Νέα

Πιστεύετε τις εξετάσεις που σας δείχνουν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Abebablom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
για την ηπατίτιδα β υπάρχει εμβόλιο...είναι τρελός όποιος πάει με ιερόδουλες και δεν το έχει κάνει.  

Το εμβόλιο νομίζω δεν έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει 100%. Με επιφύλαξη το λέω αυτό.
Επίσης, άνθρωποι άνω των 35-40-45 δεν το έκαναν παιδιά που πιάνει νομίζω καλύτερα η δόση.
Και επίσης αμφισβητείται εάν  το να κάνεις επαναληπτικές/αναμνηστικές δόσεις έχει αποτέλεσμα ή όχι.
Υπάρχει γενικά πολλή φιλολογία γύρω από την ηπατ.Β.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το εμβόλιο νομίζω δεν έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει 100%. Με επιφύλαξη το λέω αυτό.
Επίσης, άνθρωποι άνω των 35-40-45 δεν το έκαναν παιδιά που πιάνει νομίζω καλύτερα η δόση.
Και επίσης αμφισβητείται εάν  το να κάνεις επαναληπτικές/αναμνηστικές δόσεις έχει αποτέλεσμα ή όχι.
Υπάρχει γενικά πολλή φιλολογία γύρω από την ηπατ.Β.
Δεν νομίζω αδερφέ ότι ισχύει αυτό που λες,το κεελπνο συμβουλεύει να κάνουν όλοι όσοι πάνε σε χώρες όπως Ινδία,Πακισταν κτλπ το εμβόλιο αυτό διότι ακριβώς έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει. 100% στην επιστήμη δεν υπάρχει αλλά είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Το εμβόλιο νομίζω πιάνει σε όλους αλλά έτσι και αλλιώς όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει λεπτομέρειες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πηγαινε μια βολτα απο Φυλης και Μεταξουργειο και ζητα χαρτια. Απ τις 100 κοπελες που θα δεις, ΖΗΤΗΜΑ να εχουν μαζι τους εξετασεις οι 10-20.
Απο πρωτο χερι σου λεω οτι εξετασεις πανε και κανουν μονο οταν τσιμπησουν κανα παρασημο.
Ε και αυτές που θα δεις δεν είναι οι πραγματικές. Γιατί ρε τύπε και να τσιμπίσουν κάτι τα ποιο σοβαρά σμν δεν έχουν κανένα σημάδι μέχρι να γίνει η ζημιά η μεγάλη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οντως.
Οι μονες κοπελες που μου εχουν δειξει ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ εξετασεις, με σφραγιδα, με φωτογραφια, ονοματεπωνυμο, αδεια ασκησης επαγγελματος κλπ, ειναι η Αλισια στο Φυλης59 και το Κορινακι στο Ιασωνος20.
Ολες οι αλλες κατι τσαλακωμενα κωλοχαρτα μου δειχναν...
Το κορινάκι τις είχε βγάλει για να προχωρήσει η σχέση της με τον πικερ  :tooth:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δε μας νοιαζουν οι εξετασεις

φοραμε διπλη καποτα και δε φοβομαστε τιποτα

αλλωστε τα εξτραδακια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ οποτε δεν υπαρχει λογος να κανουν κι οι κοπελες εξετασεις

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

αλλωστε τα εξτραδακια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ οποτε δεν υπαρχει λογος να κανουν κι οι κοπελες εξετασεις
Επειδή βάλανε τον φπα σε μερικά προιόντα τα μπουρδελα φέρνουν καπότες μόνο από τα lidl. Ούτε 10 πλη καπότα δε σε σώζει.  :zombie:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τότε η προστασία είναι σίγουρη  :tooth:

Είναι ικανοί να τα πλένουν και να τα επανασυσκευάζουν  :rockon:

200245438-001sm-b23ed4bc33634665a11771b4b1b0194d.jpg

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Η ερώτηση είναι απλή και ξεκάθαρη. Κατά πόσο πιστεύετε τις εξετάσεις που σας δείχνουν ας πούμε σε ένα studio, από τη στιγμή που το όνομα της κοπέλας είναι σβησμένο? Φυσικά, καταλαβαίνω ότι δεν θα μας δώσουν και στοιχεία ταυτότητας, αλλά πως πιστοποιείτε ότι οι εξετάσεις ανήκουν στη συγκεκριμένη κοπέλα και όχι σε κάποια άλλη?
Επίσης... Τι νόημα έχει όταν σας δείχνουν εξετάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί πριν 6μηνο και βάλε??? Στο μεταξύ δεν παίζει να έχει συμβεί κάτι?

Απλά ερωτήσεις για σκέψη... Φυσικά οι πραγματικές επαγγελματίες είναι αυτές που ψάχνονται και ενδιαφέρονται για την υγεία τους περισσότερο από όλους και κάνουν τακτικά εξετάσεις. Όμως..........

φιλε μου, οπως εσυ την "πιστευεις" για να πας μαζι της, αλλο τοσο πιστευει κι αυτη  εσενα (οχι εσενα προσωπικα, τον καθε πελατη) για το οτι δεν εχει τπτ.
κοινως, δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν καμια, παιρνεις τα ρισκα σου, οπως παιρνει και αυτη τα δικα της.

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1

πλάκα κάνεις...

έχω διαβάσει ότι είναι πιο επικίνδυνη η 2πλη καπότα, λόγω τριβής των πλαστικών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom