You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Platinum Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
protopapadakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Αχ βαχ ερωτευτηκα εκεί μεσα
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Λες για τη Γαβριελλα,τη Ρωσσιδα?Μολις γυρισα απο χορο μαζι της..Εχυσα πανω μου με τις βυζαρες της στο στομα μου....Το περιγραφω και μου σηκωνεται παλι οποτε σας αφηνω για να τον παιξω παλι...Αχ βαχ ερωτευτηκα εκεί μεσα
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Κάν' δουλειά σου, κάν' δουλειά σου...Λες για τη Γαβριελλα,τη Ρωσσιδα?Μολις γυρισα απο χορο μαζι της..Εχυσα πανω μου με τις βυζαρες της στο στομα μου....Το περιγραφω και μου σηκωνεται παλι οποτε σας αφηνω για να τον παιξω παλι...
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Λες για τη Γαβριελλα,τη Ρωσσιδα?Μολις γυρισα απο χορο μαζι της..Εχυσα πανω μου με τις βυζαρες της στο στομα μου....Το περιγραφω και μου σηκωνεται παλι οποτε σας αφηνω για να τον παιξω παλι...
Και αυτό έγινε με δική σου πρωτοβουλία ή δικιά της; Με είχε πει ένας γνωστός μου ότι μια του τον έγλυψε στο LeCabaret σκάγωντας 3ο ή 4ο 20ρίκο αν θυμάμαι καλά.Τέλος πάντων το ρώτησα σε μια κοπέλα(δεν θυμάμαι όνομα),αλλά μου αρνήθηκε και έδωσα για ένα χωρό μόνο ένα 20ρίκο
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Με κανενός πρωτοβουλια.Εχυσα ενχ χορευε πανω μου και μου ειχε δωσει τα βυζια της στο στομα....Δεν επαιζε ουτε (απ οσο ξερω) παιζει φραπεδακι ή τιποτ αλλο στο Platinum,le cavaret (Πλην μιας μαυρουλας που το εκανε παλια)Και αυτό έγινε με δική σου πρωτοβουλία ή δικιά της; Με είχε πει ένας γνωστός μου ότι μια του τον έγλυψε στο LeCabaret σκάγωντας 3ο ή 4ο 20ρίκο αν θυμάμαι καλά.Τέλος πάντων το ρώτησα σε μια κοπέλα(δεν θυμάμαι όνομα),αλλά μου αρνήθηκε και έδωσα για ένα χωρό μόνο ένα 20ρίκο
protopapadakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Πρέπει να την ψήσω μπας και βγω κάνα ραντεβούδακι μαζί της θα πέσω μέχρι ενος
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Με κανενός πρωτοβουλια.Εχυσα ενχ χορευε πανω μου και μου ειχε δωσει τα βυζια της στο στομα....Δεν επαιζε ουτε (απ οσο ξερω) παιζει φραπεδακι ή τιποτ αλλο στο Platinum,le cavaret (Πλην μιας μαυρουλας που το εκανε παλια)
Και για πόσους χορούς τα σκάσες; Ή έχυσες κατευθείαν στο πρώτο χωρό;
AstraMykonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Καταπληκτικο συλικονατο στηθος, μακραν το ωραιωτερο και μεγαλυτερο (!). Ειχε νεο αιμα οι τα γνωστα τεμαχια??
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Ειχα να παω πολλυ καιρο επομενως δεν ξερω να σου πω σε σχεση με ποιες ηταν παλιαΚαταπληκτικο συλικονατο στηθος, μακραν το ωραιωτερο και μεγαλυτερο (!). Ειχε νεο αιμα οι τα γνωστα τεμαχια??
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Με τετοιες καβλες στον πρωτο χοροΚαι για πόσους χορούς τα σκάσες; Ή έχυσες κατευθείαν στο πρώτο χωρό;
protopapadakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Η γκομενα είναι δηλητήριο φυσιολογικό ήταν φίλε μου ωρε και την είχαμε σε κάνα κρεβάτι αχ ποιος να είναι άραγε ο τυχερός;
Επισκέπτης
Με κανενός πρωτοβουλια.Εχυσα ενχ χορευε πανω μου και μου ειχε δωσει τα βυζια της στο στομα....Δεν επαιζε ουτε (απ οσο ξερω) παιζει φραπεδακι ή τιποτ αλλο στο Platinum,le cavaret (Πλην μιας μαυρουλας που το εκανε παλια)
Για ποια εννοείς
protopapadakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Για την γκαμπριελα λέει ο τύπος φίλε το οπλοπολυβολο
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Ξερει καποιος αν υπαρχει αλλο βυθοθωρηκτο εκει μεσα?Για την γκαμπριελα λέει ο τύπος φίλε το οπλοπολυβολο
protopapadakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Τόσο μεγάλο δεν νομίζω τις scanerάρα όλες μια προς μια☺
protopapadakhs