λέγε στον ενικό, επιτρέπεταιΔεν σας κόβει καθόλου ε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 464K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.931
- Πόντοι
- 9.297
Ναι,φρίκη....οι άλλοι να είναι στο Τσακίρ κέφι και εσύ να είσαι με όπλο,κράνος εξάρτυση να βαράς σκοπια 4-6 ξημερώματα...Χάλια...
Άσε που ενίοτε ακούγεται κι η κινηση της παραλιακής
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Πάλι καλά ξεκίνησα και έμαθα wind surf εκείνη την εποχή για να περνά η ώραΠόσο υπεφερες καημένο μου παιδί....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άσε που δεν είχαν και καβουρμαΝαι,φρίκη....οι άλλοι να είναι στο Τσακίρ κέφι και εσύ να είσαι με όπλο,κράνος εξάρτυση να βαράς σκοπια 4-6 ξημερώματα...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.486
- Πόντοι
- 8.846
Όχι ρε παίρνει πολλούς η μπάλα.λέγε στον ενικό, επιτρέπεται
Το κακό είναι ότι στην πραγματικότητα κόβει, απλά το οδηγείτε κάπου
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.931
- Πόντοι
- 9.297
Αυτός ήταν αθλητής της Εθνικής ,είχε μια προσφορά στην Πατρίδα...Αναρωτιεμαι καμια φορα, η ειδικότητα του "καντηλαναφτη στο εκκλησακι του Λυκαβηττού" που ειχε ο Σαραβακος την δεκαετια του 1980 οταν υπηρετούσε στο ναυτικο, και η αρμοδιοτητα του ηταν να αναβει το καντηλι μια φορα τη βδομαδα, υπαρχει ακομη ή καταργηθηκε οταν απολυθηκε?
Το κάθε κομματοσκυλο που κάθε μεσημέρι είναι σπίτι τι έχει προσφέρει και τι ΘΑ προσφέρει άραγε; Όεο ;;
Πάλι καλά ξεκίνησα και έμαθα wind surf εκείνη την εποχή για να περνά η ώρα
Άσε που δεν είχαν και καβουρμα
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.486
- Πόντοι
- 8.846
Άλλοι βαραν σκοπιά σε νησιά και έβρο βέβαια...Ναι,φρίκη....οι άλλοι να είναι στο Τσακίρ κέφι και εσύ να είσαι με όπλο,κράνος εξάρτυση να βαράς σκοπια 4-6 ξημερώματα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.931
- Πόντοι
- 9.297
Το ψωλαρμενιζειν εστί φιλοσοφείν....Πάλι καλά ξεκίνησα και έμαθα wind surf εκείνη την εποχή για να περνά η ώρα
Άσε που δεν είχαν και καβουρμα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.931
- Πόντοι
- 9.297
Μια τρίχα από τα αρχιδια μας δεν είναι όλοι αυτοί....Άλλοι βαραν σκοπιά σε νησιά και έβρο βέβαια...
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Κι εγώ πριν πάω Καβούρι ήμουν Τρίπολη και ΤατόιΆλλοι βαραν σκοπιά σε νησιά και έβρο βέβαια...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.931
- Πόντοι
- 9.297
Από Κέντρο σε Κέντρο...μάλλον είχες πολύπλοκη ειδικότητα.Πρεπει να ήσουν πτυχιούχος....Κι εγώ πριν πάω Καβούρι ήμουν Τρίπολη και Τατόι
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Έχεις προσπαθήσει να μάθεις να δεις τη γλύκαΤο ψωλαρμενιζειν εστί φιλοσοφείν....
Πόλεμος και ταρχιδια μου
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.931
- Πόντοι
- 9.297
Ίσως η ειδικότητα σου να μην απαιτούσε σωματική καταπόνηση.Ειναι και αυτό μια προσφορά στην Πατρίδα...Έχεις προσπαθήσει να μάθεις να δεις τη γλύκα
Πόλεμος και ταρχιδια μου
Οι φυγοπονοι βύσματα ομως είναι απλά για φτύσιμο ...
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Εσύ κοροϊδεύεις αλλα να ξέρεις πως δεν μας αφήναν να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα στο στρατόπεδο και μια νύχτα μου τρυπήσαν την οροφή από το κάμπριο που είχα τότεΑπό Κέντρο σε Κέντρο...μάλλον είχες πολύπλοκη ειδικότητα.Πρεπει να ήσουν πτυχιούχος....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.931
- Πόντοι
- 9.297
Αν δεν έγραψαν με σκατα κομμουνιστικά τσιτατα στα δερμάτινα καθίσματα μην ανησυχείς.....Εσύ κοροϊδεύεις αλλα να ξέρεις πως δεν μας αφήναν να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα στο στρατόπεδο και μια νύχτα μου τρυπήσαν την οροφή από το κάμπριο που είχα τότε
υπάρχουν σκληροί καργιόληδες στα μετόπισθεν ειδικοί στον λαθροκατευνασμό...ρε μαγκες, να κανω κ εγω μια χαζη ερωτηση. Νταξ΄σχεδια υπαρχουν, επικαιροποιουνται συνεχως, οπλισμο κ δυναμικο εχουμε κτλ. Τους χιλιαδες "μεταναστες" που εχουμε στα νησια μας και στην ενδοχωρα, που ειναι νεο φρουτα και ειναι η πεμπτη φαλαγγα, τι θα τους κανουμε? Εχουν προλαβει να σχεδιασουν για αυτο?!?!?
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Πάντα έχω πεταμένο στο κάθισμα του συνοδηγού το περιοδικό ΚΝΕ οδηγητήςΑν δεν έγραψαν με σκατα κομμουνιστικά τσιτατα στα δερμάτινα καθίσματα μην ανησυχείς.....
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.179
- Πόντοι
- 22.266
Οι χειρότεροι είναι κάτι φιλελε που το παίζουν δεξιοί για να κλέβουν ψήφους από τη λαϊκή δεξιά κ να εξυπηρετούν 5-10 οικογένειες - εταιριεςΕντάξει, οι αγνοί αριστεροί.
Όχι το κόμμα
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Μπακογιαννη στο καναλι της νδ τωρα,
Ο ερντο αμφισβητει τη λωζανη, ε σιγα και τι εγινε,
Λενε θα εισβαλουν, ε σιγα τι εγινε,
Για ολα δεν τρεχει τιποτα,
Το 74 κυπρος το 96 αμφισβητηση βραχονησιδων το 2022 αμφισβητηση κατοικημενων νησων, ολα αυτα δεν εχουν σημασια για την πρωην υπεξ μας.
Προδοτικες κατευναστικες κυβερνησεις μας εφτασαν ως εδω,
Δεν σταματησαμε τους τουρκους οταν επρεπε,
Εχουν ηδη καταληξει στο οτι θα κατσουμε στο τραπεζι των διαπραγμετευσεων να συζητησουμε = να τα μοιρασουμε.
Τωρα με θερμο επισοδειο θα γινει o εξαναγκασμος για συζητηση με κατι αλλο δε ξερω.
Το εχει πει μπακογιαννη εδω και χρονια απεξω απεξω.
Ολα τα αλλα ειναι για διαχειρηση λαων και πως θα το φερουν νομιμοφανως και με ηπιο τροπο να περασει. (Μακεδονικο περασε νερακι μεσα απο 10ετιες)
Και να λενε οτι καθονται και παλευουν και αντιστεκονται.
Οτι σου λενε αυτα θα κανεις. Αφου εισαι αδυναμος και σε εχουν δεμενο απο 100 παντες αμερικανοι-εε.
Σαν το Τσιπρα στο 15ωρο με τη Μερκελ, εκανε οτι παλευε και αυτος.
Τελευταία τροποποίηση:
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.931
- Πόντοι
- 9.297
Ωραία τακτική..θα δουν ότι είσαι δικός τους και δεν θα σε...χεσουν.Πάντα έχω πεταμένο στο κάθισμα του συνοδηγού το περιοδικό ΚΝΕ οδηγητής
τα παλουκάρια του ΕΛΙΑΜΕΠ που μας είχαν ζαλίζει με την ελληνοτουρκική φιλία τι λένε για όλα αυτά ?
ζητήσανε συγγνώμη, παραιτήθηκαν, φούνταραν απο ταράτσα ? ή έχουν συμφωνήσει μοιρασιά με τους τούρκους κ μας δουλεύουν ?
Χάσαμε και το στοκαδούρα να μας έλεγε την πολύτιμη γνώμη του
ζητήσανε συγγνώμη, παραιτήθηκαν, φούνταραν απο ταράτσα ? ή έχουν συμφωνήσει μοιρασιά με τους τούρκους κ μας δουλεύουν ?
Χάσαμε και το στοκαδούρα να μας έλεγε την πολύτιμη γνώμη του