Νέα

Πληροφορίες για Λογομαχία-Μαχαίρωμα στη μέση του δρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 13/09/2008 (ώρα 4-5πμ) ,επι της λεωφόρου Υμηττού στο Παγκράτι (κοντά στο συντριβάνι) δύο άγνωστοι αλλοδαποί, οι οποίοι επέβεναν σε αυτοκίνητο μάρκας BMW (μαύρου χρώματος, δίπορτη, καινούρια, με φιμέ τζάμια και το χαρακτηριστικό Μ), επιτέθηκαν ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ στο αυτοκίνητο όπου επέβενε ο αδερφός μου με δυο φίλους του μάρκας Volkswagen Polo και χρώματος μαύρου. Το ένα παιδί φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά απο σιδηρογροθιά (ευτυχώς επιπόλαια), το άλλο παιδι φέρει μαχαιριά στο αριστερό μπράτσο (ευτυχώς οχι πολύ βαθιά), ενώ ο αδερφός μου Β*********** (26 ετών) φέρει βαρύτατα τραύματα στον θώρακα (απο δύο μαχαιριές) και αυτη την στιγμή δίνει μάχη για την ζωή του, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» οπου νοσηλεύεται. Και να σκεφτεί κανείς οτι όλα ξεκίνησαν απο μια λογομαχιά στην διασταύρωση των οδών Ακαδημίας και Β. Σοφίας επειδή ο ένας «έκλεισε» τον άλλο...

Κατάθεση δόθηκε στην αστυνομία απο τους φίλους του αδερφού μου, αλλά οπως είναι λογικό, απο το shock που υπέστησαν δεν μπορούν να θυμηθούν τη πινακίδα του ΙΧ ή κάποιες επιπλέον λεπτομέριες, οι οποίες θα βοηθήσουν στην συλληψη των δραστών. Οι δράστες αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και πρέπει να βρεθούν για να μην βρεθεί αλλο παιδι στην θέση του Βασίλη.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Μα*****

τηλ.  69******

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχουμε ξεφυγει τελειως
εγω πλεον και να με μπινελικωσει κανενας κανω την κοτα
που ξερεις τι κουβαλαει ο αλλος πανω του?

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
γεμησε ο τοπος μαλακες ρε ,

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχουμε ξεφυγει τελειως
εγω πλεον και να με μπινελικωσει κανενας κανω την κοτα
που ξερεις τι κουβαλαει ο αλλος πανω του?
έτσι..... κρυφτείτε όλοι.....
Μέχρι που από το φόβο σας και χωρίς να μιλάτε θα σας καρφώνει ο άλλος χωρίς λόγο, επειδή έτσι του κάβλωσε...
Οπως στην Νέα Υόρκη

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
έτσι..... κρυφτείτε όλοι.....
Μέχρι που από το φόβο σας και χωρίς να μιλάτε θα σας καρφώνει ο άλλος χωρίς λόγο, επειδή έτσι του κάβλωσε...
Οπως στην Νέα Υόρκη
οχι θα κατσω να βγαλω ακρη με τον καθε φρικαρισμενο

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απ' όσο ξέρω τουλάχιστον...
δεν έχεις ακουστά από τυπάδες που σου παίρνουν το νούμερο και σε περιμένουν να στρίβεις το στενό;

Ο άλλος νομίζει ότι εάν φύγει θα γλιτώσει.........
Ρε αμα σε κεντράρει γιατί του στράβωσε η φάτσα σου και συγγνώμη να τους πεις στο Γεννηματάς θα καταλήξεις.....
Ξυπνάτε προβατάκια......

Τον άλλον τον μαχαίρωσαν πριν το ντέρμπυ ολυμπιακού παναθηναικού επειδή το αυτοκίνητό του ήταν πράσινο...
Οπότε νικολάκη διάλεγε κάτι σε ασημί γιατί δε σε βλέπω καλά.........
Μακριά από πρασινοκοκκινομπορντοκιτρινόμαυρα.........

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ δεν καθομαι να βγαλω ακρη σε μικρομαλκιουλες εννοω
αν τυχει και δεν γινετε αλλιως και εγω το κερατο διπλα μου το εχω
απλως αποφευγω να τσαμπουκαλευομε

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τέτοια περιστατικά σε κάνουν να σκέφτεσαι με συμπάθεια τον "Νόμο του Επιθεωρητή Κάλαχαν". Πριν μερικό καιρό, πάλι ένα μουνόπανο αλλοδαπός πυροβόλησε εν ψυχρώ, κάπου στα Πατήσια αν θυμάμαι καλά, έναν οδηγό (ή συνοδηγό).

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Ελ Πάσο...

Προσοχή σε περιοχή Χαλάνδρι-Βριλισια παίζει μπινές Ελληνοξένος με πράσινη μερσεντές τζιπ φιμέ τζάμια και αλουμινένιες μπαριέρες εμπροσθεν. Ξένες κίτρινες πινακίδες.
Οπλοφορεί και κάνει μαλακίες στο δρόμο.
Αν γίνει μαλακία και πάτε στους μπάτσους ένα θα σας πουν...(με κάθε τρόπο) ''να κάνεις καταγγελία αλλά μπορεί να μπλέξεις...'' (δηλαδή να σε κυνηγά αυτός και τα αδέλφια του με γκάνια). Μιλάω εκ πείρας.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τώρα στο διαταύτα, οι έμποροι κοκας κυκλοφορούν με Μπέμπα, είναι το σήμα κατατεθέν. Λάθος στιγμή, λάθος χειρισμός από τους καμπόσους αδελφοφίλους της. Τυχεροί που δεν τους μολυβιάσανε οι Αλβανορώσοι.
Αν είσαι λίγο πονηρεμένος μπορεί να καταλάβεις που σε παίρνει και που να κάνεις τουμπεκί.Τα παλικαράκία μάλλον δεν ήτανε και την πάτησαν.

Προσοχή σε όλους. Ο κόσμος είναι οργισμένος και ψήνεται συνεχώς για τσαμπουκάδες. Έχετε το νου σας και βρείτε καλλίτερους τρόπους εκτόνωσης. Εκτός κι αν σας έρχεται καλά το αυτοσχέδιο ρεϊβ με γκλοκ στιλέτα και κοντόκαννες

Επισκέπτης
δεν έχεις ακουστά από τυπάδες που σου παίρνουν το νούμερο και σε περιμένουν να στρίβεις το στενό;

Ο άλλος νομίζει ότι εάν φύγει θα γλιτώσει.........
Ρε αμα σε κεντράρει γιατί του στράβωσε η φάτσα σου και συγγνώμη να τους πεις στο Γεννηματάς θα καταλήξεις.....
Ξυπνάτε προβατάκια......

Τον άλλον τον μαχαίρωσαν πριν το ντέρμπυ ολυμπιακού παναθηναικού επειδή το αυτοκίνητό του ήταν πράσινο...
Οπότε νικολάκη διάλεγε κάτι σε ασημί γιατί δε σε βλέπω καλά.........
Μακριά από πρασινοκοκκινομπορντοκιτρινόμαυρα.........

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Για αυτο οπως λεγαμε και σε ενα αλλο θρεντ πριν μερικους μηνες η καλυτερη λυση να εχεις και εσυ πανω σου ενα σιδερικο και να μην λυπηθεις τον καθε βρωμοπουστη που θα σου κολησει!Καλυτερα να χεις τρεχαματα στην στενη παρα να σε ψελνουν

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
εξαρτάται τι αφήνεις εκτός στενής φίλε...
π.χ. κανα παιδάκι, καμμιά γυναικούλα,
και η στενή είναι πολύ στενή για να μας χωρέσει.

Επισκέπτης
εξαρτάται τι αφήνεις εκτός στενής φίλε...
π.χ. κανα παιδάκι, καμμιά γυναικούλα,
και η στενή είναι πολύ στενή για να μας χωρέσει.

Βρε ακου που σου λεω...καλυτερα τρεχαματα με δικαστηρια κτλ παρα να σαι φυτεψει κατω κανενας Ρωσοαλβανος και οχι μονο επειδη απλα του καβλωσε...Ασε που και εχεις και ελαφρυντικα αν ο αλλος εχει κουμπουρι πανω του κτλ

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
για αυτο λεω εμεις φταιμε που δεν ξεσηκωνομαστε να τους γαμησουμε ολους τους βαλκανιους απο νεογεννητα ως ετοιμοθανατους, δεν εχω βοηθησει ποτε και ουτε προκειται, εχει τυχει να γκαστρωμενη ρωσσοποντια να παρακαλαει για τοστ να της δωσω το εφτυσα το πεταξα στα λασπονερα και το πατησα, εξω οι ξενοι

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για αυτο λεω εμεις φταιμε που δεν ξεσηκωνομαστε να τους γαμησουμε ολους τους βαλκανιους απο νεογεννητα ως ετοιμοθανατους, δεν εχω βοηθησει ποτε και ουτε προκειται, εχει τυχει να γκαστρωμενη ρωσσοποντια να παρακαλαει για τοστ να της δωσω το εφτυσα το πεταξα στα λασπονερα και το πατησα, εξω οι ξενοι
εξω οι ξενοι συμφωνω αλλα να παρουν και μερικους ντοπιους μαζι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom