Nick_Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Σκεφτομαι με την Sub μου να παμε καποια απο αυτες τις μερες στο Play . Υπαρχει καποια κοπελα η ζευγαρι να μας ακολουθησουν ? Υπαρχει και δυνατοτητα για σπιτι
Sub τι ειναι?Σκεφτομαι με την Sub μου να παμε καποια απο αυτες τις μερες στο Play . Υπαρχει καποια κοπελα η ζευγαρι να μας ακολουθησουν ? Υπαρχει και δυνατοτητα για σπιτι
Sub Zero...Mortal kombatSub τι ειναι?
Εχει σχεση με το Subbuteo
Σκεφτομαι με την Sub μου να παμε καποια απο αυτες τις μερες στο Play . Υπαρχει καποια κοπελα η ζευγαρι να μας ακολουθησουν ? Υπαρχει και δυνατοτητα για σπιτι
Εξαρταται τι ψαχνεις...Ψοφια πραγματα η σαλονικα . Και αυτοι που λενε... απλα τα λενε ...
Στην οδο Οδυσσεως 13, στο Βαρδαρηπου ειναι το xPlay;
ισως ο καλυτερος χωρος για ενηλικες στη Θεσσαλονικη και οχι μονο...Πολυ καλο το συγκεκριμενο! και σαν χωρος και απο κοσμο και απο καθαριοτητα. θα το επισκεφθω ξανα οταν ειμαι παλι στην πολη! επισησ, εμαθα απο θαμωνα οτι παιζουν και ζευγαρια κυριως καθημερινες
τα adult places στη Θεσσαλονικη ασφαλως και δεν (μπορουν να) μαζευουν τον κοσμο που μαζευουν τα αντιστοιχα μερη της Αθηνας... εχουν λιγοτερο κοσμο και χρειαζεται περισσοτερη υπομονη για να πετυχεις κατι καλο (ειδικα τις καθημερινες που ο κοσμος ειναι λιγοστος)Ψοφια πραγματα η σαλονικα . Και αυτοι που λενε... απλα τα λενε ...
Θα πατε και παλι σύντομα;Σκεφτομαι με την Sub μου να παμε καποια απο αυτες τις μερες στο Play . Υπαρχει καποια κοπελα η ζευγαρι να μας ακολουθησουν ? Υπαρχει και δυνατοτητα για σπιτι
Και τα δύο μπορεί να συμβούν, ανάλογα με τους κανόνες που θα θέσεις. Όσες φορές έχω πάει στο Blue Vision με γυναίκα, ο κανόνας ήταν μπορείς να βλέπεις αλλά απαγορεύεται να αγγίξεις και πάντα τηρήθηκε από όσους ήταν εκεί. Αν έχει πάντως πχ 10 άτομα, είναι ζήτημα αν θα ενδιαφερθούν 1-2 να δουν έναν "γκούρμπαντο" να πηδάει μια "μούτζα".Υπαρχει κανενα σινεμα να παω με τη συζυγο και να περασω ωραια, τυπου να μ παρει μια πιπα ή κ να τη γαμησω κ αντε να μας παρει κανεις ματι αλλα να μην ερθει κανεις εκει κ την πεταξει εξω στο ενα μετρο επειδη καυλωσε. Κατι σοφτ που να μην φοβηθεινκαι δνε ξανα πατησει ποτε και με βριζει ολη μερα
Αν πάτε στο σινεμά..Υπαρχει κανενα σινεμα να παω με τη συζυγο και να περασω ωραια, τυπου να μ παρει μια πιπα ή κ να τη γαμησω κ αντε να μας παρει κανεις ματι αλλα να μην ερθει κανεις εκει κ την πεταξει εξω στο ενα μετρο επειδη καυλωσε. Κατι σοφτ που να μην φοβηθεινκαι δνε ξανα πατησει ποτε και με βριζει ολη μερα
Πειτε ήθελα να γραψωΑν πάτε στο σινεμά..
Πελάτες και σε εμενα να έρθω να πάρω λίγο ματι