Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 464K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν θα ξαναασχοληθω μαζι σου γραφε οτι μαλακια σου ερθει στο κεφαλι. Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων Τμημα Οικονομικης Επιστημη Μεταπτυχιακο Αγγλια. Εσυ δεν ρωταω φαινεσαι σπουδασες Πυρηνικη Φυσικη Μαλακιας.
και με τοσα χρονια σπουδες πως εμεινες τοσο μαλακας;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Εχω διαβασει την αρχικη σου απαντηση, απλα εχω πολλη δουλεια και δεν θελω να χασω την συγκεντρωση μου, δεν κρυβομαι.

Εκανα λαθος για αυτα που σου ειπα για την Χαγη αν κ εχω ενστασεις ενω κ στα υπολοιπα περι Αιγυπτου και ολα οσα ειπωθηκαν μετεπειτα πιστευω εισαι λαθος. Θα απαντησω ειτε σε κανα 2 ωρες αν εχω το κουραγιο ειτε αυριο!

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Συριζα , Ανταρσια , ΚΚΕ , ΜΛΚΚΕ. Αυτα που σου αρεσουνε εσενα και του πουλιου. Ξεφτιλισε την Σημαια μας ακου ονομα πουλι αριστερος ο τυπος εχει ξεφυγει εντελως.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
και με τοσα χρονια σπουδες πως εμεινες τοσο μαλακας;
Το Μαλακας στις μερες μας ειναι σαν να λεμε Κυριος. Εκανα παρεα με αριστερους σαν και εσενα στο πανεπιστημιο και γαμηθηκε το μυαλο μου. Εσυ δεν πας σε κανα ψυχολογο με τις αποψεις που γραφεις να σε κοιταξει λιγο κανα ξαναξ χαπι κατι να σου βρει μηπως συνελθεις λιγο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Συριζα , Ανταρσια , ΚΚΕ , ΜΛΚΚΕ. Αυτα που σου αρεσουνε εσενα και του πουλιου. Ξεφτιλισε την Σημαια μας ακου ονομα πουλι αριστερος ο τυπος εχει ξεφυγει εντελως.

Λες εμένα και το μυθικό πουλί αριστερούς;  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το Μαλακας στις μερες μας ειναι σαν να λεμε Κυριος. Εκανα παρεα με αριστερους σαν και εσενα στο πανεπιστημιο και γαμηθηκε το μυαλο μου. Εσυ δεν πας σε κανα ψυχολογο με τις αποψεις που γραφεις να σε κοιταξει λιγο κανα ξαναξ χαπι κατι να σου βρει μηπως συνελθεις λιγο.
Λες το πουλί αριστερο και θεωρεις οτι θελει ψυχολογο αυτος?

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
για σωρρα ειναι επικινδυνος
αλήθεια ρε παίδες αυτός ο Αρτέμης Σώρρας που έχει κρυφτεί?Αυτός θα έσωνε την Ελλάδα...Α ρε λαμόγιο που ήταν...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Πρέπει πάντοτε να έχουμε κάποιον να σώζει την Ελλάδα....μια χαρά είμαστε και με αυτά που παράγουμε. Οργάνωση θέλει και  στόχους.

Π

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.370
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (4).jpg
    αρχείο λήψης (4).jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 19

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.835
Πόντοι
4.180
Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων Τμημα Οικονομικης Επιστημη Μεταπτυχιακο Αγγλια.
Ελπιζω να μας τρολαρει ο αγαπητος, γιατι αν οντως εχει παει σχολειο, και μαλιστα παρακολουθησε και ΑΕΙ, αυτο λεει πολλα για το γνωστο κατα τα αλλα επιπεδο της ελληνικης παιδειας και του συστηματος. Μ αυτα που γραφεις κανεις μεχρι και τον στοκαδουρα να φαινεται σχετικα φυσιολογικος, ημαρτον

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Λες εμένα και το μυθικό πουλί αριστερούς;  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Εντάξει λάθος του ανθρώπου. Μπορεί να μην παρακολουθει άλλες συζητήσεις, μπορεί δεξιούς να θεωρεί μονον τους "καθαρόαιμους" της άκρας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.044
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

.. το έχω ξαναπεί...ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Nα πεφτεις και εσυ μεσα στο τρολαρισμα που του κανω Αλεξ δεν το περιμενα. Αφιερωμενο στο πουλι και τους αγαπημενους του λαθροπιθηκους sweet home Alabama Lynyrd Skynyrd.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ελπιζω να μας τρολαρει ο αγαπητος, γιατι αν οντως εχει παει σχολειο, και μαλιστα παρακολουθησε και ΑΕΙ, αυτο λεει πολλα για το γνωστο κατα τα αλλα επιπεδο της ελληνικης παιδειας και του συστηματος. Μ αυτα που γραφεις κανεις μεχρι και τον στοκαδουρα να φαινεται σχετικα φυσιολογικος, ημαρτον
Εσεις κανετε τρολαρισμα τοσα χρονια αν δεν καταλαβαινεις απο τρολαρισμα λιγων σελιδων τοτε τι να πω. Τα Ελληνικα Πανεπιστημια ειναι απο τα καλυτερα στον κοσμο. Οι Ελληνες επιστημονες διαπρεπουν σε ολο τον κοσμο. Δεν φταινε οι επιστημονες που δεν υπαρχει καμμια προνοια απο το Ελληνικο κρατος και ολοι φευγουν εξω. Αντιθετα τα λες απο οτι ειναι. Για να τελειωνουμε ΝΔ ψηφισα σταματα τις φαντασιωσεις.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Πρέπει πάντοτε να έχουμε κάποιον να σώζει την Ελλάδα....μια χαρά είμαστε και με αυτά που παράγουμε. Οργάνωση θέλει και  στόχους.

Π
Τωρα καλα αρχισες να μας τα λες γιατι κοντευε να μας παρει ο υπνος κουρασμενοι απο ολη την εβδομαδα. Αν θελετε να μιλησουμε σοβαρα θα μιλησουμε.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Η Τουρκία σκοπεύει να υπογράψει μια συμφωνία με την Λιβύη που θα αφορά σε αποζημιώσεις που χρονολογούνται από την εποχή του... Καντάφι.
Η Τουρκία σχεδιάζει να υπογράψει μέχρι τον Φεβρουάριο μια προκαταρκτική συμφωνία για αποζημιώσεις ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για εργασίες που είχε κάνει στη Λιβύη πριν από τον εμφύλιο πόλεμο του 2011, δήλωσε αξιωματούχος του τομέα, επιδιώκοντας να επαναληφθούν οι δουλειές των τουρκικών επιχειρήσεων στη χώρα αυτή που πλήττεται από συγκρούσεις.
Newsit.gr

(Το πιθανοτερο τα Μογγολια,να ζητησουν εναντι
αποζημιωσης,τα δικαιωματα των πετρελαιων,νοτια της Κρητης,και "ανηκουν" συμφωνα με τους κωλοχαρτες τους ειτε σε αυτους ειτε στη Λιβυη.Ετσι θα εχουν εναν πιο "νομιμοφανη" τροπο για να στειλουν τα καραβια τους εκει..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom