Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 464K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Φίλε, η εκόνα που είχα από το προσωπικό μου πρίν αποστρατευτώ,ηταν 70-30 υπέρ της εμπλοκής.Στο 70% βάλε εμένα και στο 30% βάλε κάτι ρόμπες σαν τον Kostakis και τον Fodra..Τώρα,τρεις μήνες μετά,ελπίζω σε μεγαλύτερα ποσοστά.Δε μετρανε όμως μόνο τα στελέχη αλλά και οι επιστρατευμένοι.Κι εκεί,η εικονα που αποκομίζω απο τη σημερινή νεολαία ,είναι αποκαρδιωτική.Ελπίζω, όταν σφίξουν οι κώλοι αυτο το κλίμα να μεταστραφεί...
Αυτά ρε συ κάπταιν τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν.
Το όπλο που υπηρέτησες είναι καθαρά επαγγελματικό, δεν θα έπρεπε καθόλου να έχετε στρατευμένους.
Τι να σου κάνω που όταν υπηρέτησα μόνο για γοπινγκ και σκοπινγκ μας είχαν, τότε στο μακρινό 2003. Κάτι οι ΕΠ.ΟΠ της εποχής, κάτι το 1 εξάμηνο σε καράβι, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ σου κάτσει, τελικά 15 μήνες θητεία μόνο για να ματώσουν τα αρχίδια μας από το ξύσιμο.
Στο Ναύσταθμο που γράφεις είχαν πάθει τραλαλα από τους ναύτες που είχαν και δεν ήξεραν τι να τους κάνουν....

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Η λογική λεει οτι ΑΝ οι αμερικανοι ηθελαν, οι ρωσοι μπορουσαν να πουλησουν. Αυτο προκυπτει απο την ιστορια οπως την λες. Απο τη στιγμη που η πωληση υφιστατο, αυτο σημαινει οτι οι αμερικανοι επελεγαν πού θα πωληθει υλικο. Αλλιως θα την απαγορευαν απολυτως. Αυτό ειναι το λογικο συμπερασμα, τουλαχιστον απο την ιστορια που λες, οπως την λες.
Κοίτα, επειδή δεν έχει νόημα. Ενα τελευταίο σχόλιο από μένα. Ο Γρυλλακης τη λέει την ιστορία στο βιβλίο του. Και λέει ότι ο παππούς ο Μητσοτάκης δε θεωρησε καθόλου λογικό να είναι ανακατεμένοι οι Αμερικανοί και να συμφωνούν κιόλας στην πώληση. Του φάνηκε παγίδα και έδωσε εντολή στο Γρυλλακη να κόψει κάθε συζήτηση.
Από κει και πέρα, αφού πιστεύεις ότι όποιος θέλει παίρνει πυρηνικά και βιοχημικά στη ζούλα και κανείς δεν τον παίρνει μυρωδιά, μαζι σου. Παίζει να πήραν κι οι Τούρκοι όπως είπες από τους Πακιστανούς. Μιας και δεν τους εδωσαν εκπαιδευτές και ανταλλακτικά για τα F-16, παίζει να τους εδωσαν πυρηνικά να τους γλυκανουν. Παίζει να πήραν κι άλλοι και να' ναι γεμάτος ο τόπος πυρηνικά. Ποτέ δεν ξέρεις......

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους.....αντε...να πω και εγω τα δικα μου....πιστευω οτι οταν ερθει εκεινη η ωρα ολοι θα κανουν το καθηκον τους....αν δεν το κανουν και τους πιασουν αιχμαλωτους οι απεναντι θα ''ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ"....Αυτα που γινονται στην Ουκρανια θα ειναι αστειακια....και κατι τραγουδακια σε στυλ Νταλαρα..."Τουρκος εσυ και εγω Ρωμιος...κλπ''θα πανε περιπατο.....να εξηγησουν στα παιδια με καθε λεπτομερια τι τους κανανε...ισως τους κανουνε Λιονταρια....λεω ισως...καλα να περνατε....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.235
Πόντοι
6.056
Φίλε, η εκόνα που είχα από το προσωπικό μου πρίν αποστρατευτώ,ηταν 70-30 υπέρ της εμπλοκής.Στο 70% βάλε εμένα και στο 30% βάλε κάτι ρόμπες σαν τον Kostakis και τον Fodra..Τώρα,τρεις μήνες μετά,ελπίζω σε μεγαλύτερα ποσοστά.Δε μετρανε όμως μόνο τα στελέχη αλλά και οι επιστρατευμένοι.Κι εκεί,η εικονα που αποκομίζω απο τη σημερινή νεολαία ,είναι αποκαρδιωτική.Ελπίζω, όταν σφίξουν οι κώλοι αυτο το κλίμα να μεταστραφεί...
με κωστάκη έτυχε να διαβάσω τα μαλώματα είχαν πολύ πλάκα ,καλό παιδί ο κωστάκης του έτρωγες τις γκόμενες και τάπαιρνε στη κράνα πατριώτη σπασίκλα τον έκοψα , τον fodra δεν τον ξέρω καθόλου

Είναι πολύ ευχάριστο το ποσοστό που δίνεις, είμαι ευχαριστημένος και με ένα 30% να καταλάβεις
διότι η αλήθεια είναι όσο περνάει ο καιρός όλοι φλωρεύουν τουλάχιστον τα 7-8
τελευταία χρόνια παράγινε
Για σένα Ναύαρχε δεν υπάρχει αμφιβολία για την ακεραιότητα σου, είσαι πατριώτης,ντόμπρος κ γκομενιάρης μακάρι όλοι οι αξιωματικοί να είναι σαν κ σένα
Για τη νεολαία υπάρχει το πρόβλημα της εμπιστοσύνης , γιατί να εμπιστευτούν δηλαδή τη ζωή τους σε κάποιους που ανάλογα τα συμφέροντα
θα διατάξουν υποχώρηση ? στα Ίμια με την ουρά στα σκέλια δε φύγαμε ? δεν ατιμάσαμε κ τους νεκρούς μας ?
Είναι το εύκολο να τα ρίχνουμε στη νεολαία η οποία καλείται να πληρώσει τα αμαρτήματα των προηγουμένων. Η έλλειψη εμπιστοσύνης σε θεσμούς, κράτος ,πολιτικούς, στρατιωτική ηγεσία, εκκλησία, δικαιοσύνη κάνει τη νεολαία να φέρεται σταρχιδίστικα και δεν έχουν άδικο τα παιδιά.Η ίδια η πολιτεία προάγει τον φιλοτομαρισμό , το καθένας για τη πάρτη του.
Ελπίζω εαν δοθεί ευκαιρία να ξεπλύνουμε όλα τα λάθη του παρελθόντος και εαν μας φάνε οι τούρκοι ,μας φάγανε. Αρκεί να μη μας τη φέρουν πισώπλατα οι δικοί μας, να μη μας αδειάσουν , να μη μας δουλέψουν ότι μια ο αέρας πήρε τη σημαία , την άλλη παρέσυρε το ρέις κ την άλλη πάθαμε βέρτιγκο και στουκάραμε ,αυτά δεν αντέχονται !!!

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506
καλά κρασιά...

επιμένω όμως να μας πει ο κ. @madrach
το εχω γραψει κ το εχω δηλωσει στο θεματολογιο με τα πολτικα, οπου εσυ συμμετεχεις.
Παραθετω αποσπασμα απο τον Καζακη και ρωτας; μη παριστανεις τον λολο! Το ξαναγραφω.
Ψηφιζω επαμ και οι πολιτικες θεσεις/αποψεις τ Καζακη κ του ΕΠΑΜ με βρισκουν συμφωνο.
Τουλαχιστο αυτος ο πολιτικος σχηματισμος εχει αποψεις και τις εκθετει.

Εγραψα/προκαλεσα προηγουμενος τον Μενεδημο , το ιδιο κανω και σε εσενα να παραθεσεις τις θεσεις τ κομματος σου για το τι θα πρεπει να κανουμε τις ωρες τις συγκρουσης, ειμαστε ετοιμοι; τι θεσεις εχουν πανω σε αυτα τα 2 ερωτηματα; τις ξερεις; η λακλακια;

Ποιο ειναι το σχεδιο για τους πολιτες ή καλλητερα ποιο θα πρεπει να ειναι για τις πρωτες ωρες της συγκρουσης; μηπως ειναι κρατικο μυστικο; Αυτα τα απλα , μεταξυ αλλων εκθετει το βιντεο που παρεθεσα. Απλα ερωτηματα

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: c79t

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
το εχω γραψει κ το εχω δηλωσει στο θεματολογιο με τα πολτικα, οπου εσυ συμμετεχεις.
Παραθετω αποσπασμα απο τον Καζακη και ρωτας; Μη παριστανεις τον λολο! Το ξαναγραφω.
Ψηφιζω επαμ και οι πολιτικες θεσεις/αποψεις τ Καζακη κ του ΕΠΑΜ με βρισκουν συμφωνο.
Τουλαχιστο αυτος ο πολιτικος σχηματισμος εχει αποψεις και τις εκθετει.

Εγραψα/προκαλεσα προηγουμενος τον Μενεδημο , το ιδιο κανω και σε εσενα να παραθεσεις τις θεσεις τ κομματος σου για το τι θα πρεπει να κανουμε τις ωρες τις συγκρουσης, ειμαστε ετοιμοι; τι θεσεις εχουν πανω σε αυτα τα 2 ερωτηματα; τις ξερεις; η λακλακια;

Ποιο ειναι το σχεδιο για τους πολιτες ή καλλητερα ποιο θα πρεπει να ειναι για τις πρωτες ωρες της συγκρουσης; μηπως ειναι κρατικο μυστικο;
Ρε τυπε διαβαζεις τι γραφεις; ακους τι λες; απο οτι ξερω τα σχεδια για το τι θα γινει σε περιπτωση συγκρουσης, κρισης, επιστρατευσης κλπ εκπονουνται απο το υπουργειο αμυνας, τα επιτελεια, το υπουργειο δημοσιας ταξης και απο οποιους αλλους εμπλεκονται. Τα κομματα τι ακριβως δουλεια εχουν, τι προτασεις να κανουν; Σιγα μην τα βγαλουν και σε δημοσια διαβουλευση να λεει ο καθενας την παπαρια του

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506
Ρε τυπε διαβαζεις τι γραφεις; ακους τι λες; απο οτι ξερω τα σχεδια για το τι θα γινει σε περιπτωση συγκρουσης, κρισης, επιστρατευσης κλπ εκπονουνται απο το υπουργειο αμυνας, τα επιτελεια, το υπουργειο δημοσιας ταξης και απο οποιους αλλους εμπλεκονται. Τα κομματα τι ακριβως δουλεια εχουν, τι προτασεις να κανουν; Σιγα μην τα βγαλουν και σε δημοσια διαβουλευση να λεει ο καθενας την παπαρια του
Ξαναδιαβασε τι εγραψες! Εισαι κατοικος στο νησι της Λεσβου και θα πρεπει να περιμενεις να σου πει καποιος απο το επιτελειο τι θα κανεις; μαλιστα! Στο βιντεο που παρεθεσα, αναφερει για παλλαικη αμυνα, δεν υπαρχει κατι τετοιο, τι λες;
ειναι κ αυτο ανοησια, ε;

Τα κομματα καθοριζουν πολιτικη του κρατους, ειναι το α και το ω. Εαν θα εχεις νερο εξαρταται απο την πολιτικη του κρατους που τα κομματα καθοριζουν.

Πιστευεις οτι υπαρχει σχεδιο σε περιπτωση πολεμου, οι επιστρατευομενοι θα μπορεσουν να πανε σε νησι; το πιστευεις;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Μογγόλος προσπαθεί να βρει έρεισμα να επιτεθεί ΠΡΩΤΟΣ χωρίς να φανεί ότι είναι επιτιθέμενος..
Αυτό θα το δικαιολογήσει πχ με Ναυτικό αποκλεισμό νησιών για να σταματησει η μεταφορά στρατευμάτων σε νησιά υπό καθεστώς "αποστρατικοποίησης" συμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης.Η με αποστολή πλοίων ερευνών στην περιοχή του ψευτο-συμφώνου με τη Λιβύη για έρευνες στη "νομιμη" υφαλοκρηπίδα του.Ή με εμπλοκή σε SaR λαθρομεταναστών
Αυτα τα σενάρια αναλύονται στις τελευταίες ασκήσεις με πυρα- "ΟΡΜΗ '22" και " ΑΡΓΩ 22"- και επί χαρτου-"ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ '22".
Οι συνεχείς επιθετικές αλλά και απαξιωτικές δηλώσεις του προς την Ελλαδα φανερώνουν καλλιέργεια κλίματος δημιουργίας θερμού επεισοδίου.
Και μια και τα λέμε όλα εδω τα μη απόρρητα,εδω και καμποσες ημέρες εχουμε και μαζώξεις προσφάτως Αποστράτων Ανωτάτων Αξιωματικών στις Μονάδες τους υπό μορφή καφέ κι ενημερώσεων.Ανεπίσημα αυτό λέγεται "γνωριμία του νεου Διοικητή με τους παλιούς Διοικητές και Διευθυντές του".Πίνω λοιπόν κι εγω τον καφέ μου στο Ναύσταθμο καθε Δευτέρα και Πέμπτη..
Αν κανει αυτο που λες Ναυαρχε, ναυτικο αποκλεισμο ελληνικων νησιων, ολοι οσους βλεπω στα καναλια αποστρατους, σε τετοια περιπτωση λενε <Τα βουλιαζεις αμεσως στον πατο της θαλασσας χωρις περαιτερω σκεψη και προηγουμενες διαβουλευσεις με εταιρους και συμμαχους.>

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Ξαναδιαβασε τι εγραψες! Εισαι κατοικος στο νησι της Λεσβου και θα πρεπει να περιμενεις να σου πει καποιος απο το επιτελειο τι θα κανεις; μαλιστα! Στο βιντεο που παρεθεσα, αναφερει για παλλαικη αμυνα, δεν υπαρχει κατι τετοιο, τι λες;
ειναι κ αυτο ανοησια, ε;

Τα κομματα καθοριζουν πολιτικη του κρατους, ειναι το α και το ω. Εαν θα εχεις νερο εξαρταται απο την πολιτικη του κρατους που τα κομματα καθοριζουν.

Πιστευεις οτι υπαρχει σχεδιο σε περιπτωση πολεμου, οι επιστρατευομενοι θα μπορεσουν να πανε σε νησι; το πιστευεις;
Είσαι παντελώς άσχετος, αμφιβάλλω αν έχεις υπηρετήσει κίολας. Εχεις ακούσει για την εθνοφυλακη, ξερεις οτι οι ενηλικες στα νησια και στον Εβρο ανηκουν εκει και σχεδον ολοι εχουν οπλα σπιτι τους; Αυτοι δεν εχουν οδηγιες ή δεν ξερουν τι θα κανουν;
Α και την πολιτικη του κρατους την οριζει η εκαστοτε κυβερνηση, οχι ο κομματικος αχταρμας.
Καληνύχτα και όνειρα γλυκα.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
ειναι κ αυτο ανοησια, ε;

Ακουσες και εσυ μια νέα λεξη "παλλαικη αμυνα" και εμεινες παγωτό.
Ειπες πως το σκεφτηκε ο τιτανομεγιστος Καζακης.
Να δω την μάνα μου να ριχνει με Μ1 σε πεδιο βολης να πεθανω απο τα γέλια.

Ποτε εφαρμοστκε η παλλαλαικη αμυνα στην ιστορια εκτος απο το Σταλινγκραντ?

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Νομίζω ότι εδώ είναι το σωστό θέμα γι' αυτό.
Μέσα σε όλα αυτά ξεκινάει την Δευτέρα η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σμύρνης.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Στα αρχίδια μας ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας να παν να γαμηθούν τα κωλόπαιδα, εγώ καθώς έχω κάνει δύο σχολεία ανορθόδοξου πολέμου, θα βοηθήσω τον Αντισθένη να κρατήσει το bou ανοικτό, χωρίς bou δεν υπάρχει Ελληνισμός και Oρθοδοξία. Εσείς που θα είστε στην πρώτη γραμμή, να κάνετε ιαχή το bou bouuuuu να φωνάζετε να ουρλιάζετε, bou θα ακούει ο Τούρκος και θα χέζεται, στο μέλλον δεν θα γιορτάζουμε το OXI, θα γιορτάζουμε τo bou.
Βοu!!! αντρικά έτσι
όχι bou ou ou σαν τον Καπουτζίδη όχι σαν Mykonoooooss......
:kneel:
Η μόνη ιαχή που μπορεί να αγγίξει λίγη από την δόξα του "ΑΕΡΑΑΑΑ"....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Ακουσες και εσυ μια νέα λεξη "παλλαικη αμυνα" και εμεινες παγωτό.
Ειπες πως το σκεφτηκε ο τιτανομεγιστος Καζακης.
Να δω την μάνα μου να ριχνει με Μ1 σε πεδιο βολης να πεθανω απο τα γέλια.

Ποτε εφαρμοστκε η παλλαλαικη αμυνα στην ιστορια εκτος απο το Σταλινγκραντ?
Λόγω νοικοκυρικης προ'υ'πηρεσιας ίσως θα είναι καλύτερη ως "Knife operator".

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.103
Πόντοι
11.146
...ρε μαγκες, να κανω κ εγω μια χαζη ερωτηση. Νταξ΄σχεδια υπαρχουν, επικαιροποιουνται συνεχως, οπλισμο κ δυναμικο εχουμε κτλ. Τους χιλιαδες "μεταναστες" που εχουμε στα νησια μας και στην ενδοχωρα, που ειναι νεο φρουτα και ειναι η πεμπτη φαλαγγα, τι θα τους κανουμε? Εχουν προλαβει να σχεδιασουν για αυτο?!?!? :think::think::think:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
...ρε μαγκες, να κανω κ εγω μια χαζη ερωτηση. Νταξ΄σχεδια υπαρχουν, επικαιροποιουνται συνεχως, οπλισμο κ δυναμικο εχουμε κτλ. Τους χιλιαδες "μεταναστες" που εχουμε στα νησια μας και στην ενδοχωρα, που ειναι νεο φρουτα και ειναι η πεμπτη φαλαγγα, τι θα τους κανουμε? Εχουν προλαβει να σχεδιασουν για αυτο?!?!? :think::think::think:
Θα στήσουν τους Τσυπριζαιους με τον κωλο για να τους αναχαιτίσουν....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Σοβαρά τώρα...αυτά είναι απόρρητα....
Προσωπικά ποντάρω πολλά στους Εθνοφυλακής οι οποίοι κυριολεκτικά θα πολεμήσουν υπέρ βωμών και εστιών.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Σοβαρά τώρα...αυτά είναι απόρρητα....
Προσωπικά ποντάρω πολλά στους Εθνοφυλακής οι οποίοι κυριολεκτικά θα πολεμήσουν υπέρ βωμών και εστιών.
Αν τους έχει τελειώσει το τσίπουρο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Είσαι παντελώς άσχετος, αμφιβάλλω αν έχεις υπηρετήσει κίολας. Εχεις ακούσει για την εθνοφυλακη, ξερεις οτι οι ενηλικες στα νησια και στον Εβρο ανηκουν εκει και σχεδον ολοι εχουν οπλα σπιτι τους; Αυτοι δεν εχουν οδηγιες ή δεν ξερουν τι θα κανουν;
Α και την πολιτικη του κρατους την οριζει η εκαστοτε κυβερνηση, οχι ο κομματικος αχταρμας.
Καληνύχτα και όνειρα γλυκα.
Δεν ξέρω αν ασχολούνται τόσο πολύ με αυτούς οι επίσημες στρατιωτικές ηγεσίες...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Στα αρχίδια μας ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας να παν να γαμηθούν τα κωλόπαιδα, εγώ καθώς έχω κάνει δύο σχολεία ανορθόδοξου πολέμου, θα βοηθήσω τον Αντισθένη να κρατήσει το bou ανοικτό, χωρίς bou δεν υπάρχει Ελληνισμός και Oρθοδοξία. Εσείς που θα είστε στην πρώτη γραμμή, να κάνετε ιαχή το bou bouuuuu να φωνάζετε να ουρλιάζετε, bou θα ακούει ο Τούρκος και θα χέζεται, στο μέλλον δεν θα γιορτάζουμε το OXI, θα γιορτάζουμε τo bou.
Βοu!!! αντρικά έτσι
όχι bou ou ou σαν τον Καπουτζίδη όχι σαν Mykonoooooss......
Εγώ πέρασα από σχολείο ΡΒΧΠ πολέμου...θα βάλουμε συνεργεια να σκάβουν με βαρδυες ορύγματα προστασίας .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν τους έχει τελειώσει το τσίπουρο
Τίποτα δεν αντικαθιστά την δική τους εμπειρία επί του πεδίου της μάχης....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!