ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε ο πουστης που του κλεβεις τις φωτο και τις βαζεις στο μπου το ξερει οτι το κανεις αυτο; :S :S :S
γιατι αμα δεν το ξερει υπαρχει θεμα
τυπε ο πουστης που του κλεβεις τις φωτο και τις βαζεις στο μπου το ξερει οτι το κανεις αυτο; :S :S :S
γιατι αμα δεν το ξερει υπαρχει θεμα
Οχι δεν εχω κανει.εχεις κανει μετρηση του PSA?
τι δεικτη εχεις?
δουκα πολυ ενδιαφερον ειναι η θεραπεια HIFU
νορμαλ ειναι αυτο..... το ξερω απο τις τουαλετες της σχοληςσήμερα σε δημόσιες τουαλέτες πήγα να κατουρήσω δίπλα σε τύπο που την έπαιζε
νορμαλ ειναι αυτο..... το ξερω απο τις τουαλετες της σχολης
αρκετες φορες ανωμαλοι ανθρωποι (που εχουν fetish να αυνανιζονται σε δημοσιους χωρους) περιμενουν μεσα στην καμπινα της τουαλετας μεχρι να εισελθει καποιος στον χωρο του wc για να ουρησει η να αφοδευσει
μολις λοιπον εισελθει καποιος, αρχιζουν να αυτοικανοποιουνται μεσα στην καμπινα οπου ειναι κρυμμενοι....
τύπε δε λέω για καμπίνες...εννοώ σε αυτές:νορμαλ ειναι αυτο..... το ξερω απο τις τουαλετες της σχολης
αρκετες φορες ανωμαλοι ανθρωποι (που εχουν fetish να αυνανιζονται σε δημοσιους χωρους) περιμενουν μεσα στην καμπινα της τουαλετας μεχρι να εισελθει καποιος στον χωρο του wc για να ουρησει η να αφοδευσει
μολις λοιπον εισελθει καποιος, αρχιζουν να αυτοικανοποιουνται μεσα στην καμπινα οπου ειναι κρυμμενοι....
τύπε δε λέω για καμπίνες...εννοώ σε αυτές:
θελουν να τους ακους την ωρα που αυνανιζονται, πιστευω οτι τους φτιαχνει αυτοΦτιάχνονται με την μποχα τυπε :S :S :S
σήμερα σε δημόσιες τουαλέτες πήγα να κατουρήσω δίπλα σε τύπο που την έπαιζε
υπαρχει αγαπη εδωπου το καταλαβες?
Αναλογως που εχω βαλει τα χερια μου πλενω και πριν, τυπε. Νομιζω η κοινη λογικη το επιβαλλει.Για πείτε λοιπόν ρε μάγκες,τι φάση?Πως ξηγιέστε εσείς?Πλένετε τα χέρια σας ΠΡΙΝ το κατούρημα?ΜΕΤΑ?Και ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ?Η΄καθόλου?
Τη βρίσκετε την μικροβιολόγα και σεις υπερβολική η΄εγώ είμαι ο λέσις που τα πλένω μόνο μετά???(και όχι πάντα)
μήπως απλώς το παράκανε με το τίναγμα και τον παρεξήγησες;σήμερα σε δημόσιες τουαλέτες πήγα να κατουρήσω δίπλα σε τύπο που την έπαιζε
Ναι, πριν πιάσω τον πούτσο μου, πλένω τα χέρια μου, γιατί θα τον λερώσω και μετά το κατούρημα, πλένω χέρια και πούτσα για να είμαι σίγουρος!
Φοβερό θέμα δικέ μου πώς το σκεφτικεςΛοιπόν τύποι έχουμε και λέμε,
Την τελευταία 5ετία και όποτε αλληλοβολέψει γαμάω μία γκόμενα που είναι μικροβιολόγος κ πλέον έχει δικό της εργαστήριο.
Σήμερα λοιπόν κατά τις 7 ταπόγευμα που πήγα για "επίσκεψη",μετά το νταλαβέρι και ενώ αράζαμε και τα λέγαμε πήγα για κατούρημα,σηκώθηκε έντρομη ήρθε στο μπάνιο και με απορία με ρώτησε γιατί δεν έπλυνα τα χέρια μου πριν πιάσω την ψωλή μου για να κατουρήσω(είχα αφήσει ανοιχτή την πόρτα και δεν άκουσε τη βρύση αλλά κατευθείαν τον ήχο από το κατούρημα).Αφού την κοίταξα περίεργα και την ρώτησα αν είναι στα καλά της,μάρχισε ένα πρόλογο για τους κινδύνους "της πράξης μου αυτής" καθώς και για το πόσα μικρόβια παίζουν μπαλίτσα στα χέρια μας,σε πολύ έντονο βαθμό κ με ψιλοεπιχειρήματα για να είμαι ειλικρινής που δεν έδωσα όμως σημασία ειδικά από ένα σημείο και μετά που το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν το να φύγω γιατί με είχε ψιλοζουρλάνει.Γύρισα λοιπόν πριν κανένα τέταρτο σπίτι χωρίς να σκέφτομαι τις "ιστορίες" που μου έλεγε κ μέπιασα μόλις μπήκα για κατούρημα στην τουαλέτα και πριν τον πιάσω να λοξοκοιτάζω τη βρύση στο νιπτήρα.
Για πείτε λοιπόν ρε μάγκες,τι φάση?Πως ξηγιέστε εσείς?Πλένετε τα χέρια σας ΠΡΙΝ το κατούρημα?ΜΕΤΑ?Και ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ?Η΄καθόλου?
Τη βρίσκετε την μικροβιολόγα και σεις υπερβολική η΄εγώ είμαι ο λέσις που τα πλένω μόνο μετά???(και όχι πάντα)
Καλυτερα φιλε να τον βραζεις στους 100 βαθμους για να εισαι σιγουρος...επισης μετα το κατουρημα να του κανεις και αγιασμο και ευχελαιο για να μην στον ματιαξουν.