το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
για σωρρα ειναι επικινδυνοςΒελόπουλο;
για σωρρα ειναι επικινδυνοςΒελόπουλο;
και με τοσα χρονια σπουδες πως εμεινες τοσο μαλακας;Δεν θα ξαναασχοληθω μαζι σου γραφε οτι μαλακια σου ερθει στο κεφαλι. Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων Τμημα Οικονομικης Επιστημη Μεταπτυχιακο Αγγλια. Εσυ δεν ρωταω φαινεσαι σπουδασες Πυρηνικη Φυσικη Μαλακιας.
Συριζα , Ανταρσια , ΚΚΕ , ΜΛΚΚΕ. Αυτα που σου αρεσουνε εσενα και του πουλιου. Ξεφτιλισε την Σημαια μας ακου ονομα πουλι αριστερος ο τυπος εχει ξεφυγει εντελως.Βελόπουλο;
Το Μαλακας στις μερες μας ειναι σαν να λεμε Κυριος. Εκανα παρεα με αριστερους σαν και εσενα στο πανεπιστημιο και γαμηθηκε το μυαλο μου. Εσυ δεν πας σε κανα ψυχολογο με τις αποψεις που γραφεις να σε κοιταξει λιγο κανα ξαναξ χαπι κατι να σου βρει μηπως συνελθεις λιγο.και με τοσα χρονια σπουδες πως εμεινες τοσο μαλακας;
Συριζα , Ανταρσια , ΚΚΕ , ΜΛΚΚΕ. Αυτα που σου αρεσουνε εσενα και του πουλιου. Ξεφτιλισε την Σημαια μας ακου ονομα πουλι αριστερος ο τυπος εχει ξεφυγει εντελως.
καλα δεν εχεις καταλαβει οτι πιανει πουλια στον αερα ο τυπος;Λες εμένα και το μυθικό πουλί αριστερούς;
Λες το πουλί αριστερο και θεωρεις οτι θελει ψυχολογο αυτος?Το Μαλακας στις μερες μας ειναι σαν να λεμε Κυριος. Εκανα παρεα με αριστερους σαν και εσενα στο πανεπιστημιο και γαμηθηκε το μυαλο μου. Εσυ δεν πας σε κανα ψυχολογο με τις αποψεις που γραφεις να σε κοιταξει λιγο κανα ξαναξ χαπι κατι να σου βρει μηπως συνελθεις λιγο.
Λες το πουλί αριστερο και θεωρεις οτι θελει ψυχολογο αυτος?
αλήθεια ρε παίδες αυτός ο Αρτέμης Σώρρας που έχει κρυφτεί?Αυτός θα έσωνε την Ελλάδα...Α ρε λαμόγιο που ήταν...για σωρρα ειναι επικινδυνος
θεωρεις οτι θελει ψυχολογο αυτος ?
Ελπιζω να μας τρολαρει ο αγαπητος, γιατι αν οντως εχει παει σχολειο, και μαλιστα παρακολουθησε και ΑΕΙ, αυτο λεει πολλα για το γνωστο κατα τα αλλα επιπεδο της ελληνικης παιδειας και του συστηματος. Μ αυτα που γραφεις κανεις μεχρι και τον στοκαδουρα να φαινεται σχετικα φυσιολογικος, ημαρτονΟικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων Τμημα Οικονομικης Επιστημη Μεταπτυχιακο Αγγλια.
Εντάξει λάθος του ανθρώπου. Μπορεί να μην παρακολουθει άλλες συζητήσεις, μπορεί δεξιούς να θεωρεί μονον τους "καθαρόαιμους" της άκρας.Λες εμένα και το μυθικό πουλί αριστερούς;
Nα πεφτεις και εσυ μεσα στο τρολαρισμα που του κανω Αλεξ δεν το περιμενα. Αφιερωμενο στο πουλι και τους αγαπημενους του λαθροπιθηκους sweet home Alabama Lynyrd Skynyrd.Λες το πουλί αριστερο και θεωρεις οτι θελει ψυχολογο αυτος?
Εσεις κανετε τρολαρισμα τοσα χρονια αν δεν καταλαβαινεις απο τρολαρισμα λιγων σελιδων τοτε τι να πω. Τα Ελληνικα Πανεπιστημια ειναι απο τα καλυτερα στον κοσμο. Οι Ελληνες επιστημονες διαπρεπουν σε ολο τον κοσμο. Δεν φταινε οι επιστημονες που δεν υπαρχει καμμια προνοια απο το Ελληνικο κρατος και ολοι φευγουν εξω. Αντιθετα τα λες απο οτι ειναι. Για να τελειωνουμε ΝΔ ψηφισα σταματα τις φαντασιωσεις.Ελπιζω να μας τρολαρει ο αγαπητος, γιατι αν οντως εχει παει σχολειο, και μαλιστα παρακολουθησε και ΑΕΙ, αυτο λεει πολλα για το γνωστο κατα τα αλλα επιπεδο της ελληνικης παιδειας και του συστηματος. Μ αυτα που γραφεις κανεις μεχρι και τον στοκαδουρα να φαινεται σχετικα φυσιολογικος, ημαρτον
Τωρα καλα αρχισες να μας τα λες γιατι κοντευε να μας παρει ο υπνος κουρασμενοι απο ολη την εβδομαδα. Αν θελετε να μιλησουμε σοβαρα θα μιλησουμε.Πρέπει πάντοτε να έχουμε κάποιον να σώζει την Ελλάδα....μια χαρά είμαστε και με αυτά που παράγουμε. Οργάνωση θέλει και στόχους.
Π
.. το έχω ξαναπεί...ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...