dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Το οτι ο ρώσος εκπαιδεύει μογγόλους πιλότους είχε δημοσιευτεί στην καθημερινή πριν 2-3 μήνες.
Αυτό για τη συνεκμετάλευση - με αφήνει αδιάφορο το τι κανεις οτι δεν είδες. Αν μπορείς να στηρίξεις το αντίθετο γράψε επιχειρήματα και όχι χαζομάρες δημοτικού.
Ρε καραγκιόζη
Εντάξει φιλαράκο. Πίστευε ό,τι θέλεις εσυ με τις σωστές πηγές. Είναι εμφανές ότι είσαι μάγκας και ξύπνιος και γενικά "χωμένος".
Καλά τυπε, περίμενε το ξανθο γενος να καθαρίσει τους Τούρκους.
Για τα ρωσσοφιλα γιουσουφακια τυπου Βελόπουλου και Λιακόπουλου θα μας πεις τίποτα?
Ανδρικελο των Ρώσσων είναι ο Ασσαντ, να λεμε τα πραγματα με το ονομά τους.
To oτι μπορει υπαρχει μια απλη αναφορα σε ενα αρθρο δε σημαινει αναγκαστικα, οτι μπορει να υπαρχει ισχυει.
Εμετός. Τομπουλο.
Ρε καραγκιόζη τι απο που εγραψα δεν ειναι πραγματικότητα? Οτι ο Αμερικανός 100 χρόνια τώρα εκπαιδεύει τους Τούρκους πιλότους?
Δηλαδή σοβαρα τώρα. Αμφισβητείς οτι ο Αμερικανός εκπαιδεύει τους Τούρκους πιλότους ΑΝΕΚΑΘΕΝ! ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΈΝΕ!!??
ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΆ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΌΝ ΟΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ?
ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΣ ΣΕ ΑΥΤΟ?
ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?
Εντάξει έγινε. Η αξιοπιστία του μηνύματος, είναι συνδεδεμένη με την αξιοπιστία του μέσου. Αν η καθημερινή δεν ειναι αρκετά αξιόπιστη για εσένα, οκ. Και φυσικά, τα όσα γράφεις δεν ειναι αξιόπιστα για εμένα και άρα στ'αρχίδια μου
Απλά επιβεβαιώνεται οτι τελικά ο καθένας πιστεύει ο,τι θέλει, φτάνει να συνάδουν με όσα πιστεύει ηδη.
Αντε καλά κρασά
Εντάξει έγινε. Η αξιοπιστία του μηνύματος, είναι συνδεδεμένη με την αξιοπιστία του μέσου. Αν η καθημερινή δεν ειναι αρκετά αξιόπιστη για εσένα, οκ. Και φυσικά, τα όσα γράφεις δεν ειναι αξιόπιστα για εμένα και άρα στ'αρχίδια μου
Απλά επιβεβαιώνεται οτι τελικά ο καθένας πιστεύει ο,τι θέλει, φτάνει να συνάδουν με όσα πιστεύει ηδη.
Αντε καλά κρασά
Πριν απο λιγες μερες συμμετειχα σε μια "ενημερωση" απο υψηλά ισταμενα προσωπα που γνωρίζουν καταστασεις και προβλεπουν εξελίξεις,οχι παντα με επιτυχια,αλλα αυτα τα "think tank" εχουν πολλες καβαντζες...
Εγω δεν συμμετείχα σαν καλεσμενος,περισσότερο λόγω της ενασχόλησης μου με τους ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ εδω στην Κρητη.
Ακουστηκαν πολλά ανησυχητικά σεναρια,τα οποία βεβαια δεν μπορουν να αποκαλυφθούν εδω,αλλα αυτο που μπορεί αν μεταφερθεί με ασφαλειαα, ειναι οτι ενα 30% τουλαχιστον των εισερχομενων απο απεναντι "μεταναστων", εχει ηδη οργανωθεί και θα λειτουργησει σαν 5η φαλαγγα οταν παρει το σημα..
Και αυτο από μονο του ειναι λιαν ανησυχητικό...
Η απάντηση είναι "όχι". Ειναι όμως μια πηγή και όχι τυχαία. Δεν ειναι η αυγή, ούτε defensenetΑντιστρεφω την παρατηρηση και την απευθυνω σε εσενα : επειδη δηλαδη το αρθρο ειναι της Καθημερινης, ειναι αναγκαια σωστο?
Με αφηνει αδιαφορο το μεσο
Θα προσθετα την αφαιρεση μαντηλας από τις γυναίκες, ντυσιμο με στενα τζιν, μπλουζακια με βαθια ντεκοντε και κοντές φούστες. Το καλοκαίρι καθε μερα μπανιο στη θαλασσα με μαγιο μπικίνι, οι κοπέλες κατω των 30 ετών υποχρεωτικά τόπλες.
Η απάντηση είναι "όχι". Ειναι όμως μια πηγή και όχι τυχαία. Δεν ειναι η αυγή, ούτε defensenet
Το μέσο είναι το παν σκιντ.
Kανενα μεσο απο μονο του δεν ειναι το παν. Μεταμοντερνες τριχες κατσαρες. Το παν ειναι η επαρκης τεκμηριωση και η διασταυρωση απο διαφορετικες ανεξαρτητες μεταξυ τους πηγες και το να αντεχει στη λογικη. Υπαρχει ? Η οχι? σε αυτο το αρθρο.
Ακριβως Σεβαλιε.... Να διαβαζεις τα παντα...δεν αποκλειεις τιποτα...και τα διασταυρωνεις πανω στο τραπεζι της λογικης... μην καταπινετε αμασητο οτι σας σερβιρουν...Kανενα μεσο απο μονο του δεν ειναι το παν. Μεταμοντερνες τριχες κατσαρες. Το παν ειναι η επαρκης τεκμηριωση και η διασταυρωση απο διαφορετικες ανεξαρτητες μεταξυ τους πηγες και το να αντεχει στη λογικη. Υπαρχει ? Η οχι? σε αυτο το αρθρο.