Νέα

Play-Off Superleague-2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanarinas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομαδα πιστευετε θα παρει το εισητηριο για τα προκριματικα του Champion

• Aρης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑΟΚ

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Ολυμπιακος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΕΚ

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις ωραιο θεματακι?
πως κ δεν το εχω πετυχει?
αλλα να μου πεις δεν μπαινω κιολας τωρα τελευταια

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Πάει η ξάνθη και ο Πανόπουλος...

Αμην και ποτε ο πουσταρας ο "περιεργος".......

Ρε τυπε, εξηγησε μου γιατι προσπαθω να σιγουρευτω οτι δεν ειμαι χαζος, προσπαθουν να με πεισουν οτι ειμαι, οταν εχεις τη μπαλα στα ποδια σου και παιζεται το παιχνιδι, αυτη δεν ειναι η φαση????? Εισαι "εκτος φασης" εκεινη την ωρα????  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εμεις με τα δευτερα πεζαμε στο τσου-λου και πηγαμε μεχρι τους 16 να μασταν σε φορμα θα φταναμε και στους 8  :rockon: μπορει ο αρης η παοκ η αεκ να παει τουλαχιστον στους ομιλους ? Δεν ενοω οτι δεν εχουν ομαδα,ειδικα ο παοκ για ενα διαστημα αν ειχε τελειωσει το πρωταθλημα ποιο νωρης θα επερνε πρωταθλημα! Αλλα εκτος απο αεκ,η αλλοι δυο εχουν να δουν αιωνες τσου-λου

Επισκέπτης
Αμην και ποτε ο πουσταρας ο "περιεργος".......

Ρε τυπε, εξηγησε μου γιατι προσπαθω να σιγουρευτω οτι δεν ειμαι χαζος, προσπαθουν να με πεισουν οτι ειμαι, οταν εχεις τη μπαλα στα ποδια σου και παιζεται το παιχνιδι, αυτη δεν ειναι η φαση????? [size=15pt]Εισαι "εκτος φασης" εκεινη την ωρα????[/size]  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Aν παίζεις στη λάθος ομάδα είσαι εκτός φάσης αν μ'εννοάς..

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ρε τυπε, εξηγησε μου γιατι προσπαθω να σιγουρευτω οτι δεν ειμαι χαζος, προσπαθουν να με πεισουν οτι ειμαι, οταν εχεις τη μπαλα στα ποδια σου και παιζεται το παιχνιδι, αυτη δεν ειναι η φαση????? Εισαι "εκτος φασης" εκεινη την ωρα????  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:think: :think: :think: :think: :think:

Αυτό μόνο ο μάστερ και ο παλέρμο θα το έλεγαν.... :headbang: :headbang: :headbang:

τί εννοείς ''εκτός φάσης'' και έχεις την μπάλα στα πόδια σου...??? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εμεις με τα δευτερα πεζαμε στο τσου-λου και πηγαμε μεχρι τους 16 να μασταν σε φορμα θα φταναμε και στους 8  :rockon: μπορει ο αρης η παοκ η αεκ να παει τουλαχιστον στους ομιλους ? Δεν ενοω οτι δεν εχουν ομαδα,ειδικα ο παοκ για ενα διαστημα αν ειχε τελειωσει το πρωταθλημα ποιο νωρης θα επερνε πρωταθλημα! Αλλα εκτος απο αεκ,η αλλοι δυο εχουν να δουν αιωνες τσου-λου
η δεν εχουν δει ποτε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
:think: :think: :think: :think: :think:

Αυτό μόνο ο μάστερ και ο παλέρμο θα το έλεγαν.... :headbang: :headbang: :headbang:

τί εννοείς ''εκτός φάσης'' και έχεις την μπάλα στα πόδια σου...??? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Αυτο που εγραψε ο ντακος, οτι ο Αρανο χτυπησε τον Οσκαρ....... "εκτος φασης"...... αστο, μου απαντησε ο Nacho, εξαρταται σε ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙΣ........

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αυτο που εγραψε ο ντακος, οτι ο Αρανο χτυπησε τον Οσκαρ....... "εκτος φασης"...... αστο, μου απαντησε ο Nacho, εξαρταται σε ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙΣ........

Ααααα μάλιστα!!!

Καμία σχέση...επάνω στην φάση ήταν...π.χ θυμήσου τον Τζόλε...πάντα με τα χέρια έπαιζε όταν πέταγε την μπάλα μπροστά...ο Ζαγοράκης είχε φάει ουκ ολίγες...

Ο Ντάκος απλά είναι για τον πούτσο... :idiot: :idiot: :idiot:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε σεις πρωτος ο παοκ στην ψηφοφορια? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ε ρε γλεντια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γιατι ρε λιγοι σου πεφτουμε?
κατσε μην εχουμε εκπληξεις κ γελαμε
οχι δικε μου στον μονο που μιλαω στην ελλαδα ειναι ο παοκ.
Στην ευρωπη λιιιιιιγο πολυ λιγο να μιλησω με τον λαγο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom