Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Εσύ εβρισες,αλλά σπουδαίος δεν έγινες....Έλα μωρέ, με το μαλακισμενο κόμπλεξικο . Να βρίσει θέλει για να νιώσει σπουδαίος
Τελευταία τροποποίηση:
Εσύ εβρισες,αλλά σπουδαίος δεν έγινες....Έλα μωρέ, με το μαλακισμενο κόμπλεξικο . Να βρίσει θέλει για να νιώσει σπουδαίος
Σκάσε φούστηΑκριβώς . Διεθνιστές ήταν με την κακή έννοια.
Τόνι μη φοβάσαι, δίπλα σου θα είμαι...Άστους τυπε.
10 ντουλάπες βρακια θα αλλάξουν από το χέσιμο με το πρώτο μπαμ.
Η Σημαία....Ο,τι να 'ναι πραγματικά...
Αφήνω αυτό εδώ το απόσπασμα από την δεξιά εφημερίδα Σημαία για το τι ελεγε για τον Γλέζο και τον Σάντα.
(Ο Χίτλερ φίλος της Ελλάδας) ...
Αυτοί είστε!
ο χιτλερ ηταν επι χρονια συμμαχος του σταλιν.μαζι ειχαν εισβαλει και μοιρασει τη πολωνια.(Ο Χίτλερ φίλος της Ελλάδας) ...
Ήταν επι χρονια Σύμμαχοι?ο χιτλερ ηταν επι χρονια συμμαχος του σταλιν.μαζι ειχαν εισβαλει και μοιρασει τη πολωνια.
το κκε ηταν (και ειναι) συμμαχος του σταλιν.
αν ο χιτλερ δεν ειχε εισβαλει στη ρωσια εαμ δεν θα ειχαμε ποτε.
Ε άντε, ας την κάνουμε.
Οπότε η κατάσταση θα έχει ως εξής στην Ελλάδα που θα είναι με την πλάτη στον τοίχο: υποχρεωτικά ολοκληρωτικός πόλεμος .
Σε αυτή την βάση ας κάνουμε μια συζήτηση για την πιθανή έκβαση και ολα αυτά.
Eίναι έτοιμη η Ελλάδα για χιλιάδες νεκρούς; Όλα τα σενάρια και οι εξομειώσεις πολεμικών επιχειρήσεων δίνουν από 800- 1200 νεκρούς εκατέρωθεν ανα 24 ώρες σύρραξης.Ε άντε, ας την κάνουμε.
Ξεκινώντας απο ενα θέσφατο που λέει πως τον εχθρό δεν τον υποτιμάς.
Π-Ο-Τ-Ε.
Οι τουρκαλάδες είναι αυτοί που, για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, μας θεωρούν σαν την Ουκρανία και κάνουν όνειρα για πόλεμο λίγων ωρών/ημερών.
Από την άλλη δεν εχω δεί Έλληνα απίσημο να κάνει περίεργες δηλώσεις, απλά δηλώνουμε έτοιμοι.
Τι ακριβώς θέλεις να συζητήσουμε το λοιπόν???
Και ποιο μηνυμα ειναι αυτο, κατα τη γνωμη σου?Αμερικανικό drone νότια της Χίου - Μήνυμα στην Τουρκία από τις ΗΠΑ | in.gr
Το αμερικανικό Πεντάγωνο ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να εκδώσουν ΝΟΤΑΜ με την οποία δεσμεύουν περιοχή νοτίως της Χίου για ασκήσεις με drone.www.in.gr
Αξίζει να σημειωθεί ότι η άσκηση γίνεται σε περιοχή που αμφισβητούν οι Τούρκοι, με την Ουάσιγκτον –η οποία αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία της Ελλάδας στην περιοχή- να στέλνει το δικό της μήνυμα στη γειτονική χώρα.
Θες αναίμακτο πόλεμο δήλαδη?Eίναι έτοιμη η Ελλάδα για χιλιάδες νεκρούς; Όλα τα σενάρια και οι εξομειώσεις πολεμικών επιχειρήσεων δίνουν από 800- 1200 νεκρούς εκατέρωθεν ανα 24 ώρες σύρραξης.
Να κάναμε ίσως Πρωθυπουργό τον Σέρβο Μιλόσεβιτς που πρότεινε να ανεβούμε εμείς να κατέβουνε οι Σέρβοι καί νά συναντηθούμε κάπου στην μέση του Σκοπιανού κρατους..αλλά ο πατήρ Μητσοτάκης άλλαξε σαράντα δώδεκα χρώματα μόλις το άκουσε ...το πουλάκι πέταξε και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες .Ο Κούλης καταδικάζει τον Τουρκικό και Ρωσικό αναθεωρητισμού τη στιγμή που ακόμα και σήμερα αρνείται να πει και το όνομα Βόρεια Μακεδονία και έχει στο κόμμα του το Σαμαρά ο οποίος ήταν υπέρ του να διαλυθεί αυτή η χώρα και να έχουμε μεγάλη Βουλγαρία και μεγάλη Αλβανία! Είπατε τίποτα ;
ειπα εγώ θέλω αναιμακτο πόλεμο;Θες αναίμακτο πόλεμο δήλαδη?
Δεν υπάρχει.
Και ναι, έτοιμη είναι.
Αν κάνει Σκόπια είναι ένοπλος δεν είναι Γιώτα ευτυχία.τόνι, 12-2 εσύ στον έβρο, γερμανικό εγώ....
μπέσα.
νωγάς από όπλα ή μπα?
Παντως στα ΙΜΙΑ ορθανοικτα τα ειχαν τα καναλια απο την πρωτη στιγμη...Υπαρχουν άπειρα σενάρια στο πως μπορεί να ξεκινήσει ένα ελληνοτουρκικός πόλεμος.
Ξέρουμε ότι η τούρκοι ίσως θα κάνουν κάποια προβοκάτσια, είναι ικανοί να βυθίσουν καταρρίψουν δικό τους σκάφος.
Ξέρουμε ότι τα μέτωπα θα είναι πολλά ταυτόχρονα.
Ξέρουμε ότι έχουν εφεδρείες πολύ μεγαλύτερες από εμάς.
Ξέρουμε ότι θα κάνουν χτυπήματα σε υποδομές μας στα μετοπισθεν με στόχους εκτός απο στρατιωτικούς ίσως και πολιτικούς και οικονομικούς, καθώς διαθέτουν πυραύλους βλήματα μεγάλου βεληνεκούς.
Υπάρχει μια γενικευμένη θεώρηση ότι ένα πιθανό θερμό επεισόδιο θα κρατήσει λίγα 24ώρα, αλλά εγώ προσωπικά δεν βλέπω που στηρίζεται αυτό. (λογικά αν ξεσπάσει ένα επεισόδιο οι Τούρκοι θα "κλείσουν" κάθε κανάλι επικοινωνίας με US μέχρι να επιτύχουν κάποιους βασικούς αντικειμενικούς στόχους ανεξαρτήτως των απωλειών τους) .
Οπότε η κατάσταση θα έχει ως εξής στην Ελλάδα που θα είναι με την πλάτη στον τοίχο: υποχρεωτικά ολοκληρωτικός πόλεμος .
Σε αυτή την βάση ας κάνουμε μια συζήτηση για την πιθανή έκβαση και ολα αυτά.
Ο τόνι είναι εγγύηση...Αν κάνει Σκόπια είναι ένοπλος δεν είναι Γιώτα ευτυχία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν κάνει. σκοπιές εννοούσα....
Όρίστε λοιπόν μια αφορμή για να τις ρίξει, αντιπαραμεθαύριο:Παντως στα ΙΜΙΑ ορθανοικτα τα ειχαν τα καναλια απο την πρωτη στιγμη...
Μη σου πω ζητουσαν επισταμενα παρεμβαση των ΗΠΑ γιατι οπως ηταν στημενοι οι στολοι στο πεδιο την συγκεκριμενη στιγμη ηταν να τους φανε τα μαυρα ψαρια...
Επισης να ξερεις οτι το διακυβευμα ειναι να κρατησουμε 12-24 ωρες τη γραμμη του μετωπου.
Ωστε να παρει χρονο η Γαλλια και οι ΗΠΑ να φτασουν στο θεατρο των επιχειρησεων.
Και εαν δεν σηκωνει ο ταγιπ τα τηλεφωνα απο το οβαλ γραφειο και τα Ιλίσια Πεδία να δεις μετα πως θα του γυρισουν την κωλοτρυπιδα σαν καλτσα...
Τον εχουν αχτι ολοι. Εαν ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ διαλεξει να ριξει κανονιες, θα καταληξει κρεμασμενος απο κανενα γερανο...
Μα σκέφτεσαι τι ακριβώς γράφεις; Θα στείλουν αυτοί τα καλύτερα όπλα τους και τις καλύτερες δυνάμεις πρώτο ή ακόμα και δεύτερο κύμα επιθεσης; Μπροστα θα έχουν υποψήφια για βύθιση πλοια, και πιθανόν να μη σηκώσουν καν αεροπορία το πρώτο και δεύτερο 24ώρο. Αυτοί θα δράσουν με το δόγμα του "αμυνόμενου" ότι η Ελλάδα βύθισε "επιθετικά" 2-3 πλοία τους θέλοντας να γυρίσουν την κοινή τους γνώμη ότι οι"κακοι" Έλληνες μας επιτίθενται.Παντως στα ΙΜΙΑ ορθανοικτα τα ειχαν τα καναλια απο την πρωτη στιγμη...
Μη σου πω ζητουσαν επισταμενα παρεμβαση των ΗΠΑ γιατι οπως ηταν στημενοι οι στολοι στο πεδιο την συγκεκριμενη στιγμη ηταν να τους φανε τα μαυρα ψαρια...
Επισης να ξερεις οτι το διακυβευμα ειναι να κρατησουμε 12-24 ωρες τη γραμμη του μετωπου.
Ωστε να παρει χρονο η Γαλλια και οι ΗΠΑ να φτασουν στο θεατρο των επιχειρησεων.
Και εαν δεν σηκωνει ο ταγιπ τα τηλεφωνα απο το οβαλ γραφειο και τα Ιλίσια Πεδία να δεις μετα πως θα του γυρισουν την κωλοτρυπιδα σαν καλτσα...
Τον εχουν αχτι ολοι. Εαν ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ διαλεξει να ριξει κανονιες, θα καταληξει κρεμασμενος απο κανενα γερανο...
Aυτό από που προκύπτει;H Eλλάδα δυστυχώς δεν έχει καν ικανό αριθμό πυραύλων και βλημάτων για πόλεμο τριων 24ώρων, αν δεχτεί επιθέσεις κορεσμού με εκατοντάδες κανονικών και ψευτο drown και έχουν 5 -6 διαφορετικά μέτωπα
Είμαστε δύο χώρες του ΝΑΤΟ, σε στρατηγικότατο σημείο τεραστίων συμφερόντων.Εγώ αν ήμουν Τούρκος, αντικειμενικά θα περίμενα να έχω αποτέλεσμα επι του πεδιου την τέταρτη πέμπτη μέρα, που θα έχει ξεμείνει απο επιμελητεία πυραύλους και πυρομαχικά ο Ελληνικός στόλος και τα αεροπλάνα.
Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα υπάρξει έγκαιρος και επιτυχής ανεφοδιασμός από την Γαλλία;