Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 464K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Όταν γράφω πως είμαι 46 σημαίνει πως γεννήθηκα το 1976, οπότε κάποιες εικόνες τις εχω από την εποχή που ανέφερες.
Για πες μου, ποιές είναι αυτές οι περίφημες χώρες που μας έχουν τόοοοοοοοοοοοοόσο πολύ προσπεράσει γιατί βλέπω κάποιες να ξαναγυρνούν οσονούπω στις λάσπες.
Μπορεί και να μας βγουν οι ίδιες, για λέγε....
Εσθονία Λεττονία Τσεχία Λιθουανία Πορτογαλία ( Ισπανία)
Ιρλανδία Φινλανδία Μάλτα Σλοβενία

Μας πλησιάζουν Βουλγαρία Ρουμανία κ Τουρκία
Όλες αυτές οι χώρες κάποτε 1980 ήταν για πολύ χειρότερες ή ίσες με εμάς κ τώρα ντρέπομαι να πηγαίνω διότι βλέπω πως αναπτύχθηκαν αυτοί κ πόσο πίσω είμαστε εμείς
Κ τα κανάλια σε ταιζουν. Για την πτώση της λίρας κ τον Ερντογάν ..
Πρώτα κοιτάς τα δικά σου χάλια ..νοικοκυρευεσαι κ μετά χλευάζεις τους άλλους

• Like
Αντιδράσεις: c79t

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Αν πας Έβρο από όπου και να έρχεσαι κατάθλιψη παθαίνεις.
Γιατί νότια Κρήτη που μερικά χωριά δεν έχουν ακόμα δρόμους κ παν με βάρκες ακόμα;;;; ..
Αεροδρόμιο Ηρακλείου που σηκώνεις τα χέρια κ φτάνεις το ταβάνι
Για το δρόμο Ηράκλειο Ρέθυμνο Χανιά ;;;;;;;
Τα χωριά μετά τον Πλακιά δεν εχουν δρόμους για Μάταλα Ιεράπετρα

• Like

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Γιατί νότια Κρήτη που μερικά χωριά δεν έχουν ακόμα δρόμους κ παν με βάρκες ακόμα;;;; ..
Υπερβολές.
Μη συγκρίνουμε τώρα την Κρήτη με τον Έβρο.
Κρήτη έρχονται εκατομμύρια από όλο τον πλανήτη κάθε χρόνο γιατί είναι όμορφα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
3290419.jpg

ετσι στα προχειρα το βρηκα αλλα αμα το ψαξεις υπαρχουν πολλοι τετοιοι πινακες,ποιος ο λογος να αμφισβητεις κατι που ειναι πλεον ευρυτερα γνωστο εκτος και αν απλα τρολαρεις ετσι για το χαβαλε
Στο παρόν θα πρέπει πάλι να τα γράφω???????????????
Περάσαμε μια κάποια χρεωκοπία την εποχή που ξεκινάει ο πίνακας και ναι έπεσε ο δείκτης.
Ξαναπόσταρε το σε δυο τρια χρόνια να δούμε τι μεταβολές θα έχει.
Αμφισβητείς μήπως πως τώρα είμαστε σε ανοδική πορεία?

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Βρε μαλάκα. αυτόν τον αιώνα έχεις επισκεφτεί το νησί ή έχεις παραμείνει εκεί στο μακρινό 80????????????

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Υπερβολές.
Μη συγκρίνουμε τώρα την Κρήτη με τον Έβρο.
Κρήτη έρχονται εκατομμύρια από όλο τον πλανήτη κάθε χρόνο γιατί είναι όμορφα.
Είναι όμορφα διότι ο Θεός την έκανε όμορφη κ όχι εμείς σαν κράτος .....εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να την υποβαθμίζουμε. .. . Καλοκαίρι έκανα 2500 χιλιόμετρα Σικελία κ Κρήτη για δουλειά κ πόνεσε το στομάχι μου από κατάθλιψη .

Σα να συγκρίνω Ελβετία με Αλβανία στο θέμα υποδομών .
Σσ Σικελία η πιο φτωχή περιοχή Ιταλίας κ όμως έχουν υποδομές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο παρόν θα πρέπει πάλι να τα γράφω???????????????
Περάσαμε μια κάποια χρεωκοπία την εποχή που ξεκινάει ο πίνακας και ναι έπεσε ο δείκτης.
Ξαναπόσταρε το σε δυο τρια χρόνια να δούμε τι μεταβολές θα έχει.
Αμφισβητείς μήπως πως τώρα είμαστε σε ανοδική πορεία?
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Είναι όμορφα διότι ο Θεός την έκανε όμορφη κ όχι εμείς σαν κράτος .....εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να την υποβαθμίζουμε. .. . Καλοκαίρι έκανα 2500 χιλιόμετρα Σικελία κ Κρήτη για δουλειά κ πόνεσε το στομάχι μου από κατάθλιψη .

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Σικελία είναι Μεγάλη Ελλάδα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706

Στο έχω ξαναγράψει, ή που θα βάζεις τον χαχα στο λαικ ή που θα παραθέτεις το μήνυμα και θα βάζεις όσους χαχες θες.
Και τα 2 μαζί είναι πλεονασμός και θα σε πουν μαλάκα.
Πες μας κι άλλα για την Κρήτη που επισκέφτηκες να βρούμε σε πιο παράλληλο σύμπαν ζεις.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Όντως, αρκετό το ψωλάρισμα για την ώρα.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Εσυ φιλε μου τους βλεπεις να τολμανε???Δεν μου απαντησες ομως τι εισαι διαθετιμενος να χασεις....εσυ προσωπικα
Αν μπορούν να πάρουν αυτό που θελουν χωρίς να ρίξουν τουφεκιά γιατί να έρθουν;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
δεν υπαρχουν αποθηκευμενα στις ποσοτητες που εννοεις.
Εδώ μέσα βλέπεις την ολική ασχετοαυνη του Έλληναρα...... Ποιος μπορεί να μας εξηγήσει γιατί οι σφαίρες φεύγανε προς τα πάνω.....?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Ρε παιδια,εγω ασχετος ειμαι και διαβαζω,διαβαζω,διαβαζω...οκ εσεις τα λετε καλυτερα.Εχω ορισμενες αποριουλες αν επιτρεπεται....Αφου σκοπος του Τουρκου ειναι να ερθει νυχτα,αφου ειναι τοσο δυνατος,αφου εχει τεχνολοτζι γαματη,αφου αφου αφου ΓΙΑΤΙ μεχρι τωρα μενει μονο στα ΛΟΓΙΑ???ΤΙ τον εμποδιζει να κανει περιπατο?Εδω και μια τριετια ολο απειλες,ολο μαγκιες,κι απο σουπα κομμενο αυγολεμονο.Α και κατι ασχετο...ετυχε πριν τρια χρονια να ειμαι Κωνπολη για δεκα ημερες,πριν πεντε χρονια Σμυρνη,κλπ κλπ.Πισω απο τη βιτρινα του τουρισμου,στα μεσα στενα των πολεων,ειδα την Ελλαδα της δεκαετιας του 70.Οσο μπουρδελο κι αν ειμαστε στο Ελαντα,αυτοι ειναι ακομα....πισωωωω,πολυ πισωωωω.....Αν δεν βρεθει κανας καλος προδοτηςδικος μας να τους τα δωσει αερα γιατι πιεζουν,εχω την αισθηση οτι μας κλανουν μια μαντρα αδερφια....
Εσωτερική κατανάλωση...υπάρχουν κάποιοι που θα χορτάσουν με τις παπαριές των πασάδων...οι υπόλοιποι όμως θα παραμείνουν νηστικοί .
Θα κάνουν κίνηση μόνο όταν δουν ότι είμαστε διαλυμενοι όπως το '74 και το '96.Οσο δεν συμβαίνει αυτό μόνο θα γαβγίζουν.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
οχι αρκετα ανοδικη για να προσπερασουμε αυτους που φαγαν στη μαπα 50 χρονια αριστερα και ομως μας περασαν,σιγουρα δεν φταιει απολυτα ο κουλης για αυτο αλλα δεν κανει και αρκετα σε οσο του αναλογει,το να ειναι καλυτερος απο τους ζαιους απλα δε λέει κατι γιατι και ο φουφουτος ειναι καλυτερος απο τους ζαιους
Εκτός θέματος βγαίνουμε αλλά μπου.κομ λέγεται το σαη.
Αυτοί που έφαγαν μουνισμό για τόσα χρόνια βρέθηκαν όταν τελείωσε ο μουνισμός στην ίδια θέση με εμάς όταν ετοιμάζαμε τα κανόνια . Έριξε πολλά δάνεια η ΕΤΕπ, βοήθησαν οι Ευρωπαίοι χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη αλλά πάνω από όλα οι λαοί οι ίδιοι είχαν την θέληση να γίνουν Ευρωπαίοι από μουνιστές που ήταν.
Αν τώρα εσυ θέλεις να τους ξεπεράσουμε θα πρέπει για πρώτο βήμα να σταματήσεις να περιμένεις τον αρχηγό που θα διορθώσει όλα τα λάθη του κράτους, τουλάχιστον σε μια τετραετία.
'Η που αφήνουμε τον αρχηγό καμιά εικοσαριά χρόνια, με την ελπίδα πως είκοσι χρόνια δεν θα μαλακιστεί ή που αλλάζουμε εμείς νοοτροπία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Στο έχω ξαναγράψει, ή που θα βάζεις τον χαχα στο λαικ ή που θα παραθέτεις το μήνυμα και θα βάζεις όσους χαχες θες.
Και τα 2 μαζί είναι πλεονασμός και θα σε πουν μαλάκα.
Πες μας κι άλλα για την Κρήτη που επισκέφτηκες να βρούμε σε πιο παράλληλο σύμπαν ζεις.
Γελακια εβαλα διότι έγραψες σε δύο τρία χρόνια θα φτάσουμε τους Ιρλανδούς Λιθουανούς εσθονους.

Άντε πέρνα καμιά φορά το λιμάνι της Σούδας κ μετά ξαναγραψε ..

Κάθομαι κ γράφω σε ανήλικα ..
Καλά δεν ντραοηκες να το γράψεις αυτό ότι δε δύο τρία χροναμια θα τους φτάσουμε ....

Αύριο να αιτηθείς διαβατήριο από το τμήμα μπας κ δεις τι γίνεται λίγο προς τα έξω διότι μόνο κόμικς διαβάζεις κ Σκάι

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Γελακια εβαλα διότι έγραψες σε δύο τρία χρόνια θα φτάσουμε τους Ιρλανδούς Λιθουανούς εσθονους.

Άντε πέρνα καμιά φορά το λιμάνι της Σούδας κ μετά ξαναγραψε ..

Κάθομαι κ γράφω σε ανήλικα ..
Καλά δεν ντραοηκες να το γράψεις αυτό ότι δε δύο τρία χροναμια θα τους φτάσουμε ....

Αύριο να αιτηθείς διαβατήριο από το τμήμα μπας κ δεις τι γίνεται λίγο προς τα έξω διότι μόνο κόμικς διαβάζεις κ Σκάι
Συρε γαμήσου μέχρι αύριο γιατί σε βαρέθηκα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Αν πας Έβρο από όπου και να έρχεσαι κατάθλιψη παθαίνεις.
Σιγά ρε ευαίσθητε...Έβρος είναι και η παραθαλάσσια Αλεξανδρούπολη ,τίγκα στο φοιτηταριο .
Αν πας κοντά στο τριεθνές 150 χλμ περίπου μακρυά από θάλασσα,σε βλέπω να αυτοκτονεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom