Νέα

Pitsilistis - το πρόσωπο του site για το έτος 2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHRIS1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Αγαπητοι φιλοι και συναγωνιστες
γραφω αυτες τις  λιγες γραμμες θελοντας να εξυμνησω το μελος που οδηγει το σαιτ σε νεους οριζοντες,σε νεα ιδεολογικα μονοπατια.Τον πιτσιλιστη.Που καθε μερα με την μοναδικη του μαχητικοτητα και αποφασιστικοτητα μας εμπνεει και μας οδηγει.Οι περιγραφες του ειναι μοναδικες και φανταστικες.Πιστευω πως ολοι πρεπει να του πουμε ενα μεγαλο μπραβο για το πνευμα ανανεωσης που μας εφερε και για το μοναδικο ενθουσιασμο του.ετσι λοιπον θελω να παρακαλεσω και τα υπολοιπα μελη του σαιτ να εκφρασουν το θαυμασμο τους και να δηλωσουν την συμπαρασταση τους για τον καλο μας συναγωνιστη που καθημερινα μας καταπλησει.Ευγε συναγωνιστη.Οι ευχες ολων μας παντα θα σε ακολουθουν

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Πιτσιλιστή είσαι μέγας καβλέουρας!!
ΠΙΤΙΛΙΣΕΤΕΣ ΟΛΕΣ!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αν κε πιστεβω οτι ο τιτλοσ ανικι σε άλλο χιστι, καφεγλουμποβιο, μουσκιστι!!! εβγε παλικαρι πιτσιλιστι!!! παντα καβλιγκοσ και κεφατοσ στον αγονα τις γινεκοσ!!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
συνφονω και εγω για τον συναγωνιστη πιτσιλιτη !!!!!!!περιμενουμε νεωτερα ατομο και ευγε

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
μπραβο πιτσιλιστι... ισε μεγάλοσ χιστισ και αλανι και καβλεασ... και μεγαλοσ διαμορφοτισ τισ εληνικισ on line γλωσασ! Ιμε μαζι σου γιατι προτα απο ολα μου φτιαχνισ το κεφι και τιν μερα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τα posts του πιτσιλιστι είναι μαγεία σκέτη, αν δε στραμπουλήξεις κανά μάτι...
Μεγάλο respect στο ξωτικό του site, στον απίθανο, στον εκλαμπρότατο, στον παμμέγιστο...ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΗΗΗΗ...

[flash=200,200][/flash]

Συνημμένα

• hulde.gif
    hulde.gif
    1,7 KB · Εμφανίσεις: 46

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
κι εγο ενα χρονο εδο ζητουσα ενα αναιμο ανανεοσις! ενα μεγαλο ζητο στον μεγαλο χιστι, μιστι, μεγιστοτεραστιο καβλεα, καβλιαρι και πανιδονιστι πιτσι!!!

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τοιμεις αιναικαιν πρωτινο να ιωθαιτοισουμαι στω σιγκαικρυμαινω νυμα τω σιστιμα ωρθωγραφειας του ποιτσειλυστι

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Προσωπικά ο πιτσιλιστής μου είναι εξαιρετικά συμπαθής γιατί είναι αυθόρμητος και αυθεντικός.

Θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους όμως. Για να μην έχουμε φαινόμενα Chrysargos και άλλων εδώ που αφού εξυμνήθηκαν μετά τρέχαμε να τους μαζεύουμε, λίγο μέτρο δεν βλάπτει στους διθυράμβους δεν βλάπτει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
O πιτσιλιστης εχει μπει στη ζωη μας,στο πετσι μας,στη φραφη μας,στο μυαλο μας....σε οποιο σημειο του αγοραιου ερωτα των 15-25 ευρω ολοι αναζητουν πλεον και να γνωρισουν αυτον τον μεγαλο μιστι και χιστι που πιτσιλαει τανες,τοιχους,και κρεβατια και να του δωσουν σφικτα το χερι τους για να τον συγχαρουν για τις τρομερες περιγραφες στα ποσταρισματα του!ευγε πιτσιλαρε λορδε του εκτιναγματος υγρων πυρ μεσω της βαλανου!

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Με πρόλαβες !! Ηθελα να το πω και εγώ.

Ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!

FORZA PITSILISTIS !!

Pit's em all !!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
απο τον πιτσιλιστη γλυτωσανε οσοι αυτοκτονησανε θεοσ!!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μεγα πιτσιλιστη ελα στο threads σου και κανε τα επισημα εγκαινια με ενα σπεσιαλ πιτσιλισμα απο αυτα που μονο εσυ καταφερνεις.

XENIOS84

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Tιτανομεγιστοτεραστιος pitsilistis para siempre.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
ευγε πιτσιλαρε λορδε του εκτιναγματος υγρων πυρ μεσω της βαλανου!
Αχαχα,τι περιγραφή ήταν αυτή ρε Vaso, πόνεσε η κοιλιά μου απ΄τα γέλια!!Εχεις κι εσύ οίστρο μου φαίνεται,ποιητικός!!
Τι να προτωπούμε για τον μεγάλο Χίστι,Μύστι,κ.α. ίστι.Ο peter North οχριά μπρωστά του!!Γι'αυτό κι εμείς τον τιμάμε με τον τρόπο γραφίς μας!!
Ο πιτσιλιστής είναι η απελευθερωμένι υγρί φαντασίοσι κάθε πουτάνας! Ο μείχειος πόθος κάθε τσατσάς! Η δεσπόζουσα αντρική μορφή  του 'υγρού ονείρου' κάθε νοικοκυράς που γεμάτι τύψις και πόθο στρυφογηρίζει στο κρεβάτι της τα βράδια!! Είναι ο Αρχοντας της παλινδρομικής εκσπερμάτωσισ!Ο μέγιστος μπουρδελοεπιβήτωρ,ο Υγρός θάνατος!...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:   

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
pitsilistis.απλα RESPECT ειναι θεος ο τυπος...

Επισκέπτης
καλισπερα σε ολουσ τουσ καυλιαριδες!!!!!καταρχιν θελο να πο ενα μεγαλο ευχαριστο σε ολουσ εσας που σασ ειμαι σιμπαθεις!να ξερετε πως ειμαι ανθροπος που τα λεο χιμα και τσουβαλατα!!!!και επισισ ειμαι ταπεινοσ και δεν προκιτε να το παρο πανο μου με αυτα που μου λετε!!!ολοι εμεισ εδο μεσα εχουμε ενα σκοπο!!!!τον ιδιο σκοπο που μασ ενονει και εχουμε φθασει εοσ εδο!!!!!!ι καυλα μασ ενονει οποσ εχοι πι σε προιγουμενα ποστ... αδερφια!!!!!εισαστε ολοι λεβαντεσ και θα γουσταρα να παμε τσαρκα ολοι μαζι (και καφε ενοιτε)να γνοριστουμε ολοι!λοιπον μεγαλοι καυλιαριδες ασ σινεχισουμε το εργο μασ και παντα να ειμαστε ενομενοι και αγαπιμενοι!!!!με τισ περιγραφεσ παντοσ μερικον εδο μεσα γελασα παρα πολι!!!!εβγαζαν μια ιπερβολικι δοσι καυλασ και πιτσιλισματοσ!!!να ειστε ολοι ρε παιδια παντα καλα με ιγεια και ευτιχια!!!!και προπαντοσ.....ΝΑ ΠΙΤΣΙΛΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΘΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΣ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΙΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom