Νέα

Πλύσιμο χεριών...Σημαντικό θέμα???Η΄κλάιν μάιν???Γνώμη σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
χεζω στη δουλεια και το απολαμβανω!
μετα παω και μιλαω στους συναδελφους γεματος ενεργεια και μια αισθηση ολοκληρωσης...και εννοειται οτι τους αγγιζω με το χερι που εχω σκουπιστει  :)

τυπε αμα κερνας και καφε τους τυπους,φτυνεις μεσα;  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
καλο και εφαρμοζεται απλα αν δεν ακουσει καζανακι 1-2 θα την ψυλιαστει στο τελος ,οποτε θελει να τραβας και καζανακι καθε τοσο για ξεκαρφωμα :S :S :S

να βαλει ο τυπος ηχο απο καζανακι στο κινητο τυπε και να το βαζει να βαραει συνεχεια   :headbaning1: :headbaning2:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• Η μαπα του λιλα.jpg
    Η μαπα του λιλα.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
1)γαμιέται καλά
2)είναι αδύνατη με βυζάρες,κωλάρα και μπουτάρες...ακριβώς δηλαδή το σωματότυπο που γουστάρω
3)δεν μούχει ξαναβγάλει τέτοια κουσούρια τόσα χρόνια η μαλακισμένη

τυπε παντως φαινεσαι πολυ ερωτευμενος μαζι της, μην τα χαλασετε ολα για λιγη μπιχλα μηνών στα χερια :orchestra:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
τυπε πιστευω οτι ο νηματοθετης ειναι απο αυτους τους τυπους που το μικρο δαχτυλακι του χεριου το εχουνε βαφτισει μπατονετα, και η κυρια εψαχνε απλα ευκαιρια για να του πει ποσο βρωμικουλας ειναι

τυπε λες να εχει μεγαλα νυχια ο τυπος και να ξυνει με αυτα τα αυτια του;  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
έλα να ξυπνάμε και να προβληματιζόμαστε λέμεεεεε

πάω μια μέχρι πιάτσα και επιστρέφω

απαντήσεις θέλω

παίξτε μπαλίτσα όπως μπορεί ο καθένας

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Τύπε άνοιξες το θέμα για show και με μαλακίες προσπαθείς να το διατηρήσεις ζωντανό...;;;

Σχολείο δεν πηγές..; Δεν στα μάθανε αυτά τα λίγα βασικά..;

:jerking:   :jerking:  

Βρες κανά σοβαρό θέμα, αν θέλεις να ασχοληθούμε μαζί σου... Ανέβασε γυμνές φωτό από την μικροβιολόγο....

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
τυπε πιστευω οτι ο νηματοθετης ειναι απο αυτους τους τυπους που το μικρο δαχτυλακι του χεριου το εχουνε βαφτισει μπατονετα, και η κυρια εψαχνε απλα ευκαιρια για να του πει ποσο βρωμικουλας ειναι

:2funny: :2funny: :2funny:
Έλιωσα στο γέλιο.....!!!!

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Γεια σου καρακουκλαρα μου αγαπη μου καραφλη λουλου μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :gay: :gay: :gay: :boobies:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
Γεια σου καρακουκλαρα μου αγαπη μου καραφλη λουλου μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :gay: :gay: :gay: :boobies:

τυπε καποιοι τυποι λενε οτι οι φωτογραφιες που βαζεις ειναι μουφα,και ο πουστης στις φωτο δεν εισαι εσυ  :S :S :S
τι εχεις να πεις γι'αυτο;  :grin: :grin: :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παντα πριν και μετα. Το εμαθα απ τον ντοκτορ Χαουζερ. Βεβαια καμια φορα κατουραω εξω λογω προστατη οποτε δεν παιζουν τετοια.

Επισκέπτης
Τύπε άνοιξες το θέμα για show και με μαλακίες προσπαθείς να το διατηρήσεις ζωντανό...;;;

Σχολείο δεν πηγές..; Δεν στα μάθανε αυτά τα λίγα βασικά..;

:jerking:   :jerking:  

Βρες κανά σοβαρό θέμα, αν θέλεις να ασχοληθούμε μαζί σου... Ανέβασε γυμνές φωτό από την μικροβιολόγο....

ναι ρε καρνάβαλε ναι
μέσα είσαι μωρή κουφάλα
διάνα σε όλα έπεσες βλαμμένεεεε
λοιπόν γελοίε τύπε που το παίζεις και ξύπνιος πανάθεμά σε,το άνοιξα και μετά από μισή ώρα την έκανα
λοιπόν ηλίθιε άνθρωπε τόσο μεγάλο νταλκά είχα για να το "διατηρήσω ζωντανό"
και κυρίως πανηλίθιε έπεσες μέσα στο ότι ήθελα όχι όλοι αλλά ειδικά εσύ νασχοληθείς μαζί μου,μέξυνε βλέπεις ταρχίδι μου από το πρωί πως θα σε κάνω νασχοληθείς

στα μούτρα σου σιχαμερέ χωριάτη ξερόλα  :vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom