Επισκέπτης
Μαγγες το ποδοσφαιρο σημερα θελει και αλλα πραγματα και ο ολυμπιακος τα εκανε πολλα χρονια πριν.Για το μεγεθος της ελλαδας ειναι η ποιο οργανωμενη ομαδα για ευρωπη.
Μαγγες το ποδοσφαιρο σημερα θελει και αλλα πραγματα και ο ολυμπιακος τα εκανε πολλα χρονια πριν.Για το μεγεθος της ελλαδας ειναι η ποιο οργανωμενη ομαδα για ευρωπη.
εβγα τσου λου και μετα γελα φιλαρακι.Με κρινει καποιος που δεν εχει την παραμικρη εμπειρια.ΟΚ ευτυχος που απαντησε ο φιλυσηχος ποιο πριν απο εμενα.
Πάει η ξάνθη και ο Πανόπουλος...
ριχτα και εσυ τοτε ρε να κανουμε λιγο κεφιρε σεις ωραιο θεματακι?
πως κ δεν το εχω πετυχει?
αλλα να μου πεις δεν μπαινω κιολας τωρα τελευταια
οχοχοχ αμα αρχισω δεν τελειωνω σημεραριχτα και εσυ τοτε ρε να κανουμε λιγο κεφι
Αμην και ποτε ο πουσταρας ο "περιεργος".......
Ρε τυπε, εξηγησε μου γιατι προσπαθω να σιγουρευτω οτι δεν ειμαι χαζος, προσπαθουν να με πεισουν οτι ειμαι, οταν εχεις τη μπαλα στα ποδια σου και παιζεται το παιχνιδι, αυτη δεν ειναι η φαση????? [size=15pt]Εισαι "εκτος φασης" εκεινη την ωρα????[/size]
Ρε τυπε, εξηγησε μου γιατι προσπαθω να σιγουρευτω οτι δεν ειμαι χαζος, προσπαθουν να με πεισουν οτι ειμαι, οταν εχεις τη μπαλα στα ποδια σου και παιζεται το παιχνιδι, αυτη δεν ειναι η φαση????? Εισαι "εκτος φασης" εκεινη την ωρα????
η δεν εχουν δει ποτεΕμεις με τα δευτερα πεζαμε στο τσου-λου και πηγαμε μεχρι τους 16 να μασταν σε φορμα θα φταναμε και στους 8 μπορει ο αρης η παοκ η αεκ να παει τουλαχιστον στους ομιλους ? Δεν ενοω οτι δεν εχουν ομαδα,ειδικα ο παοκ για ενα διαστημα αν ειχε τελειωσει το πρωταθλημα ποιο νωρης θα επερνε πρωταθλημα! Αλλα εκτος απο αεκ,η αλλοι δυο εχουν να δουν αιωνες τσου-λου
η δεν εχουν δει ποτε
θα εισαι μεσα ασπονδυλε φιλε μου το σαββατο?
Αυτό μόνο ο μάστερ και ο παλέρμο θα το έλεγαν....
τί εννοείς ''εκτός φάσης'' και έχεις την μπάλα στα πόδια σου...???
Αυτο που εγραψε ο ντακος, οτι ο Αρανο χτυπησε τον Οσκαρ....... "εκτος φασης"...... αστο, μου απαντησε ο Nacho, εξαρταται σε ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙΣ........
θα εισαι μεσα ασπονδυλε φιλε μου το σαββατο?
γιατι ρε λιγοι σου πεφτουμε?ρε σεις πρωτος ο παοκ στην ψηφοφορια? ε ρε γλεντια
οχι ολαΕννοάται μπρε..
Όλα καλά??
οχι δικε μου στον μονο που μιλαω στην ελλαδα ειναι ο παοκ.γιατι ρε λιγοι σου πεφτουμε?
κατσε μην εχουμε εκπληξεις κ γελαμε
Την παλεύουμε..οχι ολα
γι αυτο κ δεν με πολυβλεπετε τωρα τελευταια μεσα
αλλα που θα παει θα στρωσουν τα πραγματα
εσυ?