1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
υπάρχουν και χημικά χάπια που κάνουν θαύματα....αμα δεν φάς γίγαντες με κρεμμυδάκι, θαυματα δεν γίνονται!
υπάρχουν και χημικά χάπια που κάνουν θαύματα....αμα δεν φάς γίγαντες με κρεμμυδάκι, θαυματα δεν γίνονται!
Θα αρχίσω να πιστεύω στα θαύματα, όταν πάω στο baby gold και η πιο μουνάρα χορέυτρια αρχίζει να με κερνά ποτά και χορούς, μου δώσει μόνη της το τηλέφωνό της και όταν βγαίνουμε εκτός ότι θα φέρνει πάντα μια φίλη της για ευρύτερη συμμετοχή, θα μου κάνει και όλα τα έξοδα, απλά και μόνο γιατί έχω καλό χιούμορ...
Το παραπάνω δε ξέρω, αλλά αυτό σίγουρα θεωρείται θαύμα...
ναι αλλά πλέρωσες...τις προάλες επισκέφτηκα μασατζιδικο που ειχα πολυ καιρο να παω και ειχε ενα μουνακι θαυμα. Ετσι λοιπον πειστηκα και εγω και εισηλθα εντος του δωματιου αλλα και της κορασιδος. Βγαινοντας οταν με ρωτησε η αφεντικινα πως μου φανηκε, αναφωνησα: θαυμα, θαυμα....
ακου εκεί ράφτηκε μόνο του το έντερο......
ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω γιατί ο Θεός να κάνει θαύματα σο έντερο ενός τυπά που μπορεί κάλλιστα να αφήσει τους γιατρούς να το κάνουν όταν στη Γάζα σφαγιάζονται καθημερινά δεκάδες άνθρωποι.
Συμφωνώ απόλυτα
Και με αυτό το σχόλιο κλεινει το θέμα θαυματα αλλα και ύπαρξης θεού
να πούμε επίσης για τους κύριους που μιλάνε για Αγιασμούς και αβασκανίες ότι.......
κάποτε η Γη θεωρείτο επίπεδη.
κάποτε η Γη θεωρείτο το κέντρο του κόσμου
κάποτε ο αέρας, η θάλασσα, ο ουρανός, η σελήνη, ο ήλιος κτλ εθωρούντο θεότητες
κάποτε ο χρόνος μετριόταν με τα φεγγάρια
κάποτε ο ηλεκτρισμός δεν υπήρχε
κάποτε η ασύρματη επικοινωνία τελείωνε εκεί που τελείωνε η κυματική μεταφορά της θεότητας του άερα.
τέλος
ΚΑΠΟΤΕ θα πρέπει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΙΔΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να πάψει ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και ότι ο ΘΕΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, εάν εν πάση περιπτώσει θεωρήσουμε ότι ο τελευταίος υπάρχει......
Ανεξαρτήτως των θρησκευτικών πεποιθήσεων που έχει ο καθένας μας... πιστεύετε στα θαύματα;
O καθενας με τα πιστευω του αγαπητη μου.