ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.474
- Πόντοι
- 24.596
τυπε μας απαξιωσες τωρα :S :S :S
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
τυπε μας απαξιωσες τωρα :S :S :S
χεζω στη δουλεια και το απολαμβανω!
μετα παω και μιλαω στους συναδελφους γεματος ενεργεια και μια αισθηση ολοκληρωσης...και εννοειται οτι τους αγγιζω με το χερι που εχω σκουπιστει![]()
και τι κανει ρε τυπε,να βγαζει την μητρικη καθε μερα και να την περνα οινοπνευμα:S :S :S
η με τον καφε του ερωτιαρη τυπεθα καουν τα πλαστικα τυπε,καλυτερα να τα περναει με φαντα![]()
![]()
![]()
καλο και εφαρμοζεται απλα αν δεν ακουσει καζανακι 1-2 θα την ψυλιαστει στο τελος ,οποτε θελει να τραβας και καζανακι καθε τοσο για ξεκαρφωμα :S :S :S
τυπε ακουγεται οτι ο Λιλας πριν φυτεψει τις βελανιδιες στον πατο του τις μαριναρει σε φαντα :S :S :S
ποιος ειναι αυτος τυπε ;εχεις καμια φωτο:S :S :S
1)γαμιέται καλά
2)είναι αδύνατη με βυζάρες,κωλάρα και μπουτάρες...ακριβώς δηλαδή το σωματότυπο που γουστάρω
3)δεν μούχει ξαναβγάλει τέτοια κουσούρια τόσα χρόνια η μαλακισμένη
τυπε πιστευω οτι ο νηματοθετης ειναι απο αυτους τους τυπους που το μικρο δαχτυλακι του χεριου το εχουνε βαφτισει μπατονετα, και η κυρια εψαχνε απλα ευκαιρια για να του πει ποσο βρωμικουλας ειναι
τυπε παντως φαινεσαι πολυ ερωτευμενος μαζι της, μην τα χαλασετε ολα για λιγη μπιχλα μηνών στα χερια![]()
έλα να ξυπνάμε και να προβληματιζόμαστε λέμεεεεε
πάω μια μέχρι πιάτσα και επιστρέφω
απαντήσεις θέλω
παίξτε μπαλίτσα όπως μπορεί ο καθένας
![]()
![]()
![]()
τυπε πιστευω οτι ο νηματοθετης ειναι απο αυτους τους τυπους που το μικρο δαχτυλακι του χεριου το εχουνε βαφτισει μπατονετα, και η κυρια εψαχνε απλα ευκαιρια για να του πει ποσο βρωμικουλας ειναι
δεν βρισκω αλλα προχειρα, παρακαλω να πεσει ενας λιλας
Δεν μπορεί.
Είναι μουγκωμένος από χθες...![]()
Γεια σου καρακουκλαρα μου αγαπη μου καραφλη λουλου μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε άνοιξες το θέμα για show και με μαλακίες προσπαθείς να το διατηρήσεις ζωντανό...;;;
Σχολείο δεν πηγές..; Δεν στα μάθανε αυτά τα λίγα βασικά..;
![]()
![]()
Βρες κανά σοβαρό θέμα, αν θέλεις να ασχοληθούμε μαζί σου... Ανέβασε γυμνές φωτό από την μικροβιολόγο....