stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
καλα ηρεμησε εκατασα και 3 μηνες παραμεθωριο μην τρελενεσαι
στο νησι των ιπποτων
Περασες δυσκολα δηλαδη.....
καλα ηρεμησε εκατασα και 3 μηνες παραμεθωριο μην τρελενεσαι
στο νησι των ιπποτων
Περασες δυσκολα δηλαδη.....
ηταν δυσκολο το καμακι ειναι η αληθεια
Η Τουρκία επιδιώκει φασαρίες με την Ελλάδα, ώστε ο Τουρκικός λαός να συσπειρωθεί και τελικά να ενισχυθεί ο Ερντογάν.
Η μέθοδος του "εξωτερικού εχθρού" είναι παλιά γνωστή συνταγή, που τη χρησιμοποιούν όλα τα δικτατορικά καθεστώτα, ιδίως δε τα κομμουνιστικά.
Προφανως δεν θα συγκρίνουμε Εβρο με Ρόδο...
Αλλά και στον Εβρο είχε μουνακια, Βουλγαρες και Ρουμανες, το καλοκαιρι ερχονταν και πολλες ντοπιες για διακοπες από Γερμανία κυρίως...
που να δεις ρωσιδες σερβες αγγλιδες και σκανδιναβες δηλαδη
Τα εχω δει ρε βανακια, εκτός της θητείας μου.... Φαληρακι προλαβες τις καλες εποχές?
Αμοιβαδοιδές υπόπλασμα ..που πουλάς ιντερνετική ψευτομαγκιά ..Τι καμάκι να κάνεις σε Σκανδιναβές την ώρα της εξόδου σου; Με το που χαράζει έπρεπε να είσουν μέσα!Το να φοράς εσύ παραλαγή του Ελληνικού Στρατού είναι σαν μια παραλαγή γεμισμένη σκατά!ναι ολα
φαληρακι
μανδρακι
ωραιο νησι μαλακες κατοικοι :S
Αμοιβαδοιδές υπόπλασμα ..που πουλάς ιντερνετική ψευτομαγκιά ..Τι καμάκι να κάνεις σε Σκανδιναβές την ώρα της εξόδου σου; Με το που χαράζει έπρεπε να είσουν μέσα!Το να φοράς εσύ παραλαγή του Ελληνικού Στρατού είναι σαν μια παραλαγή γεμισμένη σκατά!
Ένας μαλάκας όμοιος σου φαντάρος που τον είχαν σε ένα γραφείο (και δεν ήξερε τον πατριωτισμό μου) έλεγε σε μια παρέα φαντάρων "τι μαλάκες οι καραβανάδες που μου έδωσαν τα σχέδια ασφαλείας του στρατοπέδου που τα δίνω άνετα στους Τούρκους"
Έτσι για να μαθαίνει ο κόσμος τι σημαίνει αριστερός πολίτης .....
Τούρκος μπορεί κάποτε να γίνει σεβαστός! Αριστερός Μαλακας σαν κι εσένα ΠΟΤΕ!κατσε τωρα γιατι σε ενδεχομενο πολεμου ερχεται τριτος γυρος
Τούρκος μπορεί κάποτε να γίνει σεβαστός! Αριστερός Μαλακας σαν κι εσένα ΠΟΤΕ!
ουτε μια τοσο μικρη αντιδραση για τους Ελληνες αιχμαλωτους....Μονο οι κατοικοι της Ορεστιαδας κανουν εμπαργκο....
Κλεισιμο της Εγνατιας τωρα σε ολα τα φορτηγα με Τουρκικες πινακιδες...Οι Τουρκοι στηριζουν μεγαλο μερος της οικονομιας τους στις μεταφορες...
Με τζατζικι?ερχεται τριτος γυρος
ουτε μια τοσο μικρη αντιδραση για τους Ελληνες αιχμαλωτους....Μονο οι κατοικοι της Ορεστιαδας κανουν εμπαργκο....
Κλεισιμο της Εγνατιας τωρα σε ολα τα φορτηγα με Τουρκικες πινακιδες...Οι Τουρκοι στηριζουν μεγαλο μερος της οικονομιας τους στις μεταφορες...
θα πολεμησεις για τον Αλεξη ρε ντιγκινταγκα?ετσι και ερθει ο ερντο δε θα περασεις καλά εσυ και οι ομοιοι σουτο ξερουμε οτι εισαι γιοσουφακι του ερντογαν
μια ζωη γιοσουφακια ησασταν
οχι εσενα τύπε,αυτον που εκανα παράθεσηΑρχοντα αν το λες για μενα πες μου σε παρακαλω εσυ τι προτεινεις
με πολυ σεβασμο