alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Α μπραβο...να περιπολουν 200 αλλα να μην ειναι το παιδι μας που θα βαλουμε μεσο να υπηρετησει πενταγωνο Ι4....
Α μπραβο...να περιπολουν 200 αλλα να μην ειναι το παιδι μας που θα βαλουμε μεσο να υπηρετησει πενταγωνο Ι4....
Mε τους νόμιμους κλέφτες εισαιΕγω ειμαι με τους νομιμους εκπροσωπους της πατριδας μου, που εκλεγονται απο τον ελληνικο λαο. Εσυ πες μου τωρα γιατι εισαι με εναν φονιά.
Εγω ειμαι με το δημοκρατικο πολιτευμα. Οποιος δεν αποδεικνυεται ανταξιος, παιρνει τον πουλο. Εσυ εισαι με τους αναρχοφασιστες που επιβαλλονται δια των οπλων.Mε τους νόμιμους κλέφτες εισαι
δεν στα εχει πει ολα πρωην πασοκος και πρωην συριζαιος πρωην σαμαρικος και νυν μητσοτακικος ο αλεξακος..με αυτούς εισαι Άλεξ 71
Εγω ειμαι με το δημοκρατικο πολιτευμα. Οποιος δεν αποδεικνυεται ανταξιος, παιρνει τον πουλο. Εσυ εισαι με τους αναρχοφασιστες που επιβαλλονται δια των οπλων.
Και πρεπει να ντρεπεσαι.
Οχι φανατικος με αλλα λογια.δεν στα εχει πει ολα πρωην πασοκος και πρωην συριζαιος πρωην σαμαρικος και νυν μητσοτακικος ο αλεξακος
πολιτικη ιδεολογια αχταρμα με αλλα λογια
Γιατι ο γιαντζογλου ειχε άδικο που έστελνε δέματα σε γερμανοΤσολιαδες ;
Τι λες ρε ταγματασφαλιτη ; Τραβα να κανεις το σκυλάκι στο Σόιμπλε
Εαν γίνει δημοψήφισμα ολοι με το γιαντζογλου θα ειναι ... Να το θυμηθείς
Ωχου μαλακιες.υπαρχει δημοκρατια σημερα;
Ωχου μαλακιες.
Μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματαΕγω ειμαι με το δημοκρατικο πολιτευμα. Οποιος δεν αποδεικνυεται ανταξιος, παιρνει τον πουλο. Εσυ εισαι με τους αναρχοφασιστες που επιβαλλονται δια των οπλων.
Και πρεπει να ντρεπεσαι.
Φως και αληθεια δεν ειναι οι φονιαδες και οι τρομοκρατες. Τελος συζητησης.Μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα
εγω υπηρετώ το φως κ την αλήθεια
Ενώ ΕΣΥ επικροτείς έμμεσα τον ψεύτη τον κλέφτη τον ρουφιάνο τον πουΣτη , τον συνεργάτη των "Γερμανών " ολους αυτούς που αμοιβονται ´´πλουσίως""
Ωχου μαλακιες.κρυφοτσυριζακος ;
Ωχου μαλακιες.
Φως και αληθεια δεν ειναι οι φονιαδες και οι τρομοκρατες. Τελος συζητησης.
Μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα
εγω υπηρετώ το φως κ την αλήθεια
Ενώ ΕΣΥ επικροτείς έμμεσα τον ψεύτη τον κλέφτη τον ρουφιάνο τον πουΣτη , τον συνεργάτη των "Γερμανών " ολους αυτούς που αμοιβονται ´´πλουσίως""