. Και να βλεπετε ευρωπαικο κινηματογραφο, και πριν βγαλετε συμπερασμα επεξεργαστειτε οτι ειδατε 2 φορες.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:-) Μπα, μην το λες. Και στον αμερικάνικο κινηματογράφο γίνονται απρόβλεπτα και αλληγορικά πράγματα. Σε μια ταινία που παίζει η Γιόβοβιτς ( You Stupid Man νομίζω ο τίτλος ) ο τύπος περιμένει τα τρία τέταρτα της ταινίας να την αγγίξει - μέχρι τότε είναι μόνο φίλοι - και βγαίνει ραντεβού με κάτι μπάζα. Όταν τελικά της τον φοράει την παρατάει κατευθείαν και γυρίζει σε μια άλλη πρώην (ημίμπαζο). Η ταινία αυτή είναι γεμάτη μηνύματα και ανατροπές.

RockaRolla

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για να δεις Αγγελοπουλο, το αντιθετο θελεις απο το να πιεις τον ψηλορειτη ή να φας ενα σταγιερ χαπια με υδροφορα νερο που λεγαμε στο στρατο. Πρεπει να εισαι γνωστης της ιστοριας μερα με τη μερα τον τελευταιο αιωνα, να εισαι νηφαλιος και φυσικα να μη περιμενεις να δεις αμερικανικη ταινια. Δεν ειμαι Αγγελοπουλικος να το ξεκαθαρισω, ουτε νηφαλιος αρκετες ωρες της ημερας. Αλλα προτιμω τετοιου ειδους ταινιες απο τις αμερικανικες παπαριες. Ειναι ολες μια κοψια. Δε σας κανει εντυπωση που οταν πατε να δειτε επιστημονικη φαντασια, γουεστερν, πολιτικη ή οτι αλλο αμερικανικη παπαρια (πλην ελαχιστων ανεξαρτητων) ξερετε απο πριν το τελος, αλλα και την πλοκη? Και δεν ειναι περιεργο που ενω ξερεις τι θα γινει, τρομαζεις, κλαις, γελας κλπ. Ο κινηματογραφος δεν ειναι απο και για αυτους που κλαινε. Ο κινηματογραφος δεν ειναι πραγματικοτητα πλην τον ντοκυμαντερ, για να μη μπερδευουμε τη πουτσα με τη βουρτσα. Ντοκυμαντερ κατα ενα μερος μπορεις να πεις και τη τσοντα, για παρενθεση.
Αυτα. Και να βλεπετε ευρωπαικο κινηματογραφο, και πριν βγαλετε συμπερασμα επεξεργαστειτε οτι ειδατε 2 φορες.

Καλά τα λες συνάδελφε.
Αν και ορισμένοι πάμε σινεμά μόνο και μόνο για να εντυπωσιαστούμε από κάποια ειδικά εφφέ ("τι κάνανε οι πούστηδες πάλι" κλπ) ένα ωραίο σουντρακ που δένει με την ταινεία, μια ωραία γυναίκα που παίζει, ένα σενάριο με αρκετές ή απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές κλπ.

Η αμερικανιές (όπως τις ονομάζω εγώ) συνήθως τα έχουν όλα αυτά τα παραπάνω.
Ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος παίζει με ερμηνίες - μηνύματα - ιδέες - ιστορία.
Όπως και να το κάνουμε είναι άλλη η κουλτούρα μας.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
 για μενα το EXISTENΖE που δεν θυμαμαι ποιου παπαρα ήταν

καθως και ενα Arizona/California ή καπως ετσι με τον Μπραντ Πητ που κανει τον serial killer!!!

Ευτυχως που μας εστησαν κατι γκόμενες (εγω μαλιστα ειχα παει να κάνω πλάτες σε φίλο) και σηκωθήκαμε και φυγαμε στο ημίχρονο!!!!

Burtoniac

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν υπήρχε το αμερικάνικο σινεμά, οι ταινίες θα μοιάζανε όλες στον Αγγελόπουλο και τον Ταρκόφσκι. Αρα, τους οφείλουμε πολλά, μην το ξεχνάτε!

Και συν τοις άλλοις, οι Αμερικάνοι (σε αυτόν τον τομέα) δεν είναι κομπλεξικοί όπως οι περισσότεροι ευρωπαίοι. Ξέρουν οτι τις ταινίες τους θα τις δουν καθημερινοί άνθρωποι, που θέλουν το κάτι διαφορετικό, κάτι πιο εντυπωσιακό απο τη μιζέρια που βιώνουν καθημερινά. Αντίθετα, οι περισσότεροι "auteurs" της Ευρώπης τύπου Αγγελόπουλου γυρίζουν ταινίες μοναχά για την πάρτη τους, ξεχνώντας οτι τα θέματα, οι ιδέες και τα μηνύματά τους δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τη δικιά τους δυστυχία και ματαιοδοξία.

Εγώ γι'αυτό λατρεύω ταινίες σαν τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ. Γεμάτες ταινίες, έχουν τα πάντα, προσφέρουν τα πάντα κι ας μην είναι ούτε "καλλιτεχνικές", ούτε με υψηλό νόημα, ούτε με πολιτικό περιεχόμενο. Είναι ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ.

Και το UNDERGROUND, btw, ήταν αριστούργημα. Κι όσοι προσπαθούν να βάλουν τον Κουστουρίτσα στο ίδιο καζάνι με τον Αγγελόπουλο, νομίζοντας οτι ο Θόδωρας έχει κάνει παρθενογέννεση τον συμβολισμό, πλανώνται πλάνην οικτράν.

ΠΑΝΟS

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
 για μενα το EXISTENΖE που δεν θυμαμαι ποιου παπαρα ήταν

καθως και ενα Arizona/California ή καπως ετσι με τον Μπραντ Πητ που κανει τον serial killer!!!

Ευτυχως που μας εστησαν κατι γκόμενες (εγω μαλιστα ειχα παει να κάνω πλάτες σε φίλο) και σηκωθήκαμε και φυγαμε στο ημίχρονο!!!!
πω πω φιλε για το εξιστενζ μεσα απο την σκεψη μου το πηρες,ποιο αηδιαστικο εργο δεν εχω δει.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το  '' Τσάι Στη Σαχάρα ''...έφυγα στη μέση.. λίγο πριν με πάρει ο ύπνος..  :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μακράν η χειρότερη ταίνια που έχω δει "Τhe Village"...βλέπωντας το τραίλερ είχε κανείς την εντύπωση οτι θα δει ένα ψυχολογικό θρίλερ και αποδείχθηκε η μεγαλύτρη πατάτα που έχω δεί σε κινηματογράφο!!!
:jerking: :jerking: :jerking:Επίσης ο Μεγας Αλέξανδρος ήταν μεγάλη πατάτα...όσο για τον Αγγελόπουλο δεν αντέχω να δω ταινία του πάνω από 5',αν κάποιος/α ήθελε να μου κάνει βασανιστήρια δεν χρειαζόταν κάτι άλλο πέρα απ'το να με δέσει σε μια καρέκλα και να με βάλει να δω ταινία του Αγγελοπουλου!!! :grin:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Οχι και πατατα το Existenz.
Το οτι οι αμερικανοι κανουν ταινιες για τον καθημερινο ανθρωπο που σε οτι δε γελα ή κλαιει το θεωρει μιζερο, παω πασο. Για κανα εφε να εντυπωσιαστουμε απο τα νεα φορμα ηχου και εικονας στο πολυκαναλο συστημα μας με τον προβολεα, ναι.

kissifer

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
EXISTENΖE μαλακια απο τις λιγες +1000

Επισκέπτης
To exisenze ηταν μια χαρα έργο.Αρκετα ψαγμενο το θεωρω ειχε καλο σεναριο και πρωτοτυπο.Για την εποχη του ηταν καλο

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Η χειρότερη ταινία ήταν μια Δανέζικη, το 2005, μαυρόασπρη, με ένα τύπο που ήταν καλλιτέχνης γκραφιτι κσι δεν δήλωνε εισόδημα για χρόνια και είχε ένα κολλητό που ήθελε να γινει διαιτητής και κυκλοφορούσε συνέχεια με τη στολή. Δε θυμάμαι όνομα και φύγαμε στη μέση.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
η χειροτερη μου ταινια ηταν μια ταινια του 93'μου φαινεται πως λεγοταν <<ενα τρελο σαββατοκυριακο στου μπερνυ>>οπου δυο ατομα προσπαθουσαν να μην καταλαβουν οι αλλοικαλεσμενοι στο παρτι οτι ο μπερνυ ο γνωστος επιχειρηματιας ηταν νεκρος.πολυ ψευτικη ταινια και ανιαρη.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
η χειροτερη μου ταινια ηταν μια ταινια του 93'μου φαινεται πως λεγοταν <<ενα τρελο σαββατοκυριακο στου μπερνυ>>οπου δυο ατομα προσπαθουσαν να μην καταλαβουν οι αλλοικαλεσμενοι στο παρτι οτι ο μπερνυ ο γνωστος επιχειρηματιας ηταν νεκρος.πολυ ψευτικη ταινια και ανιαρη.

Πολυ ωραια ταινια, με παρα παρα πολυ πλακα. ;) ;)

Ενταξει δεν ειναι Federico Fellini η Αntonioni

αλλα εχει γελιο.

fonias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μακραν η χειροτερη ταινεια που εχς δει cinema ,πριν πολλα χρονια σχολειο ακομα , ειναι το beowulf με τον κριστοφ λαμπερ.Ομοιως καθυστερημενη ητο " ο εξορκισμος της Εμιλυ Ροουζ" .Τουλαχιστον και στις 2 παραπανω ταινειες γελασα με την ψυχη μου εντος του κινηματογραφου.
τωρα αν μιλαμε για γτπ ταινειςσ γενικα ,ε τοτε θα αναφερθω στο uber ονομα τοθ Keannu Reaves .ΟΛΕΣ του οι ταινειες ( εκτος απο τα Ματριξ που απλα δε του δινεις καθολου σημασια γιατι το ολο story και ειδικα στο πρωτο επεισοδιο ειναι ενδιαφερον,και στον δικηγορο του διαβολου που παιζει ο μοναδικος Αλ Πατσινο) ειναι ηλιθιες ,καθυστερημενες, και με κανουν να θελω να βαλω το χερι μου στη μπριζα .Απλα ο τυπος ειναι ο πλεον αταλαντος "διασημος" του cinema...μαζι με τον Ben Aflek και τον Ματ Deimon φυσικα,με τον τελευταιο λιγοτερο απο τους αλλους 2.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Την χειροτερη μου ταινια την ειδα  παντως προχθες(χειρου χειροτερη απ αυτη του 93) και λεγεται Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ. Απορω γιατι φτιαχτικε και χαλαστηκανε τοσα λεφτα για να φτιαχτει.Ολη η ταινια επικεντρωνεται σε μια φιλανθρωπικη συναυλια που διοργανωνεται για να διαδωθουν μυνηματα  ειρηνης σε διαφορους πολεμους και να μεζευτουν λεφτα με σκοπο να δωθουν στα  θυματα του πολεμου και σε καποιον που εχει χρεωκοπησει απο τζογο.Ηθοποιοι κατι αγνωστοι bob dylan, jessica lange μονο η πηνελοπη κρουζ εναι γνωστη.Τσαμπα το ευρω που χαλασα να την ενοικιασω, δεν εβαζα να δω τον τριανταφυλλοπουλο καλυτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom