Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Και με, και χωρίς.
Ανευ....
Φυλης99,Αγκυρας και Αχαρνων,Μηθυμνης και τα δυο σπιτια εχουν τετοιες,Λουκα Νικα στου Ψυρρη,Πιπινου65 απογευμα,Φυλης104αδιεξοδο παιζουν καποιες!
ΜΕ...Πιπινου κι Αριστοτελους,Μυτιληνης(δεν θυμαμαι νουμερο)

Επισκέπτης
Ανευ....
Φυλης99,Αγκυρας και Αχαρνων,Μηθυμνης και τα δυο σπιτια εχουν τετοιες,Λουκα Νικα στου Ψυρρη,Πιπινου65 απογευμα,Φυλης104αδιεξοδο παιζουν καποιες!
να σιμπλιροσο καλιφρονα12 στιν περιοχι τισ κιψελισ...... :rockon:

peter10

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ανευ....

Thank you

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ανευ....

Σε πρωϊνή βάρδυα, στο Φυλής 104 (αδιέξοδο), ισόγειο, συνάντησα κορασίδα ("εκ γενετής" και όχι "εκ ζωής"), ξανθή, κοντούλα, ψψψψψψευδή, με extensions που άνοιξε κουβέντα :

..."εγώ είμαι από Κρήτη"
..."δεν θα βρείς άλλη Ελληνίδα στην περιοχή"

[size=10pt]ΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΕΣ!!![/size] :think:

..."δεν είμαι ξανθή, αλλά καστανή και τα βάφω ξανθά"

[size=10pt]ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ?[/size] :2funny:

καλή κορασίδα, επιλέξιμη στα κοινά αποδεκτά κριτήρια

www.smilies.4-user.de] [/url]

...όσο μου μίλαγε, θυμόμουν τα γεγονότα της δεκαετίας του 1980, όταν η είσοδος ήταν από δίπλα που οδηγούσε και στον 1ο όροφο.

...φώτα,
...μουσική,
...μεταλλικοί καναπέδες,
....σόου, ...γιορτή,
...δυο-τρείς κορασίδες "εκ ζωής" στην κάθε βάρδυα

:rockon: :rockon: :rockon: [size=10pt]μοναδικά, ανεπανάληπτα γεγονότα!!![/size]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σε πρωϊνή βάρδυα, .... τα βάφω ξανθά"

[size=10pt]ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ?[/size] :2funny:

...όσο μου μίλαγε, θυμόμουν τα γεγονότα της δεκαετίας του 1980, όταν η είσοδος ήταν από δίπλα που οδηγούσε και στον 1ο όροφο.

...φώτα,
...μουσική,
...μεταλλικοί καναπέδες,
....σόου, ...γιορτή,
...δυο-τρείς κορασίδες "εκ ζωής" στην κάθε βάρδυα

:rockon: :rockon: :rockon: [size=10pt]μοναδικά, ανεπανάληπτα γεγονότα!!![/size]
Εύγε Φαρκέλι!!! Τι με έκανες να θυμηθώ!!!

Τι καλα που ηταν τοτε  :think: :think: :think:
Πορνό....γεροι!!!  :hammer: :toilet: :toilet:

Τι τις θέλετε τωρα τις κορασίδες,και όχι τίποτε άλλο σας έχουν ερωτευθεί και εμείς οι νέοι μένουμε αμανάτι συνέχεια κλάψ!!!

στη μηχανή του χρόνου θα σας βάλουμε να γυρίσετε 20 έτη πίσω, να ησυχάσουμε πια απο εσάς!!!  :dancing:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Πορνό....γεροι!!!  :hammer:

Τι τις θέλετε τωρα τις κορασίδες,και όχι τίποτε άλλο σας έχουν ερωτευθεί και εμείς οι νέοι μένουμε αμανάτι συνέχεια κλάψ!!!

στη μηχανή του χρόνου θα σας βάλουμε να γυρίσετε 20 έτη πίσω, ναησυχάσουμε πια απο εσάς!!!  :dancing:
Γυρεύοντας πας μου φαίνεται να επιδεινώσεις την κατάσταση...σιγά μην ησυχάσετε εκεί να δεις πονοκέφαλους! :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γυρεύοντας πας μου φαίνεται να επιδεινώσεις την κατάσταση...σιγά μην ησυχάσετε εκεί να δεις πονοκέφαλους! :2funny: :2funny:

Φαντάζομαι τους κατα τα άλλα αγαπητούς farkeli και Μαρούλια , αγκαλιά με τραβελοπορνοζόμπι!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

στη μηχανή του χρόνου θα σας βάλουμε να γυρίσετε 20 έτη πίσω, να ησυχάσουμε πια απο εσάς!!!  :dancing:
Οι κορασιδες να περνουνε μαθηματα,,,,,και 20 χρονια πριν αλλα με την πειρα και το μυαλο το σημερινο ομως :think: :think: :think:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλα οι φωτο στις ποιο πισω σελιδες ειναι συλλεκτικες ετσι!

δυστοιχος στο βορρα οπως πολλα ακομα ταμπου ετσι και τα τρανς απλα υπαρχουν τιποτα παραπανω.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

δυστοιχος στο βορρα οπως πολλα ακομα ταμπου ετσι και τα τρανς απλα υπαρχουν τιποτα παραπανω.

Ποιο βορρα εννοείς Σουηδία , Βλαδιβοστόκ ?  :think:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

γιατι παραπονιεστε?εφωσον οταν ανεβενουν εκει τραβεστι απο αθηνα και το ξερετε οτι ειναι εκει εσεισ εξαφανιζεστε....και εμφανιζεστε ξανα πισο απο μια οθονι pc  να  λετε παλι τα ιδια :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

ποιός έχει ερωτευθεί ποιόν???

εμένα πάντως όχι,
το απαγορεύω, όπως και το ...τσιγάρο www.smilies.4-user.de] [/url]

υποψιάζομαι, ότι και εσύ Hotyan έχεις ορισμένα έτη στις πλάτες σου, αν δεν σφάλλω www.smilies.4-user.de] [/url]

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom