Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Συμφωνώ με την άποψη ότι ο φαντάρος πρέπει να υπηρετεί 18 και 20 μήνες όπως παλιά. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να εργάζεται, να σκέφτεται να εργαστεί κλπ διότι οι γιωταδες μονιμαδες έχουν μόνο 100 μέρες το χρόνο άδεια και off,πληρώνονται πενιχρά από το κράτος, παίρνουν σύνταξη αρκετοί στα 40 και βασικά όταν υπηρετούν μονιμαδες θα κάνουν μαλακίες όπως η τελευταία. Πόσο μαλάκες και αγάμητοι είστε μερικοί  :vomit:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.787
Πόντοι
1.756
Στεκα εχουμε καλυτερο Ναυτικο, καλυτερα υποβρυχια, και καλυτερους πιλοτους....
Εχουμε Εξοσετ που ειναι πολυ δυσκολο να ανασχεθουν οι οποιοι ειναι και γαμω τους πυραυλους...1shot-1kill
Εχουμε καλυτερα υποβρυχια,μη εντοπισιμα...και τωρα παιρνουμε και τορπιλες(καλιο αργα παρα ποτε)....
Στην αεροπορια τα πραγματα ειναι γνωστα... :rockon:

Αν η Τουρκια αποβιβασει στρατο σε νησι του Αιγαιου θα εχουν το πανω χερι για λιγο... Με Ναυτικη και Αεροπορικη υπεροχη,οι δυναμεις αυτες θα αποκοπουν και μετα θα ειναι καταδικασμενες...καθε νησι θα ειναι death trap για τον εχθρο...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Πιστεύω πως η κυβερνηΣη προτιμα να κάψει
δυο καραβανάδες απο το να κανει πόλεμο με τους Τούρκους
Άλλωστε το ειπε έμμεσα κ η Εύα Παπακωστα . Στα @@ μας οι καραβανάδες , δε κάνουμε πόλεμο ετσι ειπε

Φυσικά ο τρόπος που εκφράστηκε ειναι λαθος , αλλα η ουσία της σκέψης της ειναι σωστη
Είμαστε αδύναμοι , οι τουρκοι εκτος απο πολλαπλάσιοι ειναι κ Προετοιμασμένοι , αρα η λύση ειναι 1
Καίμε τους καραβανάδες κ κάνουμε τουμπεκί
Μονο Με τους διπλωμάτες μπορούμε να ανασυνταχτούμε
Στρατιωτικά είμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ
Σε ενδεχόμενο πόλεμο , μονο με ανταρτοπόλεμο έχουμε τύχη .. Τα Δωδεκανήσα τα χάσαμε για πλακα σε δυο μέρες ...

Η λύση ειναι να έχουμε συμμάχους κ να την πέσουμε ολοι στους Τούρκους μεχρι να αφανιστεί αυτο το βρωμο κρατος των μογγόλων

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Αν όμως στην θεση  τους ηταν αλλοι  και δεν εβγενε άλλου η ιστορια  δηλαδή αν το περιπολο στον εβρο δεν παραδιδε τα οπλα και εκανε αμυνα στον εχθρο  τι θα λεγαμε σημερα  φιλε μου  θα είχαμε πολεμο  σημερα και δεν θα μιλάγαμε εδώ  είναι λαθος  ολη η σκεψη τα παιδια πρεπει να ερθουν πισο 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχω μια  διάχυτη εντύπωση πως ένα 10-15 % του Ελληνικού πληθυσμού είναι ενημερωμένο για το τι συνέβει  το τελευταίο μήνα με την Τουρκία από τον εμβολισμό του σκάφους του λιμενικού μέχρι το τελευταίο επεισόδιο στον Έβρο!
Η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν έχει σοβαρές ανησυχίες για την Τουρκική προκλητικότητα..διότι απλά δεν την αντιλαμβάνεται...

Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον αν γινόταν μια ...μπλόφα επίθεσης από τους Τούρκους η αντίδραση του πληθυσμού...
Η ανοργανωσιά,  ο πανικός των μαμακιδων,  η "πεφτοσυννέφιαση"των καφετεριάκιδων και των μπουζουκόβιων και των τσιφτετελούδων ,  ο θρήνος των χεστιδων βολεψακιδων του δημοσίου και λοιπών βολεμένων,  ο πανικός των μαμάδων, οι αυτοτραυματισμοί για αποφυγή στράτευσης ,  οι βάρκες και τα ιστιοφόρα που θα φεύγουν γεμάτα και πολλά πολλά άλλα ευτράπελα που θα συμβούν, θα θυσίαζα μια οικονομική και γαμηστική σεζόν της ζωής μου για να τα δω...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν όμως στην θεση  τους ηταν αλλοι  και δεν εβγενε άλλου η ιστορια  δηλαδή αν το περιπολο στον εβρο δεν παραδιδε τα οπλα και εκανε αμυνα στον εχθρο  τι θα λεγαμε σημερα  φιλε μου  θα είχαμε πολεμο  σημερα και δεν θα μιλάγαμε εδώ  είναι λαθος  ολη η σκεψη τα παιδια πρεπει να ερθουν πισο 
Τίποτα δεν θα είχαμε και η Τουρκία θα έκανε 5-10 χρόνια να μας ξαναενοχλήσει! Και στα Ίμια ασχέτως αν πιστεύουμε πως χάσαμε η ουσία ήταν πως οι Τούρκοι πήραν ένα μυνημα πως οι απέναντί τους αν και 5 φορές μικρότεροι είναι ικανοί για όλα!
Τώρα που οι μαλάκες πολιτικοί θα κάψουν τους δικούς μας , απλά να περιμένουν εντός ολίγου το επόμενο χαστούκι που οι Τούρκοι είναι πολύ μπροστά στο τι μπορούν να κάνουν και θα το κάνουν!

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Καλα τα λες αδερφε   εγω είμαι στο σωμα  και τα βλεπω κάθε μερα  μα εγω  αν ειμουν εκει πανο δεν θα αφηνα του τουρκο να με σερνει σαν το σκυλι  ενστολο και να με κανει ξευφτιλα    γιατι εχω τιμη  θα επερνα την αμυνα μου   δεν θα παρεδιδα το οπλο  και ας ειμουν εγω   νεκρος  παρα  σκυλι   για τον τουρκομογγωλο  

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Γιατί υπαρχουν αρκετοί φυγοπονοι, που δείνουν τον κωλο τους για να μην υπηρετήσουν κανονική θητεία.

Και δεν στο παω στην πολιτικη, αυτό πιανει όλο το φασμα ιδεολογιών από δεξιά μέχρι αριστερά και αντιστρόφως.

Σε ρωτησα κατι για τους Ρουβικωνες, αλλά δεν απαντησες......... :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στεκα εχουμε καλυτερο Ναυτικο, καλυτερα υποβρυχια, και καλυτερους πιλοτους....
Εχουμε Εξοσετ που ειναι πολυ δυσκολο να ανασχεθουν οι οποιοι ειναι και γαμω τους πυραυλους...1shot-1kill
Εχουμε καλυτερα υποβρυχια,μη εντοπισιμα...και τωρα παιρνουμε και τορπιλες(καλιο αργα παρα ποτε)....
Στην αεροπορια τα πραγματα ειναι γνωστα... :rockon:

Αν η Τουρκια αποβιβασει στρατο σε νησι του Αιγαιου θα εχουν το πανω χερι για λιγο... Με Ναυτικη και Αεροπορικη υπεροχη,οι δυναμεις αυτες θα αποκοπουν και μετα θα ειναι καταδικασμενες...καθε νησι θα ειναι death trap για τον εχθρο...

Τύπε αν διαβασεις προηγουμενο ποστ μου αποδεχομαι αυτά που λες, αλλά εχουμε και σοβαρές αδυναμίες.

Θα ελεγα ξανα ότι δεν πρεπει να υποτιμαμε τον εχθρό μας. Ιδίως εναν εχθρό που εχει σχέδιο και καραδοκεί......

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έχω μια  διάχυτη εντύπωση πως ένα 10-15 % του Ελληνικού πληθυσμού είναι ενημερωμένο για το τι συνέβει  το τελευταίο μήνα με την Τουρκία από τον εμβολισμό του σκάφους του λιμενικού μέχρι το τελευταίο επεισόδιο στον Έβρο!
Η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν έχει σοβαρές ανησυχίες για την Τουρκική προκλητικότητα..διότι απλά δεν την αντιλαμβάνεται...

Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον αν γινόταν μια ...μπλόφα επίθεσης από τους Τούρκους η αντίδραση του πληθυσμού...
Η ανοργανωσιά,  ο πανικός των μαμακιδων,  η "πεφτοσυννέφιαση"των καφετεριάκιδων και των μπουζουκόβιων και των τσιφτετελούδων ,  ο θρήνος των χεστιδων βολεψακιδων του δημοσίου και λοιπών βολεμένων,  ο πανικός των μαμάδων, οι αυτοτραυματισμοί για αποφυγή στράτευσης ,  οι βάρκες και τα ιστιοφόρα που θα φεύγουν γεμάτα και πολλά πολλά άλλα ευτράπελα που θα συμβούν, θα θυσίαζα μια οικονομική και γαμηστική σεζόν της ζωής μου για να τα δω...

Τύπε, μακαρι να μην ερθει η ώρα να το διαπιστώσουμε στην πράξη.

Ο παππούς μου την 28η Οκτωβρίου εφυγε 5 το πρωί από ενα χωριό της Πελοπονήσου και σε λιγότερο από 2 μέρες βρισκόταν κοντά στο Καλπάκι, ήταν στις πρώτες ενησχύσεις που έλαβε η 8η Μεραρχία... Αθλος για τα τότε δεδομένα, με αθλιο οδικό δύκτιο και όλα λειτουργησαν ρολόι στην επιστρατευση.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Γιατί υπαρχουν αρκετοί φυγοπονοι, που δείνουν τον κωλο τους για να μην υπηρετήσουν κανονική θητεία.

Και δεν στο παω στην πολιτικη, αυτό πιανει όλο το φασμα ιδεολογιών από δεξιά μέχρι αριστερά και αντιστρόφως.

Σε ρωτησα κατι για τους Ρουβικωνες, αλλά δεν απαντησες......... :think:

καλα ηρεμησε εκατασα και 3 μηνες παραμεθωριο μην τρελενεσαι

στο νησι των ιπποτων  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
Η Τουρκία επιδιώκει φασαρίες με την Ελλάδα, ώστε ο Τουρκικός λαός να συσπειρωθεί και τελικά να ενισχυθεί ο Ερντογάν.
Η μέθοδος του "εξωτερικού εχθρού" είναι παλιά γνωστή συνταγή, που τη χρησιμοποιούν όλα τα δικτατορικά καθεστώτα, ιδίως δε τα κομμουνιστικά.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι συμβαινει...

Πως αντιδραμε....

Και πώς αντιδρουν οι Αμερικάνοι...

Μονο για λυπηση....Δεν ξερω κατα ποσο θα συνελθουμε απο πλευρας ηθικου,αν υπαρξει αποκλιμακωση..Το ευχομαι βεβαια,αλλα θα ειναι μεγαλο πληγμα,ενα ακομη...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

AΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 1987.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.787
Πόντοι
1.756
Τύπε αν διαβασεις προηγουμενο ποστ μου αποδεχομαι αυτά που λες, αλλά εχουμε και σοβαρές αδυναμίες.

Θα ελεγα ξανα ότι δεν πρεπει να υποτιμαμε τον εχθρό μας. Ιδίως εναν εχθρό που εχει σχέδιο και καραδοκεί......
o Ναπολεων ελεγε..."Αυτος που εχει κινητρο να πολεμησει,υπερτερει του αντιπαλου 3 προς 1"

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ηταν το δυκτιο αθλιο το αποτελειωσες και ορθογραφικα

αρε αρχινοθεια στουκα η στοκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενταξει Χαλκινε MR MALAKA, ορθως εντοπισες το λαθος.... αλλά παραμενεις μαλακας πάντα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom