Νέα

Πλησιαζει το τελος του κοσμου!Γαματε οσο προλαβαιτε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω αναλυω πως ημαστε αναμεσα στον τριτο και τεταρτο Αγγελο της Αποκαλυψις!Σωτηρια δεν υπαρχει να μετανοησουμε δεν προλαβαινουμε γ'αυτο ΓΑΜΑΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ! [youtube=425,350]39ZUR1ZDBbk[/youtube] ΑΨΙΝΘΟς στα Ουκρανικα μεταφραζεται σαν ЧОРНОБИЛЬ !Δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι ετσι ονομαζοταν ο Πυρηνικος Αντιδραστηρας που τυναχτηκε :think:!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πόσοι Άγγελοι υπάρχουν τύπε; Εγώ μόνο τον Αναστασιάδη ξέρω. :rockon: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ωραιος καυλιαρη! Συνεχισε να γαμας Ρωσσιδες μουναρες!!!
Μου φαινεται οτι ο αντιχριστος σου εκανε και κατι παρεμβολες στο ραδιοφωνο αλλα ουτε αυτο μπορεσε να σε σταματησει! Γιαυτο σε παω!!!  :rockon: :rockon:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωραιος καυλιαρη! Συνεχισε να γαμας Ρωσσιδες μουναρες!!!
Μου φαινεται οτι ο αντιχριστος σου εκανε και κατι παρεμβολες στο ραδιοφωνο αλλα ουτε αυτο μπορεσε να σε σταματησει! Γιαυτο σε παω!!!  :rockon: :rockon:
Ναι ενω στη συχνοτητα που επαιζε το τραγουδι δεν ηταν κανενας σταθμος ξαφνικα απο το πουθενα γιναν παρεμβολες! :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ναι ενω στη συχνοτητα που επαιζε το τραγουδι δεν ηταν κανενας σταθμος ξαφνικα απο το πουθενα γιναν παρεμβολες! :think:
δημητρακη πως ακουγες στη ρωσια ελληνικο ραδιοφωνο? :think:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δημητρακη εισαι τεραστιος αγορι μου,για τον τακμαν τι γνωμη εχεις;

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Οπως λεει και ο Πανουσης γαματε γιατι χανομαστε; Ηταν προφητικο τελικα. Μετα το ετεροχρονισνενο χημεια και τερατα που τα ματ μπηκαν στο χημειο του κρατους με εντολη Παπανδρεου και τους συλαβανε ολους, καταργοντας το φοιτητικο ασυλο. ας παιξει καποιος το γαματε γιατι χανομαστε, γιατι εχω μια δυσκιλια να ποσταρω ή οπως αλλιως λεγετε

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πόσοι Άγγελοι υπάρχουν τύπε; Εγώ μόνο τον Αναστασιάδη ξέρω. :rockon: :2funny:

Ξέχασες τον Άγγελο της Ελλάδας στην πορτογαλλία.
Angelos_Charisteas.gif

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εδω αναλυω πως ημαστε αναμεσα στον τριτο και τεταρτο Αγγελο της Αποκαλυψις!Σωτηρια δεν υπαρχει να μετανοησουμε δεν προλαβαινουμε γ'αυτο ΓΑΜΑΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ! [youtube=425,350]39ZUR1ZDBbk[/youtube] ΑΨΙΝΘΟς στα Ουκρανικα μεταφραζεται σαν ЧОРНОБИЛЬ !Δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι ετσι ονομαζοταν ο Πυρηνικος Αντιδραστηρας που τυναχτηκε :think:!
τι ναρκωτικα πινεις τιτανοτεραστιε παιχταρα Μητσαρα?
Ωραιος,πλακα κανω..εισαι μεγαλη μουρη χωρις μαλακιες!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οπως λεει και ο Πανουσης γαματε γιατι χανομαστε; Ηταν προφητικο τελικα. Μετα το ετεροχρονισνενο χημεια και τερατα που τα ματ μπηκαν στο χημειο του κρατους με εντολη Παπανδρεου και τους συλαβανε ολους, καταργοντας το φοιτητικο ασυλο. ας παιξει καποιος το γαματε γιατι χανομαστε, γιατι εχω μια δυσκιλια να ποσταρω ή οπως αλλιως λεγετε
Χημείο του Κράτους και φοιτητικο ασυλο δεν παει.
Μάλλον το Χημείο εννοεις.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
δημητρακη εισαι τεραστιος αγορι μου,για τον τακμαν τι γνωμη εχεις;

Τώρα που σκάσανε τα βιντεάκια του ΤΑΚΜΑΝ, άρχισε και ο Δημητράκης τις νέες παραγωγές βίντεο. Η διασημότητα θέλει δουλειά... ΓΑΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΑΚΜΑΝ!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και αν ερθει το τελος του κοσμου την ωρα που το εχεις μεσα? τι γινεται?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Τώρα που σκάσανε τα βιντεάκια του ΤΑΚΜΑΝ, άρχισε και ο Δημητράκης τις νέες παραγωγές βίντεο. Η διασημότητα θέλει δουλειά... ΓΑΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΑΚΜΑΝ!!!

οπως τα πες! :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Μέγα Δημήτριε, έχεις απόλυτο δίκαιο!  :rockon: :rockon: :rockon:
Να Γαμάμε γιατί χανόμαστε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom