Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 473K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Και ένα σχόλιο άσχετο με το θέμα αλλά καλό είναι να ειπωθεί. Την ηλεκτροκίνηση σε ποσοστά πάνω από 30% παγκόσμια (είμαι και υπεραισιόδοξος) , απλά ξεχάστε τη. Είναι καθαρά θέμα υλικών για μπαταρίες. Όποιος διαφωνεί, ας υπολογίσει τον αριθμό των αυτοκινήτων ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ, ας αποφασίσει σε πιο ποσοστό θέλει την ηλεκτροκίνηση ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ, ας ψάξει τί υλικά χρειάζονται για τις μπαταρίες (οι οποίες αντικαθίστανται μετά από κάποια χρόνια, όπως όλες οι μπαταρίες) ένα αμάξι και μετά ας ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ. Και δεν έπιασα το θέμα ΦΌΡΤΙΣΗ. Θεωρώ ότι σας έχω ήδη πείσει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Και ένα σχόλιο άσχετο με το θέμα αλλά καλό είναι να ειπωθεί. Την ηλεκτροκίνηση σε ποσοστά πάνω από 30% παγκόσμια (είμαι και υπεραισιόδοξος) , απλά ξεχάστε τη. Είναι καθαρά θέμα υλικών για μπαταρίες. Όποιος διαφωνεί, ας υπολογίσει τον αριθμό των αυτοκινήτων ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ, ας αποφασίσει σε πιο ποσοστό θέλει την ηλεκτροκίνηση ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ, ας ψάξει τί υλικά χρειάζονται για τις μπαταρίες (οι οποίες αντικαθίστανται μετά από κάποια χρόνια, όπως όλες οι μπαταρίες) ένα αμάξι και μετά ας ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ. Και δεν έπιασα το θέμα ΦΌΡΤΙΣΗ. Θεωρώ ότι σας έχω ήδη πείσει.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά δεν επαρκούν τα Παγκόσμια αποθέματα λιθίου

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• o-efialtis-tou-evrydimou-1-315x236.jpg
    o-efialtis-tou-evrydimou-1-315x236.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 28

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Δεν νομίζω πως το πρόβλημα είναι τόσο η διάρκεια της θητείας, όσο το τί περιλαμβάνει...

Θα έπρεπε όντως να ακολουθήσουμε το μοντέλο του Ισραήλ και να κατατάγονται και οι γυναίκες. Υπάρχουν πολλές θέσεις που δεν απαιτούν μεγάλη μυικη δύναμη και θα μπορούσαν άνετα να καλύψουν.
Τι υπονοεις οτι οι φανταροι μας δεν εκπαιδεύονται σωστα ? Μαθαινουν να καθαριζουν τουαλετες να μαγειρευουν σφουγγαριζουν να κανουν τους νυχτοφύλακες και αντε να ριξουν καμια 10ρια σφαιρες. Εκπαιδεύονται οσο χρειάζεται  για να γινουν φιλιππινεζες στους λαθρο και οχι για πολεμο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936
Αν γίνει το Μπάμ'' μην ξεχνάμε τα 15μύρρια των Κούρδων και άλλους.. που βρίσκονται στα σπλάχνα της τουρκίας
έτομοι να τους γ@μήσουν.. :fuck2: :boff:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.606
Πόντοι
6.536
Η Ροδος και μερικα ακομα νησια ειναι γεωγραφικη συνεχεια της της ηπειρωτικης Τουρκιας. Η Τουρκια αδικιθηκε απο τη συνθηκη της Λωζανης. Γνωμη μου.

Με iq μπρόκολου και με κωλάρι χωνί(έτσι ακούγεται για σένα πούστρα)σαν της μηχανής του λιόλαδου δεν γάμησε κανείς....

Ξύλο και πέταμα σε γράνα στα Σαβάλια μαζί με ένα βαζάκι βαζελίνη για μερεμέτισμα από ξαναμμένα πάκια.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.606
Πόντοι
6.536
Τρολάρει,αλλά θα το φάει το κεφάλι του και θα είναι μέρα.... :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά δεν επαρκούν τα Παγκόσμια αποθέματα λιθίου

Ναι μονο που ο Βολταιρος αναφερθηκε στις ερευνες για νεα τεχνολογια στα πεδια αυτα, οχι με τημ υπάρχουσα (που απο οσο ξερω ηδη εχουν προχωρησει αρκετα)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936
:cool2:

Συνημμένα

• ΙΘΙΘΙΘΙΘΙΘΙΘΙΘΙ.jpg
    ΙΘΙΘΙΘΙΘΙΘΙΘΙΘΙ.jpg
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 21

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ναι μονο που ο Βολταιρος αναφερθηκε στις ερευνες για νεα τεχνολογια στα πεδια αυτα, οχι με τημ υπάρχουσα (που απο οσο ξερω ηδη εχουν προχωρησει αρκετα)
Με τη σημερινή τεχνολογία και για τα επόμενα 50 χρόνια είναι πιθανότερο να γυρίσουμε σε φυσικό αέριο. Οι κυψέλες υδρογόνου είναι επίσης ένα σχέδιο. Η ηλεκτροκίνηση είναι μόδα..... Θα περάσει. Για αργότερα δεν ξέρω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
γιατι μας σκουπιδιαζεις ετσι ρε τυπε;

Υ.Γ. προσωπικα διαφωνω, θεωρω οτι το φυσικο αεριο ειναι το καυσιμο "μεταβασης" απο τα στερεα και υγρα ορυκτα καυσιμα στις ανανεωσιμες πηγες
οπου υπαρχει εκμεταλλευσιμο κοιτασμα θα αξιοποιηθει πιστευω
και δεν νομιζω οτι το φυσικο αεριο θα μας εγκαταλειψει για την επομενη 50ετια τουλαχιστον

50 χρόνια είναι δραματικά μεγάλο χρονικό διάστημα με τους ρυθμούς που τρέχει η ανθρωπότητα.

Ξέρεις πως ήταν η τεχνολογία, η κατανάλωση ενέργειας, ο κόσμος πριν ακριβώς 50 χρόνια;

Αν σκεφθείς μόνον ότι πήρε περίπου 120 χρόνια για να πάμε από τον ατμό στο ντίζελ.

Προφανώς και θα υπάρχει φυσικό αέριο μετά από 50 χρόνια. Όπως και τώρα υπάρχουν ατμομηχανές. Στα μουσεία.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν γίνει το Μπάμ'' μην ξεχνάμε τα 15μύρρια των Κούρδων και άλλους.. που βρίσκονται στα σπλάχνα της τουρκίας
έτομοι να τους γ@μήσουν.. :fuck2: :boff:
Έχω την εντύπωση πως αν οι κούρδοι είναι σε θέση να γ@μήσουν τους Τούρκους με οποιονδήποτε τρόπο θα το είχαν ήδη κάνει και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουν να γίνει μπαμ μαζί μας!
Αλλά και να έχουν πρόθεση όσο γίνεται ένα γενικευμένο "Μπάμ" με την Ελλάδα , η Τουρκία έχει τους αριθμούς ένστολων που χρειάζεται για να καταπνίξει οποιαδήποτε εξέγερση στο εσωτερικό της!
Το ευτύχημα σε περίπτωση γενικευμένου επεισοδίου θα ήταν στις 2-3 πρώτες μέρες κάποια υπερδύναμη και κυρίως η Αμερική να την έχει φυλαγμένη στον Ερντογάν και να του την φέρει εσωτερικά με σοβαρό πραξικόπημα! Όμως φοβάμαι πως για να είναι αρεστός στον επόμενο θα του κάνει κανένα "Ελληνικό" δωράκι για να παρουσιάσει μια νίκη στο εσωτερικό..
Απο την άλλη όμως για την Ελλάδα θα είναι τόσο μεγάλο το σόκ απο νεκρούς και τραυματίες, χαμένο έδαφος και επιζήσαντες από πεδία μαχών με όπλα στα χέρια που ίσως φέρει ανατροπές* στο εσωτερικό που δεν έχουμε δει ποτέ!

*ανατροπή στο σάπιο πολιτικό σύστημα  

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Έτσι λέγανε και οι αμαξάδες όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα αυτοκίνητα.

Νταξ, και τα γαϊδούρια στην Σαντορίνη ακόμη τα προγκάνε για να μεταφέρουν τους τουρίστες.

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Οι Ορθόδοξοι Πατέρες της Εκκλησίας ανέκαθεν αναγνώριζαν την προσφορά της Τουρκίας στον Ελληνικό πολιτισμό. Το 1453 οι Οθωμανοί έσωσαν την Ελλάδα από την Αναγέννηση, σήμερα ο Υπέρτατος Ηγέτης Ερντογάν έρχεται για να σώσει την Ελλάδα από την ΕΕ των ομοφυλόφιλων, των παιδεραστών και της παρακμής.

Ο Θεός να έχει καλά την Τουρκία και την Ορθοδοξία.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Θα ήθελα πολύ να μου εκθέσεις τις προβλέψεις σου για την ηλεκτροκίνηση για ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΌ ΟΡΊΖΟΝΤΑ θέλεις. Η πρόβλεψη να είναι σε παγκόσμια κλίμακα και όχι πχ στη Σουηδία. Εγώ αυτό που βλέπω είναι παγκόσμια εξάπλωση του ΦΑ και ελάχιστη μείωση πετρελαίου και βενζίνης. Η άποψη μου είναι ότι την ηλεκτροκίνηση την χρησιμοποιούν ΜΌΝΟ για να προβάλλουν το πράσινο πρόσωπο των εταιρειών. Θα ήθελα επίσης ενδεικτικά μέτρα για την εύρεση των υλικών για τις μπαταρίες, την εύρεση του ηλεκτρικού ρεύματος για τις φορτίσεις καθώς και μέτρα για την ασφαλή απόρριψη των μπαταριών μετά από 6 χρόνια χρήσης.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Οι Ορθόδοξοι Πατέρες της Εκκλησίας ανέκαθεν αναγνώριζαν την προσφορά της Τουρκίας στον Ελληνικό πολιτισμό. Το 1453 οι Οθωμανοί έσωσαν την Ελλάδα από την Αναγέννηση, σήμερα ο Υπέρτατος Ηγέτης Ερντογάν έρχεται για να σώσει την Ελλάδα από την ΕΕ των ομοφυλόφιλων, των παιδεραστών και της παρακμής.

Ο Θεός να έχει καλά την Τουρκία και την Ορθοδοξία.
Συμφωνώ 100% με την παρακάτω Κυρία---->

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936
Tις ίδιες άτοπες αναλύσεις έκανε κάποτε στο Σκατάϊ και ο κωστίδης, που όταν μιλάει για τον ερντο κρυφοχύνει..  :cum:
:vomit:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (6).jpg
    αρχείο λήψης (6).jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • αρχείο λήψης (5).jpg
    αρχείο λήψης (5).jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936
Αλλη ονειροπαρμενη που βλέπει τούρκικα σήριαλ και φαντασιώνεται ότι την καβαλάει ο μεχμέτ   :fuck2:
Αν είχε πάει όμως δύο χρονάκια στον ε.σ. για να είναι ελεύθερη, θα είχε στρώσει και δεν θα έλεγε της παπαριές της..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom