Αμα δε ριχνουμε ουτε τα ντρον, φαντασου καταντια...
Noμίζω ότι αυτό τα λέει όλα πια, και κακώς ασχολούμαστε περαιτέρω.
Οι Τούρκοι θα μας γλεντάνε από τον καναπέ τους πλέον με τα joystick στο χέρι, και οι δικοί μας θα πετάνε χιλιάδες ευρώ για κάθε ώρα πτήσης για να αναχαιτίζουν.
Οκ όλοι νομίζω καταλαβαίνουμε ότι η γελοιότητα χτύπησε ταβάνι.
Ε άντε λοιπόν και το επόμενο τουρκικό drone στον Λυκαβηττό τύποι μου.
Όταν φτάσει Βουλή ή Μαξίμου δεν ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί απλά να μην κάνει τπτ η Αστυνομία σε αυτήν την περίπτωση κ να φταίει ο Τόσκας τότε.
Μέχρι τότε Καλή Ανάσταση σε όλους σας και καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης τούτες τις άγιες μέρες.
Την περιφορά του Επιταφίου.
Είμαστε απόλυτα σίγουροι για την επιτυχία της επιχείρησης. Το Υπουργείο δίνει ρέστα σε τέτοια δύσκολα εγχειρήματα.
υγ1: Για την μεταφορά του Αγίου Φωτός δεν παίρνουμε όρκο. Μπορεί οι γείτονες να ετοιμάζουν κανά γερό κάζο στον παντελώς (αν έχουν κανά σοβαρό τρόλλ εκεί στο επιτελείο τους).
υγ2: Ακόμη μια καλή ιδέα για το Τουρκικό Επιτελείο. Φτιάξτε καμμια χιλιάρα dummy drones.
Aπλά να πετάνε στοιχειωδώς με τηλεκατεύθυνση (άμα τους βάλετε και ψεύτικες βόμβες ακόμη καλύτερα)
Σηκώστε τα ταυτόχρονα πάνω από τους ελληνικούς ουρανούς και κάντε χάζι τους ρωμιούς.