Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και απο οτι φαινεται τα γαλλικα αυτη τη στιγμη αποτελουν το πλεονεκτημα της Ελλαδας στο Αιγαιο.
Δεν υπαρχει πιστευω ενα αντικειμενικο μετρο του ποιο συστημα ειναι καλυτερο. Ειναι αυτο η ο συνδυασμος αυτων που ταιριαζει καλυτερα στις αναγκες μας, τους σκοπους μας και την οικονομικη μας δυνατοτητα.
Οι Γαλλοι μας προτειναν να ενταχθούμε στην κοινοπραξία για το ευρωπαϊκό 5ης γενιάς, που σημαίνει και κατασκευαστικό έργο. Μέχρι τότε όμως που θα παραχθεί πρέπει να πορευθούμε με viper και mirage. Πορεύεσαι για 15 χρόνια ακόμα με αυτά μόνον; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Και φυσικά πρέπει να πεις οχι στην LM. Mπορείς; Εδώ σε θέλω κάβουρα......

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Αυτα τα παραδειγματα που λες ειναι εν καιρο ειρηνης. Οταν ο αλλος ξερει οτι κινδυνευει η ζωη του το σπιτι του η οικογενεια του τα υπαρχοντα του η πατριδα του θα λειτουργησει τελειως διαφορετικα δεν θα ειναι χαλαρος. Ουτε ο κινδυνος θα του επιτρεπει την νοθροτητα την χαλαροτητα την ηττοπαθεια που ισως δειχνει αυτη την στιγμη λογω και της απιστευτης προπαγανδας που εχει υποστει 50 χρονια τωρα στον εγκεφαλο του. Οταν θα δει απεναντι το αυτοματο να τον σημαδευει στο κεφαλι σε κλασματα δευτερολεπτου θα ξυπνησει απο την φαντασιωση που του εχουνε χαρισει περι φιλιας καλης φυλης συνδιαχειρησης και ολα τα παραμυθια που τον εχουνε ταισει τοσα χρονια.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Φιλε μου μιλας για γενικευμενο πολεμο και υπερβαλεις εισαι υπερμετρα ηττοπαθης. Τις πρωτες μερες θα παμε πρωτοι εμεις φιλε μου οι ΕΙΔ. ΔΥΝ. Εγω εκανα εκπαιδευση ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ φιλε μου οχι εσυ. Ξερω τι καναμε και ξερω και ποιοι θα ειναι διπλα μου οταν πολεμαμε. Καλοι οι μισθοφοροι του Ερντογαν δεν αντιλεγω αλλα τυποι σαν και εμενα φιλε μου σε σφαζουνε σε 1 δευτερολεπτο αν εισαι προδοτης και ιδιαιτερα Μογγολος. Εμεις δεν βλεπουμε τυπε Μογγολικες εκπομπες στο Σκαι ουτε πιανουμε φιλιες. Το μονο που σκεφτομαστε ειναι ποτε θα ερθει η ωρα και που. Το μισος για τους Μογγολους ειναι τοσο μεγαλο που σκεφτομαστε μονο ποτε θα τους σφαξουμε. Οχι να τους πυροβολησουμε απο μακρια στο κεφαλι απο κοντα να τους σφαζουμε να μυριζουμε το αιμα που θα τρεχει. Δεν μπορεις να καταλαβεις τι ατομα τι ανθρωποι ειναι σε αυτα τα σωματα στρατου. Μας μιλας για Ναυτικο εκει ρε τυπε πανε ολα τα αρχιβισματα τι περιμενεις να δεις?
1. Εχεις σφαξει ποτε? Αυτοι εχουν
2. Εχεις βρεθει σε ενοπλη συρραξη? Αυτοι εχουν
3. Εχεις μυρισει αιμα ποτε, το εχεις δει να τρεχει απο κομμενους λαιμους? Αυτοι εχουν
4. Ξερεις αν θα αντεξεις σε πραγματικες συνθηκες? Αυτοι εχουν, και μαλλον αντεξαν

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
καλα χαλαρωσε ρε τυπε δεν ξεκινησε ο πολεμος ακομα
τους σφαζεις οταν ξεκινησει
και οι τουρκοι εχουν ειδικες δυναμεις δεν εχουμε μονο εμεις
ξερεις, αυτοι που πηραν τη μεγαλη ιμια
Τωρα ευτυχως δεν ειναι Ο Σημιτης ο Παγκαλος Ο Αρσενης και οι Αμερικανοι δεν εχουνε τις καλυτερες σχεσεις οπως τοτε με τους Μογγολους. Τελειως διαφορετικα τωρα τα πραγματα και σταματα να τρως την προπαγανδα και το παραμυθι περι υπερδυναμης Τουρκιας. Θα ηττηθουνε αυτη την φορα μακαρι να γινει να το δεις στην πραγματικοτητα.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Αυτα τα παραδειγματα που λες ειναι εν καιρο ειρηνης. Οταν ο αλλος ξερει οτι κινδυνευει η ζωη του το σπιτι του η οικογενεια του τα υπαρχοντα του η πατριδα του θα λειτουργησει τελειως διαφορετικα δεν θα ειναι χαλαρος. Ουτε ο κινδυνος θα του επιτρεπει την νοθροτητα την χαλαροτητα την ηττοπαθεια που ισως δειχνει αυτη την στιγμη λογω και της απιστευτης προπαγανδας που εχει υποστει 50 χρονια τωρα στον εγκεφαλο του. Οταν θα δει απεναντι το αυτοματο να τον σημαδευει στο κεφαλι σε κλασματα δευτερολεπτου θα ξυπνησει απο την φαντασιωση που του εχουνε χαρισει περι φιλιας καλης φυλης συνδιαχειρησης και ολα τα παραμυθια που τον εχουνε ταισει τοσα χρονια.
Συνεχιζω
1. Ποσοι πιστευεις θα τρεξουν να καταταγουν αν τυχον γινει γενικευμενη συγκρουση?
2. Ποσοι θα επιστρεψουν απο Αγγλιες, Γερμανιες κλπ?
3. Ποσοι θα εξαφανιστουν δια μαγειας και θα εμφανιστουν οταν τελειωσουν ολα?
4. Ποσοι θα θελουν να πολεμησουν, απο γενναιοτητα, αγνοια κλπ, και δε θα εχουν οπλα που να δουλευουν?
και πιο σημαντικο:
5. ποσοι νομιζεις θα θελησουν να παμε σε πολεμο αν χασουμε π.χ το καστελοριζο? ή μηπως οι περισσοτεροι θα σπευσουν να ανεβαζουν ελληνικες σημαιες και εμβατηρια στο φβ αλλα κατα τα αλλα κοτα?

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Οι Τουρκοι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ γιατι δεν θα χρειαστει η κυβερνηση στελνει αρματαγωγα για να φερει τους εισβολεις στην ενδοχωρα δεν προκειτε να καμουν ΚΑΜΙΑ επιθετικη ενεργεια εναντιον μας ασχετως τις μαγκιες κλανιες που κανουν για τα ματια του κοσμου, δεν ειναι βλακες να τα βαλουν με μια ευρωπαικη εστω και στα χαρτια χωρα, απεναντιας ειναι παμπονηροι και πανουργοι διοτι στελνωντας μας χιλαδες μουσουλμανους ως "προσφυγες" σε καμια 25αρια χρονακια το πολυ οι μουσουλμανοι θα εχουν τετοια επιροη και ως θεσμικοι διοτι θα εκλεγονται αφου τα δικα μας εξυπνοπουλια τους "ενσωματωνουν" δινοντας τους δικαιωματα που θα μπορεσουν να αλλαξουν πολλα πραματα υπερ των απεναντι, οποτε οσοι ονειρευονται ξεκοιλιασματα των τουρκων στρατιωτων στο μετωπο ας κοιταξουν καλα μην τους ξεκοιλιασει αν οχι αυτους καποιον δικο τους κανενας απο αυτους που μας κατσικωσαν στο κεφαλι ολοι αυτοι.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
1. Εχεις σφαξει ποτε? Αυτοι εχουν
2. Εχεις βρεθει σε ενοπλη συρραξη? Αυτοι εχουν
3. Εχεις μυρισει αιμα ποτε, το εχεις δει να τρεχει απο κομμενους λαιμους? Αυτοι εχουν
4. Ξερεις αν θα αντεξεις σε πραγματικες συνθηκες? Αυτοι εχουν, και μαλλον αντεξαν
Μακαρι να μπορουσες να μου φερεις ενα Τουρκο μπροστα μου και να ησουνα κοντα να εβλεπες. Τοτε θα σου δινοντουσαν μονομιας ολες οι απαντησεις που θα ηθελες. Σε ενοπλη συρραξη στελνει ολους τους μισθοφορους απο 10 διαφορετικες φυλες. Ξυπνα ποιους Τουρκους ειδες? Σταματα να βλεπεις Μικυ Μαους στον Σκαι και στο youtube. Μιλαμε για την πραγματικοτητα ανθρωπε μου το 95% ειναι αλλες φυλες οχι Τουρκοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Τι έγινε, τα φάγατε τα μεμέτια;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Μακαρι να μπορουσες να μου φερεις ενα Τουρκο μπροστα μου και να ησουνα κοντα να εβλεπες. Τοτε θα σου δινοντουσαν μονομιας ολες οι απαντησεις που θα ηθελες. Σε ενοπλη συρραξη στελνει ολους τους μισθοφορους απο 10 διαφορετικες φυλες. Ξυπνα ποιους Τουρκους ειδες? Σταματα να βλεπεις Μικυ Μαους στον Σκαι και στο youtube. Μιλαμε για την πραγματικοτητα ανθρωπε μου το 95% ειναι αλλες φυλες οχι Τουρκοι.
Αυτο φιλε μου αποδεικνυει και την εξυπναδα τους

peoplayer41

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Καλα σφαξε μετα μολις αλλαξεις πλευρο ραμπο.Πολλες ταινειες βλεπεις να το τσεκαρεις.Μαστορα ο ΤΟΥΡΚΟς ΠΟΛΕΜΑ αδιακοπα απο το 1974 και ως τωρα εχει εμπλακει σε αρκετες συραξεις εντος και εκτος Τουρκιας.Εμεισ εχουμε σταματησει να πολεμαμε τελευταια φορα οι περισσοτεροι εδω μεσα ηταν αγεννητοι πολεμοσ στη Κορεα εκστρατευτικο σωμα 1950 1953.Μη μας λες για κομμενα κεφαλια και λαιμουσ γιατι και οι Τουρκαλαδες ξερουν να κανουν και αυτοι τα ιδια και χειροτερα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε εχει τουρκους στην τουρκικη πρεσβεια στην αθηνα
αφου εισαι τοσο ασυγκρατητος γιατι δεν πας αυριο πρωι απεξω να κοψεις 2-3 λαρυγγια;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
αφου εισαι τοσο ασυγκρατητος γιατι δεν πας αυριο πρωι απεξω να κοψεις 2-3 λαρυγγια;
Αυριο εχει λαϊκή πουλι, δεν ειμαστε για τετοια, ασε που εχει προσφορα τα πιεσομετρα στο λιντλ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι Γαλλοι μας προτειναν να ενταχθούμε στην κοινοπραξία για το ευρωπαϊκό 5ης γενιάς, που σημαίνει και κατασκευαστικό έργο. Μέχρι τότε όμως που θα παραχθεί πρέπει να πορευθούμε με viper και mirage. Πορεύεσαι για 15 χρόνια ακόμα με αυτά μόνον; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Και φυσικά πρέπει να πεις οχι στην LM. Mπορείς; Εδώ σε θέλω κάβουρα......

15 χρόνια, οχι βεβαια, αλλα ισως παρεις μερικα grippen στο ενδιάμεσο η τπτ μεταχειρισμένα eurofighter?

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ακριβως ετσι ειναι τα πραματα οι τουρκοι δεν προκειτε να καμουν καμια επιθετικη ενεργεια εναντιον μας ασχετως τις μαγκιες κλανιες που κανουν για τα ματια του κοσμου, δεν ειναι βλακες να τα βαλουν με μια ευρωπαικη χωρα, απεναντιας ειναι παμπονηροι και πανουργοι διοτι στελνωντας μας χιλαδες μουσουλμανους ως "προσφυγες" σε καμια 25αρια χρονακια το πολυ οι μουσουλμανοι θα εχουν τετοια επιροη και ως θεσμικοι αφου τα δικα μας εξυπνοπουλια τους "ενσωματωνουν" δινοντας τους δικαιωματα που θα μπορεσουν να αλλαξουν πολλα πραματα υπερ των απεναντι, οποτε οσοι ονειρευονται ξεκοιλιασματα των τουρκων στρατιωτων στο μετωπο ας κοιταξουν καλα μην τους ξεκοιλιασει αυτους η καποιον δικο τους κανενας απο αυτους που μας κατσικωσαν στο κεφαλι ολοι αυτοι.
Δεν κανει τιποτα οχι για αυτα που λες αλλα γιατι θα ηττηθει σε ενδεχομενη πολεμικη ενεργεια. Η ηττα του θα ειναι συντριπτικη. Οσο αφορα τα ονειρα καλυτερα να ονειρευομαι ξεκοιλιασματα παρα να γυρναω κωλο συνεχως στους Μογγολους και να μοιραζω την πατριδα μου στον Μογγολο ανευ πολεμου για να μην ξεβολευτω απο τον καταραμενο καναπε που αραζω την χοντροκωλαρα μου βλεπωντας μαλακιες στα καναλια. Καποια στιγμη τα παιδια μας τα εγγονια μας θα μας ρωτησουνε τι καναμε οταν μας γαμαγανε οι Μογγολοι. Τι θα απαντησεις τυπε? Οτι κρυβοσουνα σε σπηλιες κοιταζωντας την θεα της Θαλασσας?

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983

Αγαπητε φιλε μην σε παρασυρει ο ενθουσιασμος και η πορωση που ενδεχομενως να σε ποτισαν κατα τη διαρκεια της θητειας σου δεν προκειτε ποτε να γινει κατι τετοιο διοτι απλα αυτοι ππου δινουν τις εντολες ειναι πουλημενα κρεατα και κοιταν μονο το μισθο δες με ποση δουλοπρεπεια κανουν τις υπηρετριες στους λαθρο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θα σε πικράνω και να σου πω την αλήθεια δε θέλω να το πιστέψω με τίποτα. Ημαστε σε καλό δρομο συμμετοχής σε αυτό και πρόσφατα κάναμε πίσω. Επειδή ομως το διάβασα μόνον σε μία, αξιόπιστη όμως πηγή, προσπαθώ να το διασταυρώσω και απο άλλη πηγή.
δεν καναμε πισω
συμμετειχαμε αρχικα με χρηματοδοτηση και σχεδιασμο του πισω μερους
αλλα θελει να μπουμε πιο βαθια σε εξελιξη και συμπαραγωγη και φυσικα οταν ερθει η ωρα των παραγγελιων να μην πουμε απο τα αρχικα 150 θα παρουμε 10
προς το παρον το εχει παρει επ'ωμου η dassault και το εξελισσει

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Οταν με πειραξουνε εμενα την οικογενεια μου την πατριδα μου τοτε θα τους σφαξω τυπε τωρα μονο μιλανε οι κοτες. Εσυ μπορεις να τους μιλας οταν ερθουνε η να τους κανεις και παρεα δικαιωμα σου μαθε και Τουρκικα αμα θελεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom