You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Η ΣΕΥΔΑΠ ξέρει!
Εκεί να ρωτήσει για τιμές που πως κλπ!
kala εσυ ποτε προλαβες κ πρασινισες ακομα δεν ανοιξαμε?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ανευ....Και με, και χωρίς.
Φυλης99,Αγκυρας και Αχαρνων,Μηθυμνης και τα δυο σπιτια εχουν τετοιες,Λουκα Νικα στου Ψυρρη,Πιπινου65 απογευμα,Φυλης104αδιεξοδο παιζουν καποιες!
ΜΕ...Πιπινου κι Αριστοτελους,Μυτιληνης(δεν θυμαμαι νουμερο)
Επισκέπτης
να σιμπλιροσο καλιφρονα12 στιν περιοχι τισ κιψελισ......Ανευ....
Φυλης99,Αγκυρας και Αχαρνων,Μηθυμνης και τα δυο σπιτια εχουν τετοιες,Λουκα Νικα στου Ψυρρη,Πιπινου65 απογευμα,Φυλης104αδιεξοδο παιζουν καποιες!
Ανευ....
Thank you
kala εσυ ποτε προλαβες κ πρασινισες ακομα δεν ανοιξαμε?
Καλώς το φίλο gan!!!
Δεν ήταν τίποτε τα γκάλοπ για το πρώτο κόμμα φταίγανε!!!
Και με, και χωρίς.
Ανάλογο τα κέφια ίσως χρειαστεί να σου ξεβουλώσει τον νιπτήρα.
Thank you
Εντάξει βρε φίλε Πέτρος, όλα για την πάρτη σου!
Δώσε και σύ κανένα ρεπόρτο για εμάς τους αδαείς!
23Α το νουμερο...απ τον καταλογο...!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ανευ....
Σε πρωϊνή βάρδυα, στο Φυλής 104 (αδιέξοδο), ισόγειο, συνάντησα κορασίδα ("εκ γενετής" και όχι "εκ ζωής"), ξανθή, κοντούλα, ψψψψψψευδή, με extensions που άνοιξε κουβέντα :
..."εγώ είμαι από Κρήτη"
..."δεν θα βρείς άλλη Ελληνίδα στην περιοχή"
[size=10pt]ΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΕΣ!!![/size]
..."δεν είμαι ξανθή, αλλά καστανή και τα βάφω ξανθά"
[size=10pt]ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ?[/size]
καλή κορασίδα, επιλέξιμη στα κοινά αποδεκτά κριτήρια
www.smilies.4-user.de] [/url]
...όσο μου μίλαγε, θυμόμουν τα γεγονότα της δεκαετίας του 1980, όταν η είσοδος ήταν από δίπλα που οδηγούσε και στον 1ο όροφο.
...φώτα,
...μουσική,
...μεταλλικοί καναπέδες,
....σόου, ...γιορτή,
...δυο-τρείς κορασίδες "εκ ζωής" στην κάθε βάρδυα
[size=10pt]μοναδικά, ανεπανάληπτα γεγονότα!!![/size]
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τι καλα που ηταν τοτεΕύγε Φαρκέλι!!! Τι με έκανες να θυμηθώ!!!
Σε πρωϊνή βάρδυα, .... τα βάφω ξανθά"
[size=10pt]ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ?[/size]
...όσο μου μίλαγε, θυμόμουν τα γεγονότα της δεκαετίας του 1980, όταν η είσοδος ήταν από δίπλα που οδηγούσε και στον 1ο όροφο.
...φώτα,
...μουσική,
...μεταλλικοί καναπέδες,
....σόου, ...γιορτή,
...δυο-τρείς κορασίδες "εκ ζωής" στην κάθε βάρδυα
[size=10pt]μοναδικά, ανεπανάληπτα γεγονότα!!![/size]
Εύγε Φαρκέλι!!! Τι με έκανες να θυμηθώ!!!
Πορνό....γεροι!!!Τι καλα που ηταν τοτε
Τι τις θέλετε τωρα τις κορασίδες,και όχι τίποτε άλλο σας έχουν ερωτευθεί και εμείς οι νέοι μένουμε αμανάτι συνέχεια κλάψ!!!
στη μηχανή του χρόνου θα σας βάλουμε να γυρίσετε 20 έτη πίσω, να ησυχάσουμε πια απο εσάς!!!
Γυρεύοντας πας μου φαίνεται να επιδεινώσεις την κατάσταση...σιγά μην ησυχάσετε εκεί να δεις πονοκέφαλους!Πορνό....γεροι!!!
Τι τις θέλετε τωρα τις κορασίδες,και όχι τίποτε άλλο σας έχουν ερωτευθεί και εμείς οι νέοι μένουμε αμανάτι συνέχεια κλάψ!!!
στη μηχανή του χρόνου θα σας βάλουμε να γυρίσετε 20 έτη πίσω, ναησυχάσουμε πια απο εσάς!!!
Γυρεύοντας πας μου φαίνεται να επιδεινώσεις την κατάσταση...σιγά μην ησυχάσετε εκεί να δεις πονοκέφαλους!
Φαντάζομαι τους κατα τα άλλα αγαπητούς farkeli και Μαρούλια , αγκαλιά με τραβελοπορνοζόμπι!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οι κορασιδες να περνουνε μαθηματα,,,,,και 20 χρονια πριν αλλα με την πειρα και το μυαλο το σημερινο ομωςΠορνό....γεροι!!!
στη μηχανή του χρόνου θα σας βάλουμε να γυρίσετε 20 έτη πίσω, να ησυχάσουμε πια απο εσάς!!!
καλα οι φωτο στις ποιο πισω σελιδες ειναι συλλεκτικες ετσι!
δυστοιχος στο βορρα οπως πολλα ακομα ταμπου ετσι και τα τρανς απλα υπαρχουν τιποτα παραπανω.
Ποιο βορρα εννοείς Σουηδία , Βλαδιβοστόκ ?
γιατι παραπονιεστε?εφωσον οταν ανεβενουν εκει τραβεστι απο αθηνα και το ξερετε οτι ειναι εκει εσεισ εξαφανιζεστε....και εμφανιζεστε ξανα πισο απο μια οθονι pc να λετε παλι τα ιδιακαλα οι φωτο στις ποιο πισω σελιδες ειναι συλλεκτικες ετσι!
δυστοιχος στο βορρα οπως πολλα ακομα ταμπου ετσι και τα τρανς απλα υπαρχουν τιποτα παραπανω.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Πορνό....γεροι!!!
ποιός έχει ερωτευθεί ποιόν???
εμένα πάντως όχι,
το απαγορεύω, όπως και το ...τσιγάρο www.smilies.4-user.de] [/url]
υποψιάζομαι, ότι και εσύ Hotyan έχεις ορισμένα έτη στις πλάτες σου, αν δεν σφάλλω www.smilies.4-user.de] [/url]