Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
H Ελλάδα έχει την ικανότητα να πληξει την τουρκια, σε βαθος, και ονομαζεται Scalp.
S400?
H Ελλάδα έχει την ικανότητα να πληξει την τουρκια, σε βαθος, και ονομαζεται Scalp.
Τα Scalp-EG έχουν την δυνατότητα να πληξουν Σ-400, καθως μπορουνε να πεταξουν παρα μα παρα πολυ χαμηλα.
έχεις αναρωτηθεί πότε θα βγουν επιχειρησιακά τα S-400?
Φιλε Trovadoure31....μην ανχωνεσαι...θα σε βρουνε.....
Αναλογως το βαθμο της Κρισης...μερικη....ολικη....Μυστικη....Τοπικη..κλπ....
Aσχετοσύνες παλι.Κανονικά ο Τούρκος χωρίς πολύ κόπο φτάνει όπως και το 1683 στη Βιέννη αν ξεσπάσει πόλεμος.
απιθανο βιβλιο το εχω διαβασει φιλε μου πολλες λεπτομεριες και απο πολλες διαφορετικες πηγεςΤην Καλησπερα στους Φιλους.....
Οσοι ενδιαφερονται μπορουν να διαβασουν σε pdf Διονυσιος Σαλαβρακος "Οικονομια και Στρατιωτικος σχεδιασμος"Η περιπτωση των 2 παγκοσμιων πολεμων 1914-1918@1939-1945"
Ενδιαφερον.....Μιλαει για επιτιθεμενους ποσοι-αμυνομενοι τοσοι,απωλειες 1-2-3 μερα,Παραγοντες,κλπ....
Καλα να περνατε...."Γενναιοι Μου"[
Δεν έγραψε πουθενά ότι είναι πτωχευμένη εταιρεία. Ότι πιέζεται απο δανειστές και μετόχους να συμμαζεψει τα οικονομικά της, κάτι το οποίο οι ανταγωνιστές της έχουν κάνει αρκετο καιρό πριν. Και μαλιστα από τους 11 πιθανούς τόπους που θα αφήσει αναφερει τη Ρουμανια, που πρόσφατα η exxon ανακοίνωσε οτι αποχωρεί. Ο αρθρογράφος, επειδή τον παρακολουθώ, αντιμετωπίζει τα γεωπολιτικά θεματα με οικονομικούς όρους και γράφει για δεδομενα που οι περισσότεροι είτε αγνοούν ειτε δεν αγγίζουν.ο κυριος που εγραψε το αρθρο μπορει να ξερει 2-3 πραγματα για το περιβαλλον του ερντογαν αλλα απο πετρελαϊκες εταιρειες εχει σιγουρα πληρη μεσανυχτα
η exxon mobil πιεστηκε τα τελευταια χρονια οσον αφορα τη χρηματιστηριακη αξια της και την αξιολογηση απο διαφορους οικους λογω συρρικνωσης των ταμειακων διαθεσιμων της
η συρρικνωση αυτη οφειλεται σε γιγαντιαιες επενδυσεις που εκανε σε αρκετα μερη του κοσμου για εξορυξη υδρογονανθρακων
τα επομενα ετη ομως αναμενει και τεραστιες εισροες απο την εκμεταλλευση των επιβεβαιωμενων στοχων
σε καμια περιπτωση δεν ειναι πτωχευμενη εταιρεια και στην ανατολικη μεσογειο θα εχει σημαντικη παρουσια μεσα στην επομενη δεκαετια
συγγνωμη τυπε μου αλλα μια αναλυση που καταληγει οτι ηπα και ρωσια συμμαχουν για να πολεμησουν ευρωπη και κινα δεν μπορω να την παρακολουθησω
με ξεπερναει γιατι με βαση τις γνωσεις μου για τα διεθνη δρωμενα, τα ψηφισμενα νομοσχεδια του αμερικανικου κογκρεσου, τις εμπορικες σχεσεις ηπα - κινας, τις δρασεις και τη χρηματιστηριακη αξια αμερικανικων εταιρειων κολοσσων στη μεσογειο κλπ κλπ δεν συνδεονται αυτα που λες
ισως εισαι τοσο πολυ χωμενος που δεν σε πιανω
Το λουνα παρκ στο Μαρουσι?Ας μαζευτούμε να πάμε στα αηδονάκια
Ας πούμε αν γίνει πόλεμος δεν ξέρεις τα τουρκικά σχέδια.Πού θα επιτεθεί ο Τούρκος?Στη Ρόδο?Στη Λήμνο?Στην Κω?Στη Σάμο?Στη Λέσβο?Η σε μικρότερο νησί?Και αν επιτεθεί σε 5 ταυτόχρονα και τα 3 είναι αντιπερισπασμός πού το ξέρεις?Οπότε ένα δυο νησάκια θα τα χάσεις σίγουρα.Ασχετα από ναυτική ισχύ και αεροπορική κάλυψη.Απλά λόγω γειτνίασης με τις τουρκικές ακτές.
Ο Ελληνας τι ζημιά να κάνει?Απόβαση στη Μικρασία?Σιγά μην πάει ο άλλος να σφαγεί σαν τραγί.
Αντε να κάνει καμιά αντεπίθεση στον Εβρο και μετά να καλυφθεί πίσω από το ποταμι.
Δεν μπορείς να απαντήσεις αποτελεσματικά με θανατηφόρα πλήγματα.Η Τουρκία έχει βάθος,η Ελλάδα είναι πολύ ευάλωτη ιδίως από τη θάλασσα.
Δεν προκειται να γινει πολεμος !!!!Πιθανοτητες πολεμου με την Τουρκια μετα την συνταγματικη αλλαγη
0-10% - 281 (40.9%)
με αυτούς που θα θέλουν να γυρίσουν μέσα και αεροδρόμια λιμάνια θα είναι κλειστά τί γίνεται;;;;Ιταλία είναι η θάλασσα ανάμεσα,οι Βούλγαροι γαμιούνται και παίζει λόγω ‘ουδετερότητας’ να σε μπουζουριάσουν..... όποτε τί μένει; Βελιγράδι και Σκόπια;;Ξέρει κάποιος πως καλούνται οι ΕΣΟ στην επιστράτευση?