aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εσύ ποιος είσαι τελικά πουστράκο αποφάσισες?
Αυτη που θα σας ξεσκεπαζει καρδουλα μου !!!
Εσύ ποιος είσαι τελικά πουστράκο αποφάσισες?
Αυτη που θα σας ξεσκεπαζει καρδουλα μου !!!
εχω καποιο λογο να μην μπω σαν Χαρα και να κανω διαφημιση κιολας αν ειμαι η Χαρα??Η θα λεγα για τον εαυτο μου οτι δεν λεω στο κρεβατι και θα ειχα πληρεις αναφορες για τα περισσοτερα τρανσ τι κανουν και πως.Κανε τουμπεκι ρε Αλικε.Σε οποιο θρεντ θα σε βρισκω μπροστα μου ειλικρινα θα πουλευω εκτος αν βαλεις,που δεν εχεις,φωτογραφιες σου και μιλησουμε υπο αλλες συνθηκες.Το γυρισες παλι....... κοιτα εδω δεν ειναι ολα κοροιδα οπως νομιζεις ...... καταλαβαινουνε....
πολυ καλα κανεις και αξιζεις να βαλεις και ακομη πιο πολλες...... αλλα μην παιζεις με την νοημοσυνη μας κουκλα μου
εχω καποιο λογο να μην μπω σαν Χαρα και να κανω διαφημιση κιολας αν ειμαι η Χαρα??Η θα λεγα για τον εαυτο μου οτι δεν λεω στο κρεβατι και θα ειχα πληρεις αναφορες για τα περισσοτερα τρανσ τι κανουν και πως.Κανε τουμπεκι ρε Αλικε.Σε οποιο θρεντ θα σε βρισκω μπροστα μου ειλικρινα θα πουλευω εκτος αν βαλεις,που δεν εχεις,φωτογραφιες σου και μιλησουμε υπο αλλες συνθηκες.
εχω καποιο λογο να μην μπω σαν Χαρα και να κανω διαφημιση κιολας αν ειμαι η Χαρα??Η θα λεγα για τον εαυτο μου οτι δεν λεω στο κρεβατι και θα ειχα πληρεις αναφορες για τα περισσοτερα τρανσ τι κανουν και πως.Κανε τουμπεκι ρε Αλικε.Σε οποιο θρεντ θα σε βρισκω μπροστα μου ειλικρινα θα πουλευω εκτος αν βαλεις,που δεν εχεις,φωτογραφιες σου και μιλησουμε υπο αλλες συνθηκες.
Χ Α Ρ Α λοιπον ο ypoxondrios ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Σε ποιο σημειο περιποθ ειναι?Πριν τη παντειο η μετα?
Πιο κάτω...αμέσως μετά απο ενα κλάμπ...δε θυμάμαι πως το λένε...
Υποχθόνιε συγνώμη ΧΑΡΑ που σε βρίσκουμε????????????????
στριπτιζαδικο η κλαμπ?Που περιπου?Πιο κάτω...αμέσως μετά απο ενα κλάμπ...δε θυμάμαι πως το λένε...
Υποχθόνιε συγνώμη ΧΑΡΑ που σε βρίσκουμε????????????????
. [youtube=425,350]sn6OmxG6GEs&feature=related[/youtube]
Ντετέκτιβ Αλίκη δεν πάς στο πάνω thread να κάνεις τον χαβαλέ σου με τη Δανάη και τους υπόλοιπους?
Έλεος, αφήστε και κανα thread ελεύθερο...
Κι η ευα κουμαριανου βεβαια.Αν βρεις και του ΚΛΙΚ εισαι αψογος ετος95-96 με εξωφυλο βανα μπαρμπα