You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Play-Off Superleague-2010
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kanarinas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 167
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
η πρωτη αγωνιστικη ειναι κρισιμη.OΣΦΠ
ΑΕΚ
ΑΡΗΣ
ΠΑΟΚ
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
γενικοτερα αν δεν εβαζε μπαρουτι ο μαλακας που'χουμε για προεδρο θα μιλαγα για πρωτια με μεγαλη βεβαιοτητα..
μεσοεπιθετικα μετα και την επιστροφη νεμεθ, ειμαστε μακραν η καλυτερη ομαδα απο τις 4(για να μην πω και απο το βαζελο)..
τωρα ομως επιφυλασσομαι για την κατασταση που θα επικρατει στην ομαδα...
ειμαι αισιοδοξος παντως...
μεσοεπιθετικα μετα και την επιστροφη νεμεθ, ειμαστε μακραν η καλυτερη ομαδα απο τις 4(για να μην πω και απο το βαζελο)..
τωρα ομως επιφυλασσομαι για την κατασταση που θα επικρατει στην ομαδα...
ειμαι αισιοδοξος παντως...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Αν μείνουμε ενωμένοι και μακριά απο αλληλοσπαραγμούς πιστεύω οτι η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα στην παρούσα φάση.Εστρωσε λίγο το ποδόσφαιρο που παίζει βγάζει και μερικούς αυτοματισμούς στο παιχνίδι της,έχει και τίς νίκες στα ντέρμπυ με τους αντιπαλους της,στρωμένο πρόγραμμα υπάρχει.Αναμένουμε.......
kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οντως η αεκ εχει ''στρωσει'' σαν ομαδα. αλλα εχετε παρακολουθησει καθολου τον τροπο παιχνιδιου των αλλων? για παραδειγμα του αρη του κουπερ?????? επισης τα καλα αποτελεσματα στα ντερμπι δεν λενε και πολλα παντα.. επισης ρε παιδια ειλικρινα θελω μια αιτιολογημενη απαντηση..πως μπορειτε να βλεπετε αυτον το ολυμπιακο στην 1τη η 2ρη θεση?? δεν μπορω να σας καταλαβω..... ειλικρινα ειναι η πιο σμπαραλιασμενη ομαδα... να παιξει μπαλα με ποιους???? με ποιον επιθετικο???? ποιον στον κεντρο???? να παρει εντολες απο ποιον προπονητη???? θα αρχισω να πιστευω οτι οντως ειναι μιλημενα ολα... μια αιτιολογημενη απαντηση ψαχνω πως μπορειτε να βλεπετε 1τον η 2 ρον τον ολυμπιακο..
kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
συμφωνω..εγω παρεθεσα την προβλεψη μου για την 1τη αγωνιστικη.. στο τελος της οποιας γαυρος και παοκ με 4 βαθμους,αρης με 3 και αεκ με 2... και μετα ερχονται τα τοπικα ντερμπι..... φανταστειτε τι εχει να γινει..η πρωτη αγωνιστικη ειναι κρισιμη.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ναι, και μετα αλλαξες πλευρο

kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κοντος ψαλμος αλληλουια...Ναι, και μετα αλλαξες πλευρο![]()
![]()
kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι ρε φιλε οκ. αλλα πως να παρεις τον αρη στο χαριλαου????? με τι να τον παρεις?? με ποιους παιχτες?? ποια επιθεση? ποιο κεντρο? τι προπονητη?? στο τελευταιο ματς μου θυμισε τροπο παιχνιδιου ομαδας β κατηγοριας συστημα φιδι μπροστα και σταυρο πισω... (φιδι=σερνομαστε) (σταυρος=βοηθα παναγια μου). και τελειωσε το τσου λου?? πως θα νικησεις αεκ μεσα εξω? πως θα παρεις παοκ στην τουμπα. ειλικρινα εγω πιστευω οτι ο γαυρος δεν θα κανει νικη στα πλει οφ.. (αν ειναι τυχερος μπορει να κανει μια..τυχερος ομως εως τεραστιος κωλοφαρδος να ειναι)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αν μου επιτρέπει η χάρη σας να πω τη γνώμη μου...
όποιος βάλει στοίχημα σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να έχει αυτοκτονικές τάσεις.
Με ποια λογική δεν μπορεί να νικήσει πουθενά ο ΟΣΦΠ και μπορεί να νικήσει παντού η ΑΕΚ;
Επειδή μεσοεπιθετικά έχει καλούς παίκτες;
ένα ολόκληρο πρωτάθλημα δεν τους είχε;; Τι έκανε στα ματς με τους αντιπάλους αυτούς;
Και στην άμυνα πόσα ζειμπέκικα θα κάνει;; Μη λέτε μαλακίες.
θα κριθεί σε λεπτομέρειες. Εγώ πιστεύω πως όλα θα κριθούν από ένα πράγμα μόνο. Τον Άρη. Αν χάσει στο πρώτο ματς (πολύ δύσκολο αλλά μπάλα είναι - ποτέ δεν ξέρεις), τότε πιθανολογώ πως θα είναι αδιάφορος στα υπόλοιπα ματς ως απογοητευμένος.
Αλλά μην ξεχνάτε πως αυτός που θα βγει 5ος ΔΕΝ βγαίνει Ευρώπη. Οπότε...μέχρι τελευταία στιγμή θα παιχτούνε όλα.
όποιος βάλει στοίχημα σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να έχει αυτοκτονικές τάσεις.
Με ποια λογική δεν μπορεί να νικήσει πουθενά ο ΟΣΦΠ και μπορεί να νικήσει παντού η ΑΕΚ;
Επειδή μεσοεπιθετικά έχει καλούς παίκτες;
ένα ολόκληρο πρωτάθλημα δεν τους είχε;; Τι έκανε στα ματς με τους αντιπάλους αυτούς;
Και στην άμυνα πόσα ζειμπέκικα θα κάνει;; Μη λέτε μαλακίες.
θα κριθεί σε λεπτομέρειες. Εγώ πιστεύω πως όλα θα κριθούν από ένα πράγμα μόνο. Τον Άρη. Αν χάσει στο πρώτο ματς (πολύ δύσκολο αλλά μπάλα είναι - ποτέ δεν ξέρεις), τότε πιθανολογώ πως θα είναι αδιάφορος στα υπόλοιπα ματς ως απογοητευμένος.
Αλλά μην ξεχνάτε πως αυτός που θα βγει 5ος ΔΕΝ βγαίνει Ευρώπη. Οπότε...μέχρι τελευταία στιγμή θα παιχτούνε όλα.
kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
συμφωνω σε αυτο που ειπες για αρη.. πραγματικα πολυ σωστη παρατηρηση..οτι αν δε παει καλα στο πρωτο ματς θα μεινει λιγακι πισω..αλλα και παλι δεν ξερεις για το μετα. οπως ειπες δυσκολα χανει το πρωτο ματς..πολυ δυσκολα... ρε συ η αεκ εδειξε στον 2 ρο γυρο τι μπορει να κανει.... αυτος ο ολυμπιακος πραγματικα αν μπορεις τουλαχιστον απαντησε μου σε αυτο.. ποιος θα βαλει γκολ?? ο παιχταρας ο ντιογκο?? η ο αλλος ο παιχταρας ο αγγλος?? η θα κανει κανα ακροβατικο ο λουα λουα και κατα τυχη θα μπει κανενα? ποιος θα μοιρασει μια σωστη πασα?? ποιος θα κοψει στο κεντρο..δεν ξερω εγω τον βλεπω πολυ σμπαραλιασμενο.. εσβησε μαζι με τον γκαλετι....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Τι να πω ας περασουν και μια φορα οι ομαδες του βορα ,εφοσον λενε ας κλεισουμε ενα συμβολαιο να περνανε μονο οι ομαδες της αθηνας! Για μας θα ναι δυσκολα καi του χρονου εφοσον ο παπους τσιγουνευεται,φετος ενα δυο παιχνιδια να περναμε ακομα θα χαμε παρει το πρωταθλημα αλλα... 

Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα περάσει ποιος θα περάσει.Τι να πω ας περασουν και μια φορα οι ομαδες του βορα ,εφοσον λενε ας κλεισουμε ενα συμβολαιο να περνανε μονο οι ομαδες της αθηνας! Για μας θα ναι δυσκολα καi του χρονου εφοσον ο παπους τσιγουνευεται,φετος ενα δυο παιχνιδια να περναμε ακομα θα χαμε παρει το πρωταθλημα αλλα...![]()
βλέπω ομάδες χρεωμένες μέχρι τα μπούνια να προσπαθούνε να τραβηχτούνε με το ζόρι από τα μαλλιά να μην πνιγούνε.
Όλα θα ήταν διαφορετικά αν τότε που έλεγε ο Κόκκαλης να μπούνε οι ομάδες στο χρηματιστήριο είχε όντως γίνει.
Τώρα απλά τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Είναι δυνατόν να παίζει ο ΠΑΟΚ την είσοδό του στο τσουλου με χρέη ακόμα αδιακανόνιστα;;;
και ο ΠΑΟΚ ειναι φέτος, οι υπόλοιποι ήταν τόσα χρόνια και κάποιοι άλλοι συνεχίζουνε και αυτοί και φέτος.
δεν έχει σημασία.
και να περάσουνε και να μην περάσουνε είναι χτικιό αυτό.
σε απάντηση του ΠΑΟ΄τζή πιο πάνω, ναι μπορεί να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός. Ξεχνάς διαρκώς τις απουσίες. Φέτος ο Ολυμπιακός έπαιζε με στάνταρντ η μισή ενδεκάδα.
Ο Ζαϊρί θα επανέρθει ή πάει για φέτος;
ο Ντουντού θα επανέρθει;
να ξέρεις πως σε τέτοια ματς, κάποιοι παίκτες βγάζουν το θηρίο από μέσα τους. μπορεί να δεις ξαφνικά ένα Μαρεσκα να τρώει σίδερα. Μπορεί να δεις από την άλλη παίκτες που τους θεωρείς κλειδιά να κρύβονται.
Σε ολόκληρο δεύτερο γύρο που λες για την ΑΕΚ, δες ποια είναι τα αποτελέσματα με τους αντιπάλους της τώρα. Δες και του ΠΑΟΚ. Δες και του Άρη και του ΟΣΦΠ. Με αυτά θα πορευθείς σαν π΄ροβλεψη, όχι με το αν παίζει ποδόσφαιρο ή όχι, γιατί πλέον είναι όλα ντέρμπι.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
δες τα αποτελεσματα των 3ων με την αεκ στο πρωταθλημα και θα καταλαβεις οτι η πρωτια ειναι κατι παραπανω απο εφικτη...Σε ολόκληρο δεύτερο γύρο που λες για την ΑΕΚ, δες ποια είναι τα αποτελέσματα με τους αντιπάλους της τώρα. Δες και του ΠΑΟΚ. Δες και του Άρη και του ΟΣΦΠ. Με αυτά θα πορευθείς σαν π΄ροβλεψη, όχι με το αν παίζει ποδόσφαιρο ή όχι, γιατί πλέον είναι όλα ντέρμπι.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Στο πρωτο γυρο εχασες ,στο δευτερο κερδησες 2 και μια ισοπαλια!δες τα αποτελεσματα των 3ων με την αεκ στο πρωταθλημα και θα καταλαβεις οτι η πρωτια ειναι κατι παραπανω απο εφικτη...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
απο ποιους εχασα ρε?Στο πρωτο γυρο εχασες ,στο δευτερο κερδησες 2 και μια ισοπαλια!
δεν τα θυμασαι καλα
1-2 με οσφπ(ασχολιαστο)
1-1 με ρουλη σε ματσ που'χα 4 ευκαιρες κραχτες(και τρωω και γκολ οφσαιντ)
1-0 τον μπαοκ
στο δευτερο τους κερδισα ολους!
δε λεω οτι θα βγουμε σιγουρα πρωτοι..ειναι πιθανο ομως.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
οι αλλοι 3 ειναι ψοφιοι αν δεν βγουμε πρωτοι θα ειναι μεγαλη αποτυχια.απο ποιους εχασα ρε?
δεν τα θυμασαι καλα
1-2 με οσφπ(ασχολιαστο)
1-1 με ρουλη σε ματσ που'χα 4 ευκαιρες κραχτες(και τρωω και γκολ οφσαιντ)
1-0 τον μπαοκ
στο δευτερο τους κερδισα ολους!
δε λεω οτι θα βγουμε σιγουρα πρωτοι..ειναι πιθανο ομως.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
το ξαναλέμε ... όλα είναι πιθανά.
6 ματς είναι 18 πόντοι μαξιμουμ..
οι 1-2-4 πόντοι διαφορά δεν είναι τίποτα
6 ματς είναι 18 πόντοι μαξιμουμ..
οι 1-2-4 πόντοι διαφορά δεν είναι τίποτα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
+1οι αλλοι 3 ειναι ψοφιοι αν δεν βγουμε πρωτοι θα ειναι μεγαλη αποτυχια.