Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για μένα η λογική του άρθρου αντέχει. Που ειναι ο φίλος σας ο πουτιν;

Αναφορικά με το "μεταμοντέρνες τρίχες", ειναι εμφανές οτι δεν εχεις ιδέα του τι λες. Δεν είναι δική μου δουλειά να σε μάθω πράγματα που αρνείσαι να καταλάβεις.

Eξηγησε μου τοτε , τι ειναι αυτο , οριστε. Να δουμε αν καταλαβες. Αφου αντεχει η λογικη του αρθρου ( κατι ειπαμε για πως καταπινουμε αμασητα... εμμ... ), για εσενα, οκ. Δεν ειπα βεβαια οτι αναγκαστικα το αρθρο λεει κατι που δεν ισχυει, για να μη λεμε οτι θελουμε. Απλα η τεκμηριωση ειναι ανεπαρκης. Παμε παρακατω.
Πως ακριβως κανει πλατες η Ρωσια στην Τουρκια? Πως στοιχειοθετειται κατι τετοιο?
Και παμε και στα περι συνεκμεταλλευσης. Που τα ακουσες και που το ειδες κατι τετοιο?
Σου εγραψα και πριν, ορισμενες παρατηρησεις για αυτο, αλλα τις προσπερασες.
Επισης που ακριβως εγραψα περι φιλου Πουτιν?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Για μένα η λογική του άρθρου αντέχει. Που ειναι ο φίλος σας ο πουτιν;

Αναφορικά με το "μεταμοντέρνες τρίχες", ειναι εμφανές οτι δεν εχεις ιδέα του τι λες. Δεν είναι δική μου δουλειά να σε μάθω πράγματα που αρνείσαι να καταλάβεις.
ποια ειναι η λογικη ??? Οτι οι Ρωσσοι εκπαιδευουν Τουρκους στα Φ16???

Δεν σε κατηγορουμε φιλε.... Πες απλα "δεν το σκεφτηκα"... Δεν χαθηκε ο κοσμος....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ακριβως Σεβαλιε.... Να διαβαζεις τα παντα...δεν αποκλειεις τιποτα...και τα διασταυρωνεις πανω στο τραπεζι της λογικης... μην καταπινετε αμασητο οτι σας σερβιρουν...

Πανω στο τραπεζι της λογικης λοιπον λεει οτι οι Ρωσοι δεν εχουν καποιο αντικειμενο να εκπαιδευσουν Τουρκους πιλοτους, ουτε μεσα ουτε καν καποιο σκοπο .
Επισης πανω στο τραπεζι της λογικης δε βγαινει οτι οι Ρωσοι θελουν συνεκμεταλλευση, ουτε οποιασδηποτε μορφης εκμεταλλευση των υδρογονανθρακων στη Μεσογειο !
Αν καποιος ΔΕΝ θελει με τιποτα να γινει κατι τετοιο αυτος ειναι η Ρωσια !

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δεν διαβάζεις και εσυ αυτα που γραφω. Δε θα με σώσει ο Ρωσος και δεν είναι υποχρέωση του.

Εμείς πρέπει να τον προσεγγίσουμε ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΦΕΛΩΣ οχι για να γίνουμε το πουτανακι του.

Αυτό που λες είναι κάτι αλλο. Αν τα εθνικά μας συμφεροντα επιβάλλουν προσέγγιση με Ισραήλ και Κίνα επίσης δεν εχω πρόβλημα, αρκει η χωρα μας να βγαίνει κερδισμένη.

Και δεν χρειαζεται να πλακωθούμε με ΗΠΑ ή Γερμανία, γνωριζουν οτι από εκει αγοραζουμε όπλα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο Ασσαντ και η οικογένεια του κυβερνούσαν τη Συρία πολύ πριν η Ρωσία είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στη Συρία. Ο Άσσαν ειναι νόμιμα εκλεγμένος ηγέτης.

...πολυ υποπτα λαοφιλής ο Μπασάρ αλ Άσαντ τύπε.

Ο Μπασάρ αλ Άσαντ επανεξελέγη πρόεδρος στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 3 Ιουνίου 2014, με ποσοστό 92%.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Αυτό που λες είναι κάτι αλλο. Αν τα εθνικά μας συμφεροντα επιβάλλουν προσέγγιση με Ισραήλ και Κίνα επίσης δεν εχω πρόβλημα, αρκει η χωρα μας να βγαίνει κερδισμένη.

Και δεν χρειαζεται να πλακωθούμε με ΗΠΑ ή Γερμανία, γνωριζουν οτι από εκει αγοραζουμε όπλα.

Αυτό λέω. Να αποφασίζει η χώρα τις συνδιαλλαγές της σύμφωνα με τα συμφέροντα της. Γεωστρατηγικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η Ρωσία σε εμάς. Για λόγους ανεφοδιασμού πλοίων και για αγωγούς πετρελαίου αερίου. Εδώ κάναμε μια συμφέρουσα συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη και έριξαν τη κυβέρνηση, φέραν τον ΓΑΠ και μας έβαλαν μνημόνια.

Τώρα περνά ο TAP απο εδώ χωρίς κανένα όφελος για εμάς.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026

Ο Μπασάρ αλ Άσαντ επανεξελέγη πρόεδρος στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 3 Ιουνίου 2014, με ποσοστό 92%.

Ο κόσμος που έμεινε στη Συρία είναι αυτοί που επιθυμούν ενα κοσμικό κράτος μακριά απο τους μισθοφορικους στρατούς τζιχαντιστών.

Αυτοί στηρίζουν τον Άσσαντ σαν εγγυητή της κοσμικής Συρίας

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αυτοι που κατηγορουν της Ρωσους οτι βοηθανε την Τουρκια αφου ΘΑ πουλησουν S 400 στην Τουρκια ( και γιατι να μη το κανουν δηλαδη αν πληρωσουν?), ας πας πουνε απο ποια χωρα ειναι ΟΛΗ η αεροπορια της Τουρκιας ΤΩΡΑ , απο ποια χωρα ειναι τα supercobra, επιθετικα ελικοπτερα, ας μας πουνε απο που ειναι οι φρεγατες και τα υποβρυχια της Τουρκιας.
Επισης ας μας πουνε απο που ειναι οι πυραυλοι S 300 που η Ελλαδα ΗΔΗ εχει, οπως τα ΤΟR M-1, και τα ΤΟΜΑ ΒMP, τα σκαφη Zubr ,ενω ας μας πουνε απο που ειναι τα αρματα της Κυπριακης Εθνοφρουρας.

Φαινομενικά εχεις δικιο, ομως οι S400 δεν είναι ενα απλό αντιπυραυλικό σύστημα, αλλαζει δραστικα τις ισορροπιες στο Αιγαίο, αν εχω αδικο ας μιλησει καποιος ποιο ειδικός από μενα, δεν είμαι στρατιωτικός.

Να σου θυμίσω επίσης η Τουρκία το αγοράζει με δανειο από Ρωσικες τράπεζες.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Είναι μια πίεση για το ΝΑΤΟ που οι Ρώσοι έχουν βάλει σκοπό τη διάλυση του. Δε ξέρω αν θα πάρουν τους S400 αλλα επαναλαμβάνω το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι να πάρουν τα 100+ f35.

Θα μας διαλύσουν ολο το πλάνο αεράμυνα με μαχητικά 5ης γενιάς.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756

ποιος θα ψηφιζε εναντιον του??? αφου ολοι οι πολιτικοι του αντιπαλοι ειχαν παρει τα οπλα..θα τα αφηναν να πανε στις καλπες να ψηφισουν???

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φαινομενικά εχεις δικιο, ομως οι S400 δεν είναι ενα απλό αντιπυραυλικό σύστημα, αλλαζει δραστικα τις ισορροπιες στο Αιγαίο, αν εχω αδικο ας μιλησει καποιος ποιο ειδικός από μενα, δεν είμαι στρατιωτικός.

E  oι Αμερικανοι πουλανε σε ολους, οι Ρωσοι πουλανε σε ολους. Στο κατω κατω αμυντικο οπλου ειναι, τα Φ- 35 που ειναι επιθετικα οπλα?
Εμποριο οπλων ειναι, οποιος πληρωσει θα παρει. Δε σημαινει αυτο απο μονο του οτι καμια Ρωσια κανει πλατες στην Τουρκια, εναντι της Ελλαδας.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο κόσμος που έμεινε στη Συρία είναι αυτοί που επιθυμούν ενα κοσμικό κράτος μακριά απο τους μισθοφορικους στρατούς τζιχαντιστών.

Αυτοί στηρίζουν τον Άσσαντ σαν εγγυητή της κοσμικής Συρίας

Αν ισχύει αυτό τύπε, τοτε ο Συριοι προσφυγες στην ΕΕ σε μεγαλο ποσοστο είναι υποψήφιοι τζιχαντιστές.

Παντως του αναγνωρίζω πως προστατευει την χριστιανική μειονότητα από τους τζιχαντιστές.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

κατ' αρχας αμφιβαλλω οτι οι S400 OTAN τους παρουν θα τους φερουν Αιγαιο, για κει προς Συρια μερια τους βλεπω ... δε παιρνουν και 40 συστοιχιες, 2 η 4 περνουν

το δανειο, λογικο, ειναι χαζο να δανειστει σε σκληρο νομισμα εκτος Ρωσιας και να πληρωσει σε Ρουβλια τους Ρωσους, οταν και το Ρουβλι και η Λιρα ειναι νομισματα γιο-γιο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Είναι μια πίεση για το ΝΑΤΟ που οι Ρώσοι έχουν βάλει σκοπό τη διάλυση του. Δε ξέρω αν θα πάρουν τους S400 αλλα επαναλαμβάνω το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι να πάρουν τα 100+ f35.

Θα μας διαλύσουν ολο το πλάνο αεράμυνα με μαχητικά 5ης γενιάς.

Σε αυτό συμφωνώ τυπε....

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Αν ισχύει αυτό τύπε, τοτε ο Συριοι προσφυγες στην ΕΕ σε μεγαλο ποσοστο είναι υποψήφιοι τζιχαντιστές.

Παντως του αναγνωρίζω πως προστατευει την χριστιανική μειονότητα από τους τζιχαντιστές.

τυπε αυτο μη το ξαναπεις, ειναι ανθρωποι (κατα διαβολικη συμπτωση σε συντριπτικη πλειοψηφια αντρες κατω των 40) κυνηγημενοι και δεχομενοι διωγμο. Ρωτα καμια ΜΚΟ κει περα να μαθεις.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ε τι ειναι ? Τωρα το καταλαβες?

Η ΕΕ κανει μεγαλο λαθος και θα το πληρώσει τυπε, θα επρεπε ολους να τους γυρίσει πίσω ακτοπλοικως στη Συρία.

Και κατι τζιχαντιστες με ευρωπαικα διαβατήρια, αφαιρεση ιθαγένειας και τον πούλο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
τυπε αυτο μη το ξαναπεις, ειναι ανθρωποι (κατα διαβολικη συμπτωση σε συντριπτικη πλειοψηφια αντρες κατω των 40) κυνηγημενοι και δεχομενοι διωγμο. Ρωτα καμια ΜΚΟ κει περα να μαθεις.

Καλά βλεπεις και οικογένειες με παιδιά. Το περιεργο είναι πως κανεις δεν λεει πως ολοι αυτοι θα πρεπει να γυρίσουν στην πατρίδα τους, αλλωστε το IS εχει εξαφανιστεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom