Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Φυσικα αλλα ξερεις εφαγε ξαναφαγε και τρωει ακομα και πολυς «σοφος λαος».

Γιατι ειστε ετοιμοι να ξαναψηφισετε με το πουλι στο χερι.

Θα έπρεπε να ξέρεις ότι λόγω μνημονίων έχουν κοπεί οι μάσες
και οι χοντρές μπάζες του παρελθόντος.

Για "πουλί στο χέρι" εσύ λες ,εσύ κατέχεις.

Πάντως ο κόσμος λογικά δεν γυρνά στη σαπίλα του παρελθόντος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Θα έπρεπε να ξέρεις ότι λόγω μνημονίων έχουν κοπεί οι μάσες
και οι χοντρές μπάζες του παρελθόντος.

Για "πουλί στο χέρι" εσύ λες ,εσύ κατέχεις.

Πάντως ο κόσμος λογικά δεν γυρνά στη σαπίλα του παρελθόντος.

Ρε τυπε, στηριζεις τσιπρα και μιλας για σαπιλα του παρελθοντος; Και μιλας για κοπηκαν οι μασες;

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Ρε τυπε, στηριζεις τσιπρα και μιλας για σαπιλα του παρελθοντος; Και μιλας για κοπηκαν οι μασες;

Που είδες να στηρίζω τσίπρα ?
λωλάθηκες >?

Εάν δεν υπήρχε σαπίλα του παρελθόντος ,
πως καταντήσαμε στα μνημόνια ?
εεεε ?? ποιός έφταιγε ?

Πόσες φορές προ σύριζα
ψήφισες πασοκ ,
για πες !!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει πιθανότητα πολέμου,οι μαυρογιαλούροι μας είναι τόσο πουλημένοι που δεν θα χαλάσουν τη βόλεψη τους.Θα μας παραμηθιάσουν για ακόμη μια φορά και εμείς θα τους κουνάμε τα σημαιάκια μέχρι να έρθει το τέλος μας .

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
λωλάθηκες >?

εεεε ?? ποιός έφταιγε ?

Πόσες φορές προ σύριζα
ψήφισες πασοκ ,
για πες !!

φιδεμπορα εχεις εμμονες να πας σε  ψυχιατρο

μην καταντησεις σαν τον πικερ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ουδείς ενδιαφέρεται για τα βραχάκια.
το κακό είναι ότι αυτές οι "κωλόπετρες" προσδιορίζουν ΑΟΖ...(δλδ χρήμα)
επίσης τα τεκτενόμενα πανω τους δημιουργούν τετελεσμένα...(δλδ γεωπολιτικά οφέλη και διεκδικήσεις)
οπότε σταμάτα να τα βλέπεις ως κωλόπετρες...
αοζ ακουμε και αοζ δεν βλεπουμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
λωλάθηκες >?

εεεε ?? ποιός έφταιγε ?

Πόσες φορές προ σύριζα
ψήφισες πασοκ ,
για πες !!

Ρε τυπε, στολιζεις απ το πρωι μεχρι το βραδυ το μητσοτακη ενω κυβερναει (λεμε τωρα) ο τσιπρας. Δες το αυτο, εσυ και ο λαζοπουλος μονο.

Φυσικα και ηρθαν τα μνημονια γιατι επι 30 χρονια ετρωγε οποιος μπορουσε οσο μπορουσε. Αλλα οσο ψηφιζετε τους παλιους που ταζουν μασα τοσο θα ερχονται μνημονια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε τυπε, στολιζεις απ το πρωι μεχρι το βραδυ το μητσοτακη ενω κυβερναει (λεμε τωρα) ο τσιπρας. Δες το αυτο, εσυ και ο λαζοπουλος μονο.

Φυσικα και ηρθαν τα μνημονια γιατι επι 30 χρονια ετρωγε οποιος μπορουσε οσο μπορουσε. Αλλα οσο ψηφιζετε τους παλιους που ταζουν μασα τοσο θα ερχονται μνημονια.

ηρθαν τα μνημονια γιατι επι 5 χρονια κυβερνουσε ο αλκοολικος καταθληψιας μπουχεσας

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
φιδεμπορα εχεις εμμονες να πας σε  ψυχιατρο

μην καταντησεις σαν τον πικερ

Όπου ακούσεις για πασοκ
πετάγεσαι σα τη ψωλίτσα.
Κακό κάνεις στο κόμμα σου,
προσωπικά πιστεύω ότι ακόμη και η Φώφη
είναι ικανότερη απο το κούλη.

Όμως αγαπητέ πασόκε,
πες εσύ ,πες τη γνώμη σου,

ποιός έφταιξε που φτάσαμε στα μνημόνια .
Αυτοί που κυβέρνησαν δεκαετίες
ή
αυτοί που ήσαν στο 2-3% ?

Η γνώμη μου είναι ,
ότι έφταιξαν αυτοί που κυβέρνησαν και κατάκλεψαν τη χώρα.
Νουδίτες ήσαν ? σημίτηδες ? τσουκάτοι ?
ή μήπως ο κύριος κανείς ?

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

Προφανώς ο φανατισμός σου λειτουργεί σαν τις παρωπίδες στο μουλάρι.
Δεκάδες οι αντισύριζα αναρτήσεις μου.

Δεν μου απάντησες όμως ,
πόσες φορές ψήφισες τη παρέα σημίτη-τσουκάτου κτλπ ξέρεις εσύ.
Επίσης αν μπορείς δεν είναι ντροπή ,
κατονόμασε τα κόμματα που κατά τη γνώμη σου κλέβανε
με αποτέλεσμα να φτάσουμε στα μνημόνια.

Συμφωνώ ότιδεν πρέπει να ψηφίζουμε τους παλιούς,
έστω και αναπαλαιωμένους σαν τη κάτωθι

www.parapolitika.gr/article/maria-spuraki-apo-grammateas-tis-pasp-upopsifia-tis-nd]https://www.parapolitika.gr/article/maria-spuraki-apo-grammateas-tis-pasp-upopsifia-tis-nd[/url]

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
ηρθαν τα μνημονια γιατι επι 5 χρονια κυβερνουσε ο αλκοολικος καταθληψιας μπουχεσας

Ωραία !!
για τα 270 δις έφταιγε ο Καραμανλής.

Να μας πεί ο baroc αν συμφωνεί
και εάν καταλογίζει ευθύνες σε άλλον,
πχ το σημίτη ,τον βενιζέλο ,τον άκη κτλπ.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

Σύνολο 140 ήταν ?
λένε 270 που παρά τα μνημόνια πήγαν στα 300+

Πες αφού ξέρεις καμιά λεπτομέρεια.
Τουλάχιστον εσύ ,αν στη δώσει,
έχεις δόσεις ειλικρίνειας !!
και ξεφεύγεις,προς τιμήν σου, από τη κομματική γραμμή.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Προφανώς ο φανατισμός σου λειτουργεί σαν τις παρωπίδες στο μουλάρι.
Δεκάδες οι αντισύριζα αναρτήσεις μου.

Δεν μου απάντησες όμως ,
πόσες φορές ψήφισες τη παρέα σημίτη-τσουκάτου κτλπ ξέρεις εσύ.
Επίσης αν μπορείς δεν είναι ντροπή ,
κατονόμασε τα κόμματα που κατά τη γνώμη σου κλέβανε
με αποτέλεσμα να φτάσουμε στα μνημόνια.

Συμφωνώ ότιδεν πρέπει να ψηφίζουμε τους παλιούς,
έστω και αναπαλαιωμένους σαν τη κάτωθι

www.parapolitika.gr/article/maria-spuraki-apo-grammateas-tis-pasp-upopsifia-tis-nd]https://www.parapolitika.gr/article/maria-spuraki-apo-grammateas-tis-pasp-upopsifia-tis-nd[/url]

Λοιπόν, δε μπαίνω στη διαδικασία να ψάχνω να βρω τι έχουν ποστάρει μέλη πριν 100-500 μηνύματα αλλά τη φωτό με τον Κυριάκο και το μαγαζάτορα που χαιρετάει στην Τσιμισκή σίγουρα την έχεις βάλει 3-4 φορές.

Αντίθετα αυτή ας πούμε, μπορεί να μην την είδες.

30705311_613381099054002_4167765775035138048_n.jpg

Το αν ψήφισα κάποτε πασοκ, άλλη φορά νδ και τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ φορές δεν πάτησα το πόδι μου στις κάλπες είναι δικό μου θέμα όπως και δικό σου να μη μας πεις αν ψήφισες έστω και μια φορά συριζανελ. Πάντως, στο ξαναγράφω τελευταία φορά, κανένας τους δε μου έδωσε ούτε πρόκειται να μου δώσει κάτι γιατί δεν είναι ικανοί να μου δώσουν ούτε εγώ είμαι ανίκανος να καταδεχτώ κάτι απ αυτούς. Το μόνο που περιμένω και ελπίζω είναι επιτέλους να βρεθεί κάποιος να κάνει επιτέλους αυτή τη χώρα ένα όσο γίνεται κανονικό κράτος, φυσιολογικό στο μέτρο του δυνατού. Και ξέρω οτι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά από 40 χρόνια λεηλασίας και διαφθοράς όχι μόνο σε χρήμα αλλά κυρίως σε νοοτροπία και στάση ζωής.

Όλοι έφαγαν, όλοι έχουν ξεφτιλισμένη νοοτροπία, όλοι κοιτάζουν την πάρτη τους και μόνο στο μέτρο που έχει ο καθένας τους δυνατότητα. Ο πολιτικός, ο διευθυντής υπηρεσίας, ο γραμματέας του, ο γιατρός του δημοσίου, η καθαρίστρια, ο αστυνομικός, ο υπάλληλος που τρύπωσε εκεί μέσα με πλαστά πτυχία ή χωρίς πτυχία. Επίσης έφαγε ο ιδιώτης γιατρός, δικηγόρος, μηχανικός, έμπορος, μικροπωλητής, υπάλληλος, αυτός που δε ζήτησε απόδειξη από τον υδραυλικό-ηλεκτρολόγο-καθηγητή, ο περιπτεράς και ο καστανάς.

Ξέρεις γιατί έφαγαν όλοι; Επειδή μπορούσαν. Και γω όσο μπορούσα έφαγα, δυστυχώς λίγα μπορούσα, λίγα έκρυψα αλλά ναι, και γω όσο μπορούσα έκρυψα, άλλο αν από την άλλη πλήρωσα και συνεχίζω να πληρώνω πολλά.

Η διαφορά μας ξέρεις ποιά είναι; Εγω ξέρω γιατί φτάσαμε εδώ και ξέρω οτι αυτό τελείωσε, θέλουμε δε θέλουμε πρέπει να αλλάξει, άλλαξε ήδη και θα αλλάξει κι άλλο, πάρτυ τέλος, δανεικά τέλος, ήρθε η ώρα της πληρωμής. Αλλά δε με απασχολεί, θέλω να γίνει η πληρωμή, το ξέρω οτι χρωστάω και είμαι έτοιμος να χάσω οτι μου αναλογεί και να ζοριστώ όσο μου αναλογεί ακόμα και αν μου αναλογεί μεγάλο μερίδιο από πουσταράδες που ΜΟΝΟ ΕΦΑΓΑΝ και ποτέ δεν πλήρωσαν και είμαι έτοιμος να παλέψω, πρώτα για μένα φυσικά, αλλά επίσης μήπως και γίνει επιτέλους κάποια στιγμή αυτό το μπουρδέλο κράτος κανονικό. Εγώ δεν έφαγα παραμύθι "δεν έχω-δεν πληρώνω", "δε χρωστάω-δεν πληρώνω", δεν έκανα ποτέ τον "αγανακτισμένο" χωρίς να ξέρω γιατί είμαι αγανακτισμένος, δε σήκωσα καμία μπάρα διοδίων, έτσι για μαγκιά. Δεν κάθησα ποτέ να ακούσω παραμύθια για γερμανικές αποζημιώσεις, κατοχικά δάνεια, μετοχές τράπεζας της ανατολής και συμπαντική τεχνολογία. Δε μπήκα ποτέ καν στη λογική μνημόνιο-αντιμνημόνιο. Δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από το δάκτυλό μου. Ήρθε ο λογαριασμός και κάνω το σταυρό μου μήπως επιτέλους σφίξουν τα λουριά και ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ επιτέλους και ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Εσύ δεν ξέρω αλλά δε σε βλέπω και πολύ ζεστό.

Σου ξαναλέω μπας και το καταλάβεις και σταματήσεις να με ρωτάς, εμένα τουλάχιστον, ΟΛΟΙ έφαγαν ΟΛΟΙ έκαναν εγκλήματα. ΠΡΩΤΟΣ με τεράστια διαφορά όλων είναι ο ΠΑΠΑντρέας που έστησε αυτό το ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ άχρηστων, αγράμματων, ανίκανων, όσα α- μπορείς να φανταστείς που κατακλύσανε την κοινωνία και πότισε στο πετσί όλων οτι ο άχρηστος και ο χρήσιμος είναι το ίδιο, οτι το δημόσιο είναι το σπίτι μας, οτι το δημόσιο χρήμα έρχεται από τον ουρανό και θα υπάρχει πάντα μαγικά, οτι οι επιχορηγήσεις μπορούν με κομπίνες να γίνονται μεζονέτες και κάμπριο, οτι οτι οτι...... Φυσικά και η πασοκοποιημένη ΝΔ έχει επίσης πάμπολλες ευθύνες. Και γαλάζιοι έκαναν εγκλήματα, είχαν και αυτοί δικά τους παιδιά, έκαναν και αυτοί οτι τους ζητούσε ο ψηφοφόρος τους. Αναλογικά έχουν κάνει την αντίστοιχη ζημιά, σε σχέση με τα χρόνια που κυβέρνησαν. Βέβαια, λιγότερο χρόνο, αλλά η ζημιά έγινε και από εκεί.

Και ήρθε αυτή η μαγική μέρα του 2010 που ήρθε η χρεοκοπία, ήρθε το μνημόνιο, ήρθε ο λογαριασμός και αντί, έστω μετά το αρχικό μούδιασμα, την αντίδραση μέχρι να αποδεχτούμε την πραγματικότητα, αντί λοιπόν να πούμε "πάμε μάγκες, ας σηκώσουμε ΟΛΟΙ τα μανίκια να κουνήσουμε τους κώλους μας να συμμαζέψουμε γρήγορα τα πράγματα και να επανέλθουμε" το ρίξαμε 8 χρόνια στη φιλοσοφία, στις εκθέσεις ιδεών, ψάχνουμε νόμους και διατάξεις πως θα τη γλιτώσουμε, πως θα ξεγλιστρίσουμε, αν υπάχει κάποιο παραθυράκι ή κανένας αφελής να μας "σώσει"....... Και όλα αυτά πάλι για να συνεχίσουμε να ΨΩΛΑΡΟΥΜΕ.

Γιατί αυτό είμαστε, αυτό μάθαμε, ΨΩΛΑΔΕΣ ΝΑ ΨΩΛΑΡΟΥΜΕ.

Τώρα, απ αυτούς που υπάρχουν, κάποιον διαλέγουμε. Μετά από τόσα χρόνια τέτοιων πολιτικών και τέτοιων ψηφοφόρων, αυτούς θα βρίσκουμε και στα ψηφοδέλτια και γύρω μας. Η επιλογή είναι να ξεσκαρτάρεις τι είναι ο καθένας, τι έλεγε, τι λέει και τι πιστεύεις οτι μπορεί και θέλει να κάνει. Η επιλογή "ΚΑΝΕΝΑΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ. Άλλα λόγια και υπεκφυγές είναι. Αυτός ο λαός είμαστε, αυτοί είναι πάνω κάτω οι υποψήφιοι, διαλέγεις και παίρνεις, αν έχεις κάποια άλλη ΣΟΒΑΡΗ λύση, με γεια σου με χαρά σου. Απλά να θυμάσαι οτι βασική παράμετρος στη δεδομένη συγκυρία είναι οτι η πιο ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΦΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΨΕΥΤΩΝ και πιο "παλιών από το παλιό" πρέπει να φύγει και να μην έχει καν λόγο στις επόμενες πολιτικές εξελίξεις. Βάλτα κάτω και μέτρα.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Λοιπόν, δε μπαίνω στη διαδικασία να ψάχνω να βρω τι έχουν ποστάρει μέλη πριν 100-500 μηνύματα αλλά τη φωτό με τον Κυριάκο και το μαγαζάτορα που χαιρετάει στην Τσιμισκή σίγουρα την έχεις βάλει 3-4 φορές.

Αντίθετα αυτή ας πούμε, μπορεί να μην την είδες.

30705311_613381099054002_4167765775035138048_n.jpg

Το αν ψήφισα κάποτε πασοκ, άλλη φορά νδ και τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ φορές δεν πάτησα το πόδι μου στις κάλπες είναι δικό μου θέμα όπως και δικό σου να μη μας πεις αν ψήφισες έστω και μια φορά συριζανελ. Πάντως, στο ξαναγράφω τελευταία φορά, κανένας τους δε μου έδωσε ούτε πρόκειται να μου δώσει κάτι γιατί δεν είναι ικανοί να μου δώσουν ούτε εγώ είμαι ανίκανος να καταδεχτώ κάτι απ αυτούς. Το μόνο που περιμένω και ελπίζω είναι επιτέλους να βρεθεί κάποιος να κάνει επιτέλους αυτή τη χώρα ένα όσο γίνεται κανονικό κράτος, φυσιολογικό στο μέτρο του δυνατού. Και ξέρω οτι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά από 40 χρόνια λεηλασίας και διαφθοράς όχι μόνο σε χρήμα αλλά κυρίως σε νοοτροπία και στάση ζωής.

Όλοι έφαγαν, όλοι έχουν ξεφτιλισμένη νοοτροπία, όλοι κοιτάζουν την πάρτη τους και μόνο στο μέτρο που έχει ο καθένας τους δυνατότητα. Ο πολιτικός, ο διευθυντής υπηρεσίας, ο γραμματέας του, ο γιατρός του δημοσίου, η καθαρίστρια, ο αστυνομικός, ο υπάλληλος που τρύπωσε εκεί μέσα με πλαστά πτυχία ή χωρίς πτυχία. Επίσης έφαγε ο ιδιώτης γιατρός, δικηγόρος, μηχανικός, έμπορος, μικροπωλητής, υπάλληλος, αυτός που δε ζήτησε απόδειξη από τον υδραυλικό-ηλεκτρολόγο-καθηγητή, ο περιπτεράς και ο καστανάς.

Ξέρεις γιατί έφαγαν όλοι; Επειδή μπορούσαν. Και γω όσο μπορούσα έφαγα, δυστυχώς λίγα μπορούσα, λίγα έκρυψα αλλά ναι, και γω όσο μπορούσα έκρυψα, άλλο αν από την άλλη πλήρωσα και συνεχίζω να πληρώνω πολλά.

Η διαφορά μας ξέρεις ποιά είναι; Εγω ξέρω γιατί φτάσαμε εδώ και ξέρω οτι αυτό τελείωσε, θέλουμε δε θέλουμε πρέπει να αλλάξει, άλλαξε ήδη και θα αλλάξει κι άλλο, πάρτυ τέλος, δανεικά τέλος, ήρθε η ώρα της πληρωμής. Αλλά δε με απασχολεί, θέλω να γίνει η πληρωμή, το ξέρω οτι χρωστάω και είμαι έτοιμος να χάσω οτι μου αναλογεί και να ζοριστώ όσο μου αναλογεί ακόμα και αν μου αναλογεί μεγάλο μερίδιο από πουσταράδες που ΜΟΝΟ ΕΦΑΓΑΝ και ποτέ δεν πλήρωσαν και είμαι έτοιμος να παλέψω, πρώτα για μένα φυσικά, αλλά επίσης μήπως και γίνει επιτέλους κάποια στιγμή αυτό το μπουρδέλο κράτος κανονικό. Εγώ δεν έφαγα παραμύθι "δεν έχω-δεν πληρώνω", "δε χρωστάω-δεν πληρώνω", δεν έκανα ποτέ τον "αγανακτισμένο" χωρίς να ξέρω γιατί είμαι αγανακτισμένος, δε σήκωσα καμία μπάρα διοδίων, έτσι για μαγκιά. Δεν κάθησα ποτέ να ακούσω παραμύθια για γερμανικές αποζημιώσεις, κατοχικά δάνεια, μετοχές τράπεζας της ανατολής και συμπαντική τεχνολογία. Δε μπήκα ποτέ καν στη λογική μνημόνιο-αντιμνημόνιο. Δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από το δάκτυλό μου. Ήρθε ο λογαριασμός και κάνω το σταυρό μου μήπως επιτέλους σφίξουν τα λουριά και ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ επιτέλους και ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Εσύ δεν ξέρω αλλά δε σε βλέπω και πολύ ζεστό.

Σου ξαναλέω μπας και το καταλάβεις και σταματήσεις να με ρωτάς, εμένα τουλάχιστον, ΟΛΟΙ έφαγαν ΟΛΟΙ έκαναν εγκλήματα. ΠΡΩΤΟΣ με τεράστια διαφορά όλων είναι ο ΠΑΠΑντρέας που έστησε αυτό το ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ άχρηστων, αγράμματων, ανίκανων, όσα α- μπορείς να φανταστείς που κατακλύσανε την κοινωνία και πότισε στο πετσί όλων οτι ο άχρηστος και ο χρήσιμος είναι το ίδιο, οτι το δημόσιο είναι το σπίτι μας, οτι το δημόσιο χρήμα έρχεται από τον ουρανό και θα υπάρχει πάντα μαγικά, οτι οι επιχορηγήσεις μπορούν με κομπίνες να γίνονται μεζονέτες και κάμπριο, οτι οτι οτι...... Φυσικά και η πασοκοποιημένη ΝΔ έχει επίσης πάμπολλες ευθύνες. Και γαλάζιοι έκαναν εγκλήματα, είχαν και αυτοί δικά τους παιδιά, έκαναν και αυτοί οτι τους ζητούσε ο ψηφοφόρος τους. Αναλογικά έχουν κάνει την αντίστοιχη ζημιά, σε σχέση με τα χρόνια που κυβέρνησαν. Βέβαια, λιγότερο χρόνο, αλλά η ζημιά έγινε και από εκεί.

Και ήρθε αυτή η μαγική μέρα του 2010 που ήρθε η χρεοκοπία, ήρθε το μνημόνιο, ήρθε ο λογαριασμός και αντί, έστω μετά το αρχικό μούδιασμα, την αντίδραση μέχρι να αποδεχτούμε την πραγματικότητα, αντί λοιπόν να πούμε "πάμε μάγκες, ας σηκώσουμε ΟΛΟΙ τα μανίκια να κουνήσουμε τους κώλους μας να συμμαζέψουμε γρήγορα τα πράγματα και να επανέλθουμε" το ρίξαμε 8 χρόνια στη φιλοσοφία, στις εκθέσεις ιδεών, ψάχνουμε νόμους και διατάξεις πως θα τη γλιτώσουμε, πως θα ξεγλιστρίσουμε, αν υπάχει κάποιο παραθυράκι ή κανένας αφελής να μας "σώσει"....... Και όλα αυτά πάλι για να συνεχίσουμε να ΨΩΛΑΡΟΥΜΕ.

Γιατί αυτό είμαστε, αυτό μάθαμε, ΨΩΛΑΔΕΣ ΝΑ ΨΩΛΑΡΟΥΜΕ.

Τώρα, απ αυτούς που υπάρχουν, κάποιον διαλέγουμε. Μετά από τόσα χρόνια τέτοιων πολιτικών και τέτοιων ψηφοφόρων, αυτούς θα βρίσκουμε και στα ψηφοδέλτια και γύρω μας. Η επιλογή είναι να ξεσκαρτάρεις τι είναι ο καθένας, τι έλεγε, τι λέει και τι πιστεύεις οτι μπορεί και θέλει να κάνει. Η επιλογή "ΚΑΝΕΝΑΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ. Άλλα λόγια και υπεκφυγές είναι. Αυτός ο λαός είμαστε, αυτοί είναι πάνω κάτω οι υποψήφιοι, διαλέγεις και παίρνεις, αν έχεις κάποια άλλη ΣΟΒΑΡΗ λύση, με γεια σου με χαρά σου. Απλά να θυμάσαι οτι βασική παράμετρος στη δεδομένη συγκυρία είναι οτι η πιο ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΦΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΨΕΥΤΩΝ και πιο "παλιών από το παλιό" πρέπει να φύγει και να μην έχει καν λόγο στις επόμενες πολιτικές εξελίξεις. Βάλτα κάτω και μέτρα.
φίλε ποια φώτο στη Τσιμισκή με το μαγαζάτορα 
Δεν υπάρχουν αυτά που λες
Τα ποστ μένουν ψάξε να δεις ότι κάνεις λάθος
Αντιθέτως θα βρεις πληθώρα αντιτσιπροσυριζα ποστ πρόσφατα
Επίσης ουδέποτε ψήφισα άστρατευτους κοπανατζηδες διεθνιστες
χαλαρούς και σημιτοπαγκαλους μειοδοτες που κατέβαζαν σημαία από τα ...βράχια.. τύφλα να εχει ο τσίπρας μπρος στους αρχιπροδοτες

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε βράδυ η αύριο γιατί από κινητό λίγο δύσκολο

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.730
Πόντοι
506

Συνημμένα

• HCUAV_1.jpg
    HCUAV_1.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Anka-armed-Turkish-MoD-692x360.png
    Anka-armed-Turkish-MoD-692x360.png
    236,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.969
Πόντοι
9.931
H ελληνικη απαντηση στα drones των Τουρκων:

Ελληνικά drones για επιτήρηση θαλάσσιων και δασικών περιοχών
Στόχος η κάλυψη αναγκών της Πολιτικής Προστασίας.
Καντε συγκριση
Ειπαμε τυπε η Τουρκια εχει σοβαρη αμυντική βιομηχανία. Στην Ελλαδα η αμυντική βιομηχανία υπάρχει μόνο και μόνο για να βολεύονται τα κομματόσκυλο τις κάθε κυβέρνησης.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.616
Πόντοι
3.506
H ελληνικη απαντηση στα drones των Τουρκων:

Ελληνικά drones για επιτήρηση θαλάσσιων και δασικών περιοχών
Στόχος η κάλυψη αναγκών της Πολιτικής Προστασίας.
Καντε συγκριση
Ειπαμε τυπε η Τουρκια εχει σοβαρη αμυντική βιομηχανία. Στην Ελλαδα η αμυντική βιομηχανία υπάρχει μόνο και μόνο για να βολεύονται τα κομματόσκυλο τις κάθε κυβέρνησης.

Εμεις εχουμε παλια μοντελα δοκιμασμενα...

%25CE%25A7%25CE%25B1%25CF%2581%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B5%25CF%2584%25CF%258C%25CF%25821.jpg

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2018/04/569626_77b05747f3-88daf165916437c4.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%86%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%8d%cf%88%cf%89%cf%83/]Τρία[/URL] παλικάρια από τους Φούρνους ύψωσαν την γαλανόλευκη στη βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάς»[/url]

Eπικίνδυνα κ ύποπτα πράγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom