Νέα

Πληρώνω για να τον παίζω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα νεκροστομετωπο
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Ο αυνανισμός είναι η αγαπημένη μου ενασχόληση. Τον παίζω συχνά. Όμως δεν θέλω να είμαι ακόμα ένας παθητικός τσοντακιας. Πληρώνω συνδρομές σε σαιτ γνωριμιών και τσατ. Μιλώ με άγνωστες και την ίδια ώρα τον παίζω. Η φάση όμως στοιχίζει περίπου 30 ευρώ τον μήνα. Είναι από τα σημαντικά έξοδα που σκέφτομαι να κόψω. Ψάχνω να βρω εναλλακτικους και πιο οικονομικούς τρόπους ποιοτικού αυνανισμού.

Η φιλοσοφία μου: είμαι ανταγωνιστικός και διεκδικώ το καλύτερο για τον εαυτό μου.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Ο αυνανισμός είναι η αγαπημένη μου ενασχόληση. Τον παίζω συχνά. Όμως δεν θέλω να είμαι ακόμα ένας παθητικός τσοντακιας. Πληρώνω συνδρομές σε σαιτ γνωριμιών και τσατ. Μιλώ με άγνωστες και την ίδια ώρα τον παίζω. Η φάση όμως στοιχίζει περίπου 30 ευρώ τον μήνα. Είναι από τα σημαντικά έξοδα που σκέφτομαι να κόψω. Ψάχνω να βρω εναλλακτικους και πιο οικονομικούς τρόπους ποιοτικού αυνανισμού.

Η φιλοσοφία μου: είμαι ανταγωνιστικός και διεκδικώ το καλύτερο για τον εαυτό μου.
Εδώ σ' έχω. ΔΩΡΕΑΝ.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.524
Πόντοι
12.756

Μπορείς αντί να δίνει τα λεφτά να το κάνεις τσάμπα εδώ με τους :
Celebre
Αντζελο
Baros

Στειλε τους μήνυμα και καλά παιξιματα να έχεις

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.928
Πόντοι
206

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
OP
OP
Ν
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Βρίσκομαι σε ανοιχτή επικοινωνία με άλλους ποιοτικούς αυνανιστες. Προετοιμαζουμε το μανιφέστο μας με τίτλο: Όχι στις τσόντες, όχι στα βλαχικα βογγητα της Χατζή, ναι στον δημιουργικό αυνανισμό.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.757
Πόντοι
2.816
Φίλε αν η μαλάκια σε κουράζει σταμάτησε την αν πάλι σε ανανεώνει παίζε τον μέχρι να στερέψει το πηγάδι
Τύπε παρατηρώ μια κούραση όταν τον παίζω πολύ ώρα.. τι προτείνεις;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Τύπε παρατηρώ μια κούραση όταν τον παίζω πολύ ώρα.. τι προτείνεις;
Μήπως δεν έχεις αρκετές ανδρικές ορμόνες :grin: στα γρήγορα που σε εξέτασα μάλλον έχουμε πρόβλημα θα χρειαστεί εισαγωγή :smiling-face-with-heart-eyes:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.757
Πόντοι
2.816
Μήπως δεν έχεις αρκετές ανδρικές ορμόνες :grin: στα γρήγορα που σε εξέτασα μάλλον έχουμε πρόβλημα θα χρειαστεί εισαγωγή :smiling-face-with-heart-eyes:
Όπα τύπε ηρέμησε.. τι θα εισάγουμε και που;

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.321
Πόντοι
4.546
Βρίσκομαι σε ανοιχτή επικοινωνία με άλλους ποιοτικούς αυνανιστες. Προετοιμαζουμε το μανιφέστο μας με τίτλο: Όχι στις τσόντες, όχι στα βλαχικα βογγητα της Χατζή, ναι στον δημιουργικό αυνανισμό.
Μανιφέστο της μαλακίας δηλαδή

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Όπα τύπε ηρέμησε.. τι θα εισάγουμε και που;
Δεν θέλω αντιρρήσεις - συμβουλή δεν ζήτησες- μην ανησυχείς έπεσες σε καλά χέρια -έγραφα 2 χρόνια στο νήμα του κορονοιου :grin:

Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
40
Πόντοι
0

συγχαρητηρια εύχομαι και στο μεταβερς με μια απλη συνδεση ιντερνετ, μη πηδας πραγματικα δεν ειναι καθολου ωραιο, ασε να πηδαμε εμεις οι υπολοιποι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom