Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
δεν καναμε πισω
συμμετειχαμε αρχικα με χρηματοδοτηση και σχεδιασμο του πισω μερους
αλλα θελει να μπουμε πιο βαθια σε εξελιξη και συμπαραγωγη και φυσικα οταν ερθει η ωρα των παραγγελιων να μην πουμε απο τα αρχικα 150 θα παρουμε 10
προς το παρον το εχει παρει επ'ωμου η dassault και το εξελισσει
Μακάρι και το ευχομαι ολόψυχα να συνεχισουμε. Θα ψάξω να βρω και δεύτερη πηγή και θα τις παραθέσω αν βρω και τις δύο. Αλλιώς θα θεωρήσω ότι ήταν "διαρροή".

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Συνεχιζω
1. Ποσοι πιστευεις θα τρεξουν να καταταγουν αν τυχον γινει γενικευμενη συγκρουση?
2. Ποσοι θα επιστρεψουν απο Αγγλιες, Γερμανιες κλπ?
3. Ποσοι θα εξαφανιστουν δια μαγειας και θα εμφανιστουν οταν τελειωσουν ολα?
4. Ποσοι θα θελουν να πολεμησουν, απο γενναιοτητα, αγνοια κλπ, και δε θα εχουν οπλα που να δουλευουν?
και πιο σημαντικο:
5. ποσοι νομιζεις θα θελησουν να παμε σε πολεμο αν χασουμε π.χ το καστελοριζο? ή μηπως οι περισσοτεροι θα σπευσουν να ανεβαζουν ελληνικες σημαιες και εμβατηρια στο φβ αλλα κατα τα αλλα κοτα?
Επειδη η δικη σου η σκεψη ειναι συγκεκριμενη δεν σημαινει οτι ολοι ειναι σαν και εσενα η σκεφτονται οπως εσυ. Ουτε εισαι μαντης να ξερεις πως θα λειτουργησει 10 εκατ λαος.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Οταν με πειραξουνε εμενα την οικογενεια μου την πατριδα μου τοτε θα τους σφαξω τυπε τωρα μονο μιλανε οι κοτες. Εσυ μπορεις να τους μιλας οταν ερθουνε η να τους κανεις και παρεα δικαιωμα σου μαθε και Τουρκικα αμα θελεις.
οχι τουρκικα δεν θελω να μαθω
απλα θελω να μου πεις εαν κινδυνευω που μου αρεσει το iskender kebab και το χουνκιαρ μπεγιεντι

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Δεν κανει τιποτα οχι για αυτα που λες αλλα γιατι θα ηττηθει σε ενδεχομενη πολεμικη ενεργεια. Η ηττα του θα ειναι συντριπτικη. Οσο αφορα τα ονειρα καλυτερα να ονειρευομαι ξεκοιλιασματα παρα να γυρναω κωλο συνεχως στους Μογγολους και να μοιραζω την πατριδα μου στον Μογγολο ανευ πολεμου για να μην ξεβολευτω απο τον καταραμενο καναπε που αραζω την χοντροκωλαρα μου βλεπωντας μαλακιες στα καναλια. Καποια στιγμη τα παιδια μας τα εγγονια μας θα μας ρωτησουνε τι καναμε οταν μας γαμαγανε οι Μογγολοι. Τι θα απαντησεις τυπε? Οτι κρυβοσουνα σε σπηλιες κοιταζωντας την θεα της Θαλασσας?

Ενδεχομενως η ηττα τους να ειναι οχι απλα συντριπτικη αλλα ολοκληρωτικη και ισως το ξερουν και αυτοι γιαυτο δεν το προχωρανε παραπερα αυτο λεω και εγω με αλλα λογια, τι να το κανεις ομως που εμεις σε καποια χρονια θα ειμαστε μειοψιφια και αυτοι μεσω του μουσουλμανικου λομπι που θα εχει δημιουργηθει θα αλλαζουν πραματα υπερ αυτων ?  

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Αγαπητε φιλε μην σε παρασυρει ο ενθουσιασμος και η πορωση που ενδεχομενως να σε ποτισαν κατα τη διαρκεια της θητειας σου δεν προκειτε ποτε να γινει κατι τετοιο διοτι απλα αυτοι ππου δινουν τις εντολες ειναι πουλημενα κρεατα και κοιταν μονο το μισθο δες με ποση δουλοπρεπεια κανουν τις υπηρετριες στους λαθρο.
Δεν με ποτισαν αυτη ειναι η δικη μου νοοτροπια. Πιστευω οτι εχω την προσωπικη ελευθερια να μισω τους Μογγολους και να λεω οτι αν πειραξουνε την πατριδα μου θα τους σφαξω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
διοικητης της μοναδας μου στη σαμο ενώ μας ελεγε για ηθικο και μαλακιες μια μερα που συζηταγε με ένα αξιωματικο στο διοικητηριο εγω περιμενα απ εξω να τελιωσει μ αυτόν γιατι κατι με ηθελε,ειχαν ανοιξει κουβεντα περι πολεμου με τουρκια και ελεγε ο δοικας ότι θα παμε σαν τα προβατα στη σφαγη.
μιλουσε σε μαχη ξηρας ουτε αερος ουτε θαλασσης.
ειχε κανει υπολογισμο στρατιωτικης δυναμικότητας της απέναντι τουρκικης μεραρχίας και ειχαν σε τεθωρακισμένα τριπλασια αριθμητικα από του νησιου,τετραπλασιο αριθμο στρατιωτών και ελεγε όταν θα γινοταν αποβαση από τον καμπο του νησιου επρεπε οι ελληνες φανταροι να πολεμουν παραπανω ωρες σε σχεση με τους τουρκους γιατι ειχαν υπεροχη αρθμητικη.επισης μεγαλο πρόβλημα στα νησια ο ανεφοδιασμος ειδικα αν πεσουμε μερα με μποφορ στο αιγαιο.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ενδεχομενως η ηττα τους να ειναι οχι απλα συντριπτικη αλλα ολοκληρωτικη και ισως το ξερουν και αυτοι γιαυτο δεν το προχωρανε παραπερα αυτο λεω και εγω με αλλα λογια, τι να το κανεις ομως που εμεις σε καποια χρονια θα ειμαστε μειοψιφια και αυτοι μεσω του μουσουλμανικου λομπι που θα εχει δημιουργηθει θα αλλαζουν πραματα υπερ αυτων ?  
Μην προδικαζουμε πραγματα χωρις να ξερουμε το μελλον. Εχεις δικιο οτι προς τα εκει παει το ολο θεμα. Ομως που να ξερεις ανοιγουνε τα συνορα και φευγουνε ολοι βγαινει μια κυβερνηση και τους διωχνει ποτε δεν ξερεις τι θα γινει. Ας ειμαστε αισιοδοξοι και επιφυλακτικοι με ολα. Τα γεωπολιτικα παιχνιδια στην περιοχη μας ειναι τετοια που εξελισονται με ταχυτητα φωτος.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Επειδη η δικη σου η σκεψη ειναι συγκεκριμενη δεν σημαινει οτι ολοι ειναι σαν και εσενα η σκεφτονται οπως εσυ. Ουτε εισαι μαντης να ξερεις πως θα λειτουργησει 10 εκατ λαος.
Ασε τη δικη μου σκεψη, εγω ρωταω εσενα, να μου απαντησεις με τη δικη σου σκεψη
καλε, που βρηκες τα 10 εκατομμ λαο? βαζεις και τους λαθρο μεσα? αυτους παρεπιμπτοντως δεν ειδα να τους σφαζεις. Δε σε πειραζει που σκοτωνουν ελληνες, βιαζουν ελληνιδες κλπ? ή για να παρεις το μαχαιρι πρεπει να πειραξουν τη δικη σου συγκεκριμενα οικογενεια?
βεβαια, γνωμη μου ειναι οτι παρα τα εμβατηρια, οταν δειτε αιμα και κομμενα κεφαλια ολουθε, θα κλασετε κι εσυ και οσοι εχεις-οσοι απομεινουν διπλα σου.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
διοικητης της μοναδας μου στη σαμο ενώ μας ελεγε για ηθικο και μαλακιες μια μερα που συζηταγε με ένα αξιωματικο στο διοικητηριο εγω περιμενα απ εξω να τελιωσει μ αυτόν γιατι κατι με ηθελε,ειχαν ανοιξει κουβεντα περι πολεμου με τουρκια και ελεγε ο δοικας ότι θα παμε σαν τα προβατα στη σφαγη.
μιλουσε σε μαχη ξηρας ουτε αερος ουτε θαλασσης.
ειχε κανει υπολογισμο στρατιωτικης δυναμικότητας της απέναντι τουρκικης μεραρχίας και ειχαν σε τεθωρακισμένα τριπλασια αριθμητικα από του νησιου,τετραπλασιο αριθμο στρατιωτών και ελεγε όταν θα γινοταν αποβαση από τον καμπο του νησιου επρεπε οι ελληνες φανταροι να πολεμουν παραπανω ωρες σε σχεση με τους τουρκους γιατι ειχαν υπεροχη αρθμητικη.επισης μεγαλο πρόβλημα στα νησια ο ανεφοδιασμος ειδικα αν πεσουμε μερα με μποφορ στο αιγαιο.
Διερωτουμε φωναχτα. Ειχες ποτε σε καποιο πολεμο αρχαιο η νεωτερο χρονικα περισσοτερους στρατιωτες η περισσοτερα οπλα? Αν ειχες σε παρακαλω να με ενημερωσεις ισως αρχισα να ξεχναω την ιστορια που ηξερα.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ασε τη δικη μου σκεψη, εγω ρωταω εσενα, να μου απαντησεις με τη δικη σου σκεψη
καλε, που βρηκες τα 10 εκατομμ λαο? βαζεις και τους λαθρο μεσα? αυτους παρεπιμπτοντως δεν ειδα να τους σφαζεις. Δε σε πειραζει που σκοτωνουν ελληνες, βιαζουν ελληνιδες κλπ? ή για να παρεις το μαχαιρι πρεπει να πειραξουν τη δικη σου συγκεκριμενα οικογενεια?
βεβαια, γνωμη μου ειναι οτι παρα τα εμβατηρια, οταν δειτε αιμα και κομμενα κεφαλια ολουθε, θα κλασετε κι εσυ και οσοι εχεις-οσοι απομεινουν διπλα σου.
Παλι μιλας λεγωντας την αποψη σου την σκεψη σου απολυτα επιλεκτικα μονοτονα αρχιζωντας να κανεις και διαχωρισμους. Ποιοι ειμαστε αυτοι δεξιοι αριστεροι? Οπως σε μαθανε. Ποιος σου ειπε η που το ανεφερα οτι θα πολεμησω μονο για την οικογενεια μου? Οταν αναφερω την οικογενεια μου ειναι μονο αυτη. Οταν αναφερω την πατριδα ποιοι ειναι μονο αυτοι? Οι εμεις οι Δεξιοι Χρυσαυγιτες Χουντικοι Εθνικιστες Ρατσιστες Σφαγεις Λαθρο? κατα το δικο σου εγκλωβισμενο μυαλο.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
οχι τουρκικα δεν θελω να μαθω
απλα θελω να μου πεις εαν κινδυνευω που μου αρεσει το iskender kebab και το χουνκιαρ μπεγιεντι
Δεν προκειται να γινει τιποτα ολα ειναι προπαγανδα και παραμυθι. Οι Μογγολοι θελουνε να μας συρουνε σε διαπραγματευσεις. Αν πιασει το παραμυθι επιασε αλλιως θα κατσουνε στα αυγα τους. Αν ομως θελουνε περαιτερω παιχνιδακια θα παρουνε την απαντηση που πρεπει. Εσεις παπαγαλιζετε οτι σας εχουνε πει στα καναλια εχετε μαθει καλα το μαθημα σας.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Παλι μιλας λεγωντας την αποψη σου την σκεψη σου απολυτα επιλεκτικα μονοτονα αρχιζωντας να κανεις και διαχωρισμους. Ποιοι ειμαστε αυτοι δεξιοι αριστεροι? Οπως σε μαθανε. Ποιος σου ειπε η που το ανεφερα οτι θα πολεμησω μονο για την οικογενεια μου? Οταν αναφερω την οικογενεια μου ειναι μονο αυτη. Οταν αναφερω την πατριδα ποιοι ειναι μονο αυτοι? Οι εμεις οι Δεξιοι Χρυσαυγιτες Χουντικοι Εθνικιστες Ρατσιστες Σφαγεις Λαθρο? κατα το δικο σου εγκλωβισμενο μυαλο.
Εσεις, δηλ. οι ΕΙΔ ΔΥΝ, εσυ προσδιοριστηκες ως μελος τους.
Οποτε, γιατι δεν κανετε κατι για τους λαθρο που βιαζουν, σκοτωνουν κλπ? μογγολοι δεν ειναι, που μισεις? αρα..? γιατι δε βλεπουμε το αιμα να τρεχει μεσα σε ενα δευτερολεπτο? Βγες απο το σαιτ και κανε το καθηκον σου επιτελους!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
οι τουρκοι ειναι ηλιθιοι κ σωματομετρκα τησ πλακας
ομως
εκατο μυρια μλκες θαχει ενα 10% αξιολογο??
δεν το ξερω ισψς οχι
σε αυτη την περιπτωση νθικαμε
απο την αλλη μια χωρα γεροντων κ φλωρων εν γενη η Ελλαδα,φτανει το 20-30% που ειναι αξιομαχο???
θα δειξει
γιατι η συγκρουση ειναι αναποφευκτη
τωρα σε πεντε μηνες η πεντε χρονια ,αυτο αγνωστο
επισης εγω ππυ με θεωρω ακραιο πατριωτη κι εθνικιστη,θα πολεμουσα για τα παιδια του κοκκαλη του κουλη κ των αλλων κοπρων ΝΔ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΙΦΑ κλπ κλπ
που ηγουνται της χωρας,καθως και για να εξασφαλισω πατριδα στα καθε λογης κρατικοδιαιτα λαμογια να πληρωνονται??
φυσικα ΟΧΙ
οποτε???ποσοι ειναι αυτοι που θα παν πορωμενα να υπεραΣΠΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ??  :think:

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Οποτε, γιατι δεν κανετε κατι για τους λαθρο που βιαζουν, σκοτωνουν κλπ? μογγολοι δεν ειναι, που μισεις? αρα..? γιατι δε βλεπουμε το αιμα να τρεχει μεσα σε ενα δευτερολεπτο? Βγες απο το σαιτ και κανε το καθηκον σου επιτελους!
Δεν ειμαστε οι αγαπημενοι σου μπαχαλακηδες αναρχικοι οργανα χαους και συμφεροντων. Ψηφισε επιτελους αυτους που πρεπει εσυ και οι δικοι σου ομοιδεατες ωστε να παρουμε την εντολη απο τον καταλληλο ανθρωπο που θα αγαπαει την πατριδα να καθαρισουμε ολα τα παρασιτα σε αυτη την αγια χωρα. Αν ειχατε μυαλα αυτη η ευλογημενη χωρα θα ητανε η ποιο πλουσια χωρα στον κοσμο. Ομως ο Θεος εδωσε την καλυτερη χωρα σε αχρηστους αυτη ειναι η αληθεια. Δεν ειναι δυνατον να βρισκεται αυτος ο επιγειος παραδεισος σε αυτο τον ανιερο κοσμο σε τετοια αισχρη κατασταση. Ανθρωποι αδιαφοροι παρτακηδες εγωπαθεις που δεν τους νοιαζει τιποτα παρα μονο το εγω τους. Κατσε τωρα παρεα με τους πιθηκους και μην πολυμιλας και σε ακουσουνε γιατι την γαμησες μαστορα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Δεν ειμαστε οι αγαπημενοι σου μπαχαλακηδες αναρχικοι οργανα χαους και συμφεροντων. Ανθρωποι αδιαφοροι παρτακηδες εγωπαθεις που δεν τους νοιαζει τιποτα παρα μονο το εγω τους. Κατσε τωρα παρεα με τους πιθηκους
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ  :embarrased:
ΑΡΑ?ποιος κ γιατι να παει ν ασχοληθει???
οι αποκει ειναι καφροι δεν εχουν γραμαριο μυαλο θα παν
οι αποδω?εμεις δηλαδη??

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
γιατι δεν αφηνει το πλαισιο
οι πουστροκουληδοαλεξηδες

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
οι τουρκοι ειναι ηλιθιοι κ σωματομετρκα τησ πλακας
ομως
εκατο μυρια μλκες θαχει ενα 10% αξιολογο??
δεν το ξερω ισψς οχι
σε αυτη την περιπτωση νθικαμε
απο την αλλη μια χωρα γεροντων κ φλωρων εν γενη η Ελλαδα,φτανει το 20-30% που ειναι αξιομαχο???
θα δειξει
γιατι η συγκρουση ειναι αναποφευκτη
τωρα σε πεντε μηνες η πεντε χρονια ,αυτο αγνωστο
επισης εγω ππυ με θεωρω ακραιο πατριωτη κι εθνικιστη,θα πολεμουσα για τα παιδια του κοκκαλη του κουλη κ των αλλων κοπρων που ηγουνται της χωρας,καθως και για να εξασφαλισω πατριδα στα καθε λογης κρατικοδιαιτα λαμογια να πληρωνονται??
φυσικα οχι
οποτε???ποσοι ειναι αυτοι που θα παν πορωμενα να υπεραΣΠΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ??  :think:
Δεν ειναι λαθος αυτα που λες ομως τι θα κανουμε για τους προδοτες για τους χαραμοφαιδες θα παραδωσουμε την χωρα στους λαθροπιθηκους στους Αλβανους και στους Μογγολους αμαχητι? Ουτε αυτο ειναι λυση. Καποιοι χυσανε το αιμα τους για αυτα τα ιερα χωματα. Δεν ητανε ξενοι φιλε μου. Ητανε ο Παππους σου ο Παππους μου και ολοι προγονοι μας. Δεν πιστευω οτι θα τους πουμε να πανε να γαμηθουνε που σκοτωθηκανε για να ειμαστε εμεις ελευθεροι να ζουμε πλουσιοπαροχα να πινουμε να γαμαμε και να γλενταμε τοσα χρονια. Αν γαμηθηκαν τα παντα τα τελευταια χρονια η μαλακια στο μυαλο μας φταιει και κανεις αλλος. Βαρεθηκα να ακουω οτι φταινε ολοι οι αλλοι και οχι εμεις. Αφου μας πηρανε ολα τωρα μας λετε να παραδωσουμε και την πατριδα μας. Οχι ρε φιλε συγγνωμη εμεις οσοι μειναμε εστω και το 5% δεν θα την δωσουμε αμαχητι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
σωστα τα γραφεις αλλα εγω μιλαω για μενα προσωπικα
ΔΕΝ ΠΑΩ να πολεμησω εαν δεν δω πρωτη γραμμη τους γιους κ τους βολευτες δημαρχους κλπουσ κοπρους
εαν τους δω θ παω ΜΕΤΑ κι εγω
ξερεις στο β παγκοσμιο πολλοι αριστοκρατες της ααγγλιας σκοτωθηκαν στο μετωπο
η αρχουσα ταξη εκει ειχε σκοπο την προασπιση τησ χψρας ππυ αρμεγε
εδω οι μπασκλασαρια κιτς τυπου πατουλη ιβαν τρακη κλπ γιαλατζι αριστοκρατων ειναι με ο ενα ποδι στο εξωτερικο,και περιμενουν τα κοροιδα να πολεμησουν για να υποστηριξουν τοκλεπτοκρατικο συστημα της μεταπολιτευσης
εγω προσωπικα ΔΕΝ δινω ενα αρχιδι για τα πλανα τους
να κοψουν απο τις κλεψιες τους να δυναμωσουν τον στρατο να στρωσουν κι αυτοι ππυ λεμε
τοτε το συζηταμε αν κ κατα ποσο αλλαζζει η σταση μου
οπως ειναι τωρα η φαση.ΔΕΝ  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
η Ελλαδα αυτη την στιγμη δυστυχως για ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου της ειαι ενα αδειο ππουκαμισο
αυτο ειναι το προβλημα το μισο
το αλλο μισο ειναι οτι οι κατοικοι ειναι εκμαλισμενοι κ φυγοπονοι,παρτακηδες οπως εγραψες σψστα
με τετοια υλικα γλυκο δεν δενει,,δυστυχως  :undecided:

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
η Ελλαδα αυτη την στιγμη δυστυχως για ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου της ειαι ενα αδειο ππουκαμισο
αυτο ειναι το προβλημα το μισο
το αλλο μισο ειναι οτι οι κατοικοι ειναι εκμαλισμενοι κ φυγοπονοι,παρτακηδες οπως εγραψες σψστα
με τετοια υλικα γλυκο δεν δενει,,δυστυχως  :undecided:
Σου λεω και παλι σωστα τα λες δεν αντιλεγω. Αν ομως εχουνε μπει σε νησι Ελληνικο και σφαζουνε κοσμο και υπαρχει απειλη τα ιδια θα λες? Δεν θα γινει με τιποτα ποτε γιατι ειναι πουστοκοτες αλλα αν γινοτανε αν υπηρχε απειλη τοτε τι θα εκανες? Εγω πιστευω θα τους γαμουσες την μανα τους αυτο πιστευω. Τωρα δεν απειλουμαστε λενε λογια του αερα και ειναι ευκαιρια να παρουμε χρονο να ενισχυθουμε οσο πρεπει. Αλλα οταν δει ο λαος οτι απειλειται τοτε φιλε μου θα γυρισει ολονων το ματι ακομη και στους απλυτους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom