Νέα

Play-Off Superleague-2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanarinas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομαδα πιστευετε θα παρει το εισητηριο για τα προκριματικα του Champion

• Aρης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑΟΚ

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Ολυμπιακος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΕΚ

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ειναι λιγο καυλι αραπικο αυτα τα πλει οφ,,οποιος τερματισει 4ος θα αρχησει τα ευρωπαικα απο 15 ιουνιου ,οταν ολοι θα βλεπουν μουντιαλ οι αλλοι θα τρεχουν στο καζακσταν  :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειναι λιγο καυλι αραπικο αυτα τα πλει οφ,,οποιος τερματισει 4ος θα αρχησει τα ευρωπαικα απο 15 ιουνιου ,οταν ολοι θα βλεπουν μουντιαλ οι αλλοι θα τρεχουν στο καζακσταν  :jerking: :jerking:
θα συναντησετε και τον ριβαλντο τυπε,να θυμηθειτε τα παλια.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το ξαναλέμε ... όλα είναι πιθανά.
6 ματς είναι 18 πόντοι μαξιμουμ..
οι 1-2-4 πόντοι διαφορά δεν είναι τίποτα
ολα ειναι πιθανα????
για μερικους φιλε 22 ειναι το μαξιμουμ σωστα?κατι τωρα περι τι εγινε στην κανονικη σεζον τα ακουω βερεσε.Μονο ο παοκ εχει δικαιωμα να ομιλει καθοτι οι αλλοι τερματισαν καμια 15αρια βαθμους τεταρτοπεμπτοι ...

Επισκέπτης
Αλλά μην ξεχνάτε πως αυτός που θα βγει 5ος ΔΕΝ βγαίνει Ευρώπη. Οπότε...μέχρι τελευταία στιγμή θα παιχτούνε όλα.

Άκυρο μοΪκανέ..
Από τη στιγμή που ο Άρης παίζει στον τελικό ΟΛΕΣ οι ομάδες των play off βγαίνουν Ευρώπη.
Για μένα πάντως άλλο έχει σημασία.
Δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο θέλουν και οι 4 ομάδες τη 2η θέση του C.L.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Άκυρο μοΪκανέ..
Από τη στιγμή που ο Άρης παίζει στον τελικό ΟΛΕΣ οι ομάδες των play off βγαίνουν Ευρώπη.
Για μένα πάντως άλλο έχει σημασία.
Δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο θέλουν και οι 4 ομάδες τη 2η θέση του C.L.
ποιος δεν την θελει ρε κολητε για πες την θεωρια σου

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Σαν Γαυρο το μονο που μ ενδιαφερει ειναι ο τιτλος του Πρωταθλητη κι η 1η θεση!!!τα πλει οφ κι η υποτιμιτικη 2η θεση αξια εχει μονο για τον Κοκκαλη και τον εκαστοτε προεδρο ομαδας που θα βαλει στην τσεπη τα πιθανα λεφτα του τσου λου...σαν γαυρο ομως η 2ος βγω η 4ος δεν μ ενδιαφερει καθολου απο τη στιγμη που δεν ειμαι 1ος και πρωταθλητης!!!τελος!!! :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σαν Γαυρο το μονο που μ ενδιαφερει ειναι ο τιτλος του Πρωταθλητη κι η 1η θεση!!!τα πλει οφ κι η υποτιμιτικη 2η θεση αξια εχει μονο για τον Κοκκαλη και τον εκαστοτε προεδρο ομαδας που θα βαλει στην τσεπη τα πιθανα λεφτα του τσου λου...σαν γαυρο ομως η 2ος βγω η 4ος δεν μ ενδιαφερει καθολου απο τη στιγμη που δεν ειμαι 1ος και πρωταθλητης!!!τελος!!! :sunglasses:
υποτιμιτικο ειναι να παιρνεις πρωταθληματα καλπικα και στα χαρτια.οχι να παιρνεις την δευτερη θεση οταν ο πρωταθλητης ειναι ανωτερος απο εσενα.

Επισκέπτης
ποιος δεν την θελει ρε κολητε για πες την θεωρια σου

Δεν είναι και η πλέον προνομιούχος θέση αυτή.
Ξεκινάς από αρχές Ιουλίου από τις στέπες και καταλήγεις τον Αύγουστο (αν στο μεταξύ δε σου έχει κάτσει καμιά κέντα) να παίζεις με τριτοτέταρτη Ισπανίας η Αγγλίας και πας εκεί που είναι ο 2ος των play off (στο europa δηλαδή) ξεκούραστος..
Πως σου φαίνεται??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σωστος ο βαζελας,ξερει.Ειναι βαρια η ερυθρολευκη προσεχτε...

Είσαι σίγουρος πρώτος δεδομένου ότι ακόμη και εάν χρειαστείς (που δεν θα), θα παίξει σφυρίχτρα

Όπως και τόσα χρόνια...

Για να μην ξεχνιώμαστε

ΥΓ: Κανείς άλλος δεν μπορεί να διαχειριστεί το Champions League, μην γελιώμαστε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δεν είναι και η πλέον προνομιούχος θέση αυτή.
Ξεκινάς από αρχές Ιουλίου από τις στέπες και καταλήγεις τον Αύγουστο (αν στο μεταξύ δε σου έχει κάτσει καμιά κέντα) να παίζεις με τριτοτέταρτη Ισπανίας η Αγγλίας και πας εκεί που είναι ο 2ος των play off (στο europa δηλαδή) ξεκούραστος..
Πως σου φαίνεται??
μερικα εκατομυρια ευρω μου φαινετε.και καλη συνεχεια στην β ευρωπης.καλα μου φαινετε

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
υποτιμιτικο ειναι να παιρνεις πρωταθληματα καλπικα και στα χαρτια.οχι να παιρνεις την δευτερη θεση οταν ο πρωταθλητης ειναι ανωτερος απο εσενα.
γνωμη σου οκ..απλα να σου θυμισω οτι κι εσυ πηρες αγωνα στα χαρτια στο μπασκετ, και στα χαρτια φετος σωθηκες απο υποβιβασμο στο βολλει...απλα ετσι για την καραμελα,γιατι μεταξυ μας οποια ομαδα κι αν εχι την ευκαιρεια να το κανει θα το κανε κι εχει αποδειχτει πολλες φορες!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Είσαι σίγουρος πρώτος δεδομένου ότι ακόμη και εάν χρειαστείς (που δεν θα), θα παίξει σφυρίχτρα

Όπως και τόσα χρόνια...

Για να μην ξεχνιώμαστε

ΥΓ: Κανείς άλλος δεν μπορεί να διαχειριστεί το Champions League, μην γελιώμαστε
Σφυριχτρα επαιξε φετος που σας κουναγε τα αυτια ο αγγλος?Τοσα χρονια φιλε ειχαμε καλυτερους παιχτες και ειχατε βαρδηνογιαννη,φετος ειχατε 2 (δυο) ποιοτικους παιχτες την στιγμη που εμεις δεν ειχαμε 2 (δυο) ποιοτικους λογω υγειας μας το πηρατε,μαγγια σας χαρητε το και ασε της σφυριχτρες γιατι περασατε αερας φετος και κλαψανε μανουλες (μα καλα κανενα πεναλτι?αποβολη?)αστο δικιε μου η ερυθρολευκη ειναι για αλλους λογους βαρια.

Υ.Γ. Καλη διαχειριση κανατε φετος με ατλετικο :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οπως εγραψα και χθες, πολυ σημαντικο ειναι το θεμα τι θα κανουμε στον τελικο του κυπελλου, οποτε απο Δευτερα θα εχω πιο ξεκαθαρη προβλεψη, δε μιλω μονο για την κατακτηση, αλλα ακομα και για την αγωνιστικη κατασταση και συμπεριφορα που θα δειξει η ομαδα μου!

ΑΛΛΑ..........

Αλλα, το καμπανακι χτυπησε ηδη, οσο κι αν καποιοι θα με χαρακτηρισουν γραφικο............ 3 αγωνιστικες ο ΑΡΑΝΟ ρε???????????? Δεν εξεταζω την αποφαση, δεν ξερω αν ειναι εφεσιμη και τι μπορει να γινει στην εφεση, στο ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ καθως και στο οτι το μουνακι ο Ντακος εγραψε στο φυλλο "χτυπησε τον αντιπαλο ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ" στεκομαι (οι δικοι μας δε το πηραν χαμπαρι να υπογραψουν με επιφυλαξη γαμωτο μου?)............ Αν μη τι αλλο, αυτη η αποφαση καθως και η αναβολη του γκαρσια μου λενε πολλα (ο οποιος επιμενω οτι επρεπε να κληθει ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ και οχι ενα μηνα μετα). Αν τιμωρηθει ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ μου, εστω κι αν πολλες φορες εχουμε βαρεσει τα κεφαλια μας απο μαλακιες του δεν παυει να ειναι βασικος παικτης του κορμου, με 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, αυτοματως σου στελνουν μηνυμα και σενα και τους συνδιεκδικητες σου..........

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μόνο αν μπεις στους ομίλους, σωστά??
σωστα σωστα ταπαμε αλλοιως β κατηγορια να πανηγυριζεις την προκριση στους 16 οπως μερικοι μερικοι.
Ομαδες της θεσσαλονικης και σορυ που το λεω αποκλειονται απο τους 16 του βαλκανικου η ξεχνανε να δηλωσουν παιχτες και αποκλειονται κανα δυο χρονια ετσι και αλλοιως.
Μαγγες το ποδοσφαιρο σημερα θελει και αλλα πραγματα και ο ολυμπιακος τα εκανε πολλα χρονια πριν.Για το μεγεθος της ελλαδας ειναι η ποιο οργανωμενη ομαδα για ευρωπη.Νομιζω οτι το εχουν καταλαβει και στον βαζελα και νομιζω το πανε καλα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σφυριχτρα επαιξε φετος που σας κουναγε τα αυτια ο αγγλος?Τοσα χρονια φιλε ειχαμε καλυτερους παιχτες και ειχατε βαρδηνογιαννη,φετος ειχατε 2 (δυο) ποιοτικους παιχτες την στιγμη που εμεις δεν ειχαμε 2 (δυο) ποιοτικους λογω υγειας μας το πηρατε,μαγγια σας χαρητε το και ασε της σφυριχτρες γιατι περασατε αερας φετος και κλαψανε μανουλες (μα καλα κανενα πεναλτι?αποβολη?)αστο δικιε μου η ερυθρολευκη ειναι για αλλους λογους βαρια.

Υ.Γ. Καλη διαχειριση κανατε φετος με ατλετικο :2funny: :2funny: :2funny:

Παρεξήγησες.

• [li]Το ότι η ερυθρόλευκη είναι βαρύτερη δε σημαίνει ότι δεν είχες εύνοια διαιτησίας όποτε τη χρειαζόσουν. Δε σημαίνει ότι δεν θα την έχεις τώρα που θα την χρειαστείς.
    [/li]
    [li]Όταν λέω ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να διαχειριστεί το Champions League εννοώ εκτός από εσάς. Μιλάω για το ποιός θα πάρει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Εμείς δεν μετέχουμε στα play-offs.[/li]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom