Νέα

Πληροφορίες για τρανς και τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι ο κοσμακης δεν ξερει τι μωρακια ειστε και τι παιχνιδια παιζετε.......

ypoxthonios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το γυρισες παλι....... κοιτα εδω δεν ειναι ολα κοροιδα οπως νομιζεις ...... καταλαβαινουνε....
πολυ καλα κανεις και αξιζεις να βαλεις και ακομη πιο πολλες...... αλλα μην παιζεις με την νοημοσυνη μας κουκλα μου
εχω καποιο λογο να μην μπω σαν Χαρα και να κανω διαφημιση κιολας αν ειμαι η Χαρα??Η θα λεγα για τον εαυτο μου οτι δεν λεω στο κρεβατι και θα ειχα πληρεις αναφορες για τα περισσοτερα τρανσ τι κανουν και πως.Κανε τουμπεκι ρε Αλικε.Σε οποιο θρεντ θα σε βρισκω μπροστα μου ειλικρινα θα πουλευω εκτος αν βαλεις,που δεν εχεις,φωτογραφιες σου και μιλησουμε υπο αλλες συνθηκες.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχω καποιο λογο να μην μπω σαν Χαρα και να κανω διαφημιση κιολας αν ειμαι η Χαρα??Η θα λεγα για τον εαυτο μου οτι δεν λεω στο κρεβατι και θα ειχα πληρεις αναφορες για τα περισσοτερα τρανσ τι κανουν και πως.Κανε τουμπεκι ρε Αλικε.Σε οποιο θρεντ θα σε βρισκω μπροστα μου ειλικρινα θα πουλευω εκτος αν βαλεις,που δεν εχεις,φωτογραφιες σου και μιλησουμε υπο αλλες συνθηκες.

Αγαπητη μου
πρωτο: εβγαλες αμεσως τις τοσο προσωπικες φωτος σου.... οταν σε ξεσκεπασα...
αντεδρασες ακριβως οπως περιμενα πως θα αντιδρασης, με αυτο σου το μηνυμα...
και μια χαρα τα πηγαινες τοσο καιρο που εδηνες συμβουλες και για αλλες και για σενα , αλλα δεν αντεξες.... εισαι και ψωνακη σε ξερω γλυκια μου .......         

Χ Α Ρ Α λοιπον ο ypoxondrios      ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Παραδειγματίζεται απο τον εαυτό του ο αλικός. :grin: :grin: :grin:

ypoxthonios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mπορει να εισαι τρανς,αν και δε το νομιζω γιατι κατεβαινω χρονια στις πιατσες και δε σε ξερω οπως και κανεις αλλος,μπορει να εισαι οτιδηποτε παντως σε παραδεχομαι γιατι εισαι ετοιμολογος κι εξυπνος αν και πεταγεσαι παντου σαν σφηνοπουτσα!Η φιλη σου η Χαρα :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Α 
Και αν δεν τα ξερεις εσυ που εισαι Τρανς μεσα στα πραγματα .... ποιος θα τα ξερει καλυτερα γλυκια μου.......!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Υποχθόνιε συγνώμη ΧΑΡΑ που σε βρίσκουμε????????????????

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Ντετέκτιβ Αλίκη δεν πάς στο πάνω thread να κάνεις τον χαβαλέ σου με τη Δανάη και τους υπόλοιπους?
Έλεος, αφήστε και κανα thread ελεύθερο...

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ντετέκτιβ Αλίκη δεν πάς στο πάνω thread να κάνεις τον χαβαλέ σου με τη Δανάη και τους υπόλοιπους?
Έλεος, αφήστε και κανα thread ελεύθερο...

Μωρακι μου οπου θελω θα μεινω και θα παω ...... Ξυδακι ......φιλακι!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Κι η ευα κουμαριανου βεβαια.Αν βρεις και του ΚΛΙΚ εισαι αψογος ετος95-96 με εξωφυλο βανα μπαρμπα

με έκανες να ψάχνω αλλά το βρήκα:

Συνημμένα

• afroditi 1.jpg
    afroditi 1.jpg
    189,1 KB · Εμφανίσεις: 49

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like