Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 464K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όποιοι θέλουν ας έρθουν σε μας, κι ας ξοδέψουν όσο χρήμα θέλουν.

Εμείς δεν πάμε, δεν τους ακουμπάμε λεφτά. Χωρίς επίσημη οδηγία, χωρίς κεντρική καθοδήγηση.

Απλά τα πράγματα. ;-)
Ο τουρισμός σε πειραξε?
Ενα σωρο εμπορεύματα φερνουν επισης οι Ελληνες απο απεναντι και τα πουλανε διπλή τιμη και κονομάνε. Να το κοψουμε κι αυτο?
Ρε ειστε πανω απο 10 χρονων?

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.244
Πόντοι
3.556
Ο τουρισμός σε πειραξε?
Ενα σωρο εμπορεύματα φερνουν επισης οι Ελληνες απο απεναντι και τα πουλανε διπλή τιμη και κονομάνε. Να το κοψουμε κι αυτο?

Κόλλησες λίγο μου φαίνεται, έτσι;

Οτιδήποτε ευνοεί το ισοζύγιο πληρωμών της Τουρκίας και επιβαρύνει το δικό μας, δεν το κάνουμε, δεν το χρειαζόμαστε, δεν το θέλουμε.

Και στις τουριστικές υπηρεσίες, και αλλού.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Ο τουρισμός σε πειραξε?
Ελεύθερη αγορά έχουμε καπιταλισμό
Ειδάλλως στις εκλογές ΚΚΕ :confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Ναι ε?
Ξερεις ποσα λεφτα ακουμπανε οι Τουρκοι στα ελληνικα νησια ως τουριστες?
Κανενα προβλημα, να καταργησουμε τον τουρισμο των ελληνων στην Τουρκια, για να ικανοποιηθει ο πατριωτισμος μερικων ηλιθιων. Αν ομως κανουν το ιδιο και οι Τουρκοι, καποιοι θα πεινασουν στα ελληνικα νησια.
Βαλτε το λιγο το ρημαδι να δουλεψει επιτελους
A, πεινούσαν στα νησιά πριν δώσει ο Μητσοτάκης τη βίζα στους Τούρκους;
Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.688
Πόντοι
9.297
Ναι ε?
Κανενα προβλημα, να καταργησουμε τον τουρισμο των ελληνων στην Τουρκια, για να ικανοποιηθει ο πατριωτισμος μερικων ηλιθιων. Αν ομως κανουν το ιδιο και οι Τουρκοι, καποιοι θα πεινασουν στα ελληνικα νησια.
Σωστοςτ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
A, πεινούσαν στα νησιά πριν δώσει ο Μητσοτάκης τη βίζα στους Τούρκους;
Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς.
Δεν ξερω σε τι αναφερεσαι τύπε.
Εγω ξερω οτι τα νησια μας κάνουν χρυσες δουλειες χαρη στους Τουρκους.
Εχεις καποια αμφιβολια γι αυτο?
Πεφτετε απο καποιο συννεφακι?
Αν οφειλεται σε καποια ενεργεια του Μητσοτακη αυτο, χίλια μπραβο τοτε.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.671
Πόντοι
10.411
Μπράβο στην Βανδή αν κ αφελής.

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Στην Τουρκία μπορείς να πας για μπίζνες ,μπορείς να πας για να δεις μνημεία φυσικής ομορφιάς αλλά σε τέτοιες εκδηλώσεις ή μουσεία κ αρχαιολογικούς χώρους απλά είσαι αφελής αν πας ...αφού θα αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις....απλά δεν πας
Μήπως να πάρει την θέση του γελοίου του Γεραπετρίτη?
Πιο ικανή την κόβω...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.866
Πόντοι
3.446

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Μαλακία ειναι? Ναι?
Εισαι απο νησι?
Γιατι εγω ειμαι, και μιλαω με κοσμο απο εκει.
Μαλακίες λες εσυ λοιπον
Η πεθερά μου είναι Μυτιληνιά, ο αδερφός του πατέρα μου ειναι παντρεμένος στη Χίο, όπου μένει μονιμα εδώ και δεκαετίες, τα ξαδέρφια μου με γαμάτες σπουδες, ασχολούνται με τα ναυτιλιακά και πηγαινοέρχονται στο νησί, ο κολλητός μου από τη Σχολή και έκτοτε αδελφικός φίλος είναι από τη Σάμο κι ασχολείται με τον τουρισμό. Εγώ λοιπόν που δεν είμαι από νησί, αλλά μιλάω με κόσμο από τρία νησιά, ακουω να μου λένε ότι όποιος ισχυρίζεται οτι πριν δώσει ο Μητσοτάκης το τουρκοπαςς στα νησιά, οι άνθρωποι σε αυτά πεινούσαν, μπορεί να είναι από νησί αλλά είναι μεγάλος καραγκιόζης.
Και μαλακίες λέει.
Ειδικά οι Χιώτες μου το λένε αυτό. Που ζούνε σε γνωστό νησί για τον πλούτο του, διαχρονικά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.782
Πόντοι
6.536
Δεν ξερω σε τι αναφερεσαι τύπε.
Εγω ξερω οτι τα νησια μας κάνουν χρυσες δουλειες χαρη στους Τουρκους.
Εχεις καποια αμφιβολια γι αυτο?
Πεφτετε απο καποιο συννεφακι?
Αν οφειλεται σε καποια ενεργεια του Μητσοτακη αυτο, χίλια μπραβο τοτε.
Μπούστηδες νησιώτες κωλομπαράδες...
Όλα για το κέρδος...
Μουνόπανα....

Δεν υπάρχει κοινωνία που να έγινε καλύτερη με τον τουρισμό(ειδικά στην μορφή που είναι στην Ελλαδα,με μ.ο ανθυπομέτριες υπηρεσίες και παροχές,μηδενικό vfm)...
Δεν οφείλεται στον Μητσοτάκη πάντως,αλλά σε άλλους οικονομικούς κύκλους,ο ίδιος ήταν πολύ σκεπτικός.
Θα με ρωτήσεις και μένα τι ψήφισα?
:knuppel:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Μπούστηδες νησιώτες κωλομπαράδες...
Όλα για το κέρδος...
Μουνόπανα....

Δεν υπάρχει κοινωνία που να έγινε καλύτερη με τον τουρισμό(ειδικά στην μορφή που είναι στην Ελλαδα,με μ.ο ανθυπομέτριες υπηρεσίες και παροχές,μηδενικό vfm)...
Δεν οφείλεται στον Μητσοτάκη πάντως,αλλά σε άλλους οικονομικούς κύκλους,ο ίδιος ήταν πολύ σκεπτικός.
Θα με ρωτήσεις και μένα τι ψήφισα?
:knuppel:
Για κάποιους, πολύ συγκεκριμένους, από τα νησιά αυτά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δε θα ειχαν πρόβλημα να αναπαραστήσουν τη σφαγή της Χίου προς τέρψη των Τούρκων πελατών τους, παρουσιάζοντας τους Έλληνες ως τρομοκράτες που επιτέθηκαν στα ειρηνικά ερχόμενα στρατεύματα του Σουλτάνου.
Που καλώς τους έσφαξαν αφού οι νησιώτες δεν εκτίμησαν τις ειρηνικές προθέσεις τους.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.499
Πόντοι
506
Απλα δεν πας τουρκία και γενικως μουσουλμανικα κράτη.
Eρχονται αυτοί σε μας με τις λαθροβιζες του μητσοτακη με τις οποιες πουλάει μούρη ο ερντογαν στους ψηφοφορους του, αφού τους το ειχε υποσχεθει

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.499
Πόντοι
506
Ναι ε?
51 εκατομμύρια αφίξεις στην τουρκια πέρσι. 12 εκατομμύρια ρωαοι, άφησαν 6.5 δις.
Και μην πεις καμια μαλακία οτι εχουμε πόλεμο γιατι η idata εδωσε στατιατικα 5 φορές περισσότερες πιθανοτητες εισόδου στην ευρωπη στους ρωασους απ οτι στους τουρκους. Οι Τουρκοι δεν είναι Β είναι Γ διαλογής πολίτες
Πάρε κι αυτό
img_1_1719644144159.jpg

Οπως πήγαμε στην Αμερικη να μαζεψουμε τα σκουπιδια απο τα στρατοπέδα τους έτσι και στον τουρισμο μαζεψαμε τα σκουπιδια της ευρώπης.

Αλλα αν ακομα το θεωρεις μαγκιά να σου πω ότι αυτο το εκανε πρώτος ο συριζα. Η ΝΔ το έκοψε το 19 αλλα τωρα που φαγαν τα λεφτα το επιτρεψανε παλι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
51 εκατομμύρια αφίξεις στην τουρκια πέρσι. 12 εκατομμύρια ρωαοι, άφησαν 6.5 δις.
Και μην πεις καμια μαλακία οτι εχουμε πόλεμο γιατι η idata εδωσε στατιατικα 5 φορές περισσότερες πιθανοτητες εισόδου στην ευρωπη στους ρωασους απ οτι στους τουρκους. Οι Τουρκοι δεν είναι Β είναι Γ διαλογής πολίτες
Πάρε κι αυτό
img_1_1719644144159.jpg

Οπως πήγαμε στην Αμερικη να μαζεψουμε τα σκουπιδια απο τα στρατοπέδα τους έτσι και στον τουρισμο μαζεψαμε τα σκουπιδια της ευρώπης.

Αλλα αν ακομα το θεωρεις μαγκιά να σου πω ότι αυτο το εκανε πρώτος ο συριζα. Η ΝΔ το έκοψε το 19 αλλα τωρα που φαγαν τα λεφτα το επιτρεψανε παλι.
Ο ερντο δε θα παρει τα νησια με πολεμο, με ειρήνη και χέστες ελληνες ηγέτες θα τα πάρει

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Καμια.Διοτι ολο αυτο απλα ωφελει πολιτκους και τιποτε περισσοτερο.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.266
Πόντοι
2.036

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η πεθερά μου είναι Μυτιληνιά, ο αδερφός του πατέρα μου ειναι παντρεμένος στη Χίο, όπου μένει μονιμα εδώ και δεκαετίες, τα ξαδέρφια μου με γαμάτες σπουδες, ασχολούνται με τα ναυτιλιακά και πηγαινοέρχονται στο νησί, ο κολλητός μου από τη Σχολή και έκτοτε αδελφικός φίλος είναι από τη Σάμο κι ασχολείται με τον τουρισμό. Εγώ λοιπόν που δεν είμαι από νησί, αλλά μιλάω με κόσμο από τρία νησιά, ακουω να μου λένε ότι όποιος ισχυρίζεται οτι πριν δώσει ο Μητσοτάκης το τουρκοπαςς στα νησιά, οι άνθρωποι σε αυτά πεινούσαν, μπορεί να είναι από νησί αλλά είναι μεγάλος καραγκιόζης.
Και μαλακίες λέει.
Ειδικά οι Χιώτες μου το λένε αυτό. Που ζούνε σε γνωστό νησί για τον πλούτο του, διαχρονικά.
Eιπα ΚΑΠΟΙΟΙ θα πεινασουν. Θα συνεχισουμε για πολυ αυτη τη μαλακισμενη συζητηση?
Ναι, το νησι ειναι πλουσιο.
Ναι, στηριζεται κυριως στους ναυτικους και τη μαστιχα.
Ναι, καποιοι θα πεινασουν, ειδικα οσοι ασχοληθηκαν τα τελευταια χρονια με τον τουρισμό (πριν 20 χρονια η Χιος δεν ειχε τουρισμο).
Ενταξει ειμαστε?
Εσενα ο καημος σου ειναι μην τυχον και εχει κανει κανενα καλο ο Μητσοτακης.
Δηλαδη για να καταλαβω, ηταν κακό ότι γεμισε η Χιος με τουρκους τουριστες?
Καποιοι βγαζουν λεφτα ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Τοσο κομπλεξ εχετε πια με τον Μητσοτακη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom