ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
:S :S :Sτυπε μας απαξιωσες τωρα :S :S :S
:S :S :Sτυπε μας απαξιωσες τωρα :S :S :S
χεζω στη δουλεια και το απολαμβανω!
μετα παω και μιλαω στους συναδελφους γεματος ενεργεια και μια αισθηση ολοκληρωσης...και εννοειται οτι τους αγγιζω με το χερι που εχω σκουπιστει
και τι κανει ρε τυπε,να βγαζει την μητρικη καθε μερα και να την περνα οινοπνευμα :S :S :S
η με τον καφε του ερωτιαρη τυπε :S :S :Sθα καουν τα πλαστικα τυπε,καλυτερα να τα περναει με φαντα
καλο και εφαρμοζεται απλα αν δεν ακουσει καζανακι 1-2 θα την ψυλιαστει στο τελος ,οποτε θελει να τραβας και καζανακι καθε τοσο για ξεκαρφωμα :S :S :S
τυπε ακουγεται οτι ο Λιλας πριν φυτεψει τις βελανιδιες στον πατο του τις μαριναρει σε φαντα :S :S :S
ποιος ειναι αυτος τυπε ;εχεις καμια φωτο :S :S :S
1)γαμιέται καλά
2)είναι αδύνατη με βυζάρες,κωλάρα και μπουτάρες...ακριβώς δηλαδή το σωματότυπο που γουστάρω
3)δεν μούχει ξαναβγάλει τέτοια κουσούρια τόσα χρόνια η μαλακισμένη
τυπε πιστευω οτι ο νηματοθετης ειναι απο αυτους τους τυπους που το μικρο δαχτυλακι του χεριου το εχουνε βαφτισει μπατονετα, και η κυρια εψαχνε απλα ευκαιρια για να του πει ποσο βρωμικουλας ειναι
τυπε παντως φαινεσαι πολυ ερωτευμενος μαζι της, μην τα χαλασετε ολα για λιγη μπιχλα μηνών στα χερια
έλα να ξυπνάμε και να προβληματιζόμαστε λέμεεεεε
πάω μια μέχρι πιάτσα και επιστρέφω
απαντήσεις θέλω
παίξτε μπαλίτσα όπως μπορεί ο καθένας
τυπε πιστευω οτι ο νηματοθετης ειναι απο αυτους τους τυπους που το μικρο δαχτυλακι του χεριου το εχουνε βαφτισει μπατονετα, και η κυρια εψαχνε απλα ευκαιρια για να του πει ποσο βρωμικουλας ειναι
δεν βρισκω αλλα προχειρα, παρακαλω να πεσει ενας λιλας
Δεν μπορεί.
Είναι μουγκωμένος από χθες...
Γεια σου καρακουκλαρα μου αγαπη μου καραφλη λουλου μου
Τύπε άνοιξες το θέμα για show και με μαλακίες προσπαθείς να το διατηρήσεις ζωντανό...;;;
Σχολείο δεν πηγές..; Δεν στα μάθανε αυτά τα λίγα βασικά..;
Βρες κανά σοβαρό θέμα, αν θέλεις να ασχοληθούμε μαζί σου... Ανέβασε γυμνές φωτό από την μικροβιολόγο....