Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ασε πουλι κι εμεις τελειωσαμε παρμενιωνα στην κατταβια και μια χαρα ριχνανε ολα. Μηπως δεν ειχες καθαρίσει το οπλο σου και μπουκωσε;;;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Συνηγορο μαλλον θες εσυ, αν οχι δικαστικο συμπαραστατη. Μαθε λιγα αγγλικα και διαβασε και κανενα ξενο σαιτ για τα βεληνεκη που αναφερεις. Στο πενταποσταγμα μονο λεει για βεληνεκες 8 χλμ, ορνεο. Ξυπνα, σε χρειαζομαστε για να μας πεις ποτε θα γινει η αποβαση να βγαλουμε τα 214 που δεν εχουν τορπιλες. Και οταν ξυπνησεις, φερε και κανενα G3 που λειτουργει. Αν βρεις
Την παραπομπή στην ιστοσελίδα της BAYKAR που σου παρεθεσα, οταν μας ζάλιζες με τις ανοησίες σου,  δεν τη διάβασες από ότι καταλαβαινω. Άντε να την ξαναβάλω μπας και ηρεμήσουμε απο σένα.

Ρε τύπε μου θυμίζεις πολύ έντονα το ανέκδοτο της αρκούδας με τον κυνηγό. Εισαι σίγουρος ότι ερχεσαι για το κυνήγι εδώ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506
εγω θα σας πω και τη δικια μ αποψη σε περιπτωση εμπλοκης ιμπεριαλιστικου πολεμου εμεις

θα εχουμε δυο μετωπα τον τουρκικο ιμπεριαλισμο και τον εθνικο κορμο και οποιος καταλαβε καταλαβε

αλιμονο σε οποιον μας δωσει οπλο

και τωρα καληνυχτα

Εσύ βλάκας γεννήθηκες, βλάκας θα αυτοκτονήσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πάτριοτ έχουμε εδώ και χρόνια πουλί. Τις Fremm δεν τις προτιμησαμε γιατί δε μας κάλυπταν και όσα σημειωσαμε τα ενσωματωσαν στις belh@rra οι Γάλλοι, τα F35 σε αεροπορίες σαν τη δική μας δε χρειάζονται και έχω μιλήσει με πολλούς Ιπταμένους που τα θεωρούν άσκοπη σπαταλη, γιατί όπλα πρώτου πλήγματος σε μας δε χρειάζονται και ιδιαίτερα, αφού δεν είμαστε επιθετικής νοοτροπίας, τα rafale εχουν θιασώτες αλλά όχι τοσους που να κάνουν τη διαφορά. Με αφορμή τη Σούδα και τη μετατροπή της συμφωνιας σε πολυετή έγινε μια προσπαθεια για ΤΗΑΑD.
το ξερω οτι εχουμε πατριοτ
οτι το φ35 ριχνει φ16 απο δεκαδες χιλιομετρα πριν ακομα το φ16 το αντιληφθει στο ειπανε οι ιπταμενοι;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
[quote author=stokadoura notid=186639 link=topic=250845.msg9265515#msg9265515 date= τα F35 σε αεροπορίες σαν τη δική μας δε χρειάζονται και έχω μιλήσει με πολλούς Ιπταμένους που τα θεωρούν άσκοπη σπαταλη, γιατί όπλα πρώτου πλήγματος σε μας δε χρειάζονται και ιδιαίτερα, αφού δεν είμαστε επιθετικής νοοτροπίας.
[/quote]

Και ομως φαίνεται οτι το f35 ειναι πολυ περισσότερο απο αυτο, εξισου ικανο και στην εναερια μαχη, τουλάχιστον σε bvr. Παντως στις red flag γαζωνει.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
τα F35 σε αεροπορίες σαν τη δική μας δε χρειάζονται και έχω μιλήσει με πολλούς Ιπταμένους που τα θεωρούν άσκοπη σπαταλη, γιατί όπλα πρώτου πλήγματος σε μας δε χρειάζονται και ιδιαίτερα, αφού δεν είμαστε επιθετικής νοοτροπίας
Ελα ρε, εχει ιπταμενους στο call of duty?? Γιατι σημερα στο ΓΕΑ λεγαν κατι ατομα, ψιλοασχετοι μαλλον, οτι το f35 δεν ειναι απλα οπλο πρωτου πληγματος αλλα σχεδιάστηκε με αποκλειστικό σκοπό να μετασχηματίσει τον τρόπο διεξαγωγής όλης της σύρραξης, με ικανότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλαπλών αποστολών, μεγάλη εμβέλεια, ενσωμάτωση τελευταίας τεχνολογίας αισθητήρων που επιτρέπουν τη συγχώνευση δεδομένων και με δικτυοκεντρικό χαρακτήρα. Προφανως ασχετοι που δε διαβαζουν στοκαδουρα στο παρον νημα. ΑΥΤΟ ειναι το κατεξοχην οπλο για αεροπορικη υπεροχη, ανιδεε  :s&m_1:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
οτι το φ35 ριχνει φ16 απο δεκαδες χιλιομετρα πριν ακομα το φ16 το αντιληφθει στο ειπανε οι ιπταμενοι;
Δεν προλαβαν γιατι εκανε pause στο παιχνιδι για να παει να φαει. και να δει μηπως οι τουρκοι ξεκινησαν την αποβαση για να βγαλει τα 214 απο το επιτραπεζιο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

τυπε επειδη δε μπορει να γινει ετσι συνεννοηση τι λενε οι ιπταμενοι, παρε εδω εναν τι λεει.
Συγκροτημενα, ψυχραιμα και τεκμηριωμενα επιχειρηματα, που συνηθως δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους οι εκπομπες στρατιωτικου περιεχομενου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε επειδη δε μπορει να γινει ετσι συνεννοηση τι λενε οι ιπταμενοι, παρε εδω εναν τι λεει.
Συγκροτημενα, ψυχραιμα και τεκμηριωμενα επιχειρηματα, που συνηθως δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους οι εκπομπες στρατιωτικου περιεχομενου.

το εχω δει εδω και καιρο
αυτουνου του αρεσουν τα γαλλικα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
καμια 10αρια fremm, καμια 10αρια belharra και καμια 6αδα επιπλεον 214
γιατι τοσα λιγα  τυπε?βάλε πράμα
τυπε  και ολο το στρατο τους να σου δανεισουν οι αμερικανοι αρχιδια  δε μπορουν να σου δωσουν,αυτα τα οπλα που εχεις μια χαρα φτανουν να ριξεις τον ταγιπ  
Curtiss_SB2C-5_Helldiver_aboard_USS_Sicily_%28CVE-118%29_off_Piraeus%2C_Greece%2C_in_August_1949.jpg

υγρο πυρ απο τον ουρανό οπως το παλιο καλο καιρο,και για τους τουρκους  και για τους μέσα  :erection:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το εχω δει εδω και καιρο
αυτουνου του αρεσουν τα γαλλικα

Και απο οτι φαινεται τα γαλλικα αυτη τη στιγμη αποτελουν το πλεονεκτημα της Ελλαδας στο Αιγαιο.
Δεν υπαρχει πιστευω ενα αντικειμενικο μετρο του ποιο συστημα ειναι καλυτερο. Ειναι αυτο η ο συνδυασμος αυτων που ταιριαζει καλυτερα στις αναγκες μας, τους σκοπους μας και την οικονομικη μας δυνατοτητα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι φυσικά και ότι μόλις ανοίξει τις καταπακτες γίνεται ορατό. Οποτε δεν είναι το απόλυτο υπερόπλο που πάνε να μας πλασάρουν, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Πολύ ακριβό στα πάντα. Κόστος αγοράς, κόστος χρήσης, κοστος εκπαίδευσης, κοστος δημιουργίας υποδομών. Ουτε η USAF δεν το άντεξε και έβαλε στην LM το μαχαιρι στο λαιμό να το μειωσει στο μισό, τουλάχιστον για την ώρα πτήσης. Χρειαζομαστε 5ης γενιας αλλά αυτό δεν ειναι το πλέον κατάλληλο για μας, που έχουμε μόνον έναν αντίπαλο και αυτόν δίπλα μας. Φυσικά παίζουν και πολιτικές αποφάσεις στους εξοπλισμούς ανεξαρτητως πραγματικών αναγκών. Οι Τούρκοι πήραν τα σχέδια για το Anadolu και τελικά δεν ξέρουν τι να το κανουν αφού οι Αμερικανοί δεν τους δίνουν τα F35B.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
[quote author=stokadoura notid=186639 link=topic=250845.msg9265515#msg9265515 date= τα F35 σε αεροπορίες σαν τη δική μας δε χρειάζονται και έχω μιλήσει με πολλούς Ιπταμένους που τα θεωρούν άσκοπη σπαταλη, γιατί όπλα πρώτου πλήγματος σε μας δε χρειάζονται και ιδιαίτερα, αφού δεν είμαστε επιθετικής νοοτροπίας.

Και ομως φαίνεται οτι το f35 ειναι πολυ περισσότερο απο αυτο, εξισου ικανο και στην εναερια μαχη, τουλάχιστον σε bvr. Παντως στις red flag γαζωνει.
Παραδοξως ναι. Γιατί δε σχεδιάστηκε γιαυτό.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Δεν προκειται να επιτεθουν οι Τουρκοι γιατι δεν θα χρειαστει
Περισσοτεροι μουσουλμανοι ζουνε τωρα στην Ελλαδα σε σχεση με την τουρκοκρατια

Ο Μητσοτακης στελνει αρματαγωγα για να φερει τους εισβολεις στην ενδοχωρα

Ο πολεμος τελειωσε και τον χασαμε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν προκειται να επιτεθουν οι Τουρκοι γιατι δεν θα χρειαστει
Περισσοτεροι μουσουλμανοι ζουνε τωρα στην Ελλαδα σε σχεση με την τουρκοκρατια

Ο Μητσοτακης στελνει αρματαγωγα για να φερει τους εισβολεις στην ενδοχωρα

Ο πολεμος τελειωσε και τον χασαμε

πουλι ο ακαποειρα ρε μαλακα χαχαχα

ελα γλεντησε τον λιγο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Κυριος με όλη τη σημασια της λέξης και εξαιρετικός αξιωματικος.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
νταξει ρε τυπε τι να λεμε τωρα
απαρχαιωμενος οπλισμος, ουτε G3 δουλευε, ουτε MG3, ουτε Browning
κι αυτα που δουλευανε ριχνανε οπου να ναι γιατι ο οπλονομος ητανε για το πεος
καθολικη βολη απο πεζικο, πυροβολικο και ναυτικο με αντιαεροπορικα και πολυβολα στη ροδο προς το πρασονησι και τα μισα παθανε εμπλοκη
μονο ενα του ναυτικου εριχνε κομπλε

οσο για το προσωπικο...
εκτος απο μερικους αξιωματικους τσακαλια, το 50-60% δεν κανει ουτε για να πουλαει λεμονια στην αθηνας
κατι γιωταδες ΕΜΘ και ΕΠΟΠ ουτε καναδεζα δεν μπορουσαν να οδηγησουν
ενας ΕΠΟΠ που εδινε για διπλωμα καταφερε να τουμπαρει καναδεζα ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
σε στιβο μαχης δεν εμπαιναν τα στελεχη γιατι την τελευταια φορα που ειχε παει τεντας διοικητης και τους εβαλε να περασουν 20 ατομα πηγαν στο νοσοκομειο ροδου για καταγματα και διαστρεμματα και τα μισα εμποδια βγηκαν κοκκινα

και σου λενε για τους τουρκους που στη συρια εκαναν ζωνη 20 χιλιομετρων επιτυχημενα και ο,τι επιχειρηση εχουν κανει τελευταια (κλαδους ελαιας και αλλες πιπες) ειναι ολες επιτυχημενες με μικρες απωλειες
ας καταφερουμε εμεις πρωτα να μη μας συλλαμβανουν αξιωματικους στα συνορα και βλεπουμε για νικες σε πολεμο κατα της τουρκιας
Φιλε μου μιλας για γενικευμενο πολεμο και υπερβαλεις εισαι υπερμετρα ηττοπαθης. Τις πρωτες μερες θα παμε πρωτοι εμεις φιλε μου οι ΕΙΔ. ΔΥΝ. Εγω εκανα εκπαιδευση ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ φιλε μου οχι εσυ. Ξερω τι καναμε και ξερω και ποιοι θα ειναι διπλα μου οταν πολεμαμε. Καλοι οι μισθοφοροι του Ερντογαν δεν αντιλεγω αλλα τυποι σαν και εμενα φιλε μου σε σφαζουνε σε 1 δευτερολεπτο αν εισαι προδοτης και ιδιαιτερα Μογγολος. Εμεις δεν βλεπουμε τυπε Μογγολικες εκπομπες στο Σκαι ουτε πιανουμε φιλιες. Το μονο που σκεφτομαστε ειναι ποτε θα ερθει η ωρα και που. Το μισος για τους Μογγολους ειναι τοσο μεγαλο που σκεφτομαστε μονο ποτε θα τους σφαξουμε. Οχι να τους πυροβολησουμε απο μακρια στο κεφαλι απο κοντα να τους σφαζουμε να μυριζουμε το αιμα που θα τρεχει. Δεν μπορεις να καταλαβεις τι ατομα τι ανθρωποι ειναι σε αυτα τα σωματα στρατου. Μας μιλας για Ναυτικο εκει ρε τυπε πανε ολα τα αρχιβισματα τι περιμενεις να δεις?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Φιλε μου μιλας για γενικευμενο πολεμο και υπερβαλεις εισαι υπερμετρα ηττοπαθης. Τις πρωτες μερες θα παμε πρωτοι εμεις φιλε μου οι ΕΙΔ. ΔΥΝ. Εγω εκανα εκπαιδευση ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ φιλε μου οχι εσυ. Ξερω τι καναμε και ξερω και ποιοι θα ειναι διπλα μου οταν πολεμαμε. Καλοι οι μισθοφοροι του Ερντογαν δεν αντιλεγω αλλα τυποι σαν και εμενα φιλε μου σε σφαζουνε σε 1 δευτερολεπτο αν εισαι προδοτης και ιδιαιτερα Μογγολος. Εμεις δεν βλεπουμε τυπε Μογγολικες εκπομπες στο Σκαι ουτε πιανουμε φιλιες. Το μονο που σκεφτομαστε ειναι ποτε θα ερθει η ωρα και που. Το μισος για τους Μογγολους ειναι τοσο μεγαλο που σκεφτομαστε μονο ποτε θα τους σφαξουμε. Οχι να τους πυροβολησουμε απο μακρια στο κεφαλι απο κοντα να τους σφαζουμε να μυριζουμε το αιμα που θα τρεχει. Δεν μπορεις να καταλαβεις τι ατομα τι ανθρωποι ειναι σε αυτα τα σωματα στρατου. Μας μιλας για Ναυτικο εκει ρε τυπε πανε ολα τα αρχιβισματα τι περιμενεις να δεις?
καλα χαλαρωσε ρε τυπε δεν ξεκινησε ο πολεμος ακομα
τους σφαζεις οταν ξεκινησει
και οι τουρκοι εχουν ειδικες δυναμεις δεν εχουμε μονο εμεις
ξερεις, αυτοι που πηραν τη μεγαλη ιμια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom