Νέα

Πιστεύετε στα θαύματα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
τις προάλες επισκέφτηκα μασατζιδικο που ειχα πολυ καιρο να παω και ειχε ενα μουνακι θαυμα. Ετσι λοιπον πειστηκα και εγω και εισηλθα εντος του δωματιου αλλα και της κορασιδος. Βγαινοντας οταν με ρωτησε η αφεντικινα πως μου φανηκε, αναφωνησα: θαυμα, θαυμα....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με τέτοιο μπάχαλο που επικρατεί στα νοσοκομεία, δεν αποκλείεται να τον χειρούργησε και να έραψε το τραύμα άλλη χειρουργική ομάδα και μετά να έγινε μπέρδεμα με τις βάρδιες...

Θα αρχίσω να πιστεύω στα θαύματα, όταν πάω στο baby gold και η πιο μουνάρα χορέυτρια αρχίζει να με κερνά ποτά και χορούς, μου δώσει μόνη της το τηλέφωνό της και όταν βγαίνουμε εκτός ότι θα φέρνει πάντα μια φίλη της για ευρύτερη συμμετοχή, θα μου κάνει και όλα τα έξοδα, απλά και μόνο γιατί έχω καλό χιούμορ...

Έως τότε, θα αρκεστώ στην επιστημονική παρατήρηση (και στο να μην κερνάω ποτά στριπτιτζούδες, όσο δυνατά και αν γελάνε με τα αστεία μου)...

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ο Αγιασμος θαυμα δεν θεωρειται? :think:
Εκτος και αν μπορει η επιστημη να εξηγησει το γεγονος οτι αν αφησεις το νερο της βρυσης μια μερα θα κανει φουσκαλες ενω ο Αγιασμος οσος καιρος και να περασει δεν θα κανει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θα αρχίσω να πιστεύω στα θαύματα, όταν πάω στο baby gold και η πιο μουνάρα χορέυτρια αρχίζει να με κερνά ποτά και χορούς, μου δώσει μόνη της το τηλέφωνό της και όταν βγαίνουμε εκτός ότι θα φέρνει πάντα μια φίλη της για ευρύτερη συμμετοχή, θα μου κάνει και όλα τα έξοδα, απλά και μόνο γιατί έχω καλό χιούμορ...

Δλδ, εγώ να αρχίσω να πιστεύω στα θαύματα?  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Το παραπάνω δε ξέρω, αλλά αυτό σίγουρα θεωρείται θαύμα...

thavmaaaaaaaaadp3.jpg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ο αντισθενης εχει ενα δικιο ως προς το θαυμα του!! :2funny: :2funny: :boobies:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πιστεύω στα θαύματα. Οχι βέβαια με την μορφή της συρραφής εντέρου.. χαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τις προάλες επισκέφτηκα μασατζιδικο που ειχα πολυ καιρο να παω και ειχε ενα μουνακι θαυμα. Ετσι λοιπον πειστηκα και εγω και εισηλθα εντος του δωματιου αλλα και της κορασιδος. Βγαινοντας οταν με ρωτησε η αφεντικινα πως μου φανηκε, αναφωνησα: θαυμα, θαυμα....
ναι αλλά πλέρωσες...
άρα μούφα θαύμα ήταν.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όπως έλεγε και ο πανούσης.
ΘΑΥΜΑ εκτός εποχής στην παναγία της τήνου.
Τάματα εξαφανίσθηκαν....(η συνέχεια στο web)

ιστοριούλες για στονόμυαλους, ανασφαλείς και με μειωμένη νοημοσύνη και όπως λένε και στο χωριό μου retarded.

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ακου εκεί ράφτηκε μόνο του το έντερο......

Μπορει να σου συμβει και σενα!

Αν (για καποιο λογο) σου "σκιστει" το εντερο (το παχυ, το πισω-πισω κομματι εννοω), θα εχεις την ευκαιρια να το διαπιστωσεις.

Τι λες, να κανονισουμε μια δοκιμη?

Αν δουλεψει το θαυμα, ουτε γατα ουτε ζημια.
Αν δε δουλεψει, αναλαμβάνουν οι γιατροι.

Τι λες, να κανονισουμε μια δοκιμη?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να πούμε επίσης για τους κύριους που μιλάνε για Αγιασμούς και αβασκανίες ότι.......

κάποτε η Γη θεωρείτο επίπεδη.
κάποτε η Γη θεωρείτο το κέντρο του κόσμου
κάποτε ο αέρας, η θάλασσα, ο ουρανός, η σελήνη, ο ήλιος κτλ εθωρούντο θεότητες
κάποτε ο χρόνος μετριόταν με τα φεγγάρια
κάποτε ο ηλεκτρισμός δεν υπήρχε
κάποτε η ασύρματη επικοινωνία τελείωνε εκεί που τελείωνε η κυματική μεταφορά της θεότητας του άερα.

τέλος
ΚΑΠΟΤΕ θα πρέπει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΙΔΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να πάψει ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και ότι ο ΘΕΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, εάν εν πάση περιπτώσει θεωρήσουμε ότι ο τελευταίος υπάρχει......

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω γιατί ο Θεός να κάνει θαύματα σο έντερο ενός τυπά που μπορεί κάλλιστα να αφήσει τους γιατρούς να το κάνουν όταν στη Γάζα σφαγιάζονται καθημερινά δεκάδες άνθρωποι.

Συμφωνώ απόλυτα

Και με αυτό το σχόλιο κλεινει το θέμα θαυματα αλλα και ύπαρξης θεού

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
να πούμε επίσης για τους κύριους που μιλάνε για Αγιασμούς και αβασκανίες ότι.......

κάποτε η Γη θεωρείτο επίπεδη.
κάποτε η Γη θεωρείτο το κέντρο του κόσμου
κάποτε ο αέρας, η θάλασσα, ο ουρανός, η σελήνη, ο ήλιος κτλ εθωρούντο θεότητες
κάποτε ο χρόνος μετριόταν με τα φεγγάρια
κάποτε ο ηλεκτρισμός δεν υπήρχε
κάποτε η ασύρματη επικοινωνία τελείωνε εκεί που τελείωνε η κυματική μεταφορά της θεότητας του άερα.

τέλος
ΚΑΠΟΤΕ θα πρέπει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΙΔΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να πάψει ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και ότι ο ΘΕΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, εάν εν πάση περιπτώσει θεωρήσουμε ότι ο τελευταίος υπάρχει......

O καθενας με τα πιστευω του αγαπητη μου.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Προσοπικα πιστευω στο Θεο...Οσο το γιατι παιδακια σκωτονοντε κτλ,αυτο ειναι καθαρα ανθρωπινη υποθεση.Μυαλο δεν εχουμε?ΤΙ το φωτρονουμε σε θεους ,δαιμονες κτλ?Ντανταδες ψαχνουν καποιοι μου φαινετε...:Ρ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
O καθενας με τα πιστευω του αγαπητη μου.

ναι δυστυχώς.....
γι αυτό έχειγίνει μπουρδέλο η ανθρωπότητα...
πολλοί θεοί μαζώχτηκαν και κανείς δεν ασχολείται...

και στον θεό ΡΑ να πιστεύεις το ίδιο μου κάνει...
Τι ΡΑ τι ΠΑΠΑ-ΡΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom