Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Αφού δεν έχεις ιδέα από παραγωγη ..
Ούτε από επιχείρηση .....αυτοί με τις επενδύσεις θα σου πάρουν το μισό Αιγαίο διότι θα αδύνατει η Αμερική να πάει κόντρα στα κεφάλαια που είναι μέσα στη Τουρκία να φέρει αντιρρήσεις

Γιατί μόλις κάποιος ποσταρεις κάτι αρνητικό για τον κουλη ( πχ ότι η Τούρκο παράγουν κ εμείς όχι) αμέσως να καταθέσετε κ να προσβάλλεται ....
Μπορείς κάλλιστα να γράψεις την άποψη σου αλλά εσείς οι κουλομαχοι αμέσως να προσβάλλεται λόγο έλλειψης επιχειρημάτων .
Όπως εδώ που ξεκίνησες κ. Είπες να μην γράφω κ την κοτσάνα να πάω να ζήσω εκεί
Screenshot_2022-10-21-15-17-47-374_com.android.chrome.jpg

Δεν σου ζήτησα να παραθέσεις αλλά ξεκίνησες προσβλητικά διότι πολύ απλά

Τώρα για τα άλλα ότι έχουν κόστος στον κόσμο της κ ότι φτιάχνουν σαβουρες απλώς όλοι ξεκινάν πειραματικά κ μετά εξελίσσονται ...ενώ εδώ σκοπίμως χρόνια εκμηδενισαμε την παραγωγή
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα τώρα, χθες μπήκαμε πρώτη φορά στο σαη???
Και στο πρόσφατο παρελθόν στην εχω ξαναπεί, κάποια από αυτά που έγραφες στα της Ουκρανίας για τουρισμό μέσα στον πόλεμο τα θεωρώ τελείως ανάρμοστα.
Μπούτσα μας όμως, γράφε ότι θες, θα γράφω ότι θέλω.

Δεν σου φτάνει η παραγωγή θέλεις να βάλεις και τα κεφάλαια στη κουβέντα?
Βαριέμαι....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα τώρα, χθες μπήκαμε πρώτη φορά στο σαη???
Και στο πρόσφατο παρελθόν στην εχω ξαναπεί, κάποια από αυτά που έγραφες στα της Ουκρανίας για τουρισμό μέσα στον πόλεμο τα θεωρώ τελείως ανάρμοστα.
Μπούτσα μας όμως, γράφε ότι θες, θα γράφω ότι θέλω.

Δεν σου φτάνει η παραγωγή θέλεις να βάλεις και τα κεφάλαια στη κουβέντα?
Βαριέμαι....
Καλά κάθισε στην κορυφη της Δίκτης κ δες αν φαίνεται η Τουρκία ....θα είναι η μόνη σχέση κ γνώση που θα έχεις για αυτή :confused:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Αφού δεν έχεις ιδέα από παραγωγη ..
Ούτε από επιχείρηση .....αυτοί με τις επενδύσεις θα σου πάρουν το μισό Αιγαίο διότι θα αδύνατει η Αμερική να πάει κόντρα στα κεφάλαια που είναι μέσα στη Τουρκία να φέρει αντιρρήσεις

Γιατί μόλις κάποιος ποσταρεις κάτι αρνητικό για τον κουλη ( πχ ότι η Τούρκο παράγουν κ εμείς όχι) αμέσως να καταθέσετε κ να προσβάλλεται ....
Μπορείς κάλλιστα να γράψεις την άποψη σου αλλά εσείς οι κουλομαχοι αμέσως να προσβάλλεται λόγο έλλειψης επιχειρημάτων .
Όπως εδώ που ξεκίνησες κ. Είπες να μην γράφω κ την κοτσάνα να πάω να ζήσω εκεί

Δεν σου ζήτησα να παραθέσεις αλλά ξεκίνησες προσβλητικά διότι πολύ απλά

Τώρα για τα άλλα ότι έχουν κόστος στον κόσμο της κ ότι φτιάχνουν σαβουρες απλώς όλοι ξεκινάν πειραματικά κ μετά εξελίσσονται ...ενώ εδώ σκοπίμως χρόνια εκμηδενισαμε την παραγωγή
Ο προεδρος της καρδιας σου λειτουργει με ορους μαφιας.
Ειναι ο νονος της Τουρκιας ολοκληρης
Θελει καποιος να κανει ενα εργο? Παει στο παλατι αφηνει μια βαλιτσα με χρημα και ολα εχουν λυθει . Δεν υπαρχουν εμποδια απο διαφορες συλλογικοτητες συνδικατα και δικαιοματιστες της πουτδας. Εαν καποιος φερει αντιρρηση θα κατηγορηθει οτι ειναι γκιουλενιστης και μεχρι να σταματησει να φερνει αντιρρησεις θα τον σκισουν.
Τωρα επειδη εισαι μαλλον ακομματιστος θελω να σου πω οτι ειναι μια πολυ ωραια τακτικη για να βριζεις απο το περιθωριο για ολα τα κακα που σε εχουν βρει και να ριχνεις τις ευθυνες σε αλλους .
Απο εκει πηγαζει και η εμμονη σου να χωριζεις τον κοσμο σε μπραβοκουληδες και σε μη μπραβοκουληδες.
Το θεμα εδω ειναι πιθονοτητες πολεμου.Εαν εχεις κατι να πεις πες το εαν ειναι μας λες καθε ημερα για την ανωτερη τουρκικη οικονομια ανοιξε ενα θεμα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ο προεδρος της καρδιας σου λειτουργει με ορους μαφιας.
Ειναι ο νονος της Τουρκιας ολοκληρης
Θελει καποιος να κανει ενα εργο? Παει στο παλατι αφηνει μια βαλιτσα με χρημα και ολα εχουν λυθει . Δεν υπαρχουν εμποδια απο διαφορες συλλογικοτητες συνδικατα και δικαιοματιστες της πουτδας. Εαν καποιος φερει αντιρρηση θα κατηγορηθει οτι ειναι γκιουλενιστης και μεχρι να σταματησει να φερνει αντιρρησεις θα τον σκισουν.
Τωρα επειδη εισαι μαλλον ακομματιστος θελω να σου πω οτι ειναι μια πολυ ωραια τακτικη για να βριζεις απο το περιθωριο για ολα τα κακα που σε εχουν βρει και να ριχνεις τις ευθυνες σε αλλους .
Απο εκει πηγαζει και η εμμονη σου να χωριζεις τον κοσμο σε μπραβοκουληδες και σε μη μπραβοκουληδες.
Το θεμα εδω ειναι πιθονοτητες πολεμου.Εαν εχεις κατι να πεις πες το εαν ειναι μας λες καθε ημερα για την ανωτερη τουρκικη οικονομια ανοιξε ενα θεμα.
Άλλος μυρωδιάς. :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Φιλικά στο λέω, έγραψες χοντρή μαλακία... Μάζεψέ το όσο προλαβαίνεις...
Mιλαω με κάποιον άσχετο προφανώς.
Ρε πουστη μου το πρώτο μάθημα όταν ρίξατε για πρώτη φορά βολή δεν σας μίλησαν για το ότι η σφαίρα ακολουθεί παραβολική τροχιά;
Λογικά εδώ μέσα δεν υπάρχει άτομο που να έχει ρίξει βολή, ή οι αξιωματικοί του ήταν τίποτα απόφοιτοι δημοτικού......

Τελευταία τροποποίηση:

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Μιλάμε για τα ρεζιλια της κοινωνίας που το πιθανότερο είναι να σκοτωθουν μόνοι τους.
Ρε μαλακα Έλληνα αν πυροβολήσεις μέσα σε ένα δωμάτιο έχεις 50 τις 100 πιθανορητες ή τα μάτια σου να βγάλεις η θα φας θραύσμα εσύ ο ίδιος από τις εξοστρακισεις.
Και ο άλλος δεν ξέρει ακόμα τι τροχιά κάνει μια σφαίρα σε μια βολή..... Λοιπόν λίγη θεωρία αν έχεις ρυθμιζόμενο το κλισιοσκοπιιο για 100 μέτρα. Η σφαίρα για 100 μέτρα πάει ευθεία. Μετά ανεβαίνει και κάνει παραβολική τροχιά για τα επόμενα 800- 900 μέτρα. Τι είναι παραβολική τροχιά; Ρε άντε γαμηθειτε που κάθομαι και γράφω μεσάνυχτα.....
Αυτά είχες γράψει...(τα boldάρω κιόλας για να μηνκάνεις ότι δεν τα είδες...)
Ρε πουστη μου το πρώτο μάθημα όταν ρίξατε για πρώτη φορά βολή δεν σας μίλησαν για το ότι η σφαίρα ακολουθεί παραβολική τροχιά;
Λογικά εδώ μέσα δεν υπάρχει άτομο που να έχει ρίξει βολή, ή οι αξιωματικοί του ήταν τίποτα απόφοιτοι δημοτικού......

Ποιο παιδάκι λοιπόν θα μας πει αν πυροβολήσεις απολύτως οριζόντια ευθεία. Τι τροχιά θα ακολουθήσει η σφαίρα μετά τα 100 μέτρα και αν δεν βρει στόχο;
Και φυσικά στο επόμενο μήνυμά σου τώρα το μαζεύεις και ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, παρ' όλα αυτά η ξερολιθίασή σου δεν σε αφήνει να το παραδεχτείς και επιμένεις οτι τα είχες γράψει σωστά και εγώ ο ...άσχετος δεν ξέρω τι λέω....

Πάμε λοιπόν μπας και μάθεις μερικά πράγματα έστω και από έναν άσχετο...
  • Ποτέ και πουθενά μια σφαίρα δεν αλλάζει τροχιά από ευθεία σε παραβολική ή το αντίθετο. Δεν είναι κατευθυνόμενο βλήμα. Κινείται αποκλειστικά λόγω αδράνειας και εξ αιτίας της αρχικής δύναμης ώθησης. Oι μόνες δυνάμεις που επιδρούν σε αυτή αφού φύγει από την κάννη είναι η αεροδυναμική αντίσταση και η βαρύτητα.
  • Παντού και πάντα η τροχιά της είναι καμπύλη. Και παντού και πάντα η μεταβολή της τροχιάς στην πορεία της θα είναι προς τα κάτω (προς την γη) εξ αιτίας της βαρύτητας. Το αν αυτή η καμπύλη θα είναι ελάχιστη ή μεγάλη (η παραβολική που λες είναι πολύ μεγάλη καμπύλη και πρακτικά χρησιμοποιείται μόνο στο πυροβολικό και στους όλμους…) εξαρτάται από την αρχική γωνία που σχηματίζει η γραμμή της κάνης (line of fire) με την γραμμή σκόπευσης (line of sight), που εξαρτάται από την ρύθμιση του κλισιοσκοπίου ή της διόπτρας, τα οποία με την σειρά τους εξαρτώνται από την απόσταση στην οποία θέλουμε να πετύχουμε στόχο. Η καμπύλη αυτή δεν είναι η ίδια από την αρχή έως το τέλος της τροχιάς. Λόγω της σταδιακής μείωσης της αρχικής ταχύτητας εξ’ αιτίας των αεροδυναμικών απωλειών η βαρύτητα προοδευτικά επηρεάζει όλο και περισσότερο την τροχιά και έτσι η καμπύλη προς το τέλος της τροχιάς γίνεται όλο και πιο έντονη προς την γη. Ποτέ και πουθενά όμως το διανυσμά της δεν μεταβάλλεται προς τα πάνω…
  • Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που μιλάμε εδώ, λόγω της υψηλής αρχικής ταχύτητας εξόδου τηε σφαίρας, του συγκεκριμένου βαλλιστικού συντελεστή που έχει το 7,62 και της μικρής διαφοράς ύψους του κλισιοσκοπίου από την κάννη, η τροχιά μέχρι τα 100 μέτρα μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι σχεδόν ευθεία. Δεν είναι ευθεία, στην πραγματικότητα η γραμμή σκόπευσης στα 100 μέτρα είναι αρκετά εκατοστά πάνω από την γραμμή πυρός, αλλά επειδή η διαφορά είναι μικρή για στόχους μεγέθους ανθρώπου πρακτικά τείνουμε να την θεωρούμε ευθεία. Στα 200-400 -500 αυτό σταδιακά αλλάζει και η διαφορά προοδευτικά μεγαλώνει μέχρι και αισθητά (μην φανταστείς τίποτα 10άδες μέτρα όμως…), γιαυτό και απαιτείται να δώσουμε λίγο μεγαλύτερη αρχική καμπύλη στην τροχιά ρυθμίζοντας ανάλογα το κλισιοσκόπιο ή την διόπτρα. Μάλιστα στην περίπτωση της διόπτρας λόγω του ότι αυτή βρίσκεται σε μεγαλύτερο ύψος από την κάνη σε σχέση με το ύψος του κλισιοσκοπίου και επιπλέον προστίθεται και ο παράγοντας της μεγέθυνσης η απαιτούμενη καμπύλη είναι μεγαλύτερη γιαυτό και οι διόπτρες στα οπτικά τους έχουν αρκετά dot που διαλέγεις ποιο θα χρησιμοποιήσεις βάσει εμπειρίας ή πίνακα ανάλογα την απόσταση, το αρχικό σημείο ρύθμισης της διόπτρας (μηδενισμός), και την μεγέθυνση.
  • Η γραμμή σκόπευσης (δηλαδή η γραμμή που βλέπει και σκοπεύει το μάτι μας) και η η τροχιά του βλήματος πάντα είναι μη παράλληλες και πάντα τέμνονται.
  • Η γραμμή σκόπευσης (που είναι πάντα ευθεία γραμμή) και η τροχιά του βλήματος (που είναι πάντα καμπύλη), πάντα τέμνονται σε 2 σημεία. Το πρώτο που ονομάζεται 1ο σημείο μηδενισμού η first zero απέχει χοντρικά μόλις λίγα μέτρα από την κάννη, και το 2ο το οποίο ονομάζεται 2ο σημείο μηδενισμού είναι αυτό που ιδανικά θέλουμε να είναι το σημείο του στόχου ή αλλιώς το point of impact. Το 2ο αυτό σημείο μπορεί να είναι από 50 μέτρα έως κάτι χιλιόμετρα (όταν μιλάμε για ελεύθερους σκοπευτές), και αυτή η μετατόπισή του γίνεται ακριβώς από το πόσο μικρή ή μεγάλη αρχική καμπύλη δίνουμε στην τροχιά του βλήματος μέσω των σκοπευτικών.
Τώρα αν εσύ σαν γνήσιος ημιμαθής, επειδή κάπου διάβασες πρόχειρα κάτι, νομίζεις ότι μια σφαίρα μπορεί στην πορεία της να μεταβάλλει την τροχιά της από ευθεία σε παραβολική, ή μπορεί να ανεβοκατεβαίνει κατά το δοκούν !!! μπορείς άφοβα να συνεχίσεις να επιμένεις στην μαλακία σου… Ποιος είμαι εγώ που θα σου αλλάξω γνώμη ? Φαντάζομαι όμως ότι όσοι έστω και ελάχιστοι εδώ μέσα έχουν κάποια σχέση με σκοποβολή, βαλλιστική κλπ θα έχουν ήδη ξεκαρδιστεί στα γέλια…

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
έχω ρίξει εγώ νομίζω :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Αυτά είχες γράψει...

Και φυσικά τώρα το μαζεύεις και ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, παρ' όλα αυτά η ξερολιθίασή σου δεν σε αφήνει να το παραδεχτείς και επιμένεις οτι τα είχες γράψει σωστά και εγώ ο ...άσχετος δεν ξέρω τι λέω....

Πάμε λοιπόν...
  • Ποτέ και πουθενά μια σφαίρα δεν αλλάζει τροχιά από ευθεία σε παραβολική ή το αντίθετο. Δεν είναι κατευθυνόμενο βλήμα. Κινείται αποκλειστικά λόγω αδράνειας και εξ αιτίας της αρχικής δύναμης ώθησης. Oι μόνες δυνάμεις που επιδρούν σε αυτή αφού φύγει από την κάννη είναι η αεροδυναμική αντίσταση και η βαρύτητα.
  • Παντού και πάντα η τροχιά της είναι καμπύλη. Και παντού και πάντα η μεταβολή της τροχιάς στην πορεία της θα είναι προς τα κάτω (προς την γη) εξ αιτίας της βαρύτητας. Το αν αυτή η καμπύλη θα είναι ελάχιστη ή μεγάλη (η παραβολική που λες είναι πολύ μεγάλη καμπύλη και πρακτικά χρησιμοποιείται μόνο στο πυροβολικό και στους όλμους…) εξαρτάται από την αρχική γωνία που σχηματίζει η γραμμή της κάνης (line of fire) με την γραμμή σκόπευσης (line of sight), που εξαρτάται από την ρύθμιση του κλισιοσκοπίου ή της διόπτρας, τα οποία με την σειρά τους εξαρτώνται από την απόσταση στην οποία θέλουμε να πετύχουμε στόχο. Η καμπύλη αυτή δεν είναι η ίδια από την αρχή έως το τέλος της τροχιάς. Λόγω της σταδιακής μείωσης της αρχικής ταχύτητας εξ’ αιτίας των αεροδυναμικών απωλειών η βαρύτητα προοδευτικά επηρεάζει όλο και περισσότερο την τροχιά και έτσι η καμπύλη προς το τέλος της τροχιάς γίνεται όλο και πιο έντονη προς την γη. Ποτέ και πουθενά όμως το διανυσμά της δεν μεταβάλλεται προς τα πάνω…
  • Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που μιλάμε εδώ, λόγω της υψηλής αρχικής ταχύτητας εξόδου τηε σφαίρας, του συγκεκριμένου βαλλιστικού συντελεστή που έχει το 7,62 και της μικρής διαφοράς ύψους του κλισιοσκοπίου από την κάννη, η τροχιά μέχρι τα 100 μέτρα μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ευθεία. Δεν είναι ευθεία, στην πραγματικότητα η γραμμή σκόπευσης στα 100 μέτρα είναι αρκετά εκατοστά πάνω από την γραμμή πυρός, αλλά επειδή η διαφορά είναι μικρή για στόχους μεγέθους ανθρώπου πρακτικά τείνουμε να την θεωρούμε ευθεία. Στα 200-400 -500 αυτό σταδιακά αλλάζει και η διαφορά προοδευτικά μεγαλώνει μέχρι και αισθητά (μην φανταστείς τίποτα 10άδες μέτρα όμως…), γιαυτό και απαιτείται να δώσουμε λίγο μεγαλύτερη αρχική καμπύλη στην τροχιά ρυθμίζοντας ανάλογα το κλισιοσκόπιο ή την διόπτρα. Μάλιστα στην περίπτωση της διόπτρας λόγω του ότι αυτή βρίσκεται σε μεγαλύτερο ύψος από την κάνη σε σχέση με το ύψος του κλισιοσκοπίου και επιπλέον προστίθεται και ο παράγοντας της μεγέθυνσης η απαιτούμενη καμπύλη είναι μεγαλύτερη γιαυτό και οι διόπτρες στα οπτικά τους έχουν αρκετά dot που διαλέγεις ποιο θα χρησιμοποιήσεις βάσει εμπειρίας ή πίνακα ανάλογα την απόσταση, το αρχικό σημείο ρύθμισης της διόπτρας (μηδενισμός), και την μεγέθυνση.
  • Η γραμμή σκόπευσης (δηλαδή η γραμμή που βλέπει και σκοπεύει το μάτι μας) και η η τροχιά του βλήματος πάντα είναι μη παράλληλες και πάντα τέμνονται.
  • Η γραμμή σκόπευσης (που είναι πάντα ευθεία γραμμή) και η τροχιά του βλήματος (που είναι πάντα καμπύλη), πάντα τέμνονται σε 2 σημεία. Το πρώτο που ονομάζεται 1ο σημείο μηδενισμού η first zero απέχει χοντρικά μόλις λίγα μέτρα από την κάννη, και το 2ο το οποίο ονομάζεται 2ο σημείο μηδενισμού είναι αυτό που ιδανικά θέλουμε να είναι το σημείο του στόχου ή αλλιώς το point of impact. Το 2ο αυτό σημείο μπορεί να είναι από 50 μέτρα έως κάτι χιλιόμετρα (όταν μιλάμε για ελεύθερους σκοπευτές), και αυτή η μετατόπισή του γίνεται ακριβώς από το πόσο μικρή ή μεγάλη αρχική καμπύλη δίνουμε στην τροχιά του βλήματος μέσω των σκοπευτικών.
Τώρα αν εσύ σαν γνήσιος ημιμαθής, επειδή κάπου διάβασες πρόχειρα κάτι, νομίζεις ότι μια σφαίρα μπορεί στην πορεία της να μεταβάλλει την τροχιά της από ευθεία σε παραβολική, ή μπορεί να ανεβοκατεβαίνει κατά το δοκούν !!! μπορείς άφοβα να συνεχίσεις να επιμένεις στην μαλακία σου… Ποιος είμαι εγώ που θα σου αλλάξω γνώμη ? Φαντάζομαι όμως ότι όσοι έστω και ελάχιστοι εδώ μέσα έχουν κάποια σχέση με σκοποβολή, βαλλιστική κλπ θα έχουν ήδη ξεκαρδιστεί στα γέλια…
Aγαπημενε μου σκατομαλακα, κάνεις δεν ρίχνει ποτέ ευθεία αλλά με κάποιες μοίρες προς τα πάνω όταν είναι πρινηδον. Αποτελέσμα σχεδόν πάντα οι σφαίρες που δεν βρίσκουν στόχο ακολουθούν ανοδική τροχιά.
Το ότι έχεις σκατα στον εγκέφαλο αποδεικνύεται από το όνομα σου μόνος ονομάστηκες σκατας, μπαίνεις σε αγνοηση και χέσε μόνος αου. Μη μας βρομιζεις με σκατασταμουτρασου

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
@Termin
Μάλιστα...ότι πεις φίλε μου...
Ξέρεις... Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι να σου ξεφύγει μια μαλακία ή να κάνεις λάθος - ανθρώπινο είναι και σε όλους μας συμβαίνει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να επιμένεις στο λάθος - αυτό σε κατατάσσει σε άλλη κατηγορία.
Και όπως όλοι σε αυτή την κατηγορία όταν δεν έχουν κάτι να πουν ή να αντιτάξουν πολύ προβλέψιμα το ρίχνουν στο βρίσιμο και στην προσβολή.
Περαστικά σου

Τελευταία τροποποίηση:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Aγαπημενε μου σκατομαλακα, κάνεις δεν ρίχνει ποτέ ευθεία αλλά με κάποιες μοίρες προς τα πάνω όταν είναι πρινηδον. Αποτελέσμα σχεδόν πάντα οι σφαίρες που δεν βρίσκουν στόχο ακολουθούν ανοδική τροχιά.
Το ότι έχεις σκατα στον εγκέφαλο αποδεικνύεται από το όνομα σου μόνος ονομάστηκες σκατας, μπαίνεις σε αγνοηση και χέσε μόνος αου. Μη μας βρομιζεις με σκατασταμουτρασου
Κουταμαρα έγραψες, σου τα εξήγησε όμορφα και απλά.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Οποίο αρχίδι τύπου Άλεξ μαλεξ σκατασ ,px γράφει μαλακίες από μένα αγνοηση

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Καλύτερα να σου πω, για να μη διαβάζουμε ανοησίες για 50 πλοία πολύ υψηλής κλάσης και 500 πραγματικά ετοιμοπόλεμα αεροπλάνα που θα έχουν οι Τουρκοι μέσα σε 10 χρόνια.
Βέβαια θα μου πεις ότι αυτά είναι πταίσμα, μπροστά στις σφαιρες που φεύγουν ευθεία για 100 μέτρα και μετά ανεβαίνουν παραβολικά και περνάνε το ανάχωμα των 40 μετρων.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Καλύτερα να σου πω, για να μη διαβάζουμε ανοησίες για 50 πλοία πολύ υψηλής κλάσης και 500 πραγματικά ετοιμοπόλεμα αεροπλάνα που θα έχουν οι Τουρκοι μέσα σε 10 χρόνια.
Βέβαια θα μου πεις ότι αυτά είναι πταίσμα, μπροστά στις σφαιρες που φεύγουν ευθεία για 100 μέτρα και μετά ανεβαίνουν παραβολικά και περνάνε το ανάχωμα των 40 μετρων.
Μην μαλώνετε παιδγιά:headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::rolleyes:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.850
Πόντοι
9.931
@Termin
Μάλιστα...ότι πεις φίλε μου...
Ξέρεις... Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι να σου ξεφύγει μια μαλακία ή να κάνεις λάθος - ανθρώπινο είναι και σε όλους μας συμβαίνει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να επιμένεις στο λάθος - αυτό σε κατατάσσει σε άλλη κατηγορία.
Και όπως όλοι σε αυτή την κατηγορία όταν δεν έχουν κάτι να πουν ή να αντιτάξουν πολύ προβλέψιμα το ρίχνουν στο βρίσιμο και στην προσβολή.
Περαστικά σου
Τυπε εσυ φταις που εκατσες και απάντησες στις μαλακιες και την ξερολιαση του κλασσικού του μαλακα του Ελληνα.

Τελευταία τροποποίηση:

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Τυπε εσυ φταις που εκατσες και απάντησες στις μαλακια και την ξερολιαση του κλασσικού του μαλακα του Ελληνα.
Sorry, λάθος μου και δεν θα το ξανακάνω...Και ξέρω ότι θα το πληρώσω πολύ ακριβά τώρα με την αγνόησή του... Τελικά είναι αλήθεια ότι "μια φορά μαλάκας - για πάντα μαλάκας"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom