Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.906
- Πόντοι
- 1.406
Ο Γιαννης ο Βογλης διαφωνει τυπεκανείς δεν είπε τον πόλεμο πλάκα και χαβαλέ φίλε.
Ο Γιαννης ο Βογλης διαφωνει τυπεκανείς δεν είπε τον πόλεμο πλάκα και χαβαλέ φίλε.
κάπου έχω κι εγώ ένα περίστροφο του θείου του χίτη...Έχω του τουφέκι του προπαππου μου που ήταν αντιστασιακος του ΕΛΑΣ, καλο ειναι κρατιέται, το G3 στο στρατό πολύ μάπα, σημαδευεις Χίο και βαράει Ρόδο.
...μεγάλος τουρκοφάγος. επί σκηνήςΟ Γιαννης ο Βογλης διαφωνει τυπε
Έχω του τουφέκι του προπαππου μου που ήταν αντιστασιακος του ΕΛΑΣ,
κάπου έχω κι εγώ ένα περίστροφο του θείου του χίτη...
Πες μου που μίλησα για Σερβικό εθνικισμό....Προφανεστατα οποίος υποστηρίζει το Σερβικό εθνικισμό που αιματοκυλησε τα Βαλκάνια, όπως και τον ρωσικό είναι φασίστας. Κόκκινος η μαύρος μικρή σημασία έχει αφού τα άκρα ενώνονται. Και τώρα πάρε πούλο...πολύ ασχοληθηκα
εδώ προσπαθούμε να πολεμήσουμε δίπλα δίπλα...μα κι εσύΝα κανονισετε ενα ραντεβου θανατου τυποι
Τι να κλάσουν οι απόγονοι χιτών μωρε...Να κανονισετε ενα ραντεβου θανατου τυποι
Τελείωνε είπα ρε αμόρφωτο σκουπίδι.Δεν πιάνω διάλογο με τέτοια υποκειμεναΠες μου που μίλησα για Σερβικό εθνικισμό....
Μίλησα κατά του Αλβανικού εθνικισμού....
Ούτε κόκκινος ούτε μαύρος είμαι πανηλιθιε....
Πούλο είπες ρε φλώρε?
Χαχαχα
Για υποστήριξε το να σε δω....
Μαγκακι του πληκτρολογίου.
Ναζιστόμουτρο
Σκιάχτηκα τώρα κρασάκι.Τελείωνε είπα ρε αμόρφωτο σκουπίδι.Δεν πιάνω διάλογο με τέτοια υποκειμενα
Τυπε στον Τονυ και το λιανοντουφεκο του αναφερεσαι προφανως
Μακάρι να κάνουν κίνηση, διότι αυτό που θα τους συμβεί δεν το έχουν διανοηθεί....
ΜΑΚΆΡΙ.
ρε άστους αυτούς, πέθαναν όλοι τώρα αριστεροί και δεξιοί...Τι να κλάσουν οι απόγονοι χιτών μωρε...
Συνεργασία με Βρετανούς Συνεργασία με δοσίλογους , μια σφαίρα σε ναζί κώλο δεν εριξαν.
Φυσικά.....Τυπε στον Τονυ και το λιανοντουφεκο του αναφερεσαι προφανως
Όλο δεν μιλάς και όλο απαντάς....Μίλα μόνος σου τώρα υπάνθρωπε...
Αυτό το "λιανοντουφεκο" μαζί με τα συντρόφια του έστειλε τις σβάστικες από εκεί που ήρθαν.Τυπε στον Τονυ και το λιανοντουφεκο του αναφερεσαι προφανως
Έλα μωρέ, με το μαλακισμενο κόμπλεξικο . Να βρίσει θέλει για να νιώσει σπουδαίος
Φίλοι μου... παράκλησή.
Ποιός ο λόγος για στείρα αντιπαράθεση...
Όλοι παιδιά αυτού του τόπου είμαστε.