opadosksanthoygenoys
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 423
- Πόντοι
- 511
Καταρχας να πω οτι το αρθρο ειναι πολυ καλο στο σκεπτικο του και κατ εμε δεν αφορα φανταστικο σεναριο αλλα υπαρκτο.Και γω εχω την απορια για το ποιος τους ειπε να πανε να παραδοθουν και να πουνε αυτο το ποιημα κι επειδη οι τουρκοι ξερουν οτι εχουν να κανουν με χαλβαδες εδω μαλλον τους τυλιξαν τους ελληνοφωνους ηγετες μας σε μια κολλα χαρτι.Οπως και να χει ολα δειχνουν οτι θα μεινουμε ξεκρεμαστοι οπως και να χει και εδω μου ερχεται στο μυαλο το σεναριο απο μια προφητεια (δεν ειμαι προφητειολαγνος αλλα ειλικρινα το βρισκω λογικο να συμβει) που δεν θυμαμαι ποιος την ειπε η οποια ανεφερε οτι θα φαμε ποδι απο την ευρωπαικη ενωση κατι που οι τουρκοι θα γνωριζουν εκ των προτερων και τοτε θα μας την πεσουν.Αυτο το σεναριο για μενα δηλαδη δξοδος απο ευρω και μετα πολεμος ειναι το πιο πιθανο να συμβει.Βγαζουμε μια ωραια ανακοινωση και λεμε οτι οι δυο πραξικοπηματιες πρεπει να δικαστουν για τα εγκληματα τους κατα του φιλου τουρκικου λαου και θα χαρουμε να τους παραδοσουμε. Οι φιλοι τουρκοι θα πρεπει σαν ενδειξη καλης θελησης να μας παραδοσουν το δολοφονο του ηλιακη να δικαστει για την εν ψυχρω δολοφονια του πιλοτου μας. Τους χαριζουμε και την αστικη ευθυνη μια και ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια να παραβιασει τον ελληνικο εναεριο χωρο.